• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden bazıları hesap soruyor ki? size ne siz hiç mi yanlış şeyler yapmadınız ve yaptığınız yanlışlardan ötürü başkalarının sizlere hesap sormaya hakkı olabilir mi. Tamam çok çirkin bir davranış gerçekten büyük bir hata. Bu durumu arkadaş kavramış ve vicdan azabını zaten çekiyor. Böyle birine ağır hakaretler ederek ego tatmin ediyor olabilirsiniz ama bu karşıdakini belkide hiç tahmin etmediğiniz şekilde bunalıma ietecek ve belkide intiharına ÖLÜMÜNE sebep olacak burada yazdıklarını. Şunuda unutmadan yazayım Peygamber efendimizin çok ama çok güzel bir hadisi şerifidirki kişi dünyada kınadığı şeyi asla yaşamadan ölmez yani burda kötülükleri kınamayın ders alın ve kötülüğü yapan kişiyi iyiye sevkedin deniyor ve Yine siz bir kişinin ayıbını örtün ortaya çıkarmayın ki hz ALLAH'ta kıyamet günü sizin ayıplarınızı örtsün kıyamet günü deniliyor. Kimsenin kimseyi tahkir etmeye hakkı yok. yapılan olay her ne kadar taktir edilecek bir şey olmasada kimseye hakaret etmek hesap sormak düşmez.

Arkadaşım size gelince evet keşke yapmamış olsaydınız ama yapmışsınız ve çok pişmansınız yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Size düşen sizi böyle bir yanlışa sevkeden ve size ömür boyu vicdan azabı çektirecek bir hataya mal olan o arkadaşı ve onun evleneceği kişiyi tamamen hayatınızdan çıkarmanız. Gerisi içinde ALLAH'a sıgının...

allah kimseyi pişman ettirecek vicdan azabı çektirecek bir şeyle bizleri başbaşa bırakmasın..
için içini yiyeceğine kocana söyle...
en azından kafayı yemessin...
cesaretin yoksada ....
aynı o günkü gibi iç bir içki gelsin cesaret...
en azından hayırlı bir iş yapmış olursun

♥gözyaşı♥;4440736 .!.:
Neden bazıları hesap soruyor ki? size ne siz hiç mi yanlış şeyler yapmadınız ve yaptığınız yanlışlardan ötürü başkalarının sizlere hesap sormaya hakkı olabilir mi. Tamam çok çirkin bir davranış gerçekten büyük bir hata. Bu durumu arkadaş kavramış ve vicdan azabını zaten çekiyor. Böyle birine ağır hakaretler ederek ego tatmin ediyor olabilirsiniz ama bu karşıdakini belkide hiç tahmin etmediğiniz şekilde bunalıma ietecek ve belkide intiharına ÖLÜMÜNE sebep olacak burada yazdıklarını. Şunuda unutmadan yazayım Peygamber efendimizin çok ama çok güzel bir hadisi şerifidirki kişi dünyada kınadığı şeyi asla yaşamadan ölmez yani burda kötülükleri kınamayın ders alın ve kötülüğü yapan kişiyi iyiye sevkedin deniyor ve Yine siz bir kişinin ayıbını örtün ortaya çıkarmayın ki hz ALLAH'ta kıyamet günü sizin ayıplarınızı örtsün kıyamet günü deniliyor. Kimsenin kimseyi tahkir etmeye hakkı yok. yapılan olay her ne kadar taktir edilecek bir şey olmasada kimseye hakaret etmek hesap sormak düşmez.

Arkadaşım size gelince evet keşke yapmamış olsaydınız ama yapmışsınız ve çok pişmansınız yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Size düşen sizi böyle bir yanlışa sevkeden ve size ömür boyu vicdan azabı çektirecek bir hataya mal olan o arkadaşı ve onun evleneceği kişiyi tamamen hayatınızdan çıkarmanız. Gerisi içinde ALLAH'a sıgının...

canım kimse kimsenin üzerinde egosunu tatmin etmiyorkı...
burası her görüşe açık bir platform...
arkadaş bir hata yapmış...
neden yaptınkı dıye eleştırıyoruz...
üstelik biz şahsı tanımıyoruz.. tanımadığımız içinde etrafta söylemiyoruz ayıbını yaymıyoruz...
ayıbını kendi söylüyor...
ben konu sahibine gerçekten çok üzüldüm...
şimdi akıllıca durup düşünmeniz gerekir...

