• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zor bir durum ama çok hatalısın arkadaşım kusura bakma doğruları söyliycem ...

evli bir kadının yanında eşi yokken ev partsinde ne işi var?

hadi gittin diyelim niya orda kalıyosun be arkadaşım?

bide adamla aynı yataktan yatıyosun hiç olacak iş mi ya???

baştan yapmışsın hatayı olan olmuş tamam ama sonucu kötü olmuş ..

hadi arkadaşınızın msn arkadaşıyla tanışmasına dışarda eşlik ettiniz.buda çok yanlış bana göre ama bu bir yere kadar su götürür.siz ne akla hizmet elin adamlarının evine gidiyorsunuz.eşiniz olmadan içkiler falan.adamla yan yana yatmalar öpüşmeler.ben daha bi akrabamda kalmadım eşim olmadan.arkadaşınızada pes yani.size hiç bir yorumda bulunamıyorum.eşinizede acıdım.

Haydaaa...
Buyurun buradan yakın...
Bazen erkeklere haksızlık mı ediyoruz acaba??

yani bna düşmez ama bncede erkeklere haksızlık edeblioruz bazen böle bayanlar olduktan snra erkeklerin öle davranması çok normal!!

Hangi konuda haksizlik ediyoruz,ben pek anlayamadim,ya da tamamen yanlis anladim ..
Yani demek istediginiz ; bir kadin bunu yapiyorsa,erkegin de yapmasi "zaten" müstehak midir ?

Hanimin yasadigi seyler elbétte tasvip edilecek seyler degil, ama -eger dogru anladiysam- bakis aciniz bana hic mi hic adil gelmedi..sengözlerimebaksanab
Süphesiz kadin-erkek herkes hataya düsebilir, fakat bu hangi durumda olursa olsun, kimseye "Evet kadinlar böyle oldukca erkekler aldatmakta hakli" veya tam tersini savunma hakkini vermez diye düsünüyorum..
Ihanet ihannettir,erkegin kayirilacak bir tarafi oldugunu hic zannetmiyorum kendim adina.

Tabii sözlerinizi yanlis anladiysam kusura bakmayin, ama eger anladigim gibiyse,erkekler aldattiklari zaman "Vay nasil yapar,vay niye yapti" diye sorgulamaya hakkimiz da yok,cünkü kendi zihniyetimiz onlari o hale getiriyor..

Konuya dönersek; olanla ölmüse care yok,zararin neresinden dönersen kardir,hatasiz kul olmaz v.s... Artik önemli olan hatani anlamis olmandir..

kimseyi eleştirmek istemem
herkes yaptıklarıyla değer bulur
içki bardakta durdgu gıbı durmuyor hiç tanımadıgınız
birini eve alırken içki içerken birlikte yatarken düşünmeniz gerekirdi.
ama bu konuyu neden açtınız anlamadım
ne diyebiliriz size
boşver oolan olmuş zamanla unutursun mu...yasakkelime

saklanan olaylar bir gün mutlaka ortaya çıkar er ya da geç ve bir gün mutlaka eşin duyacaktır yaptığın cezasını mutlaka çekeceksin

saçmalığın daniskası bence....
Birde utanmadan karşımıza geçip anlatıyorsun....
Eşine yazık olmuş....
Sana bişey söylemiycem..
Vicdanın gerekli cevapları verir zaten...

arkadas konuyu acmis ama tek bir aciklama yapmamis..su sebeptenayni odada kaldik yok söyle yok böyle diye...madem bi cevap vermeyecek neden konuyu acti zaten bu konuya inanmiyordum simdi hic inanmiyorum ,

nette tanıstıgınız bırının evıne nasıl guvenıpte gıdıyorsunuz bu bır ıkıncısı siz evlısın arkadasın gıtcekse gıtsın sen nıye gıdersın tanımadın bırının evıne ve tanımadıgın bır yerde ıcersınız tanımadıgınız bırıyle yanyana yatırsınız sadece opustuk dıyorsunuz ama bır erkek bır bayanla yan yana yatacak ve opusecek bırsey olmıycak ılgınç geldı bana herneyse sonucta sızın hayatınız ama baslı basına hepsı hata hata hata ben bu durumda sıze degıl esınıze cok uzuldum sızce hak edermı bır ınsan boyle bır seyı

