• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadasiniz o kisiyi sevdigini soyluyor ...ama sizi onunla neden yanliz birakmis? hadi birakti siz evli birisi olarak neden o kisiyle beraber yattiniz..bence cok yanlis yapmisiniz esiniz yapsaydi ne dusunurdunuz?
aldatmak illaki cinsellikle olmaz...
simdi de herseyin ortaya dokuleceginden korkuyorsunuz,insallah olmaz ve olaylar daha cok buyumez ve unutulur ne diyim ki...

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim... tabi ki yorumculara karışma hakkım yok
dediğim gibi, ben görüşümü söyledim,kimseye yaptığı yorum için bi laf etmedim ya da yaptığı yorumu sorgulamadım,kendi düşüncemi söyledim...tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam.

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim... tabi ki yorumculara karışma hakkım yok
dediğim gibi, ben görüşümü söyledim,kimseye yaptığı yorum için bi laf etmedim ya da yaptığı yorumu sorgulamadım,kendi düşüncemi söyledim...tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam.

tamamdır tatlımŞeniz

şimdi, burdaki kadıncağız yapmış bir hata...Allah affetsin diyorum ve yalanların bir gün mutlaka ortaya çıkacağının altını çizerek

mademoiselleciğimin babasının konusuna gidiyorumkaydirigubbakcemile4

o nasil evmis oyle, herkes biriyle bir odaya cekiliyo, amerikan filmi gibi, Turkiyeden bahsediliyo yaniii cok ilginc,
Ahlak cokmus milletimizde
Allah islah etsin
oyle bir ortama rahatca giren kisinin esinin duymasindan rahatsiz olmamasi gerek,
esinin gormedigi yerde namusuna sahip olmayacaksan namusa deger veren biriyle yasama derim, ortaya cikinca felaket olur sonra

insanlar bi anlık bi boşluğa kapılıp,
olmadık davranışlarda bulunabilirler.
arkadaşımızı yargılamayalım..
bi hata yapmış..
herkes hata yapabilir..
doğru bişey bu yaptığın demiyorum arkadaşım,yanlış elbette..
nasıl işin içinden çıkılır bilmiyorum ama
bence arkadaşın madem bunları biliyo ve hala seviyorum diyo..
ben o arkadaşlıktan şüphe duyarım...
bu nasıl bi arkadaşlık nasıl bi mide derim..
sevmiş olabilir ama yanlış olur o insanla olması..
gerekirse sil arkadaşını bence..

okuduklarım karsısında hayrette kaldım,valla bana kızmayın ama hata olurda bukadarmı rahat yapılan bı hata olur,hanı bıranlık gaflet desem neyse,sonunu kendın hazırlamıssınn...bırıncısı evlı bayansın oyle bı ortamda olmaman gerekırdı,artı yemıs ıcmıs eglenmıssınızz,e bu ortamın sonu nasıl bıtebılırdı sence?Sen dua et sadece opusmeyle kalmıs herseyy..Tovbe tovbeee ınsanın asabı bozuluyor valla ya.Insanız herkez hata yapar ama dedıgım gıbı kendını bıle bıle kor atese atmıssın.Ne dıyeyım Allah yardımcın olsun bundan snr,esınede yazıkk.Bak burda ne bayanlar var eslerınden haketmedıgı seylerı goren yazık adama bunumu hakettı?ınsan nasıl ıredesıne sahıp cıkamaz sadece opustuk ne demek?neyse yazdıkca gerılıyorum ben kalp kırmak ıstemem.

yaptığın hatanın malesefki bi telafisi yok canım gerçekten zor bir durum bu kadar hatayı üstüste evli bi kadının yapmaması gerekirdi ama artık olmuşla ölmüşe çare yok malesef tek yapman gereken arkadaşınla konuşup arkadaşlık ilişkinizi kesmek olacaktır en azından senin için rahatlayacak hemde bu sayede eşine hataların yansımayacaktır valla aklıma gelen tek şey bu allah yardım etsin

seninde vurguladığın gibi cinsiyet fark etmiyorsa yorumlarda farketmemeli.
yorumları anlayarak okuduğunuzu düşünmüyorum tekrar okusanız.

bence sen gayet yanlış anlamıssın benim yazdığımı! once bir dogru duzgun oku,ondan sonra yorum yap!