Son düzenleme:
allah kimseyi pişman ettirecek vicdan azabı çektirecek bir şeyle bizleri başbaşa bırakmasın..
için içini yiyeceğine kocana söyle...
en azından kafayı yemessin...
cesaretin yoksada ....
aynı o günkü gibi iç bir içki gelsin cesaret...
en azından hayırlı bir iş yapmış olursun

bu eşi için çok ağır olur erkekler bu tarz konularda daha yargıcı ve tabucudur ki arkadaşın yaşadığı şey kolay kolay bir erkeğin kaldıracağı tarzda değil ve eğer anlatırsa ve eşini seviyorsa onu kaybetmekle karşı karşıya gelebilir alkolünde etkisi ve birazda arkadaş kurbanı olarak hatalı şeyler yapılmış ama bunları kendi içinde aşıp tekrarına müsade vermeden yaşamına devam etmeli..

sana ınanamıuyorum eğer eşini geçrkten sewseydin asla boyle birsey yapmazdın...inanamadım okurken şok oldum yuh diyorum ....

bu eşi için çok ağır olur erkekler bu tarz konularda daha yargıcı ve tabucudur ki arkadaşın yaşadığı şey kolay kolay bir erkeğin kaldıracağı tarzda değil ve eğer anlatırsa ve eşini seviyorsa onu kaybetmekle karşı karşıya gelebilir alkolünde etkisi ve birazda arkadaş kurbanı olarak hatalı şeyler yapılmış ama bunları kendi içinde aşıp tekrarına müsade vermeden yaşamına devam etmeli..

tabiki agır bir durum ama..
bu sefer kızcağız için içini yiyecek...
söylese bir türlü söylemese bir türlü...
en iyisi dua edip o arkadaşınızla uzaklaşacaksınız ve o kız onunla sevgili olmayacak......

ah be güzelim.... yazılan her yorumu baştan sona okudum ve inan benim bile içim kalktı....

bakma sen, her kafadan ayrı ses çıkmış ve çıkacaktır da. çünkü hepimiz kendi doğrularımızla yaşarız... herkezin değer yargısı da değişebilir. kimimize göre yoldan geçerken bile civan gibi bir erkek gördüğümüzde ahh be diye içinden geçirmek bile aldatmaya girer..kimi zaman da kocamızdan boynuz yiye yiye bi haller oluruz ama tapusu bende deriz yada bebek var, ailem kabul etmiyor diye mazeretlere sığınır durumu kabul ederiz.. toplumun bize yaradılıştan verdiği bir ayrıcalıktır bu. erkek adam yaparsa erinin kiri, kadın yaparsa alemin dili....

neyse.... konuya döneyim; anladığım kadarıyla bu durum senin vicdanını oldukça yaralamış ve rahatsız etmiş.. bu sana verilen en büyük ceza bence.. ve şuanda eşinle birlikte olduğuna göre bu olay yaşanalı epey süre olmuşa benziyor.. çünkü tatil dönemi kapandı türkiyede.. geçen bu süre zarfında arkadaşım dediğin o bayan o erkek arkadaşıyla görüşmeye devam mı ediyor? görüşmelerinde senin yaşadığın kaçamaktan bahsedilmiş mi? konu açılmadıysa ve aradan bukadar zaman geçtiği halde fısıltı gazetesi çalışmadıysa olay orda kapandı demektir.

eğer kız arkadaşın ve erkek arkadaşı senin kaçamağından haberdar ise başına er yada geç çorap örülebilir.. heleki birde o kişiler evlilik falan düşünürlerse daha da sık seninle görüşülecek demektir. bu da heran tetikte yaşamak demek...

benden sana nacizane bir tavsiye; ilk işin dilek denilen bu arkadaşından elinden geldiğince hızlı ama emin şekilde uzak durman.. bahane yarat ama mutlaka uzak dur..küüsme sebebin olarak da senin o tek gecelik ilişkini sakın gösterme ona ki daha çok eline koz verme o dileğin...

sen dilekle aranı mesafeli tutarsan eşin de onunla görüşmeyecektir haliyle. eğer arkadaşın evlenirse bile o erkek arkadaşıyla eşinle de mesafeli olacaktır... konuyu sürekli güncellemen , sohbet konusu yapmanı da tavsiye etmem. çünkü o arkadaşım dediğin kişi senin gerçek dostun olamaz. ve bu kafayla birgün başına çok çorap örer...

umarım vicdanın seni daha da yanlış hareketlere zorlamaz. sakın ha ölüm falan düşünme.. ve kocanla da gerçekleri itiraf etmek kadar salakça bir şey duymadım... dediğim gibi en büyük cezayı şuan çekiyorsun zaten... ama sakın unutma çekirge 1.sıçrayışını tamamlamış. evliliğini neden tehlikeye attığının cevabını ara istersen bi.eğer herşey mükemmel olsaydı eşini öpücükle bile aldatırmıydın?

