• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazıcak olumlu bişey yokki arkadaşım yaptığın gerçekten hata bunu zaten kendinde biliosun ,,,eşin sana güvenip tüm temiz kalpliliğiyle seni türkiyeye göndermiş sen evli bi kadınsın nasıl arkadaşına uyup tanımadığınız insanların evine gidiosun bide kalıosun bide ilk gördüğün adamla öpüşüosun (en kötüsüde evlisin) sende hiç mantık yok mu ? nasıl duygularıma yenildim diosun demekki sendeki eşine karşı GERÇEK AŞK GERÇEK SEVGİ YOK kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz belkide eşinde aynı şeyleri yapıordur....

güzelim bence konuyu kapat artık
arkadaşın ilk görüşmede hoşlanmadım sevmedim demiş
sen ona iyi o zaman arkadaş kalırız onla diyorsun hangi akla hizmet arkadaş kalırsın al sana arkadaş kalmak kusura bakma ama dileğide sen yoldan çıkarmışsın dileğin hiçbir sucu yok suç sende sakın dileği suclama kızı sen ikna ediyorsun bu duruma getiriyorsun şimdide bizim karşımıza gecip dilek evlenirse ben ne yaparım diyorsun dileğin mutluluğu hiç önemli değil senin acından
sen sadece sıkıştırdığın kuyruğunu kurtarmaya çalışıyorsun yazık yaa acıdım eşine vede arkadaşına
kusura bakma doğrular acı gelir her zaman
arkadaşlar böyle bi konuyu bence fazla uzatmadan konuyu kapatalım çünkü yardım edecek akıl verecek konu göremiyorum ben burda herşey bilincli yapılmış doğru değilmi arkadaşlarım

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUbenneyaptımki

Bacım sana aklımda kaldığı kadarıyla bişey anlatayım.Evli bi kadın başka biriyle ilişkiye girer yani zina eder.Halinden çok pişman olur ve Peygamber efendimiz(S.A.S) ' e öbür dünyadaki yerini sorar ve efendimiz as. da cennetlik olduğunu söyler.Şaşırır birdaha sorar cennetlik olduğunu söyler.Kadın şaşkınlıkla nasıl olur ya Rasullallah ben falanca kişiyle zina yaptım diyince Peygamber efendimiz cehennemlik olduğunu söyler.eğer ayııbını günahını sır gibi saklasaydı sadece Allahü teâlâ bilseydi günahını affedecekti.Ama hesap günü onun günahına şahit olacak kişi olduğu için sırrı ortadan kalktı.

Seninkisi de aynı yinede ben bilmem affedip affetmeyeceğini yalnız O bilir. O ki;Rahimdir.
Aslında yazını ve yorumları okurken içimden sana öyle kızmak geldiki anlatamam.Şimdi düşüncelerimi kelimelerle ifade ederken neden bilmiyorum kin dolu düşünceler dökülmüyor içimden:1no2: Şeytan çok pislik bir mel'un.Seni nefis denilen en ağır şeyle aklını çelmiş,günaha itmiş ömür boyu unutamayacağın bir suça sürüklemiş.Böylesi hataların imanın zayıflığı ile ilgili olduğu kanaatindeyim.Söylediğin kadarıyla yaptığınının hata olduğunu ve çok pişman olduğunu belirtiyosun.Bunu can-ı gönülden Rabbin'e de söyle her gün töğbe-i istiğfar et Rabbimin indinde hiç bişey imkansız değildir o Affedicidir canı gönülden tövbe edersen tövbeni kabul eder bağışlar belki dimi?? Hem Hz. Mevlana ''ne olursan ol gel Ister Mecusi ol , ister putperest, ne olursan ol , gel " demiyor mu?

Eşinin duyup yıkılmasından çok Rabbinin gazabından kork.
Eşine karşı utanıp sıkılmaktan çok Rabbinin emir ve yasaklarına karşı geldiğin için sıkıl

İntihar etmek diyosun zaten şeytanın aklına uyarak bir çok yanlışa sürüklenmişsin onu bi lkere daha dinleyip şeytanı sevindirme.Öyle çok öyle çok töğbe etki bu nasuh tövbesi olsun'' Nasuh Tövbesi;geçmişte yaptığın tüm günahlardan pişman olup Rabbinden af dilediğinde ve bir daha yapmamak üzere söz verdiğinde tüm geçmiş günahlarının sevaba dönüşmesi'' bunu yap Kesinlikle şeytana kulak verme!Arkadaş çevreni acilen değiştir.Aklı selim ağır oturaklı dini bütün insanlarla diyalog kur.Bunu yaptığın zaman otomatik olarak hayatın değişir daha çok şey yazmak istiyorum ama uzun diye sıkılıp okumazsın diye düşünüyorum.Herneyse Rabbim affetsin inşallah.Kimseyi şeytana yenik düşürmesin zor walla :(