Bekar kızlarımızn bile netten tanıştıkları arkadaşlarla !!! buluşmasını sakıncalı görürken
siz evliyken bunu yapmışsınız
DİLEGE BEGENMEDİYSEN ARKADAŞ OLURUZZZZ DEMİŞSİNİZ
dilek bekar siz evlisiniz
hadi bütün bunlar eglence içindi vs vs
netten tanıştıgınıs kişinin arkadaşının evine gidip
İÇMİŞSİNİZ
içki nedir ???? kendinden geçiren bir içeçek zevk veren uyuşturan vs vs vs
içecegin içinde başka bir şeyde olabilirdi...allah göstermesin
Üstelik 2 kişinin bildiği sır degildir dilek bugun arkadaşınız dostunuz ama yarın düşmanınız olabilir
Siiz korkutmak istemem ama çok zor günler bekliyor sizi
Alllaha dua etmekten başka çare göremiyor...çok yazık etmişsiniz hayatınıza

anlamadım aranızda bi elektrik olsun yada olmasın neden yanyana uyumak :uhm:
hiç bişey yapmadan yanyana uyusaydın elin adamıyla vicdanın rahat mı olacaktı kafamçokkarıştı
olan olmuşa çare yok :delphin:

sana biz yardım edemeyiz bu konuda
çünkü yaptığın başlı başına büyük bir yalnış
vicdanınla başbaşasın vede eşin duyacak diye korku panik içindesin
tanımadığın birinin evine gidiyorsun içki içiyorsun onunla öpüşüyorsun ( halk arasında ona ön sevişme derler ) vede onla yatıyorsun birde diyorsunki başka bişey yapmadık
sen buna inanıyormusun peki?
bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü ön sevişmeyi yapıyorsun vede yatıyorsun hangi mantık buna inanır
bi kere erkek sevişmeye başladımı arkasını getırmeden vaz gecmez senden seninde korkun bu denli büyük olduğuna göre benim tahminim doğru demekki
Allah eşine sabır versin yazık adama
senide vicdanınla bırakıyoruz....

arkadas konuyu acmis ama tek bir aciklama yapmamis..su sebeptenayni odada kaldik yok söyle yok böyle diye...madem bi cevap vermeyecek neden konuyu acti zaten bu konuya inanmiyordum simdi hic inanmiyorum ,

Ya istedigi cevaplari alamamistir yada dedigin gibi kafa buluyordur bizimle!!mirmirmirmir

Her ikiside onun ayibi arkadasim...:delphin:

Belkide bizim ona Bosver be güzelim ne olcak, erkekler ne haltlar karistiriyor, sen bir öpüsmüssün birsey olmaz ondan dememizi bekliyordu...bilemeyizfisfisfis

Yada yorumlari okuyup kis kis gülüyordur Nasilda islettim ama bu salaklari diyemirmirmirmir

vallahi pes
eşine acıdım yazık,hiçmi düşünmedin eşini bu haltları karıştırırken,hiçmi onun yerine koymadın kendini
aynı şeyi eşin yapsaydı burda ahh ölüyorum,vah boşayacam diye dert yanardın
ama bak şimdi aynısını sen yapmışsın paçaların tutuşmuş
demekki neymişş,tanımadığın amcalar sana çikolata verirse yemicekmişin
cıss onlar cıss :mymeka:

bende dıger arkadaslara katılıyorum mutlaka ılışkı olmuştur hadı oldu bıttı pısman oldun yuvanı ve vıjdanını kurtarmak temızlemek ıstıyosan o arkadaslıgı kes eger dılek gercek dostun olsaydı senın bole uzulmene ızın vermezdı basta hoslanmayıp nasıl sevebıldı ogunden sonra gorusmeyebılırdı osana en buyuk dusman dost deıl araya mesafe koy bışıler yap ama sakın aynı otama gırme yoksa bu aldatma dvm eder ve cok canlar acır gunahını saymıyorum bıle