eşin olmadan yalnız sadece 2 bayan türkiye ye gelmişsiniz.........
hiç tanımadığınız bir adamın evine gitme cesareti göstermişsiniz..
yine hiç tanımadığınız bir ortamda içki içmiş ve dahası o tanımadığınız erkeklerle beraber yatmışsınız...
içkili bir erkekler aynı yatakta sadece öpüşmekle yetinmişsiniz.yani en azında o tanımadığınız adam,öpüşmekle yetinmiş.......
ve şimdi dert ettiğiniz şey eşinizin kulağına gitmesi....enterasan.........
hanımefendi ee biraz insaf yani.......
insanlar hata yapar ama bence böyle büyük hatalaaarın herzaman bir bedeli olmalı.
hiç kusura bakma ne yazdıklarını,nede dert ettiğin şeyi samimi bulmadım.
böyle bir durumda eşine allah kolaylık versin...

aynen böyle düşünüyorum. ağzına sağlık arkadaşım. yasakkelime kafamçokkarıştı

arkadaşım başına büyük bir iş almışsın. tamam çok yakın arkadaşın olabilir ama yarın birgün bu olayı sana karşı bile kullanabilir.sonuçta o bekar bir kız ona birşey olmaz ama sen çok şey kaybedersin ve ömür boyunca seni o arkadaşına tutsak edecek bir koz vermişsin ne yazıkki. Bence ilişkiyi yavaş yavaş koparın arkadaşınızla hatta taşınmayı dahi düşünün. Allaha dua edin yardım için.

Çok üzücü ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten nasıl böyle bir gaflete düştüğünüzede anlam veremiyorum..Arkadaşınızlada ilişkinizi kesmeniz sizi rahatlatıp sorunu çözecekmi ? Arkadaşınızla bir daha görüşmeseniz bile vicdan sahibi biriyseniz bu olay sizin içinizden ölene dek çıkmaz.. benim içimi kemirirdi şahsen, lütfen bari dürüst olun eşinize anlatın bunu yapmanız ayrı bir ayıp saklamaya çalışmanız daha büyük bir ayıp ve utanç bence eşinizi koyduğunuz durumu bir düşünün derim kendinizi onun yerine koyun.. En iyisi eşinize anlatmak affedip affetmemek ona kalsın.. Doğrusu bu diye düşünüyorum..

Yapılacak tek birşey var madem eşine yaptığın bu kalleşlikten bu ihanetten sonra gerçekten pişmansın o zaman eşini azat et boşan ayrıl ne yaparsan yap ama eşini şu an içinde bulunduğu konumdan kurtar ne bi erkek nede bi bayan aldatılmayı haketmiyor yazık değilmi yaaaa. Aldatmak sacede cinsellik değildir eğer içinde kötülük varsa bi bakış bile aldatma olur. Bi yuva kolay kurulmuyo ama çoook çabuk yıkılır

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bide şöyle bişey var, kimse namusunu kocası için veya bir başkası için değil kendi için taşımalı ve korumlı.
sen kocan için vicdanını sızlatma bence, nasıl bir kirliliğin içine düş ona üzül

hata, insanoğluna mahsustur
fakat öyle hatalar vardır ki bunların ağır bedellerinin altından kalkmak zordur
geleceğinizi ipotek altına alırlar
attıgınız her adım, aldıgınız her nefes günde belki binlerce kez yüzünüze vurur yanlışınızı

evlisiniz ve aklı bilmem kaç karış havada arkadaşınıza uyup eşinizi aldattınız
oysa sizin o bekar arkadaşınıza mani olmanız gerekirdi
erkeklerin 1 gecelik kaçamakları gibi yani....
hafif ve kadar mide bulandırıcı...
parmaginiza o yüzüğü takmadan, o imzayı atmadan yapsaydınız bunları "hatadan dolayı pişman olmak, tövbe etmek erdemdir" deyip susulabilirdi pekala...
ama bu hiç de oldu bittiye getirilebilecek bir durum değil
zira siz eşinize ettiğiniz ihanetten değil onun duyup ortalıgın karışmasından korkuyorsunuz, bu yüzden pişmanlıgınız...
inanın aklım hayalim almıyor
bir kadın hele hele evli bir kadın nasıl olur da ilk defa gördüğü bi yabancıyla içki alemi yapar, aynı yatagı paylaşır, opusur koklasır?

ve tüm bunları gören bilen arkadaşınız nasıl bu adamı sevdigini söyler?

bu mudur medeniyet anlayışınız?
bu mudur batılılaşmanın gereği?

her istediginizi yapabileceginizi düşünüyordunuz niçin evlendiniz?

tövbe edin, Allah'a sıgının...
zira size şu durumda ondan başkası yardım edemez...