neyse canım.... konu zaten dallanıp budaklanmış... birde ben başka yönlere çıkartmayım....

canım sadece şunu söyleyeyim Dostoyevski nin suc ve cezasını okumuşmuydun bir oku bence
arkadaşın o adamla ayrılsa bir daha görüşmese bile senin vicdanın yakanı bırakmayacak ki
ben eşine anlat özür dile kabul etmezse de yolunu ciz ve bidaha böyle hatalar yapma derim
kendinden ve vicdanından kacamassın ki

olan olmus ne yazıkkı ewt çok buyuk bır hata :oklava: ama bundan sonrasına bakmak gerek artık. o arkadasını hayatından derhal çıkar ve kocanı sevıyorsan ! bu olayıda unutmaya çalış çok fazla buyutme.umarım bu sana buyuk bır ders olur.. kötükedihüso.Allah yardımcın olsun

ya kızlar; pekçoğunuz bu şahısa, kocana gerçeği analat demişsiniz de sonrasına dair bi yorum yapmamışsınız...

kocasına anlattı.. dedi ki ben bir eşşeklik yaptım ve seni kısmi aldattım. başka birisiyle öpüştüm ve inan hiç bişey yapmadan onunla sabahladım...

benim kocam ... hatta beni bile geçtim hepimizin kocası bu tarz bir itirafı bize yapsa ne derdik? olay belki bir cinayet vakasına dönüşür belkide yahu... sadece öpüşme olduğuna biz inanırmıydık ki kocamız inansın... direk mahkemede alırdık soluğu pekçoğumuz....

yani şimdi bu kızcağıza lafı uzatmadan boşan mı demek istiyorsunuz? kocana anlat diye akıl vermek ne mantık yahu anlamıyorum .... biz kadınların eşinden saklı gizli hiçmi bişeyi yok sanki? elbette belki bu derecede büyük ve hayati değildir amma basit bazı şeyleri bişe eşimize demediğimiz sanki yokmu? eşimiz sanki okadar şeffaf mı bize karşı?

evli kadınlar da arkadaşlarıyla tatile gidebilir her yere yapışık ikizler gibi kocamızla gidecek halimiz yok

buradaki durum yalnız başına tatile gitmek değil çok daha tehlike arz eden hatalar yapılmış olması

belki de o zaman bunalımdaydın gizem belki bir geçiş dönemindeydin duygusal olarak ve kaba tabirle biraz serserilik yapmak istediniz dilek le

ama işte alkolü alırken çok dikkatli olmak lazım hele tanımadığınız insanlarla birer duble olsa dahi bir şeyler içmeyin bütün genç hanımlara da örnek olsun bu durum

gerçi gizem şanslı sayılırmış yine de en azından tecavüze uğramamışlar en azından kadın pazarlamacılarının eline düşmemişler

bu durumda yapacağın gizem eğer eşini seviyorsan ki seviyor gibisin eşine yuvana daha sıkı sarılman

hata yapmış olabilirsin eşine karşı ama her ne olursa olsun eşinin haksız olduğu durumlarda kendini ezdirme yani konuları konulara karıştırma

sadece eşine sevgini ilgini artır zamanla vicdanındaki yara kapanmasa da kabuk bağlayacak.

dilek denen kızla da bir arkadaşın dediği gibi uyduruk bir bahaneyle ilişkini yavaş yavaş kes birden küsme ve küsme sebeplerinin arasında bu olay olmasın yavaş yavaş mesafe koy ve bitir arkadaşlığını

eşine söylememen gerektiğini düşünüyorum insan ne kadar çok şey bilirse o kadar acı çeker eşine de bu acıyı çektirmenin bir manası yok bir hataydı bu sonuçta

o dönemde kendinde değildin umarım herşey yoluna girer

Son düzenleme:
hatalar zinciri bu.en başta internetten arkadaş bulma,evine gitme,alkol alma,öpüşme.... sonu başından belli bir kere...

eşin asla affetmez ve sadece öpüşme ile kaldığınıza da inanmaz...

erkeğin karısına karşı midesi kalktı mı-soğudu mu bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmaz.yapacağın 2 şey:

1.vicdan azabından anlatmak herşeyi ki eşin anında siler ve o adamın da başını belaya sokabilirsin...

