Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

İlk sayfaları okudum sadece. Son gelişmelerden haberim yok.

Aman aman sakın hamile kalayım filan deme!

Çocuğa acırım. Cesaretli ol kurtul bu adamdan.

Kendi kendine duvar ormek nedir, bunu tam olarak sizde gordum. Bu iliskinin(!) elle tutulur bir yani kalmamis. Kendinizi sevin, saygi duyun, ona bir iyilik yapin ve bitirin bu tuhaf iliskiyi. Baska careniz yok.

Son düzenleme:
Ewlenirsen hersey daha mi iyi olacak ki o zamn hic goru donusmsz yola girecksn cocuklarn olacak katlanayim diceksn yillar su gibi giderkn sen de sikintlarn icnde bitat dusecksn.bunlari bilmek icn munneccm olmaya gerek yok hersey ortada sonunuz belli.sakin evlenme.aileni ikna et bana siddet uyguluyor aldatyor de hic bi aile bile bile kizini atese atmaz belli ki bu seyleri onlardan gizlemssin yoksa demezler gelip istesnler.aileni ikna et iliskini bitir ewet biraz zor olcak etraf ne der yaygarasi unutulp gider sonra.siz o siddetleri gorurken etraf sizi korumaz etraf ne der derdiyle hayatni zindan etme.evet buyuk hata yapmissn ama bu hatanin kolesi olma hatayi hatayla kapatma.bir hata yaptn diye hayatinin geri kalanini karartma.yasayack guzel gunlern var zehir etme ayril o psikopattan....

Okurken ağzım açık kaldı lütfen yanlış anlamayın amacım sizi kötülemek ya da yadırgamak değil ama sürekli böyle şeyleri okuyoruz ve ben bunları okudukça şaşırıyorum aşk gerçekten böyle berbat durumlara tahammül edebilecek seviyeye nasıl getiriyor insanları anlamıyorum.Hele o kız duymasın diye sevgilinizin elini bile tutmamanız...zaten yerin dibine batsın öyle sevgili de yinede şaşırılacak durum.Böyle aşk olacaksa olmasın daha iyi.Bakın sizin yapacağınız tek bir şey var o da o eşim dediğiniz karaktersizden ayrılacaksınız.çünkü böyle bi ilişki size zarar vermekten başka işe yaramaz siz resmen aldatılıyorsunuz ve bunu biliyorsunuz bi erkek bu durumu gördükden sonra adam olur mu sanıyorsunuz bi kere tadını almış nasıl olsa.ya bunu geçtim size tekme tokat girişmiş.farkındamısın sizin yaşadığınız tek bir olayı yaşayan resmi dini çocuklu evli insanlar bile ayrılıyor eşlerinden ki siz bunca olay yaşadıkdan sonra ayrılmadığınız her dk sizin zararınıza....

Kızım iyi misin sen? Yok okuduklarıma inanamıyorum. Ailen çok tutucu, ama bu adamla 4 yıldır çıktığını biliyor. Çok tutucular ,dükkandan 1 gün bile ayrılamıyorsun ama -güya- nikah kıyıp birlikte olabilecek zamanı ve fırsatı buluyorsun. Yaşın sadece 22????

Ya umarım fake tir konu inanmak istemiyorum 22 yaşında çalışan bir kızın bunları kabul edebileceğine. Eğer gerçekse tek tavsiye arkana bile bakmadan ayrıl. Yok yeniden evlenirsem şöyle olur bunlar en son düşüneceğin şeyler bence şu anda. Hayatından bu adamı çıkar , gerisi sonraki meseleler.

Allahım ne insanlar var ya. Şurada yazılan yorumları okuyunca insanlığımdan utandım hatta siteden bile soğudum diyebilirim. Sizden yardım isteyen teselli bekleyen insana siz nasıl olur da böylesine ağır eleştirebilirsiniz aklım almıyor. Tamam çok fazla hata yapmış belki arkadaşımız ama size düşen hatalarını yüzüne vurmak mı? Böylesine ağır şeyler yaşamış birine bunları derken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? "Kınadığın başına gelir." diye bir söz var umarım hiç biriniz yaşamazsınız böyle birşeyi ama günah şu yaptığınız oturun da bir düşünün vicdanınızın ne durumda olduğunu.