Rabbim kimseyi şaşırtmasın :kahve:

bence arkadaşın evlenmeye karar vermeseydi senin umrunda olmıcaktı.senin derdin vijdan azabı yada pişmanlık değil gerçeklerin ortaya çıkması.
şunuda söyliyim kimsede kocanın karşısına geçip senin karın türkiyede bir erkekle aynı yatakta yattı,öpüştü demez.evlilik durumu olmasaydı sen bunu kendine güzel bir anı diye saklardın gibi geliyor

aynen canım katılıyorum çok doğru bi tespit

oncelikle belirtmeliyim ki sadakat benim için en once gelir,yalnız anlamadığım birsey var;

bu insan bence de hata yapmıs ama bu nasıl ustune gitmektir yahu.. hanımlar bilmiyor musunuz erkeklerin %99 u aldatıyor ve bunu erkek arkadaslarıyla paylastıklarında hiç bir erkek "sen ne iğrenç bir erkeksin!mezhebin de ne genişmiş!" gibi tepkiler vermiyor!! aksine erkek arkadasları tarafından alkıslanıyor,"erkek bee!!" deniyor....

burda bu konunun gercek veya yalan olduğu da beni hiç bağlamaz,sadece kadınların kadınlara ne acımasız yaklastığını,ne acayip yaftaladığını goruyorum..

kimse sormamış, boyle bir halt yedin ama neden? evliliğinden mutsuz musun?kocan seninle ilgilenmiyor mu? ki bence evet mutsuz,cunku ilgili bir erkek karısını arkadasıyla tatile gondermez.. adam buyuk ihtimal oh be kafayı dinlicem gozuyla bakıyor hatta belki o da aldatıyor.. ilgi eksikliği de boyle sonuclar cıkarabiliyor.aldatma konusu hep gundemde ama bunu kadınlar yapınca daha iğrençleşmiyor!! kadın da aldatsa erkek de aldatsa benim için bir.. once bunu bir anlayın,oncelikle kadın olarak................................

ne yani acımalı davranıp oh ne iyi etmişsin,erkekler yapıyor seninde hakkın, sende yap mı diyelim yani, bu şekilde demediğimiz için haksızlık mı etmiş oluyoruz, garip, bu da bi bakış açısı tabiki saygı duyarım

ay ya bu nasıl dertkı tamamıyle bır skandal...bır rezıllık..bu nee yaa...
valla kendımı frenlıyorum bu nasıl bır yasam tarzı yada eglenmek...
yok yanına yatmısta ilişki olmamış..eee..sadece öpüşmüşler...
oldu canım...ha bızde senı anlayısla karsılayıp aferım dıyelım...hadı arkadasın evlenmeseydı...senı emınım kı yıne bu tarz partılerı gıdecektın...
şimdi...meydana cıkacak dıye....kendı etrafında dort donuyorsun...
yazık ya şu kocana yazık..

valla erkeklere kızıyoruz ama malaesef ...bayanlardanda dogru duran yok...
evlı barklı kımbılır kocan senın ıcın toz kondurmazken yedıgın seylere bak...

ne deyım allah ıslah etsın...akıl fıkır versın....

iyi de güzelim yaptıkların en başından a dan z ye yanlış.bu kadar hatayı nasıl yapıyorsun???yaşın küçük cahil biri olsan hadi neyse cahil cesareti derim anlarım.sen evli barklı kadınsın ne işin var başkalarının buluşmasında.hadi onu geçtim tanımadığın insanlarla neden buluşuyorsun, onu da geçtim neden eve gidiyorsun, neden orda kalıyorsun, hadi kaldın neden aynı yatakta yatıyorsun???bu kadar hatayı yaptığına inanamıyorum.sanırım bir macera yaşamak istedin ve arkadaşların da dediği gibi meydana çıkmasından korkuyorsun.bence dürüst ol ve olanları kocan olacak zavallıya anlat.yoksa bu kafayla sen daha çookkkk hata yaparsın.
gazete köşelerinde aldatan kadınların hikayelerine benziyor yav

ne yani acımalı davranıp oh ne iyi etmişsin,erkekler yapıyor seninde hakkın, sende yap mı diyelim yani, bu şekilde demediğimiz için haksızlık mı etmiş oluyoruz, garip, bu da bi bakış açısı tabiki saygı duyarım

hayır yanlıs anlamıssınız tabiki sen de iyi etmişsin demeyelim.. ben burda baska birşey anlatmak istedim ama anlamak istemiyorsunuz.. anlatmaya da daha fazla calısmayacagım... beni zerre kadar ilgilendirmiyor.birdaha bu konuya da son kez yazıyorum ve bakıyorum....... dediğim gibi kimin ne yazdığı ne yaptığı anlaşılamayacaksam umrumda değil!!!!

Back
X