2.asla anlatmamak.o zaman da aynı yatakta yattığın erkek sana şantaj vb. yapmaya kalkabilir.ama bu sefer de kendi başını belaya sokacaktır.eğer eşinle iş arkadaşı olacaksa bunu saklar diyorum ben korkma.

madem pişman oldun tövbe et.burada çok ağır eleştirilerde bulunanlar da var. insanız gaflete düşüp hatalar yapabiliriz. madem vicdanınız sızlıyor bundan ders alın eşinize sıkı sıkı bağlanın

eşini defalarca aldatıp zerre kadar umursamayanlar da var bayanlar bu kadar kırıcı olmayın....

canım oncelıkle yasam tarzınız cok farklı ve aldatmaya cok musaıt
yanı once arkadasınızla tatıle gıtmenız ardından bır erkegın evıne gıtmenız
ve bı erkekle aynı odada aynı yatakta yatmanız bu ortamı sız yaratmıssınız

soylenebılecek fazla bısey yok aslında
vıcdanınızı rahatlatmanın tek yolu var oda esınıze herseyı anlatmak ve pısman oldugunuzu gostermek
yada o arkadsınızla bıdaha gorusmemek ve bu olayı yasanmamıs kabul etmek onuda basarabılırsenız tabı

merhaba arkadaslar, benimde icinden cikamadigim buyuk bi derdim var!!
ben evliyim. yurdisinda yasiyorum, arkadasim dilekle turkiyeye tatile gittim, dilek bekar, msnden birini tanimis bunu gormek istedi tamam dedim gorelim, gorduk tanistik, sonra dilege sordum asikmisin beyendinmi falan dilek yok hayir dedi asla olmaz falan, dedim ok iyi arkadasimiz olur ozaman bizim dedim, sonra bidaha gorustuk bu sefer gec oldu ve bizi arkadasinin evine getirdi, orda bastan cok iyidi arkadasi,arkadasinin kiz arkadasi ve kizin kucuk kardesi vardi yani toplam 6 kisiyiz, biz eylendik ictik falan gec oldu kiz kardesinle odasina cekilmis sevgilisi sandigim sevgilisi deilmis!! dilekte arkadasini aldi odasina cekildi ve biz sadece ev sahibinle odada kaldik, ve ben salak gibi bununla yan yana yattim!!! iliskiye girme olmadi ama opustuk!!! cok pismanim hayatimin en buyuk hatasiydi bi yandan esimi aldatiyorum!! herneyse sabah oldu moralim cok bozuk sekilde burdan gittik!! arkadasima dedim bise yaptinizmi yok dedi dedim bende bise yapmadim ama biz yan yana yattik esim duysa ooof neler olmaz!!, cok kotu oldum kendimden igrendim esimi dusundum hep agladim kendimi oldurmek falan anlatilamayan kotu duygulara kapildim intihar bile etmek istedim, her aklima geldiginde cok bunaliyorum bagirmak geliyo icimden, ve biz bunu unutmaya soz verdik, ama keske unutulsa keske hic olmamis olsa!!
herneyse, arkadasim bana geliyo ve ben cok asik oldum cok ozluyorum biz devam konusuyoruz bu kisiyle ve biz evlenmek istiyoruz diyo, sok oldum sok , eyer evlenirse esimi taniyacak hersey daha kotu olucak, ailemi taniyacak ve buyuk ihtimale esimin ayni is yerinde caliscak, delirmemek elde deil unutmak istiyorum hala unutamiyorum :(( arkadasimi ikna ediyorum anlatiyorum oda cok uzuluyo agliyo ama cok seviyorum diyo, ne yapayim arkadaslar yalvariyorum yardim edin bi akil verin ooooooff deliriyorum olmek istiyorum allah cezalandiriyo beni cok kotu sekildee:(( , arkadasimi ayircak benden hersey daha kotu olucak, arkadasima devam yalvarayimmi neler yapayim bilmiyorum oooof ooooff

pes yani pembe dizi izler gibi bi senaryo...kafamçokkarıştı
ilk olarak evlisin ve bi arkadasinla tr ye tatile gidiyosun bunu anlayabilrimde hangi akla hizmet internetten tanistiginiz birisiyle bulusuyosunuz ve onun evine gidiyosunuz hatta icki icip orada kalabiliyosunuz...pes pes pes..

