Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

okuyunca böle oldum:53::53::53:
sen yazdıklarının farkındamısın kızım
ne nikahı ne evliligi ne kocası
yaşadıgın tek şey koca bi yalan
onuda sen istemişsin
kızım sen kafayımı yedin
o kadar dayaktan sonra insan 1 ayıya kanar mı
ayrıca ben bişeyi merak ettim
sen babanın magzasını işletiyorsun
bu adam babanın dükkanında seni evire çevire dövüyor
dükkandaki elemanlardan babana söyleyen olmadı mi
ne kadar garip dimi

Henüz yaşınız 22. Bence çocuk bile sayılabilirsiniz. Evlilik sürecimiz uzadı demişsiniz. Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyordunuz?

Ben sizin deyiminizle biraz Müge Anlı'lık yapıcam ama kusura bakmayın lütfen. Koca dükkan diyorsunuz, iki katlı, 22 yaşındaki bir genç kız orada olmazsa tüm işler duruyor öyle mi? Yaşadığınız semt neresi bilmiyorum, hangi il ama sizin o yediğiniz dayağın sesini müşteri de duymuştur. Çalışan elemanlar illa ki birilerine anlatmıştır. Sizin 4 senelik ilişkiniz herkes tarafından görülüyor, biliniyor da koskaca dükkanda dayak yiyorsunuz, kaç kişi duyuyor, görüyor ama kimsenin haberi yok. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Erkek arkadaşınızın çapkınlıkları da görülmüş olmalı. İlla ki annenizin, babanızın kulağına gider. El bebek gül bebek büyüdüm diyorsunuz, neden babanız sizin eziyet çekmenize göz yumsun ki? Kızını aldatan bir adamla ilişkisini bitirdiğini duysa, üzülmek yerine sevinir bence.

Yaşınız oldukça küçük daha. Söylediklerinizde eksik ya fazla var mıdır bilemem ama öncelikle dini nikahlıyım diye kendinizi kandırmayın. Size bu kadar kötü davranan bir adam belli ki sizi sevmiyor, o nedenle nikahı da kolayca sonlandırır hiç tasalanmayın. Dükkanı bir gün bıraksanız işler duruyormuş ama siz yinede o adamla görüşmeyi kesin ve psikologa gidin.

Konuu sahibiii okadar insan yazdıı birimizee cvp werir misin artıkk.. !!!
İşin içinden çıkamıyosun farkındayız ama, artıkk bize de ne yapman gerektiğini söyler misinnn ????
Onca insann aynı şeyi söylüyorr, Eeee sonuççç !!!

yukarda bir arkadaşda aynı soruyu sormuştu ve cevabımı vermiştim tekrar söyleyeyim..
bu konularda uzman olan bir pskologdan randevu aldım. bu zor süreci tek başıma atlatamam pskolog desteğiyle beraber ayrılıcam.. aileme durumu nasıl izah etmem gerektğni vs sorarak uzmanca hareket edicem artık..
onları olabildğnce az üzmem gerekiyor..

yaşadıklarım elle tutulur gözle görülür hiçbir mantıklı bir açıklaması yok.. ama çok emek verdim. o p.. uğruna çok acı çektim çok belalara katlandım.. şimdi bu çektiğim bütün çilelerimin ucunun koskocaman bir hiç'ten ibaret olması canımı acıtıyor.. ben bukadar acı çekmişken o şuan diğer kızla hayatını yaşıyor ve yaşayacakda.. işte bu çok zoruma gidiyor..
bense...
sadece üç nokta...

tamam bi hata yapmışsın, sonra o hatanın yüzünden resmen hata zincirine dolanmışsın. yorumlar biraz katı olsada çoğu doğru.

senin de bunları duyup kendine gelmen gerekir. arkadaşlar ayrıl demişler ama zaten ortada ayrılacak bişey yok ki. adam seni bırakmış başkasıyla beraber. sen arayıp o hayatında olsada ben de seninle olmak istiyorum demişsin. buna hangi erkek hayır derki. bak kendin yazmışsın eskiden hergün görürdüm şimdi 8 gün de bir diye. neden olduğunu sen de biliyorsun çünkü onun sevgilisi artık başkası arada da gelip seninle ihtiyaç gideriyor işte. kendine bunu yapma...çok açık yazdım ama kendine gelmen için belki de en dibi görmen lazım.

her geçen dk senin için değerli ..bu zamanları o adam için değil kendini iyileştirmek için değerlendir.

