- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Konuu sahibiii okadar insan yazdıı birimizee cvp werir misin artıkk.. !!!
İşin içinden çıkamıyosun farkındayız ama, artıkk bize de ne yapman gerektiğini söyler misinnn ????
Onca insann aynı şeyi söylüyorr, Eeee sonuççç !!!
yaşadıklarım elle tutulur gözle görülür hiçbir mantıklı bir açıklaması yok.. ama çok emek verdim. o p.. uğruna çok acı çektim çok belalara katlandım.. şimdi bu çektiğim bütün çilelerimin ucunun koskocaman bir hiç'ten ibaret olması canımı acıtıyor.. ben bukadar acı çekmişken o şuan diğer kızla hayatını yaşıyor ve yaşayacakda.. işte bu çok zoruma gidiyor..
bense...
sadece üç nokta...
okuyunca böle oldum
sen yazdıklarının farkındamısın kızım
ne nikahı ne evliligi ne kocası
yaşadıgın tek şey koca bi yalan
onuda sen istemişsin
kızım sen kafayımı yedin
o kadar dayaktan sonra insan 1 ayıya kanar mı
ayrıca ben bişeyi merak ettim
sen babanın magzasını işletiyorsun
bu adam babanın dükkanında seni evire çevire dövüyor
dükkandaki elemanlardan babana söyleyen olmadı mi
ne kadar garip dimi
Adın çıkmış diye bi durum yok bekarsın önce bunu kabullen sana nasıl bi baskı uyguladıysa kendini yıllardır evli bi kadın gibi görüyorsun üzüldüm bu duruma....... dini nikanın olabilir ama evli değilsin boşanma gibi bi sürecin yok yani tamam ailen tepki verecek ama emin ol kimse kızının evlenip boşanmasını istemez... onlara şiddet gördüğünü söylediğin an zaten onlar diyecektir ayrıl diye.. yaşadıklarına verdiğin tepkileri yaşına bağlıyorum o yğzden eleştirmiyorum,,yazık olmuş sana ama toparlanmak için hiç geç değil.. Allah yardımcın olsun
ben de sordum ama cevap alamadım..
şuanda işyerindeyim. yazılanlara elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum.. işyerimiz iki katlı. alt katta yapıyor bu söylediklerimi haliyle müşteride duymuyor. elemanlarda arka tarafa geçtiklerinde(üst katın arka tarafında bir oda var. ve alt kata inen merdivende o odada bulunuyor. ses sadece o odaya girildiğinde geliyor ve o odaya da eleman haricinde kişilerin girmesi yasak. ve üst katta müzik sesi hiç kesilmiyor oda hafif gelen sesleri bastırıyor.
Bir anlik gaflet dediginiz 4 yillik iskenceyi cekmek midir? Erkek arkadasimin israrina dayanamayip birlikte oldum diyen kadin bir anlik gaflette bulunmustur ve ona destek verilir. 4 yil boyunca dayaga aldatmaya 2. Kadina ses cikarmamak bir anlik gaflet degildir. Ogrenilmis caresizlik olabilir ama ondan bile emin degilim. Dini nikah kiymadan once duzgun bir insan olsaydi gene bir derece hak verirdim ama o zaman da baska kadinlar varmis. Konuyu neresinden tutarsani elinizde kaliyor. Yine de herkes en mantikli cozum olan ayrilmayi oneriyor ama hic sanmam. Konu sahibi ancak esi onu terkedince kurtulabilecek. Umarim kurtuldugunun farkina varir.
dayak yiyormuşsun dayak!!!!! ötesi var mı?
bir insan olarak kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun??
hala bu adam gündemini oluşturuyor!!!
6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..
Henüz yaşınız 22. Bence çocuk bile sayılabilirsiniz. Evlilik sürecimiz uzadı demişsiniz. Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyordunuz?
Ben sizin deyiminizle biraz Müge Anlı'lık yapıcam ama kusura bakmayın lütfen. Koca dükkan diyorsunuz, iki katlı, 22 yaşındaki bir genç kız orada olmazsa tüm işler duruyor öyle mi? Yaşadığınız semt neresi bilmiyorum, hangi il ama sizin o yediğiniz dayağın sesini müşteri de duymuştur. Çalışan elemanlar illa ki birilerine anlatmıştır. Sizin 4 senelik ilişkiniz herkes tarafından görülüyor, biliniyor da koskaca dükkanda dayak yiyorsunuz, kaç kişi duyuyor, görüyor ama kimsenin haberi yok. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Erkek arkadaşınızın çapkınlıkları da görülmüş olmalı. İlla ki annenizin, babanızın kulağına gider. El bebek gül bebek büyüdüm diyorsunuz, neden babanız sizin eziyet çekmenize göz yumsun ki? Kızını aldatan bir adamla ilişkisini bitirdiğini duysa, üzülmek yerine sevinir bence.
Yaşınız oldukça küçük daha. Söylediklerinizde eksik ya fazla var mıdır bilemem ama öncelikle dini nikahlıyım diye kendinizi kandırmayın. Size bu kadar kötü davranan bir adam belli ki sizi sevmiyor, o nedenle nikahı da kolayca sonlandırır hiç tasalanmayın. Dükkanı bir gün bıraksanız işler duruyormuş ama siz yinede o adamla görüşmeyi kesin ve psikologa gidin.
doğulu veya batılı olması gerekmiyo bu bir kişilik meselesi. benim sevgilimde doğulu ama tartışmadan öteye geçmemiştir kavgamız. ve sizin bahsettiğiniz şahsiyetin kişiliği bozuk maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?