İçinden çıkamadığım Bi durum

Bende sizin gibi düşünüyorum kız kardeşi evli ama oda eşimi reddettiği için çok pişmanmış en son bize geldiğinde annesi kız kardeşiyle görüntülü konuştular
Şaka mı ya. Kardeşiyle kendi evinde konuşsun.
İlla eşinize mi duyurmaya mı çalışıyor yoksa sizi sevmedi sinir mi etmeye çalışıyor bilmiyorum, ama ne yapıp edip uzaklaşın.

Bende sizin gibi düşünüyorum kız kardeşi evli ama oda eşimi reddettiği için çok pişmanmış en son bize geldiğinde annesi kız kardeşiyle görüntülü konuştular
Siz bu aileyle tamamen iletişimi koparın. Kız kardeşler çok arsız belli ki. Eşiniz ısrar ederse iki ağlayın, bayılın yahu.
Psikolojim hiç iyi değil deyin.

Cnm yaşın küçük daha ama akıllısın yine de anlamışsın bazı şeyleri, bak cnm o kadın senin evliliğini bozmaya çalışmış böyle bişey yeni evli birine ( eski olana bile) söylenmez, esin çok saçma boş bir adam sanki mecbur gibi seni görüşmeye zorluyor, sakın görüşme bağları kopar , eşine de bu konuda taviz verme , bir araya gelince asla samimi olma , eşine rest çek deki ya ben ya da o saçma arkadaş ilişkin, bur zahmet tercihini yapsın çünkü o kadın çok tehlikeli aman ha uzak dur ...

Kardeşim valla uzak dur bu belalı aileden ya niyetleri hiç iyi değil bak. Yuvanı yıkmasınlar. Sana nisbet yapıyorlar bildiğin fitne fücur pislikler

Vallaha esi illaha o aile ile baglarini koparmamasi da ilginc. Kadin yapsa olay cikar
Bence de eşi neden bağları koparmamakta ısrarlı, bence başka bişey de olabilir, ben olsam tamamen görüşmeyi bitirirdim erkekler iş yerinde görüşsünler işte evimde karısının ne işi var , burnuma kötü kokular geliyor, eski sevgili meselesinden dolayı başka şeyler de olabilir yoksa bu kadar ısrarla o kadını eve getirip bide üstüne hürmet etme çabası bence boş yere değil, ben olsam eşimi her yerden takip ederdim gizlice bir süreliğine...

Birincisi vakti zamanında, Arkadasının baldızı ile görüşmüş olabilir herkes herkesle görüşür görüşmüş olmamış zaten. Bence Bi önemi yok. Anlatsa ii olabilirdi ama anlamamış bence bu sa önemli değil.
Benim de evlenince esime sorum buydu. Görüştüğümüz arkadaslarının takımıyla falan görüştüğüm varsa anlat bileyim diye. Birini demişti. Sonra ben o kadınla da tanıştım hoş da kadındı yanieşine demişler görüş diye eşim olmaz diyip tanışmamış ama belki o kız da biliyordur. Sonucta o evlenmiş mutlu olmuş ben evli mutluyum önemi yok.
Kız sana bunu anlatmış. O kız ii niyetli değil olsa söylemezdi cünkü. Bunu rşine anlattığında eşin tam bir salam oldugu için gidip arkadasın o da eşine falan ay tam salaklıklar dizisi ve de sacnalıklar silsilesi.

Velhasıl iş artık yüzyüze bakılmaz hale gelmiş. Eşin iş yapsın ama 4 lü kanka olmanız gerekmez. Aile buluşması sart değil. Eşin seni buna zorlayamaz. Hatta azıcık olgunluşsa ii.

Bir de tadım küçük demişsin ama akıllı kızsın bence. Kimseye eşinle olan ilişkini anlatma ne manevi anlamda ne de fiziksel anlamda.
Bunlar konuşulmaz.
He Bi danısır sorar belki insan ama baskasına sizin aranız nasıl diye soran insandan öte durmak lazım.

