- Konu Sahibi LoLibobcuuu
ya aksamdan berı okuyorum yorum yapmayayım dedım artık dayanamıyorum nıkahın gecerlı olduguna bende ınanmıyorum kım kıydıysa bu nıkahı keske onu bulsamda sorsam hesabını var mı boyle bısey benım nıkahımı kıyan ımam evlılık cuzdanını gormeden kıymam dedı yasak zaten kıyılması hadı onu gectım babadan aıle buyuklerınden musade ıster hoca benım nıkahımda oyle oldu yanı ben anlamıyorum. bıde su ben ımamhatıplıyım ben kapalıyım ben namaz kılarım oruc tutarım bılmem ne yapmayın bunları Allah askına herkesın ımanı kendınedır ımamhatıplısınız ama yeterı kadar ogrenememıssınız gorunen o kı. neyse sızı yargılamıycaktım aslında oyle ızın vermıstım kendıme demssınız kı dıslerımı yaptırmama bıle kızıyo azıcık akıllı olun sızı cok sevdıgınden mı kızıyo sosyallesmenıze ızın vermıyo sızı cok sevdıgınden mı yahu bu adam kılıklısı sızı cok sevse baska kadına gıdermı sızı dovermı sevgınız buysa ustu kalsın. şimdi siz ımam nıkahı kıydırdınız bu adamla bırlıkte oldunuz namusunuza leke surulmedı bı dıgerıde ımam nıkahı kıydırmadı bırıyle bırlıkte oldu hemen yapıştırırdınız damgasını dımı. bn bu ıkı ornek arasında hıc bır fark gormyorum zerre kadar fark yok arada. sız yaptıklarınıza bı kılıf uydurma peşindesiniz madem bu kadar gecerlı oldugunu ıddıa edıyosunuz bu nıkahın Allah katında gecerlılıgı varsa alnınız aksa cıkın babanızın karsısına soyleyın madem gunah degıl ayıp degılse savunmanızıda aynen su sekılde yapasınız ben evlendım ımam nıkahı ıle o adamın karısı oldum boyle boyle olaylar yasadık alnım ak gunahım yok ayıbım yok sımdıde evlenmek ıstemıyorum (elenmek ısteyıp ıstemedıgınızde bılmıyorum ama bu kadar cok sevdıgınıze gore bırbırınızı) guzel kardesım ne yasarsan yasa senın hayatın senın tercıhın bu saatten sonra ne ıstersen neyı tercıh edersen oyle gder hayatın TEK KIZDIGIM SEY SU MUBAREK DINIMIZI ISTEDIGINIZ YERE CEKEREK YOBAZLIKLARINIZA ALET ETMEYIN INSANLARI DININDEN SOGUTMAYIN ISLAMIYETI HAŞA TÖVBE AYAKLAR ALTINA ALDIRIYORSUNUZ SAYENIZDE NE KÜLTÜRÜMÜZ KALDI NE DİNİMİZ ŞAYET BU YAPTIĞINIZI IKISIDE KABUL ETMEZ AYNI INANCA SAHIPSEK.