• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadasima yanlis yapiyosun, ben daha kotu olurum evlenirsen onunla dedigimde, ya abartiyosun ne olcaki sanki diyo, sende gorusmez konusmasin diyo onunla. dedim sor ozaman sevgiline bakalim ne dusunuyo benim hakimda? sormus cocukta demiski evlenirsek gizemle gorusmiyeceksin bidaha, dedim bak gormuyomusun cocuk beni istemiyo ve hersey daha kotu olucak, sir kalmicak diyorum hata yaptik bana soz verdin aramizda kalicakti hani unutcak silecektin herseyi, hani beyenmemis istememistin cocugu!! ne yapayim asik oldum beni anla diyo:(( sen mutlu ol diye ben mutsuzmu olayim diyo. kesinlikle bunla isim olmaz diyodu ama bastan:( ben ikinizin arasinda secim yapmaliyim diyo, ve farkindayim benden kusur ariyo yani bi hatami gorse beni silecek. eyer evlenirseler cok kotu olucak,esim taniyo arkadasimin ailesini yani mutlaka gorusme olucak :(( bana arkadasim ben sana yanlis yapmiyorum sen abartiyosun diyo:(( ve hala dostunum senin diyo, anlatamiyorum beni anlamiyo :(( kisacasi allah beni cok kotu sekilde cezalandiriyo:((

arkadasin seni coktan satmis bile.sen hala yana yakila bir care ariyosun.bitir arkadasligini niye bukadar israrcisin ki onunla arkadas kalmakta anlamiyorum.

bi saniye anlayamadım
dilek kimle evlencek
senin istemeden yan yana yattıgın çocuklamı

Her seyin bir bedeli vardir, ne ekersen onu bicersin. Lakin pismansan Allah´a Dua, yalvarki seni Allah affetsin. Seni kinamiyorum , düsmez kalkmaz bir Allah´tir..Icimizdeki Nefis, Seytan bize cok büyük hatalar yaptirabiliyor ama sen gercekten yüreginden pismansan, Allah´a sigin ve ondan Af dileki yüregin ferahlik bulsun..
Kiz arkadasinizda tanistigi kisiyle gercekten evlenmek istiyorsa, diger arkadaslarinda dedigi gibi en iyisi onunla iliskinizi kökten bitirin...

herneyse, arkadasim bana geliyo ve ben cok asik oldum cok ozluyorum biz devam konusuyoruz bu kisiyle ve biz evlenmek istiyoruz diyo, sok oldum sok , eyer evlenirse esimi taniyacak hersey daha kotu olucak, ailemi taniyacak ve buyuk ihtimale esimin ayni is yerinde caliscak, delirmemek elde deil unutmak istiyorum hala unutamiyorum :(( arkadasimi ikna ediyorum anlatiyorum oda cok uzuluyo agliyo ama cok seviyorum diyo, ne yapayim arkadaslar yalvariyorum yardim edin bi akil verin ooooooff deliriyorum olmek istiyorum allah cezalandiriyo beni cok kotu sekildee:(( , arkadasimi ayircak benden hersey daha kotu olucak, arkadasima devam yalvarayimmi neler yapayim bilmiyorum oooof oooof

Gizem anlayamadım kafam karıştı sana üzülmekten
sen hollandada yaşıyosun eşinle
bu çocuklar tanıştıklarınız Türkiye de
nasıl aynı işte çalışacaklar ülkeler ayrııı
öyle o tarz bir arkadaş olmaz olsun
ama sanırım seninde yaşama biçimin öyle o tarz
sana normal gelebilir bu tarz içkili vs arkadaşlık grupları toplantıları partileri

Bir hikaye var
Çok zengin bir adamdan birisi gelip
karım kanser bana yüklü para lazım diyor
zengin adam veriyor
Sonra ögreniyor ki adam kandırmış karısı kanser filan degilmiş
Ohhh çok şükür demiş Zengin
Kanser olan yokmuş.....

İnşallah yaşadıklarında dogru degildir
ve biz bütün gün senin için boşuna üzülmüşüzdür...

benim anlamadigi senin ev partisinde ne isin var arkadasim esin o zaman aklina gelmedide öpüsd+ükden sonra mi aklina geldi cok büyük bir hata

Allah insanı cezalandırmaz...
Biz sadece yaptıklarımızın bedelini öderiz...
Siz de öyle ödeyecekizniz, aklınız başındaydı değil mi?
Evli bir kadınken ve gidip başka bir erkeğin yanında yatarken?
O zaman artık ağlayıp çağırmanın bir anlamı yok...
Unutmak demişsiniz...
Vicdan bu nedenle vardır...
Kimseyi yargılamam haddim değil, ama ben pişman olduğunuzu hissetmedim nedense yazılanlarda...
Sadece eşiniz duymasın diye, kendi çıkarlarınız yara almasın diye bu telaşınız...

