• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede en mantiklisi arkadasinla konusmayi kesmek. Kusurumu ariyor diyorsun ona guzel bi dille sole madem onu seciyorsun biz bir daha gorusmeyelim diye , ve arkadasinla anlas esine ve arkadasinin ailesinede gorusmuyoruz artik gibi bir seyler uyduracaksiniz... Allah kimseyi senin dustugun duruma dusurmesin vijdan nasil rahat eder:S:S kotu bir durum

oncelikle belirtmeliyim ki sadakat benim için en once gelir,yalnız anlamadığım birsey var;

bu insan bence de hata yapmıs ama bu nasıl ustune gitmektir yahu.. hanımlar bilmiyor musunuz erkeklerin %99 u aldatıyor ve bunu erkek arkadaslarıyla paylastıklarında hiç bir erkek "sen ne iğrenç bir erkeksin!mezhebin de ne genişmiş!" gibi tepkiler vermiyor!! aksine erkek arkadasları tarafından alkıslanıyor,"erkek bee!!" deniyor....

burda bu konunun gercek veya yalan olduğu da beni hiç bağlamaz,sadece kadınların kadınlara ne acımasız yaklastığını,ne acayip yaftaladığını goruyorum..

kimse sormamış, boyle bir halt yedin ama neden? evliliğinden mutsuz musun?kocan seninle ilgilenmiyor mu? ki bence evet mutsuz,cunku ilgili bir erkek karısını arkadasıyla tatile gondermez.. adam buyuk ihtimal oh be kafayı dinlicem gozuyla bakıyor hatta belki o da aldatıyor.. ilgi eksikliği de boyle sonuclar cıkarabiliyor.aldatma konusu hep gundemde ama bunu kadınlar yapınca daha iğrençleşmiyor!! kadın da aldatsa erkek de aldatsa benim için bir.. once bunu bir anlayın,oncelikle kadın olarak................................

yazılanları görünce şaşırdım, sonuçta gizem hata yaptığının çok iyi farkında, yol gösterilmesinden ziyade pişmanlığını anlatmak ve rahatlamak istemiş gibi geliyor bana. Ahlak kumkuması kesilmenin anlamını göremedim. Kıza neredeyse .... diyenler var, onu yargılamak, bu kadar sert yargılamak bize düşer mi? zor durumda, biraz üzüntüsünü paylaşıyor, bunun onaylanamayacak bir olay olduğunu biliyor zaten, bu kadar neden üzerine gidiliyor anlamadım? Hangimiz hata yapmıyoruz? cesaret edip burada söylememek yapmadığımız anlamına mı geliyor? peki gerçekten hata yapıp paylaşmak/akıl almak isteyenlere hep bunu mu yapacaksınız? o zaman kim paylaşmaya cesaret eder derdini?
başınıza "asla" gelmez çoğunuzun fikrine göre, diyelim geldi, kaçınız dürüstçe kocacığım bak ne halt yedim diye çıkar? eğri oturup doğru konuşalım lütfen bu mahalle baskısını da biraz kaldırıp empatiyle yaklaşalım, ki insanlar gerçekten paylaşabilsin.
eşi olmadan tatile giden binlerce kadın var, gider gider, her evlilik aynı değil, arada o güven varsa kime ne?
Gizem, temcit pilavı gibi hata olduğunu tekrarlamak istemiyorum, ama bak arkadaşın seni birkaç hataya sürüklemiş, sen de iyi niyetinden karşı koyamamışsın, ileride bu daha devam eder, arkadaşın bilinçsiz biri, değer yagıları zayıf, bence uzak dur ondan başına daha büyük dert açmadan. ilişkini tamamen kes derim.
diğer konuya gelince, açıkçası sadece öpüşmeyle kalmadığını sanıyorum, ama olan olmuş, aklını başına toplarsın eşinle evliliğine sıkı sarılırsın, birlikte vakit geçirin bol bol. bunun vicdan azabı ancak zamanla azalır ama unutulmaz, özellikle de kadın için. seviyorum, kaybedemem diyorsan bahsetme, asla da tekrarlama benzer birşeyi, evliliğin güven ve sadakata dayandığını aklından çıkarma. aklı başında arkadaş seç ve içkiden uzak dur oldu mu:) bir de tanımadığın kişilerin evine gitme, eşin olmadan.
geçmişi geçmişte bırak, dersini çıkar, ve yuvana sahip çık, evli olduğunu ve artık sorumluluk taşıdığını yavaş yavaş farkına varmaya başladın sanırım. ha bir de, evliliğin ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu tam idrak etmeden çocuk yapma, daha öğrenmen lazım canım.

