İçinden çıkamadığım Bi durum

Çok saçma eşiniz için sizin isteğiniz önde gelmeli arkadaşının değil.Kesinlikle bu kadar olay yaşadığınız bir insanla görüşmek zorunda değilsiniz.22 yaşa rağman çok olgun davranıp rüştünüzü ispatlamışsınız.Eşinize söyleyin tekrar tekrar anlatın görüşmek zorunda değilsiniz.Hatta bu kadar sorun yaşamanıza bile gerek yok herhangi bir sebeple de görüşmeyebilirsiniz.Eşinizin tavrı yanlış.

Asla ve asla görüşme. Tehlikeli bir kadın. Herşey beklenir.
Evine barkina gitme kendi evine de asla sokma.
Eşine de bu konuda rest çek.
Zaten aynı iş yerinde görüyor arkadasini saatlerce. Bir de ev muhabbetlerinde bir araya gelip afedersin bkunu çıkarmaya gerek yok.

Bence eşin de o kadın da bi tuhaf . Eşler görüşmek istiyorsa erkek erkeğe görüşsün, halisaha filan yapsın illa sizi dahil etmek zorunda değiller. Onların kafası uyuyor olabilir sizin uymuyor belli ki. O kadını da tamamen hayatınızdan çıkarın eşiniz de onunla asla görüşmesin bir şekilde size zarar verir bu tip insan. Kendi kocası da engelleyemiyor belli ki.

Eşinizi dizginleyin, kendileri erkek erkeğe görüşsün, zaten iş arkadaşı diyorsunuz işte görüşüyorlar yeter. Bu pandemi ortamında ne ev gezmesi, bu da ayrı bir şuursuzluk!

Eşin arkadaşı ile görüşsün . Ama siz o kadınla görüşmek zorunda değilsiniz kesinlikle .
Ne saçma şeyler yaşamışsınız. Net olun eşinize de anlatın.

Ben şeye takildim neden esinizin arkadasi hep beraber görusmek istiyor ve esini aldatan bi tip hic iyi niyetli gelmedi uzak durun gercekten once kendiniz icin .

Bak kardeşim bu kadın tehlikeli birisi. Bir arkadaşıma aynı bu eski sevgili olayı yapıldı. Bu tipler ağır hasta oluyorlar. Asla zamanla değişti deyip bir sırrını verme. Hiçbir konuda ona guvenme. Yarın öbür gün çocuğun olunca onu da cekemez, sakın çocuğunu güvenip emanet etme. Dediği herşeye en baştan yalan gözüyle bak, inanıp moralini bozma. Esinle arani bozmaya çalışacaktır bu kadına pabuç birakma. Mümkün olduğu kadar az muhatap olmaya çalış. Allah kurtarsın.

Tavrınızı koyun sınırlarınızı çizin görüşmeyin bu insanlar çok görüşülecek insanlar değil zaten eşinizden soze saygı duysun simdi boyle her dediğini yaparsanız ilerde bas edemezsiniz siz yipranirsiniz yapmak istemediğiniz şeyi yapmayın gitmek istemediğiniz yere gitmeyin eşiniz size saygı duymak zorunda

Oyyyh yor
uldum
Oyyyh yoruldum bırak eşin görüşsün sen neden görüşüp moralini bozuyorsun????

destan yazmışsınız

Herkesin geçmişte sevgilisi olmuştır.

O senin kocan benim kardeşime aşıktı diyen arkadaşı iyi niyetli bulmadım.

Sende Gül geç çok aşık posaydı “ eski “ olmazdı de geç.

Mesafe koy eşinin de bu konuyu yüzüne vurup gündem yapma evde o gereksizi.

Eşimin arkadaşı hep beraber görüşelim diyormuş bende çaresizim
Esinizde nasil o adam onca terbiyesizliklerine rağmen karisinin arkasında durup goruselim diyorsa esinizde sizin arkasınizda dursun. O kadin normal değil onun derdi bence kizkardesinin kuyruk acısı. Niyetide cok ortada. Yine Rabbim bilir onun gunahini almayayim
Bence kararli olun görüşmeyin sanki gorumce elti kv ... ne mecburiyet varki...

Eşinizle konuşun o arkadaşıyla görüşsün ama ailecek görüşmeyin, özür dilerim ama çok saçma ilişkiler bunlar ya, hiç sağlıklı da değil..

Yaşım küçük yaşım küçük diyip duruyorsunuz da hiç kusura bakmayın evlenirken yaşınız küçük değil miydi, bu kadar basit manasız bir olayla bile başa çıkamayacak kadar küçükseniz neyinize güvenip evlendiniz? Hayat zor, evlilik zor, insanlar çirkin....
Eşini ve arkadaşını karşına alıp diyeceksin ki bak hayatım güzel bir arkadaşlığınız var saygı duyuyorum ama ben arkadaşının eşiyle görüşmemeye karar verdim.elalem yüzünden sorun yaşamak da istemiyorum birbirimize saygı duyalım.bak arkadaşım seni severiz sayarız iş güç iyiliğinide gördük minnettarız ama ben bundan sonra eşinle görüşmeyeceğim.evimiz kapımız sana açık.sizin dostluğunuzu etkileyecek bir durum yok.
Sen sağ ben selamet. Hiç uzatmaya dallandırmaya ayrıntıya girmeye lüzum yok.açık net bukadar. Elalem için karı koca kavga etmek huzur bozmak ne ayıp ne gereksiz ya

Eşini karşına al tekrar konuş ciddi ciddi
Bu kadının dengesiz olduğunu evliliğinizi bozmaya çalıştığını kendisinin arkadaşıyla dışarda görüşebileceğini senin artık görüşmeyecegini bilsin
Eşinin art niyetli olduğunu sanmıyorum
Ama bu kadın sizi boşar maalesef

Bu kadın , senin eşinin kendi kardeşine karşı olan büyük aşkını kıskanmış bu bir. İkincisi şimdi bu durumdan nemalanmaya çalışmış, senin evliliğini bile bozacağını bile bile anlatmış. Bu kişi kötü düşüncelere sahip böyle aile dostu olmaz, belki kız kardeşi şimdi pişman oldu kocanı reddettiği için ayrılmanı bekliyorlar olabilir mi? Dikkatli ol ayrıca eşin neden herleyi arkadaşına anlatıyor, erkek anlatmamalı.

Kadın tam bir yılan. Eşinde düşüncesiz ve pasif. Sana bu kadar kötülüğü dokunan bir kadınla hala görüştürüyor. Kendi arkadaşıyla çalışsın, konuşsun ama seni niye istemediğin bir ortama ısrarla sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…