O kadar bunaltici, çikilmaz bir sokaga girmissin ki...ne diyim allah yardimcin olsun...
Insafli, birazda olsa, hakli yorumlar yapin demissin..bu durumda nasil guzel bir yorum yapabiliriz ?

esin sana guvenmis...guvenine ihanet etmissin.

Kendi basina bu durumdan çikamazsin, bence bir psikologdan yardim al.

Arkadasina gelince, sevmis, istemis, evlenmek istiyor. sirf sen kocan duymasin, bilmesin diye de onu silmeyecek gibi. ay çok kotu bir durum allah islah etsin

Ayrica, yorumlar arasinda, kendi basina gittigi için kocasina laflar soylenildi
kimse kusura bakmasin, ama yeri geldi, annem izine yanliz gitti, babam gidemedi ama annemi gonderdi
annem yanliz gittigi içinde baska bir erkegin yaninda yatmadi, bilinmez tanilmaz bir adamin evine gitmedi ! !
yanliz tatile çikan bir suru insanlar, kadinlarimiz var, ne yani, giden, yapan, kotu amaçli mi gidiyor ?
saçmalik !

maalesef olumlu bir yorum yapamam...gerçekten esine çok acidim.
evet hatalar insanlar için, dogru ama, bu hata bile degil. kendi ellerinle, kendini yaktin

allah yardimcin olsun.

bana baştan sona saçma sapan, uydurulmuş bir hikaye gibi geldi...
ha yok doğruysa eğer koca bir yok artık demek istiyorum.

derdim var köşesine yazan bu arkadaşımızın derdi yaptığı hatadan dolayı ne yapacağını bilememek değil de arkadaşının evlenmesine nasıl mani olacağını sorması..şok inanın şokum yanii..

madem kocanızdan bu kadar çok korkuyordunuz ya da onu seviyordunuz da neden yabancı erkeklerle içki içtiniz hadi içtiniz neden yanyana yattınız, hadi yattınız neden öpüştünüz....

şimdi ayıklayın pirincin taşını daha kötü şeyler olmadan

Hayatta keşke dememek için adımları dikkatli atmak gerekiyor.Şimdi önünüzde 2 yol var:1.Ya o şahsı kenarta çekip evliliğinizin bozulmaması için ağzını sıkı tutmasını rica edeceksiniz ki yine de eşinize söyleme ihtimali var onun vicdanına kalmış...2.Eşinizin mertçe karşısına geçip anlatacaksınız şayet niyetinizin temiz olduğuna ve pişman olduğunuza inanırsa başta güven eksikliği olur ama sonra düzelir belki...Ama güven sarsılır ve eşinizin aklında soru işaretleri oluşursa çok zor bir durum.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım tövbe eder ve bir daha eşinize ihanet edecek derecede şeytana uymazsınız saygılar.

bana göre olay her yönüyle yanlış evlisin tatile arkadaşınla geliyorsun hadi geldin yeni tanışılmış insanla parti ortamı kardeşim hadi gittin kalma mecburmusun başka kalacak yermi yok

şimdi ben acaba yanlışmı anladım.daha yeni tanıştığınız bir adamın yakınlarının evinde kaldınız.yetmedi birde aynı yatakta yattınız.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıvalla ne diyeyim şaşırdım kaldım.tahminim öpüşmekten ileri gittiniz.ve adam sizi rahatsız edecek bundan çekiniyorsunuz.ay pes vallahi.eşiniz nerde kaldınızı takip etmiyormu Türkiyeye gelince.gerçi nerden bilsin adam.kusura bakmayın ama gerçekten ahlak denen şey ogece uğramamış sanırım sizin bulunduğunuz ortama .neresinden tutup birşeyler yazayım bilemedim.çok büyük bir yanlış.kim olsa kendinden iğrenir.burda haklısınız