oncelikle belirtmeliyim ki sadakat benim için en once gelir,yalnız anlamadığım birsey var;

bu insan bence de hata yapmıs ama bu nasıl ustune gitmektir yahu.. hanımlar bilmiyor musunuz erkeklerin %99 u aldatıyor ve bunu erkek arkadaslarıyla paylastıklarında hiç bir erkek "sen ne iğrenç bir erkeksin!mezhebin de ne genişmiş!" gibi tepkiler vermiyor!! aksine erkek arkadasları tarafından alkıslanıyor,"erkek bee!!" deniyor....
erkekler böyle yapıyorlar diye bizdemi öyle yapsaydık yürü be kim tutar seni öpüşmekle yetinme daha ileri git kadın dediğin böyle olurmu deseydik?
kaldıki bunu bir erkek yapsın bayanlar olarak aşağılayıp tenkit edelim.hemcinsimize sizin bizi uyardığınız soruları soralım öyle yorum yapalım bu çifte standarttır.

kadınlara ne acımasız yaklastığını,ne acayip yaftaladığını goruyorum..
kimse sormamış, boyle bir halt yedin ama neden? evliliğinden mutsuz musun?kocan seninle ilgilenmiyor mu? ki bence evet mutsuz,cunku ilgili bir erkek karısını arkadasıyla tatile gondermez.. adam buyuk ihtimal oh be kafayı dinlicem gozuyla bakıyor hatta belki o da aldatıyor.. ilgi eksikliği de boyle sonuclar cıkarabiliyor.
erkekler yaptığında da şöyle davranalım o halde ;karısıyla mutsuzmuydu evliliği iyimi gitmiyordu vs vs diyelim günah keçisi bulup kadın hak etmiş diyelim ohh ne ala inan bana sen yorumları anlayarak okumamışsın.

aldatma konusu hep gundemde !ama bunu kadınlar yapınca daha iğrençleşmiyor!! kadın da aldatsa erkek de aldatsa benim için bir.. once bunu bir anlayın,oncelikle kadın olarak................................

seninde vurguladığın gibi cinsiyet fark etmiyorsa yorumlarda farketmemeli.
yorumları anlayarak okuduğunuzu düşünmüyorum tekrar okusanız.

gerçekten de durumun berbat.....
"içki bütün kötülüklerin anasıdır" sözü bir kez daha doğru çıktı.
hataya düşmüş ve pişmansan daha fazla seni üzmemek adına geçmişe değinmeyeceğim.

fakat dediklerin gerçekleşirse, eşinin öğrenmesi çok büyük olasılık.
öyle olmasa bile sen bu arkadaşına ömrün boyunca gebe kalacaksın.
eğer bu yükü taşıyabileceksen eşine anlatma.
ben hayatta hiç kimseye gebe kalmayı sevmediğim için sonuçları ne kadar kötü olursa olsun mutlaka gerçeği anlatırım.
gerçi hiç bu kadar zor durum da kalmadım ama (Allah'a büyük konuşmak gibi olmasın diye senin durumuna asla düşmezdim demeyeceğim) sanırım anlatırdım.
eşin seni tek başına başka ülkeye yolladığına göre çok fazla tepki vereceğini düşünmüyorum, avrupaya epey uyum sağlamış gördüm eşini.
benim kocam beni öldürürdü.

ARKADAŞINA sonuna kadar güvenmeni tavsiye etmem...