Merak ediyorum kocanız yanınızda olmadan elin adamlarının evinde ne işiniz var?
Hemde içki içilen,malum amaçlı yapılmış bir toplantıda?
Hadi arkadaşınız bekar kendisine ve ailesine karşı sorumlulukları var ve görünüşe bakılırsa bunu pek takmıyor,siz ne demeye elin adamlarının evinde kalıyorsunuz?
Arkadaşınız sizi orda öyle lök gibi bırakıp başkalarıyla odaya çekildiyse zaten arkadaş değildir,bırakıp çıksaydınız atlardınız bi taksiye giderdiniz...
Kusura bakmayın ama hem evlisiniz,hem tanımadığınız adamların evine gidip içki içiyorsunuz hemde yan yana yatıp "sadece öpüştük ama ben çok pişmanım" diye şikayet ederseniz kimse sizin samimiyetinize inanmaz.
Ne yazık ki buna kocanızda dahil...sengözlerimebaksanab

bide aklımda beliren bir soru şimdi bu durumu eşinden sır gibi saklıyorsun ya
Diyelimki bu durumu bir ömür sakladın eşininde haberi olmadı peki ya öbür dünya da ???
orada öğrendiğinde ne yapmayı düşünüyorsun.Bu dünyada hesaplaşmak mı kolay olur yoksa öbür dünyada mı ? bu soruya cevabın olursa bekliyorum...vesselam!

arkadaş yapmış bi hata,.bu kadar üstüne gidilmesine şaşırdım,.zaten kendiside belirtmiş.,hata yaptığını..bence ALLAHtan af dile,.sonrada eşinden.. ilerde illaki karşına çıkar bu olay..CADIARZU

Hangi konuda haksizlik ediyoruz,ben pek anlayamadim,ya da tamamen yanlis anladim ..
Yani demek istediginiz ; bir kadin bunu yapiyorsa,erkegin de yapmasi "zaten" müstehak midir ?

Hanimin yasadigi seyler elbétte tasvip edilecek seyler degil, ama -eger dogru anladiysam- bakis aciniz bana hic mi hic adil gelmedi..sengözlerimebaksanab
Süphesiz kadin-erkek herkes hataya düsebilir, fakat bu hangi durumda olursa olsun, kimseye "Evet kadinlar böyle oldukca erkekler aldatmakta hakli" veya tam tersini savunma hakkini vermez diye düsünüyorum..
Ihanet ihannettir,erkegin kayirilacak bir tarafi oldugunu hic zannetmiyorum kendim adina.

Tabii sözlerinizi yanlis anladiysam kusura bakmayin, ama eger anladigim gibiyse,erkekler aldattiklari zaman "Vay nasil yapar,vay niye yapti" diye sorgulamaya hakkimiz da yok,cünkü kendi zihniyetimiz onlari o hale getiriyor..

Konuya dönersek; olanla ölmüse care yok,zararin neresinden dönersen kardir,hatasiz kul olmaz v.s... Artik önemli olan hatani anlamis olmandir..

canım demek istediim kadın yaparsa erkek yaptıında haklı dmeek diil,herkes kendi yaptıından sorumludur,ama biz bayanlar yani enazından bnm gbi bayanlar safça seven bu tarz şeler düşünemicek insanlar aldatıldığında canı yandığında şöle sözler sarfederz-yok erkekler böle,herşey onların başının altından çıkıo...gbi
bu olaydada(ki böle bi olay varmı yoksa uydurmamı hala anlaamadım) dediğim gbi olmadını kocasının evinde işinde gücündeyken bayanın neler yaptığını görünce öle bi yorum yapma gereği duydum

Nefsine hakim olamayacaksan bazı ortamlardan kaçacaksın arkadaşım.
Farzedelim ki o adamla öpüşmedin yanyana yatmadın..
Aynı ortamı paylaşıyorsun, alkol alıyorsunuz ve netten tanışıyorsunuz ya bu adam şerefsiz bir herif olup size tecavüz etseydi, birde üstüne çıplak fotoğraflarınızı çekseydi.

Aman Allahım ya inanamıyorum gerçekten çok mu safsınız anlamadım doğrusu..
Son olarak şunu söyleyeceğim çok şanslıymışsınız ki benim tüm bu söylediklerimin hiç birini yaşamamışsınız.
Yaşadıklarınızı da kendiniz istediğiniz için yaşamışsınız.
İnanın buradan kendimizi paralasak da olmuşla ölmüşe çare bulamayız.

Üzgünüm adınıza ama nolur bu kadar saf olmayın..

nasılki bir adam karısını aldatığı zaman olumlu güzel hoş şeyler yazamiyorsak adamı yerden yere vuruyorsak senin içinde güzel şeyler yazamicam kusura bakma
Başka bir adamın yanına yatmısın ve onunla öpüşmüsün! birlikte olmadık diyorsun ama aldatmak ilaki birlikte olmak demek değildir zaten, o adamlan aynı yatakta bulunmam bile bence yeterli, birde içkinin arkasına sığınyorsun! şimdide kocam duyar diye korkuyorsun yani aslında hiç bişey olmamış gibi davranmak istiyorsun ve eşinle aynen devam etmek istiyorsun nasıl bir bişeydir miden bunu nasıl kabul edebiliyor anlamiyorum.
Kendi adıma hiç bişeyin sonuza dek gizli kalmıcana inanmışımdır hep. Elbet birgün çıkar ortaya. Zaten bana öyle geliyorki senin pişmanlığın gerçek bir pişmanlık değil sadece eşinin duymasından endişe ettiğin için pişmanlık hissediyorsun. Aynı şeyleri eşin sana yapsaydı sen nasıl hissederdin bi düşün bakalım
arkadaşlar kızmayın bana olumlu şeylermi yazın, yapmış bir hata herkesin başına gelebilir diyebilecekmiydin ozaman?