Adın çıkmış diye bi durum yok bekarsın önce bunu kabullen sana nasıl bi baskı uyguladıysa kendini yıllardır evli bi kadın gibi görüyorsun üzüldüm bu duruma....... dini nikanın olabilir ama evli değilsin boşanma gibi bi sürecin yok yani tamam ailen tepki verecek ama emin ol kimse kızının evlenip boşanmasını istemez... onlara şiddet gördüğünü söylediğin an zaten onlar diyecektir ayrıl diye.. yaşadıklarına verdiğin tepkileri yaşına bağlıyorum o yğzden eleştirmiyorum,,yazık olmuş sana ama toparlanmak için hiç geç değil.. Allah yardımcın olsun

okuyunca böle oldum:53::53::53:
sen yazdıklarının farkındamısın kızım
ne nikahı ne evliligi ne kocası
yaşadıgın tek şey koca bi yalan
onuda sen istemişsin
kızım sen kafayımı yedin
o kadar dayaktan sonra insan 1 ayıya kanar mı
ayrıca ben bişeyi merak ettim
sen babanın magzasını işletiyorsun
bu adam babanın dükkanında seni evire çevire dövüyor
dükkandaki elemanlardan babana söyleyen olmadı mi
ne kadar garip dimi

ben de sordum ama cevap alamadım..

Okuyunca resmen şoook oldum.. Arkadaşım bunu kendine neden yapıyorsun ? Neden kendini bukadar değersiz görüyorsun ? Evliyim yazmışsın evli falan değilsin kimsenin bilmediği nikah geçersizdir diğer arkadaşlarında dediği gibi.. Ayrıca dini nikahınızı kıyan hocayı bilsem inanınki şikayet ederdim resmi nikah olmadan dini nikah kıyılamaz ! Suç bu.. Üstelik birlikte bir hayat yaşamak için değilde rahatça seks yapabilmek için kıyılmış olan geçersiz bir nikah..! Bukadar şeye nasıl kalanıyorsunuz neden kendinizi dövdürtüyorsunuz ? O elemanlar hiç mi kimseye anlatmıyor bu olanları sizce ? Çok üzüldüm durumunuza ama birazda haketmişsiniz !! Siz nasıl oluyorda ERKEK ARKADAŞINIZIN başka kızlarla görüşmesine razı oluyorsunuz ? Üstelik savunmasıda heves almak !! Sizdeki nasıl bir mide gerçekten anlam veremedim !! Birde sevgilinizin 4 aylık sevgilisi sizi duymasın diye 40 takla atıyorsunuz siz nasıl bir ruh halinde yaşıyorsunuz çok merak ettim gerçekten.. Erkek arkadaşınız o 4 aylık sevgilisine çok değer veriyor olmalıki duymamasını istiyor tehdit ediyor.. Eminimki o kızla evlilik çocuk planlarıda yapıyordur. Bunları nasıl kendinize yediriyorsunuz siz ? Kendinizi neden kullandırtıyorsunuz ? Size gelip cinselliği yaşıyor diğer kızlara gidip gayet edepli bir biçimde muhabbetler kuruyordur eminimki ! psikoloğa gideceğim demişsiniz geç bile kalmışsınız.. Siz ailenizin üzülmesini düşünüyor olsaydınız 22 yaşında bu hayatı yaşamayı tercih etmezdiniz ailenizin onayı olmadan gizli dini nikah kıydırmazdınız !! Ve eminimki bütün bunları 4 yıldır kendinize yakıştırdıktan sonra bu saatten sonrada ayrılmazsınız.. Çok üzüldüm ancak size değil ailenizin sizin için kurduğu hayallere.. Sizi yetiştirirken verdiği değere.. Aileniz sizin gözünüzün içine bakarken sizin gidip başka bir adama kendinizi dövdürtmenize.. Ve böyle bir adam için ailenizden vazgeçmenize.. Hanımefendi kendinize gelin lütfen.. Siz kendinizi bukadar değersiz gördükten sonra o adam sizi bir hiç olarak görüyordur ki yaşadıklarınızdanda öyle gördüğü belli zaten..

böyle bir erkek müsveddesinin olabileceğine inanamadım,senin yaptıklarına da innamak istemiyorum ama doğru sanırım maalesef..
bence onun bilmem kaç zamandır birlikte olduğu kız sana gönderilen bir lütuf,mucize..değerlendir bu fırsatı ve kurtar hayatını,yeter seni maddi manevi kullandığı,ondan sana ne sevgili olmuş,ne imma nikahlı eş,normal eşin de hiç olamaz zaten ki o da bunu istemiyor..
bu koca yalan ve riyakarlık yumağından kaç kurtar kendini....

