Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Herkesss aynı şeyi söylüyor farkında mısın konu sahibiii..
Bu kadar kötülüğü neden yapıyosun kendineee..
Neden onun avı olmayı seçiyorsun hala..
Neden gerçekleri görmüyosun we yüzleşmiyosun hala..
Ben hatalarımın farkındayım diyosun ama hala onun hayatında olmakla hata yapmaya dewam ediyosun..
Yazık değil mi sana, gençliğine !!!
Birde ewleneceğim kızla olsun herşey diyo sizden cinsellik bekliyo, birde hayatına başka kızlarda sokabiliyor..
Onlarla yaşasaydı ozaman, bildiğin sizi kandırmışş şerefsizzzzz !!!!
Artıkkk korkularınızı bir kenara bırakınn, yaptınız bir hata birlikte oldunuz o insanla...
Ve ewliyiz deyip durmayın, siz resmi ewli değilsiniz.. Allah katında dini nikahınızı yapmışsınız sadece okadar..
3 kere "BOŞOL" demeye bakar bu...
Biran önce onu hayatınızdan çıkartın, ve hayatta tek erkek oymuş gibi dawranmaktan wazgeçinn...
Tamam hata yaptınız we onunla birlikte oldunuz ama artık bu çok normal karşılanıyor...
Karşınıza başka biri çıktığında belki bu durumu normal karşılayacak nerden biliyorsunuz ????
Siz hemen telefon numaranızı değiştirin ilk önce, sonra ailenizi alın karşınıza konuşun..
Beni aldatıyor we ben bu insanla dewam etmek istemiyorum deyin bitirin..
Ailenizde bunu bile bile hala o insanla illa ewleneceksin diye diretmez herhalde..
Etraf ne der diye de yaşamaktan wazgeç,n, etrafa göre yaşamayın..
Siz dimdik durun etrafı takmayın we ailenizide ikna ettikten sonraa we bu insan hayatınızdan komple çıktıktan sonra huzura kavuşacaksın emin ol !!!
Dünyada tek erkek o değillll,, değillll yaaa kafayı yicemm lanettt olsunnn böyleee erkeklerr yaşamasın ya gebersinnnnn gebersinnnnn....

bu durumda ailenide düşünmelisin onlar hiçbirşey bilmeseler dahi onlara karşı sorumluluğun var,kendi duygularını bir kenara bırak soğuk kanlı olmaya çalış daha kötüsüde olabilirdi hamile kalabilirdin,zararın neresinden dönsen kardır..aileni düşün..

istgg
sanki tek suç erkeklerdemi,ısrar etmiş oda nikah kıyarsak demiş...

insan daha sonra başına çorap örme olasılığı milyonda bir dahi olsa bu tür bir işe girer mi?
Bir kızın ailesi kızının dini nikah yaptırdığını öğrense, amaç belli sanırım. Yani bunu bilen tek bir kişi dahi varsa bu sır asla sır değildir. Büyük konuşmamak lazım ama kendi etmiş kendi bulmuş..

Bir kısım hariç sır gibi saklanan evlilik gerçekleşmiş sayılır mı bilemem.
Sonuçta nikahtaki amaç , birlikteliği herkese duyurup , meşrulaştırmak.

Ewetttt konuu sahibinde de suç war amaa erkeklerde çokkk çakalll yaa
Değill miiii ???? :47:

biliyorum deemek istediğini ama artık kimse gözü kapalı değil..yazık günah ailesinede kendisinede,seven adam başkası ile görüşmez sevdiğini zorda bırakacak hareketler yapmaz..bu adama bir damla gözyaşı bile haram...

Ben sadece nikah konusuna takıldım arkadaşım dini nikah sadece duadan ibarettir. Şu an ki dini nikahın bi geçerliliği olmadığı için siz evli falan değilsiniz.sen resmi nikahını kıydır istersen gidip bir hocaya dua ettirme yine Allah katnda evli oluyorsun o açıdan lütfen islamı kendinize alet etmeyin yok bir iki arkadaş biliyo abi biliyo abla biliyo diye kendinizi kandırmayın millet okuyup gerçek sanıyor.Hocaya yaptırdığınız dua ile hakkınızı gidip biryerde arayamıyorsunuz ama o yüzden evliyiz demeyin ayrılıncada boşol demenize gerek yok yani.bir iki hocaya sorduk demişmisiniz en güzeli diyanete sorun.

biliyorum deemek istediğini ama artık kimse gözü kapalı değil..yazık günah ailesinede kendisinede,seven adam başkası ile görüşmez sevdiğini zorda bırakacak hareketler yapmaz..bu adama bir damla gözyaşı bile haram...

Ewet sewen adam başkası ile görüşmezz ama bu görüşmüş, konu sahibide buna göz yummuşş !!!
Biran önce bir şeyler yapması lazım yoksa daha kötüye gidecek, gençliği gidiyo eldenn..
Ailesini bi ikna etse arkasında olsalar, gerisi kolay bencee:31:

tutturmuşsun bi ''evlenmeden önce söyleydi, böyleydi ,evlenince bu şuuu, evlendikten sonra cart curt... '' ne evlenmesinden bahsediyorsun sen ya ! kendini bu şekilde avutmayı bırak ! evli mevli degilsin ,nüfus cüzdanında bekar yazan bir kadınsın .
insanlara bazı şeyler müstehak ! sen herşeyi kabullenirsin , git başka birini bul ,kendine de bi yerlerine estetik operasyon yaptır, evlen , etrafta çıkan adın silinir ....