Son düzenleme:
yazılanları görünce şaşırdım, sonuçta gizem hata yaptığının çok iyi farkında, yol gösterilmesinden ziyade pişmanlığını anlatmak ve rahatlamak istemiş gibi geliyor bana. Ahlak kumkuması kesilmenin anlamını göremedim. Kıza neredeyse .... diyenler var, onu yargılamak, bu kadar sert yargılamak bize düşer mi? zor durumda, biraz üzüntüsünü paylaşıyor, bunun onaylanamayacak bir olay olduğunu biliyor zaten, bu kadar neden üzerine gidiliyor anlamadım? Hangimiz hata yapmıyoruz? cesaret edip burada söylememek yapmadığımız anlamına mı geliyor? peki gerçekten hata yapıp paylaşmak/akıl almak isteyenlere hep bunu mu yapacaksınız? o zaman kim paylaşmaya cesaret eder derdini?
başınıza "asla" gelmez çoğunuzun fikrine göre, diyelim geldi, kaçınız dürüstçe kocacığım bak ne halt yedim diye çıkar? eğri oturup doğru konuşalım lütfen bu mahalle baskısını da biraz kaldırıp empatiyle yaklaşalım, ki insanlar gerçekten paylaşabilsin.
eşi olmadan tatile giden binlerce kadın var, gider gider, her evlilik aynı değil, arada o güven varsa kime ne?
Gizem, temcit pilavı gibi hata olduğunu tekrarlamak istemiyorum, ama bak arkadaşın seni birkaç hataya sürüklemiş, sen de iyi niyetinden karşı koyamamışsın, ileride bu daha devam eder, arkadaşın bilinçsiz biri, değer yagıları zayıf, bence uzak dur ondan başına daha büyük dert açmadan. ilişkini tamamen kes derim.
diğer konuya gelince, açıkçası sadece öpüşmeyle kalmadığını sanıyorum, ama olan olmuş, aklını başına toplarsın eşinle evliliğine sıkı sarılırsın, birlikte vakit geçirin bol bol. bunun vicdan azabı ancak zamanla azalır ama unutulmaz, özellikle de kadın için. seviyorum, kaybedemem diyorsan bahsetme, asla da tekrarlama benzer birşeyi, evliliğin güven ve sadakata dayandığını aklından çıkarma. aklı başında arkadaş seç ve içkiden uzak dur oldu mu:) bir de tanımadığın kişilerin evine gitme, eşin olmadan.
geçmişi geçmişte bırak, dersini çıkar, ve yuvana sahip çık, evli olduğunu ve artık sorumluluk taşıdığını yavaş yavaş farkına varmaya başladın sanırım. ha bir de, evliliğin ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu tam idrak etmeden çocuk yapma, daha öğrenmen lazım canım.

çok basit bir olaymış gibi algılamanızda bana çok garip geldi. baştan sona hatalı bir durum var ortada kaldıki yazmış fikir istemiş bizlerde yorumlamışız
ahlak kumkumalığı yapmadık. şimdi soruyorum size bu olayı gizem hanımın eşi yapsaydı ne yorumda bulunurdunuz???

Aynı yatakta yattık ve sadece öpüştük diyorsun. Pek mantıklı gelmedi. Ateşle barut misali. Kocana o kadar acıdım ki. Sakın dürüstlük yapacağım ayaklarına kocana anlatma bu durumu yoksa yuvanı yıkarsın. Güven duygusu bir kere zedelendi mi onu yerine koyman çok zor. Erkek gururludur ve bunu kendine yediremez. Ne demek öpüştük ya. Sadakat evlilik kurumunun en temel olmazsa olmazlarındandır.

çok basit bir olaymış gibi algılamanızda bana çok garip geldi. baştan sona hatalı bir durum var ortada kaldıki yazmış fikir istemiş bizlerde yorumlamışız
ahlak kumkumalığı yapmadık. şimdi soruyorum size bu olayı gizem hanımın eşi yapsaydı ne yorumda bulunurdunuz???

gerçekten de kim kime ne yorum yaparsa yapsın karışmak doğru değil...
fikir özgürlüğü ve forum kuralları var
sonuçta eğer bir yanlışlık ileri gitme durumu söz konusu olursa mod lar devreye girer

fisfisfisbakın ben de sayenizde aynı duruma düştüm:oklava:

yaptıklarının doğru olmadığını o da, ben de, buradaki herkes de biliyor zaten, vay ... demek kime ne getiriyor? basit olduğunu kim söylüyor? burada kaç kadın kocası bir şey yaptığında ve gerçekten pişman olduğunda affediyor? evlilik ağır bir yük, özellikle bekarların kafalarındaki ideallere hayallere uymuyor çoğu zaman ve bocalama oluyor, hata da yapılabiliyor, herkes doğru yaşamıyor, adı üstünde insanız. pişman olmak ve bunu düzeltmeye çalışmaktır önemli olan.