allah akıl fikir versin sana.elin adamıyla yatağa gir ,içki iç, öpüş.sonra kocam duyarsa.
vicdanından hiç bahsetmemişsin.

ay eleştirmim dedim ama tutamıcam ağzımı
ne geniş mide ne rahat insanlar ne dejenere olmuş bir toplum
hiç ar namus kalmamış millette..ıyy rabbim sen bizi koru
bu insanlar ana baba olacakta çocuk yetiştiricekte.....
pehhhhhhhhhhhhhhhh.........:1no2::oklava:

bende mine arkdşımıza katılıyorum dürüst ol ve eşine anlat
bakalım tepkisi nolcak
bişe demeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum
yaptıgınız hatayıda gecmiş buna bile bile lades demek denir
bilmedigin tanımadıgın evde ne işiniz var
hemde içki içip elin adamıyla öpüsüyonuz
resmen olcagı belli şeyler eşinizi aldatmısınız işte vicdanınız rahat degil üzülmelerinizz bunu gösteriyo

Son düzenleme:
Esine anlattigin an her sey biter. Esin sana anlatsa bir bayanla yan yana yattik ama aramizda bir iliski gecmedi dersen, esine inanir misin????

Arkadasinla iliskini bitirmelisin, uzaktan yakindan kontakini tamamen koparlamalisin. Madem ki böyle bir yanlisin oldu, gecmis artik yapacak bir sey yok....

tuhaf gelen bikac nokta var...
hepsini gectik diyelim o adamin esinizle ayni is yerinde calismasi kesin mi?
hani adam tr de,siz yurtdisindasiniz!!!!
ne olursa olsun evli bir bayana aslaaaa yakismayacak seyler yapmissiniz...
ha telafisi var mi?bence yok!öyle yasadiginiz sacmaliklarin sonuclarini izleyeceksiniz gibi geliyor!
umarim düzelir hersey ama bir bayan hele hele evli bir bayan attigi her adimi bin kez daha düsünmek zorundadir..allah yardimciniz olsun

sanırım sizi kabus dolu uzuuuun günler ve geceler bekliyor arkadaşım...
eşinizin yerinde olmak istemezdim...
benim bu tip işlere verilebilecek bir aklım yoktur...
zira haklı tek noktanız yok....

ne insanlar var yahu şu dünyada:mymeka::kızgın:

allah ıslah etsin tez zamanda :Saruboceq:

siz arkadaşınızla konuştunuz ve bu konu yapanacaktı demişsiniz.demek arkadaşınızla aralarında evliliğe giden bi ilişki olmasa eşiniz duymayacak ve siz rahat rahat kaldığınız yerden devam edecektiniz... bu haksızlık sanırım siz sadece bugünü kurtarma niyetindesiniz...kocanızın size olan güvenine karşılık yaptığınız bu hata....şimdide vicdan azabı değilde kocam duyacak napim derdindesiniz...kocanızla konuşmayı hiç düşündünüzmü...hiç sanmıyorum yoksa kocanızın kulağına gitmesin diye çare aramazdınız...ama emin olun bu yaptığınız tek dürüstlük olurdu...kocanız için gerçekten üzüldüm.

öncelikle alkol aldığınızı söyledin o gece ve alkol benim kesinlikle karşı çıktığım bişe erkek ve bayanda sonuçları malum bilinç yetersizliği ve davranış kontrolünün kaybı..
bu olaydada alkolün etkisi çok büyüktür bence o yüzden kendini yargılayıp durma evet yanlış olmuş olmamalıydı biçok şey pek etik değil o evde kalmanız o eve gitmeniz senin bekar arkadaşının mantığına uyup tanışmaya gitmen vs.. yargılamıyorum ama daha bilinçli düşünebilir davranabilirdin her neyse bu fikirle kendini yiyip bitirme eşini seviyorsan bu düşüncelerden kurtulmalı rahatlamalısın dediğim gibi alkolünde etkisiyle otokontrolsüz bi davranış olmuş ve allahtan daha ileri gidilmemiş şimdi kendinle bunu çözmeli ve kendini suçlamamalısın aksi takdirde iç huzursuzluk vijdan azabı seni mutsuz eder ne demişler olamuşla ölmüşe çare olmaz pişmanlığınıda yeterince yaşamısısn tedirgünliği bırak tabi tekrarındanda uzak durarak daha mantıklı etik davranışlarda bulunarak bunu aklında büyütüp durma...

Back
X