okuduklarımdan sonra yapıcı bir yorumda bulunamicam ya da yazık üzüldüm falan diyemicem. :kızgın:
bir hata yapmamışsın, sürüyle hata yapmışsın! kaydirigubbakcemile
hiç tanımadığınız biriyle buluşmaya gidiyorsunuz, iş olmadığı halde 'arkadaş olalım!!!!' şeklinde tekrar buluşuyorsunuz. (neden bir insan netten biriyle arkadaş olmaya can atarsa!, çevrenizde hiç arkadaşınız, birlikte zaman geçirebilceğiniz seveniniz falan yok herhalde!) sonra evine gidiyorsunuz!, tanımadığınız insanlarla birlikte içiyorsunuz!!!, sonra da öpüşüyorsunuz!! (bunları bekar bir insan yapsa bile hiççç normal birşey değil, siz bir de evlisiniz!! ) yani nasıl güvenip evine gidersiniz hiç tanımadığınız birinin, nasıl içersiniz tanımadığınız biriyle. tecavüze uğrasanız zırlayıp durursunuz ama, etmediğiniz küfür kalmaz. şunu açıkça söyleyeyim çokkkk şanslıymışsınız, çok iyi atlatmışsınız!
sizin yerinizde olsam (ki büyük konuşuyorum asla böyle birşey yapmam) eşime gider kendim anlatırdım. nasıl yüzüne bakabilceksiniz ki yaptıklarınızdan sonra! :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya büyük konuşmak istemiyorum.insan bu beşer şaşar.benimde kız kardeşim var.yanlış yollara gitmesini istemem. ammavelakin ,Allah ta insanlara akıl fikir vermiş.sen klını kullanmayacaksın ,sonrada dert yanacaksın..senin yada sizin tanımadığınız bilmediğiniz adamın evinde ne işiniz var Allah aşkına...ne casaret sizinki böyle..birşeyler ters gitsee aikidomu yoksa karate mi biliyorsunuz , yoksa boks mu yapıyorsunuz , yoksa cazibenizle erkekleri bayıltacakmısınız ..hangisini yapıp oradan kaçacaksınız:bbo:
bunları geçtik.tanımadığınız erkekle koyun koyuna yatıyorsunuz.öpüşüyorsunuz.bunları hatırlıyorsunuz ama nedense kalkmıyorsunuz.belki başka şeylerde oldu yazmak istemiyorsunuz..yada sizin eyiminizle oldu ama hatırlamıyorsunuz..:bbo:
aman ,sakın o kız , o kişiyle evlenmesin.sağlam pabuç değildir eminim.sonra başını taşlara vurur.bence ikinizde unutmaya çalışın ve bir daha da aramayın onları..
günümüz kızları da hemencecik aşık oluveriyor...ondan sonrda başını taşlara vuruyor..accık türk filmi iizleyin ayollllllll

bişmansın hatalısın keske yasamasaydın bu olanları ama hala dilek denen kişiye arkadasım diyebiliyorsunuz sizi bence oyuna getirmiş bırakıp odasına çekilmiş ama tabi siz bu sekilde olucağını bilmiyorsanız eşinizin adına çok üzüldüm ihanet sadece cinsel ilşkiyle meydana gelmez bazen bir bakış öpüşme yalan hersey ihanet sebebi olabilirin bence ama saklı hiç bir şey kalmaz zate yeterince üzğünsünüzsanırım daha çok üzmek istemem ama yalan her zaman su yüzüne çıkar bence yol yakınken artık eşinize nasıl ne şekilde anlatırsınız bilmiyorum ama anlatın

insanın yaptığı hatalar mutlaka eninde sonunda önüne çıkıyor,nedesek boş:delphin:bunu yapmadfan önce düşünecektin:kızgın:biz nedesek boş

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUbenneyaptımki

Bacım sana aklımda kaldığı kadarıyla bişey anlatayım.Evli bi kadın başka biriyle ilişkiye girer yani zina eder.Halinden çok pişman olur ve Peygamber efendimiz(S.A.S) ' e öbür dünyadaki yerini sorar ve efendimiz as. da cennetlik olduğunu söyler.Şaşırır birdaha sorar cennetlik olduğunu söyler.Kadın şaşkınlıkla nasıl olur ya Rasullallah ben falanca kişiyle zina yaptım diyince Peygamber efendimiz cehennemlik olduğunu söyler.eğer ayııbını günahını sır gibi saklasaydı sadece Allahü teâlâ bilseydi günahını affedecekti.Ama hesap günü onun günahına şahit olacak kişi olduğu için sırrı ortadan kalktı.