gerçekten de kim kime ne yorum yaparsa yapsın karışmak doğru değil...
fikir özgürlüğü ve forum kuralları var
sonuçta eğer bir yanlışlık ileri gitme durumu söz konusu olursa mod lar devreye girer

fisfisfisbakın ben de sayenizde aynı duruma düştüm:oklava:

gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile4

yaptıklarının doğru olmadığını o da, ben de, buradaki herkes de biliyor zaten, vay ... demek kime ne getiriyor? basit olduğunu kim söylüyor? burada kaç kadın kocası bir şey yaptığında ve gerçekten pişman olduğunda affediyor? evlilik ağır bir yük, özellikle bekarların kafalarındaki ideallere hayallere uymuyor çoğu zaman ve bocalama oluyor, hata da yapılabiliyor, herkes doğru yaşamıyor, adı üstünde insanız. pişman olmak ve bunu düzeltmeye çalışmaktır önemli olan.[/QUOTE]

şahsım adına cevap vereyim ben (allah o duruma düşürmesin) kocamı affetmem.aldatmanın affetmesi olmaz,evlilik yük değil hayat paylaşımıdır ve bu hayat paylaşımı içerisinde bazı sorumluluklar vardır bu sorumluluklar bazen ağır olur.evlilik değil hayatta kurduğumuz hiç bir hayal ve ideal gerçek yaşamla malesef birebir olmuyor olamıyor.hata biz kullar için elbette ama hata var hatacık var.düzeltilebilir durumlar için bir lafım yok ama yaşamış biri olarak söylüyorum hiç bir insan evladının kaldıramayacağı evli iken aldatılma da malesef ne kadar uğraşırsanız uğraşın düzelmiyor onarılmıyor çünkü güven ve sadakat sarsılıyor sevgi sarsılıyor.
sonuç olarak gizem hanım yaptığı hatanın bedelini malesef ödemeye başlamış ve devamıda gelecektir. önce vicdanı rahat bırakmayacak sonra yaşayacakları.

Ben yinede bu olaya bukadar basit bakamicam....

Insanin herseyden önce, kendisine bedenine ruhuna saygili ve sadik olmasi gerekir.

Basitlik budur iste, baska biriyle bir gecelik birseyler yasamak.

Birsürü cinsel hastaliklar, o ickili haldeyken, korunmayi düsünebilmek sonucta ,tanimadiginiz biri.

Bir Bayan kendi namusunu kendi korumali.

Simdi diyelim o adam almanyaya geldi, bikere ´´öptüren´´´bidaha öptürür diye santaj yapabilir.
Arkadasimiz bunu düsünemedi galiba, aman zaten türkiyede nerden görücem birdaha diye düsündü galiba. Ama dünya cok kücük.

Veeee en önemlisi bunu cok iyi biliyorum, erkekler elde ettigi bayanlari desifre etmeyi cooook seviyor, kendi aralarinda kimleri tuzaklarina düsürdüklerini gururla anlatiyorlar.

Eger bu adam gelirse, ben bu isin sonunu hic iyi görmüyorum malesef.

Gizemcim sende üzülme canim, esin duyarsa duysun, ayrilirsiniz olur biter, zaten sevmiyorsun esini cabuk unutursun.

Allahım Allahım şaşkınlar içindeyim!!:1no2: Arkadaşım nasıl birşey bu yani ben eşimden habersiz bir yere gittim mi içim rahat etmiyor değilki sen Türkiyeye gelmişsin tek başına.. Tamam olabilir geldin diyelim ama internetten tanımadığın bir erkek!!!!!!!! ve gece beraber içki içiyorsunuz şimdimi aklına geldi içerken yatarken öperken o adamı hiç eşini düşünmedinmi!! Şuan eşinle aynı yatakta nasıl yatıyorsun nasıl yastığa başını koyuyorsun!! Eşin duyacak korkusundasın bana göre duymaz belki ama senin vicdanını napıcaz be güzelim