Bekar kızlarımızn bile netten tanıştıkları arkadaşlarla !!! buluşmasını sakıncalı görürken
siz evliyken bunu yapmışsınız
DİLEGE BEGENMEDİYSEN ARKADAŞ OLURUZZZZ DEMİŞSİNİZ
dilek bekar siz evlisiniz
hadi bütün bunlar eglence içindi vs vs
netten tanıştıgınıs kişinin arkadaşının evine gidip
İÇMİŞSİNİZ
içki nedir ???? kendinden geçiren bir içeçek zevk veren uyuşturan vs vs vs
içecegin içinde başka bir şeyde olabilirdi...allah göstermesin
Üstelik 2 kişinin bildiği sır degildir dilek bugun arkadaşınız dostunuz ama yarın düşmanınız olabilir
Siiz korkutmak istemem ama çok zor günler bekliyor sizi
Alllaha dua etmekten başka çare göremiyor...çok yazık etmişsiniz hayatınıza
arkadasıma sonuna kadar katılıyorumŞeniz ALLAH yardımcın olsun :çok üzgünüm:

evet hepiniz haklisiniz, evet soyleyecek soz bulamiyorum, ama okadar cok pismanimki kendimi yiyip bitiriyom, ben boyle bi hatayi nasil yaptim ben bile anliyamiyorum, duygularima yenildim:(( dun gece uyuyamadim sizde boyle hep kizinca bana kendimi cok yalniz ve perisan hisettim evet cok utaniyorum kendimden, elimden bise gelmiyo kendime teselli vermek istiyorum onuda yapamiyorum:((, esime cok daha iyi davraniyorum nasil desem hatali olsa bile gormuyorum hatasini ondan utaniyorum bazen dalip gidiyorum ona bakarken gozlerim doluyo oda farkinda neyin var deyip duruyo yorgunum falan deyip gecistiriyom, dua ederken bile allahtan utaniyorum cok tuaf duygular icindeyim ben boyle yasayamiyorum unutamiyorum boyle delircek gibiyim yada delirdim, ne olur bana kizmayin az da olsa olumlu seyler yazin cok tesekkur ederim yorumlariniza:((

Bekar arkadaşınla Türkiye'ye tatile!! geliyorsun..
Seni gönderen kocaya adam demem zaten ben!!
Bu ne genişlik karısını bekar arkadaşıyla tatile gönderen adam..
Yediğin haltlara birşey demeyeceğim..Allah ıslah etsin..Midem bulandı bunu söylemek isterim..
Gülsüm sultanada katılıyorum..Ve inşallah öyledir diyorum..
Bunu bir kadın, evli bir kadın yapmamış olsun lütfen..

of of senın psıkologa gıtmen lazım boyle de yasnamaz kı bence bır yardım al

evet hepiniz haklisiniz, evet soyleyecek soz bulamiyorum, ama okadar cok pismanimki kendimi yiyip bitiriyom, ben boyle bi hatayi nasil yaptim ben bile anliyamiyorum, duygularima yenildim:(( dun gece uyuyamadim sizde boyle hep kizinca bana kendimi cok yalniz ve perisan hisettim evet cok utaniyorum kendimden, elimden bise gelmiyo kendime teselli vermek istiyorum onuda yapamiyorum:((, esime cok daha iyi davraniyorum nasil desem hatali olsa bile gormuyorum hatasini ondan utaniyorum bazen dalip gidiyorum ona bakarken gozlerim doluyo oda farkinda neyin var deyip duruyo yorgunum falan deyip gecistiriyom, dua ederken bile allahtan utaniyorum cok tuaf duygular icindeyim ben boyle yasayamiyorum unutamiyorum boyle delircek gibiyim yada delirdim, ne olur bana kizmayin az da olsa olumlu seyler yazin cok tesekkur ederim yorumlariniza:((

Ya gizemcim ne gibi olumlu seyler yazalimki, bunun olumlu bir tarafimi var allah askina....:kahve:

Kendin icin bir uzmana git, evliligin icinde mutlaka o dilek denilen arkadas müsbetdesinle görüsme, benden bu kadar hadi rastgele arkadasim:delphin:

Hala saçmalıyorsun farkındamısın !!!
Hata yaptın yanlış yaptın güzelim...Bizim buralarda buna İHANET derler..ve affı yoktur..Sen fazla havai olmuşsun yurt dışında...Uzatmanın manası yok artık yanlışı yapmışsın sen...
Allah yardımcın olsun ne diyelim..Daha fazla konuşupta kendini küçültme bari..Böyle konularda çok hassasım aynı cinsimde olsa yada senin yerinde en yakın arkadaşım da olsa aynı şeyleri vururum yüzüne...

Back
X