Seninkisi de aynı yinede ben bilmem affedip affetmeyeceğini yalnız O bilir. O ki;Rahimdir.
Aslında yazını ve yorumları okurken içimden sana öyle kızmak geldiki anlatamam.Şimdi düşüncelerimi kelimelerle ifade ederken neden bilmiyorum kin dolu düşünceler dökülmüyor içimden:1no2: Şeytan çok pislik bir mel'un.Seni nefis denilen en ağır şeyle aklını çelmiş,günaha itmiş ömür boyu unutamayacağın bir suça sürüklemiş.Böylesi hataların imanın zayıflığı ile ilgili olduğu kanaatindeyim.Söylediğin kadarıyla yaptığınının hata olduğunu ve çok pişman olduğunu belirtiyosun.Bunu can-ı gönülden Rabbin'e de söyle her gün töğbe-i istiğfar et Rabbimin indinde hiç bişey imkansız değildir o Affedicidir canı gönülden tövbe edersen tövbeni kabul eder bağışlar belki dimi?? Hem Hz. Mevlana ''ne olursan ol gel Ister Mecusi ol , ister putperest, ne olursan ol , gel " demiyor mu?

Eşinin duyup yıkılmasından çok Rabbinin gazabından kork.
Eşine karşı utanıp sıkılmaktan çok Rabbinin emir ve yasaklarına karşı geldiğin için sıkıl

İntihar etmek diyosun zaten şeytanın aklına uyarak bir çok yanlışa sürüklenmişsin onu bi lkere daha dinleyip şeytanı sevindirme.Öyle çok öyle çok töğbe etki bu nasuh tövbesi olsun'' Nasuh Tövbesi;geçmişte yaptığın tüm günahlardan pişman olup Rabbinden af dilediğinde ve bir daha yapmamak üzere söz verdiğinde tüm geçmiş günahlarının sevaba dönüşmesi'' bunu yap Kesinlikle şeytana kulak verme!Arkadaş çevreni acilen değiştir.Aklı selim ağır oturaklı dini bütün insanlarla diyalog kur.Bunu yaptığın zaman otomatik olarak hayatın değişir daha çok şey yazmak istiyorum ama uzun diye sıkılıp okumazsın diye düşünüyorum.Herneyse Rabbim affetsin inşallah.Kimseyi şeytana yenik düşürmesin zor walla :(

canımmmm tüylerim diken diken oldu ellerin dert görmesin ne güzel acıklamışsın
ama anlayanaa sinek saz anlamayana davul zurna az.....
biz de onun günahına şahit olduk

yaa eşinize acıyorum ya adamcagız guvenmıste arkadasınızla sızı turkıyeye göndermıss ulke degıstırmıssınız ızın vermıss sıze diyecek bi kelime bulamıorum aslında var bı kelıme ama burda söylemeyeyim ne demek ya ne ayıpp evlisiniz ve baska bı erkekle yatıp öpüşüyosunuz kadınların yuz karasısınız resmen utanıyorumm sizdenn ve sızın gıbıler yuzunden kadın oldugumdaan

öncelikle kimseyi zan altında bıakmak istemem.aramızda birsürü aklı başında gurbetçi arkadaşımız var onlara değil bu lafım kimse kırılmasın gücenmesin ama dikkat ettiğim bir kaç husus var bilmiyorum hep banamı denk geldi böyle şeyler ama kimi tanıdıysam yurtdışında yaşayan türklerden bir çoğu bu tip abuk sabuk şeyler yapıyor.koca koca kadınlar internette chat yapıyor tanışıyor evli barklı insanlar türkiyeye izne geldiğinde bir de bu tanıştıklarıyla buluşuyorlar...insan nasıl güvenirde buluşur yani..ama ben bu yurtdışında yaşayanlarda şunu gördüm çok çabuk kanıyorlar çevrelerine ve herkese anında güveniyorlar..özellkle yurtdışında doğmuş büyümüş türkler...iyi niyetlerindenmidir saflıklarındanmıdır bilmiyorum ama yanlış böyle işler...arkadaşım sen de hem tanımadığın erkeklerin evine gidiyosun bir de içki içiyorsun üstünü öpüşüyorsun..hiç mi utanmadın?işte böyle bi anlık hata tüm hayatına malolur..dikkatli olmak lazım..

bir insanın içinde olmasın. nerde olsa yapar valla

Back