Kadın sizin huzurunuzu bozmak istemiş görünen o ki başarılı da olmuş.Geçmiş bitmiş bir ilişki için bu kadar kendinizi üzmeyin bu bir.Ben de eşinizin yerinde olsam anlatmazdım geçmişin bu kadar karıştırılması insanları huzursuz eder nitekim de öyle olmuş.Kendimi eşinizin yerine koyarak düşnüyorum çok yakın arkadaşımın eşinin kardeşiyle ilişkim oldu ve bitti bir şekilde ,arkadaşımı hayatımdan ne diye çıkarayım?Olaydaki tek sıkıntı eşinizin arkadaşının karısı .Kötü niyetli fesat biri görüşmeyin mutlu mesut hayatınıza devam edin eşiniz arkadaşıyla dışarda görüşsün

Vallaha esi illaha o aile ile baglarini koparmamasi da ilginc. Kadin yapsa olay cikar
Hadi iyi niyetli olalım. Erkekler arkadaşlıkta çok sadıktır, bağlıdır vs. Ama karısı eski sevgilisinin ailesiyle bu kadar içli dışlı olsa "başlatma arkadaşlığına" der.

O kadar büyük bir aşk olsaydı birlikte olurlardı zaten diye kestirip atsaydınız o sinir olurdu :) kardeşi reddettiği için pişman olmuş olabilir huzurunuzu kaçırmak için de kardeşiyle anlaşmış olabilirler ya da kardeşinin haberi bile yoktur sadece kaostan beslenen biridir eşinizin bunu anlatmamış olması sorun değil size söylemiş olsaydı asıl onun unutamadığını düşünürdünüz ama bu duruma rağmen sizle iç içe sokması onun hatası ona kızmanız gereken tek nokta bu olmalı bence

Eşinin arkadaşından kopacağı bir durum yok beraber çalışıyorlar. Eşinin geçmişinde olan bir şey diğer sevgililerini sorun etmiyorsan bunu da etmemen gerek. Hani benim evlendiğim kişinin benden başkasıyla işi olmuş olamaz deseydin tamam da zaten birileriyle görüşmüş olduğunu biliyorsun. Şu an hiç bir suçu yok eşinin. Boşuna yükleniyorsun ona
Eşin görüşmek istiyorsa gitsin gelsin. Sen istemiyorsan görüşme

Neden eşler görüşmek zorunda bırakıliyor kocanız gorussun bu kadar olaya gerek var mıydı kocana sen arkadasinla anlAsiyorsun ben onla anlaşamıyorm diyip mesafeni koy

Muhtemelen kadın sizin eşinizle ilişkinizi kıskanıyor. Aldatılmanın öfkesini size yönlendirmiş. Üçüncü kişiler için eşinizle aranızı bozmayın . Geçmiş geçmişte kalmış. Adı üstünde ESKİ sevgili. Şu an hayatınfa olan ve sevdiği sizsiniz. Elinizi bunaltıp yormayın. En güzrl günlerinizi bir densiz yüzünden kavga gürültü ile grçirmeyin. Kadın ile de görüşmeyii kesin. şu an kesemiyorsanız bile zamana yayın. görüşme sıklığını azalta azslta bitirin. Zaten eşiniz yokken asla yalnız görüşmeyin. Ne derse desin HE HE diyip geçin. Üçüncü kişileri kapınız dışında tutmayı başaramazsınız evliliğiniz çok zarar görür.

Eşiniz sırf eski sevgilisi baldızı diye arkadaşını silmek zorunda değil bence. Görüşmeye devam edebilir, o ayrı o ayrı. Siz huzurunuz bozmayın. Kadın iyi niyetli değil orası kesin zaten. Eşinizin hatası eşli görüşmeye zorlamak. Ne lüzumu var yani? Eşimin bir arkadaşının eşi var hiçbir sebep yok ortada sadece kimyamız tutmadı, ancak düğünde-cenazede denk gelir iki üç cümle muhabbet ederiz o kadar. İlla eşleriniz arkadaş diye arkadaş olmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…