Arkadaşım sen kimseyi dinleme hatta bence bir süre siteye girip yazılanları da okuma ne güzel yapmışsın psikologtan randevu alarak. Yaşadıkların çok zor ve içinden çıkılmaz görülebilir ancak derdini veren Allah dermanını da verir. Allah yardımcın olsun sakın umutsuzluğa kapılıp yanlış kararlar alma. Dua et bol bol dua herşeyin ilacıdır:)

Yanlış üstüne yanlış!
Bunun adı asla sevgi değil , aşk değil kesinlikle mecburiyet sizin adınıza.
Döven ,aldatan ve aşağılayan bir erkeğe taviz vermek üstelik diğer kadın duymasın diye kaçmak şaka gibi...
Evlenseniz değişen birşey olmayacak.
Bu kadar sağlam bir kum torbasını hiçbir boksör çöpe atmaz.
Yani ne diyeyim dükkan mağaza işleten bir insan çalışan bir beyin bu kadar hatayı nasıl yapar?
Ayrılın ya... gerçek bir hikaye ise ayrılın

Duygularini acikca ifade etmissin buda senin azda olsa zeki oldugunun isareti...Nikah demissin,ne nikahi yaa ,,???Nerde yasiyosun sen Dini Nikahtan once Resmi nikah onemli..Iyi ozaman genclerimiz bol bol aileden gizli dini nikah kiyip yatip kalksinlar esimiz diye...Yaptiginiz hata olabilir ama o ilk tokadi yediginizde bitmis zaten hersey ...Sonun Muge Anli da sonlanmaz umarim

Sadece sizin ilk yazinizi okudum, ardindan gelen sayfalari okumadim.

Bazen ask insani gercekten kör yapar ama unutmayin, eger asksa tek tarafli yasanmaz. Bu adam sizi sevse, üzülmenize izin vermezdi, ve size aci vermezdi.
Gözlerinizi acin artik, bu insan sizi sadece kücük düsürüyor, hayatinizi maf ediyor. Cözümse acik acik ortada. Ayrilin, kendinizi toparlayin, gercek aski bekleyin. Milletin ne diyecegine bakmayin. Önemli degil. Millet sizin hayatinizi yasamiyor. Kurban etmegin kendinizi, hayatinizi. Ayrilin, yaralarinizi sarin, ama inaninki, gececek bunlar, güzel bir hayat kurcaksiniz kendinize tertemiz yeni bir sayfa acacaksiniz kendinze, ve bir zaman sonra, ben bunlara niye dayandim diye kendinize kizacaksiniz.

Siz kadinsiniz! Kadin güclüdür bunu untumayin. Bularin hepsine dayandinizda onsuz yasamayami dayanamiyacaksiniz?

Adam başka kızlara gitmemek için cinsellik istedi kabul ettin.
Dini nikah olsun günah olmasın cinsellik dedin. Oysa cinsellik için dini nikahı kullanarak daha kötü ettin.
Sanki evliliğin dinisi , resmisi sadece cinsellik içinmiş gibi .
Adam nikahtan ve verdiğin cinsellikten sonra bile başka kızlara gitti.
Dayak yedin ayrılmadın.
Başka kızla çıkmaya başladı, kabul ettin. Gizli gizli ilişkini yürüttün.
Sen kendine ne yaptın ya ?
Kaçıncı kadın oldun ? düşündün mü hiç ? Bu adamın hayatında nerede olduğunu düşündün mü?
Seviyorum bırakamadım diyorsun.
Lütfen rica ediyorum gurursuzluğun adı sevgi değil.
Nikah da var diyorsun . İffetsizlik için ayrılmıyorsun filan.
Senin iffetini 10 paralık etmiş bu adam farkında değil misin ?
İnanamıyorum. Aklının bunca eziyetten sonra nasıl başına gelmediğini anlayamıyorum ...
Çalışıyorsun , ekonomik özgürlüğün var. Gençsin ...
Ben bu kadar gözü kapalı, her şeye "he" diyen, güçsüzce davranan birinin burdaki teselliler ile kendine geleceğine inanmıyorum.
O yüzden, hani bazı arkadaşlar şaşırmış ya, işte yorumlara ...
Benimkine de şaşırın. Ağzım açık okudum.