merhaba;
önce şunu söyleyebilirim ki madem ayaklarının üzerinde duruyor çalışıyorsun; git bir psikiyatriste görün ve bu durumdan uzaklaş. Sen hangi çağda hangi kafayla yaşıyorsun anlayamadım. Bir kadın ve senden büyük olarak söylüyorum bunu, sen hem cahilsin hem de bunu aşk sandığın için gözün kara, yaşına bağlıyorum bu yaptıklarını. Burdaki bütün arkdaşların dedikleri bir kulağından girp bir kulağından çıkacaktır eminim.
ve ayrıca tesadüf eseri gördüm yazını. Psikolojik destek alıp bu durumdan uzaklaşman şart.. GEÇMİŞ OLSUN (başka ne denilebilir ki?)

Seni suçlamak istemiyorum çünki biliyorum ki kimse sınanmadığı günahın masumu değildir .öyle yapsaydın söyle davransaydın diyecek çok söz var ama geçmiş zamanı geride bırakmalısın işin açıkcası ben artık o kişinin senden hevesi geçtiğini düşünüyorum oldukça muafazakar bir yapıda yaşadığını tahmin ederek çevre faktörünün üzerinde yaptığı baskıya bir süre sabretmelisin ipler kopmuş yeniden bağlasanda dikiş tutmaz madem kopmuş bence yaşadıklarının acısını çıkar kimse o kız birbir anlat başkasınında canı yanmasın inan bana hırsını aldığında daha olumlu bakabileceksin sana el kaldıran bir adamdan kendine eş çıkarmak senin tercihin olsada böyle karaktersiz bir erkekten bir çocuğa baba çıkarmadığın için şanslı say kendini

Adın çıkmış diye bi durum yok bekarsın önce bunu kabullen sana nasıl bi baskı uyguladıysa kendini yıllardır evli bi kadın gibi görüyorsun üzüldüm bu duruma....... dini nikanın olabilir ama evli değilsin boşanma gibi bi sürecin yok yani tamam ailen tepki verecek ama emin ol kimse kızının evlenip boşanmasını istemez... onlara şiddet gördüğünü söylediğin an zaten onlar diyecektir ayrıl diye.. yaşadıklarına verdiğin tepkileri yaşına bağlıyorum o yğzden eleştirmiyorum,,yazık olmuş sana ama toparlanmak için hiç geç değil.. Allah yardımcın olsun

Ailesi şiddet gördüğünü öğrendiğinde ayrıl mı diyecek sadece? Bence bu tablo çok ama çok pozitif. Kızlarının hakkında hiçbir şey bilmiyor ki ailesi. Dini nikahın geçersiz sayıldığı yasalar önünde ayrıl dese nolcak ayrılma dese ne olacak ki..

ben de sordum ama cevap alamadım..

şuanda işyerindeyim. yazılanlara elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum.. işyerimiz iki katlı. alt katta yapıyor bu söylediklerimi haliyle müşteride duymuyor. elemanlarda arka tarafa geçtiklerinde(üst katın arka tarafında bir oda var. ve alt kata inen merdivende o odada bulunuyor. ses sadece o odaya girildiğinde geliyor ve o odaya da eleman haricinde kişilerin girmesi yasak. ve üst katta müzik sesi hiç kesilmiyor oda hafif gelen sesleri bastırıyor.

şuanda işyerindeyim. yazılanlara elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum.. işyerimiz iki katlı. alt katta yapıyor bu söylediklerimi haliyle müşteride duymuyor. elemanlarda arka tarafa geçtiklerinde(üst katın arka tarafında bir oda var. ve alt kata inen merdivende o odada bulunuyor. ses sadece o odaya girildiğinde geliyor ve o odaya da eleman haricinde kişilerin girmesi yasak. ve üst katta müzik sesi hiç kesilmiyor oda hafif gelen sesleri bastırıyor.

dayak yiyormuşsun dayak!!!!! ötesi var mı?
bir insan olarak kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun??
hala bu adam gündemini oluşturuyor!!!