Herkes gibi birdaha sorayım peki ne yapıcaksın ne düşünüyosun birşey yapmayı düşünmüyosan kimseyi oyalama burda

Kizlar sizde sorunda sürekli belki birimize cevap verir:ssz:

Okuyunca şok oldum desem hafif kalır inanki. Böyle şeylere nasıl izin verdin? Kendini insan olarak görmüyor musun? Nesin sen? Nasıl dayanıyorsun? Kalk bir aynaya bak kendine bak uzun uzun. Kendine bunları yaşatmaya hakkın var mı?

Uyan uyan o adam denilen varlık seni sevmiyor seni kullanıyor. Seni dövüyor seninle birlikte oluyor yetmiyor birde başka bir kızla birlikte oluyor gözüne soka soka ve sen bunlara razısın. Sebep dini nikah mı? Hocalara söylesen ayrıl kızım derler sana inanki. Ayrıca nikah gizliymiş benim bildiğimde geçersizdir. Çünkü Peygamber döneminde bile nikahtan sonra davullarla ilan edilirmiş nikah.

Bence senin psikolojik sorunların var. Git ve destek al iyileş. Yok ben böyle yaşayabilirim diyorsan ya da normal olarak kabul edeceksen gelsin istesin birde resmi nikah kıysın. Senden çocukları olsun. Sen çocuklara bakarken o dışarılarda kadın peşinde koşsun hatta sen evdeyken o kadınlarıda eve getirsin sen onları yedir içir. Yatağında yatır. Yok artık deme bence sen bunlara razı geldiysen ve bu adam bunları yaptıysa bu yazdıklarımda fazlasıyla olası.

Tamam bir hata yapmışsın bütün bunlara göz yummuşsun diyeceğim ama sen eğer bunu sürdürürsen artık bu hata olmaktan çıkar ve aptallık olur. Kendine bu eziyeti reva görme. Tehditten mi korkuyorsun bilmiyorum ama eğer korktuğun tehdit ve ailense değmez. Tehditte edilsen ailende sana çok kızsa bu sadece bir kez olur. Sadece bir kez üzülür ağlarsın. Eğerki ayrılmazsan her günün cehennem gibi geçer hergün ağlar üzülür kahrolursun seçim senin.

Ve bir daha üzerine basa basa söylüyorumki ne o seni seviyor ne de sen onu.

Konuu sahibiii okadar insan yazdıı birimizee cvp werir misin artıkk.. !!!
İşin içinden çıkamıyosun farkındayız ama, artıkk bize de ne yapman gerektiğini söyler misinnn ????
Onca insann aynı şeyi söylüyorr, Eeee sonuççç !!!

Kusura bakma ama dini nikahin tesmi nikah olmadan hiçbir geçerliliği yok.... bunu istedigin hocaya sor... aurekli evliligimiz deyip durmussun ama sen onun esi degilsin hicbi zaman olmamissin .. ve bu sekilde gidersen daha da olma bence... hayretler içerisinde okudum .. dini boyle herseye alet ediyorsunuz ya..

Gururunuzu ayaklar altına almayın artık !! Ayrılmak bu kadar zormu? bu kadar karaktersiz şeref yoksunu bir adamla hala beraber olmanıza inanamıyorum ! ailenize açıkca aldatıldığınızı ve şiddet gördüğünüzü söylerseniz evlen diye tutturmazlar.. ve Elalemin lafına bakarak hayatınızı karartmayın... 20 senelik evliler ayrılıyor bugün....

nikah dediğiniz,evlilik dediğiniz şey: bundan sonraki hayatınızı geçireceğiniz kişiyi herkese ilan etmeniz demektir. kimsenin bilmediği bi dini nikahın arkasına sığınmak çok yanlış -ki zaten dinen bu onaylanmaz.

ikincisi ayrılmayı övmek yanlış belki ama yaşadıklarınızdan kurtulmanın tek yolu kendinize önem ve değer verip bu ilişkiyi bitirecek güce sahip olmanızda.

cahil bir zihniyet, acımasız bir karakter, ve bu kişiliğe boyun eğen bir kölesiniz (çok afedersiniz ama başka tabir bulamadım).. kendinize gelin ve güçlü olun. ona mecbur değilsiniz ve kesinlikle olmayın.

size aldğı çiçek-çkolata-ayıcık üçlemesi affetmek için çok basit bi yöntem. siz basit olmayın..

silkelenin ve kendinize gelin. yaşadıklaırnızı kaldırıyor gibi duruyorsunuz ama ne kadar yanlış olduğunun farkındasınız.

ondan tamamen vazgeçin. sizi sevmeyip arzulamayan ve üstüne dayak uygulayan kişiyi seviyor olamazsınız, onu sevdiğinizi unutun bir kere.. hala ayrılamıyor olmanızın tek sebebi etrafınıza karşı duyduğunuz baskı ve alışkanlıklar.

bunları yaşayacağını bilseydin evlenmezdin. bilmediğin için kendini suçlu hissetme. bitir gitsin.

Back