Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin
ben evliyim diye yolda giderken karşıdan bi erkek gelse bile kaldırıp başımı bakmıyorum böyle şeyler okuyuncada hem cinsimden utanıyorum..! erkekleri kınarken biz bayanlarında yapması ne acı ne ayıp.. size tavsiyelerde bulunamayacağım eşinizede üzüldüm..
yaaaa bu nasıl ir iğrençliktir ben hep erkeklerin aldatacağını düşünmüştüm kadınların değil olamaz yaa bence siz eşinizi terkedin o daha iyi birilerine layıktır.eşinize karşı olan sevginiz bitmiş bence arkadaşınıza fazla güvenmeyin bunun bide yarını var yazık yazık
boşuna korkuyorsun böyle şeyler kolay söylenmez mesela benim çok yakın bi tanıdığım (akrabam )karısını aldatmış duydum yani kesin ama gidip kıza nasıl söyliyim ortada evlilik var bir bebek var .sen aklını başına al yeter gerisini düşünme ayrıca o adam nasıl bi admmışki seni kınıyo dlekle görüştürmüyo dilek sütten çıkma ak kaşık mı sanki