dilek interntte tanistigi adamla odaya gitti evin sahibi kizda kardesini aldi baska odaya gittiler sende öbür herifle ayni odada kaldin hatta üstüne yetmedi ayni odada bile olaman gereken bir kisiyle ayni yatakta yattin...bence o eve hic gitmemeliyidin cünkü sen evlisin sorumlu oldugun bi esin var.. haid gittin bari niyet bozulunca evden ayrilin niye devam kaldiniz..simdide dilek dedigin kisi senin yanindaki adama asik olmus evlenicekmis..ne sacma bir iliski cercevesi bu anlayamadim...
bide hala sana böyle bir kötülügü yapan kisiye arkadasim diosu.o arkadasim dedigin kisiyle alakani hemen kes..ama simdi öyle yaparsam ya beni esime ispiyonlarsa diyede düsünebilirsin..o yapar bekar namus ahlak bilmio olabilir ama sen evli olarak akli basinda olman gerekirken neler yapmissin.simdi de unutmak istiyorum ama olmuyo diyosun nasil unutlur böyle bisey yaa esine cok yazik bir anlik hata yaparak hayatini mahfetmissin...
yazik cok yazik
arkadasini ikna etmeye calismak yerine oturda biraz allahtan af dile herseyin yoluna girmesi icin dua et...

esine acidim gercekten
bence daha fazla icinizde saklamayin bu durumu ve esinizle herseyi acik acik konusun
ayrilmak istersede kusura bakmayin esiniz cok hakli
sonucta o size güvenmis sizi tatile göndermis
sizin o ortama girmemeniz gerekiyordu

artik hersey olmus gecmis olsun

yazik...........................................................

Tam 3. sayfalıksınız ne diyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasima yanlis yapiyosun, ben daha kotu olurum evlenirsen onunla dedigimde, ya abartiyosun ne olcaki sanki diyo, sende gorusmez konusmasin diyo onunla. dedim sor ozaman sevgiline bakalim ne dusunuyo benim hakimda? sormus cocukta demiski evlenirsek gizemle gorusmiyeceksin bidaha, dedim bak gormuyomusun cocuk beni istemiyo ve hersey daha kotu olucak, sir kalmicak diyorum hata yaptik bana soz verdin aramizda kalicakti hani unutcak silecektin herseyi, hani beyenmemis istememistin cocugu!! ne yapayim asik oldum beni anla diyo:(( sen mutlu ol diye ben mutsuzmu olayim diyo. kesinlikle bunla isim olmaz diyodu ama bastan:( ben ikinizin arasinda secim yapmaliyim diyo, ve farkindayim benden kusur ariyo yani bi hatami gorse beni silecek. eyer evlenirseler cok kotu olucak,esim taniyo arkadasimin ailesini yani mutlaka gorusme olucak :(( bana arkadasim ben sana yanlis yapmiyorum sen abartiyosun diyo:(( ve hala dostunum senin diyo, anlatamiyorum beni anlamiyo :(( kisacasi allah beni cok kotu sekilde cezalandiriyo:((

arkadasima yanlis yapiyosun, ben daha kotu olurum evlenirsen onunla dedigimde, ya abartiyosun ne olcaki sanki diyo, sende gorusmez konusmasin diyo onunla. dedim sor ozaman sevgiline bakalim ne dusunuyo benim hakimda? sormus cocukta demiski evlenirsek gizemle gorusmiyeceksin bidaha, dedim bak gormuyomusun cocuk beni istemiyo ve hersey daha kotu olucak, sir kalmicak diyorum hata yaptik bana soz verdin aramizda kalicakti hani unutcak silecektin herseyi, hani beyenmemis istememistin cocugu!! ne yapayim asik oldum beni anla diyo:(( sen mutlu ol diye ben mutsuzmu olayim diyo. kesinlikle bunla isim olmaz diyodu ama bastan:( ben ikinizin arasinda secim yapmaliyim diyo, ve farkindayim benden kusur ariyo yani bi hatami gorse beni silecek. eyer evlenirseler cok kotu olucak,esim taniyo arkadasimin ailesini yani mutlaka gorusme olucak :(( bana arkadasim ben sana yanlis yapmiyorum sen abartiyosun diyo:(( ve hala dostunum senin diyo, anlatamiyorum beni anlamiyo :(( kisacasi allah beni cok kotu sekilde cezalandiriyo:((

yani dilek sevgilisine anlatmış durumu ben öyle anladım

ya bırak daha iyi işte bahane olur görüşmezsiniz siz görüşmeyince eşin de illa onlarla ailecek görüşelim demez herhalde.

ama bu kızla ilişkini kesmeye bak zaten sen kesmezsen o kesecek sevgilisini dinleyip yani seni çok da umursamıyo

zamana bırak sevgilisini dinleyip senle görüşmeyi de keesecek demek bu kız.

bence şu an için korkulacak bir durum yok

Son düzenleme:
ya guzelim bu ne simdi oyle arkadasi kaybetsen ne olur sanki sen gelecegine puruz veren herseyden vazgec aklina takma bu olayi o kizla yollarini ayir yoksa kocanla yolun ayrilir benden sana tavsiye cnm saglicakla kal

Back