Bir anlik gaflet dediginiz 4 yillik iskenceyi cekmek midir? Erkek arkadasimin israrina dayanamayip birlikte oldum diyen kadin bir anlik gaflette bulunmustur ve ona destek verilir. 4 yil boyunca dayaga aldatmaya 2. Kadina ses cikarmamak bir anlik gaflet degildir. Ogrenilmis caresizlik olabilir ama ondan bile emin degilim. Dini nikah kiymadan once duzgun bir insan olsaydi gene bir derece hak verirdim ama o zaman da baska kadinlar varmis. Konuyu neresinden tutarsani elinizde kaliyor. Yine de herkes en mantikli cozum olan ayrilmayi oneriyor ama hic sanmam. Konu sahibi ancak esi onu terkedince kurtulabilecek. Umarim kurtuldugunun farkina varir.

bir anlıktan kastım cahilliğinden ötürü yapılanı kastetmiştim. haklısınız 4 yıldır çektiği bir işkence ama körmüş görememiş. ve olan olmuş konu sahibi yaptıklarımın farkındayım diyor ve ne yapmam gerekiyor diye yardım istiyor. yaptıklarını kötü bir şekilde dillendirmek yerine yardım etmekte fayda olduğunu söyledim sadece. ve herkes gereken cevabı vermiş en kısa zamanda kurtulması gerektiğini. konu sahibi ister ciddiye alıp dinler ister bunu umursamaz yoluna devam eder oda kendi bileceği iş...

İyi halt yedin dini nikah yaparak.
Ne olacak şimdi.
Adamla ayrıldınız boşamadı seni ne yapacaksın.
Başkası ile evlendin diyelim nikahın dini olarak geçerli olmayacak.
Eşin ile her beraberliğin zina olarak geçecek.
Ben her ne olursa olsun resmi nikahtan evvel dini nikaha karşıyım.
Kendime bir çıkış yolu bul ya resmi nikah yaptır yada seni boşamasını sağla.

dayak yiyormuşsun dayak!!!!! ötesi var mı?
bir insan olarak kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun??
hala bu adam gündemini oluşturuyor!!!

6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..

6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..

doğulu veya batılı olması gerekmiyo bu bir kişilik meselesi. benim sevgilimde doğulu ama tartışmadan öteye geçmemiştir kavgamız. ve sizin bahsettiğiniz şahsiyetin kişiliği bozuk maalesef.

Henüz yaşınız 22. Bence çocuk bile sayılabilirsiniz. Evlilik sürecimiz uzadı demişsiniz. Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyordunuz?

Ben sizin deyiminizle biraz Müge Anlı'lık yapıcam ama kusura bakmayın lütfen. Koca dükkan diyorsunuz, iki katlı, 22 yaşındaki bir genç kız orada olmazsa tüm işler duruyor öyle mi? Yaşadığınız semt neresi bilmiyorum, hangi il ama sizin o yediğiniz dayağın sesini müşteri de duymuştur. Çalışan elemanlar illa ki birilerine anlatmıştır. Sizin 4 senelik ilişkiniz herkes tarafından görülüyor, biliniyor da koskaca dükkanda dayak yiyorsunuz, kaç kişi duyuyor, görüyor ama kimsenin haberi yok. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Erkek arkadaşınızın çapkınlıkları da görülmüş olmalı. İlla ki annenizin, babanızın kulağına gider. El bebek gül bebek büyüdüm diyorsunuz, neden babanız sizin eziyet çekmenize göz yumsun ki? Kızını aldatan bir adamla ilişkisini bitirdiğini duysa, üzülmek yerine sevinir bence.

Yaşınız oldukça küçük daha. Söylediklerinizde eksik ya fazla var mıdır bilemem ama öncelikle dini nikahlıyım diye kendinizi kandırmayın. Size bu kadar kötü davranan bir adam belli ki sizi sevmiyor, o nedenle nikahı da kolayca sonlandırır hiç tasalanmayın. Dükkanı bir gün bıraksanız işler duruyormuş ama siz yinede o adamla görüşmeyi kesin ve psikologa gidin.

Yaşla işin ne alakası var sevgilisiyle sorunlarını halledemiyo olabilir ama bende 21 yasındayım ve bi şirkette modelistim bn olmayınca iş duruyo ki ailesinin işi bnce gayette yürütebilir akıllını kullanmadığı tek şey kendini evli sandıgı sahış bnce

doğulu veya batılı olması gerekmiyo bu bir kişilik meselesi. benim sevgilimde doğulu ama tartışmadan öteye geçmemiştir kavgamız. ve sizin bahsettiğiniz şahsiyetin kişiliği bozuk maalesef.

doğululara birşey demedim yanlış anlama.. birçok doğulu arkadaşım var hepsinide çok seviyorum. iyileri çok iyi kötüleri kötü.. bana kötüsü denk gelmiş.. sen inşallah mutlu olursun.. samimi bir arkadaşımda eşi doğulu ve çok şükür çok mutlu.. bana nasip olmadı o mutluluk ama inşallah darısı senin başına..

Back