Tüm sayfaları okumaya gücüm yetmedi, şaşkınlık içindeyim
Durumu ailene anlat, dört yıldır bu durumu bildiklerine göre o kadarda tutucu değiller, en azından annenden yardım alabilirsin
Ancak insan olduğunun, birey olduğunun, kadın olduğunun farkına varman gerek yoksa sonun felaket. Aşk, birliktelik, evlilik her şeye tahammül değildir. İmam nikahına saygım sonsuzdur ancak nikah evlilik akdidir ve siz bir evlilik hayatı yaşamıyorsunuz. Eşim dediğin insan kocalık vazifelerini yerine getirmiyorsa ve zina içindeyse senin de onu boşama hakkın var, bu hakkını kullan ve hayatını kurtar.

dövmek agzından burnundan kan gelmek nedir ya.. kusura bakma ama bu adam senin canına bile kastedebilir bian önce uzaklaş..

Bundan sonrasını okumaya gerek görmedim. Neden mi? Dini nikah resmi bir nikah şekli değildir, cinselliği kamufle eden bir olay hiç değildir. Kişilerin tercihlerine bağlı olarak istenirse resmi nikahtan sonra kıyılabilir, önce değil.

Son düzenleme:
Tek yapcan sey bos ol bos ol bos ol yuzune karsi demek.. sen nasil BASKA bir kizi hazmediyorsan oda sen AYRILDIKTAN sonra herseyi hazmetmeli! KENDINI dusunursen eger ailene iyilik yapmis olursun emin ol.. yeter artik cektigin Allah yardimcin olur korkma sen. Ve kimsenin bilmedigi dini nikah gecerlilik kazanmaz.

Son düzenleme:
bana kalırsa ayrıl. yani evliyim diorsunuz, gerçekten evli iseniz bildiğiniz siizin üzerinize kuma getirmiş. baya aldatmış.eğer eşinizin zina yapmasına göz yumacaksanız siz bilirsiniz. Dayak da cabası bence bu adamla konuşmayın ilişkinizi kesin. arayıp sormayın o sizi arayana kadar belki aklı başına gelebilir. ALLAH sabır versin birde en azından nikah kıydığınızı birileri bilmesi gerekir. Yoksa nikahınız tehlikeye girer

Son düzenleme:
maalesef bu girdaptan 4 yıl kurtulamayan biri bundan sonra da kurtulamaz. tercihini yapmışsınız, yolundan vazgeçmeyeceksin. sadece içini dökmek istiyorsun...

defalarca ayrıldım. ayrılmadım diye birşey yok.. daha geçen hafta ayrıldık. 8gün ayrı kaldık. 9uncu gün geldi. her nekadar o kız olsada o bensiz yapamıyor.. benim korktuğum diğer nokta bu. her ayrılışımda hattımı kırıyorum. aramaması için. faceden engelliyorum ulaşabileceği heryerden kaldırıyorum ancak işyerim aynı semtte oldğu için canı estiğinde geliyor. ayrıldığmda onun ulaşamayacağı bir yerde olmam gerekiyor ama o dükkan benim başımdayken bu çok zor..

sırf onunla aynı semtte olmamak için yeterlilik ve üniv sınavına hazırlanıyorum tekrardan başka şehirlere uçabilmek için.. çünkü o dükkandan kurtulabilmemin sadece iki seçeneği var. ya okumak ya memur olup atanmak ya da evlenmek.. evlenmek bana artık o i. yüzünden çok uzaklarda bir kavram.. diğer iki seçeneğim kaldı.. ya memurluk yada üniv..

biz onunla ben lise sondayken tanıştık. ygs den çok güzel bir puan aldım. okulda da çok zekiydim zaten.. ancak bu insan demeye şahit arkadaş nasıl olduysa beni o konuda da ikna etti ve üniv 25tercihten sadece 4ünü doldurdum ve tabiikide hepsi aöf olarak! şuan üniv son sınıfta olmam gerekirken -salaklığma doyum olmuyor!- açıktan bölüm bitirmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…