ay hala devam ediyor mu bu konu ya vay be.... günlerdir en tepelerden inmedi hayır foruma girip de bu konuya bişi yazmayanı dövüyolar mı acaba onu merak etmeye başladım ne zaman girsem bu konu gündemde hala
söylenecek herşey söylenmiş zaten hala gelip aynı şeyleri tekrar tekrar söylemenin anlamı ne kimse sıkılmadı mı bu konudan artık... ayrıca bence çok mantıksız bi konu bu.. ilk açıldığında bi kaç şey sormuştum anlatılan hikayenin mantıksızlığından ötürü, hiçbirine cevap gelmedi.. ben utana sıkıla bi konu açmıştım kaç kişi üstüme yürüdü nerdeyse feyk bu konu diye.. herşeye şüpheyle yaklaşan kk halkı bu bu konuya nasıl bu kadar inanmış onu anlamadım elle tutulur hiçbi yanı yok çünkü bu anlatılanın..sorunca cevap da alamıyoruz.. prim vermeyelim artık bu konuya

Arkadasi Dilek le yollarini ayir diyosunuz, ama arkadasinin bir sucu yokki.

Gizem cocukmu dogruyu yanlisi kendi göremiyormu, dilek onu zorlami götürdü ?

Dilek bekar istedigini yapar, ve bu durumda hickimsede incinmez.

ay hala devam ediyor mu bu konu ya vay be.... günlerdir en tepelerden inmedi hayır foruma girip de bu konuya bişi yazmayanı dövüyolar mı acaba onu merak etmeye başladım ne zaman girsem bu konu gündemde hala
söylenecek herşey söylenmiş zaten hala gelip aynı şeyleri tekrar tekrar söylemenin anlamı ne kimse sıkılmadı mı bu konudan artık... ayrıca bence çok mantıksız bi konu bu.. ilk açıldığında bi kaç şey sormuştum anlatılan hikayenin mantıksızlığından ötürü, hiçbirine cevap gelmedi.. ben utana sıkıla bi konu açmıştım kaç kişi üstüme yürüdü nerdeyse feyk bu konu diye.. herşeye şüpheyle yaklaşan kk halkı bu bu konuya nasıl bu kadar inanmış onu anlamadım elle tutulur hiçbi yanı yok çünkü bu anlatılanın..sorunca cevap da alamıyoruz.. prim vermeyelim artık bu konuya

:uhm::uhm::uhm:............peki sen neden bakip yaziyorsun?
Burasi özgür bir platform, isteyen istedigi konuya yorum yapar yazar.
Sana göre yalan olabilir, bana göre deyil.
Hem pirim ne alaka, biraz kiskanclik sezdim sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:

nedir bu şaka mı-tatlicadiarzu-

sence mantıksız olabilir kimse seni zorlamıyor be güzelim:mymeka:

niye böyle bi tepki verdiğinizi anlamadım... kötü birşey mi söyledim anlamadım ki..?? ve benim de görüşüm bu.. görüşümü söyledim ben de,kimseye bi laf etmedim kimseye sen niye şöyle şöyle dedin demedim ben de konu ilk açıldığında yazdım ama hiçbi cevap alamadım..bana mantıksız geldi dedim.. özgür bi platform ve benim de görüşüm bu, hemen böyle kırıcı laflar etmenin manası ne ??Allah aşkına ayrıca böyle bi durumun nesini kıskanabilirim ne demek kıskançlık
yazdığıma yazacağıma pişman oldum ya

niye böyle bi tepki verdiğinizi anlamadım... kötü birşey mi söyledim anlamadım ki..?? ve benim de görüşüm bu.. görüşümü söyledim ben de,kimseye bi laf etmedim kimseye sen niye şöyle şöyle dedin demedim ben de konu ilk açıldığında yazdım ama hiçbi cevap alamadım..bana mantıksız geldi dedim.. özgür bi platform ve benim de görüşüm bu, hemen böyle kırıcı laflar etmenin manası ne ??Allah aşkına ayrıca böyle bi durumun nesini kıskanabilirim ne demek kıskançlık
yazdığıma yazacağıma pişman oldum ya

sapla samanı karıştırma lütfen:mymeka:
sap konu, saman biz yorumcularız aşkım:teselli:

sapa karışmaya hakkın var ama biz samanlara müdahale etmek gibi bir lüksün olmadığı için şaka sandım be yavrum:delphin:

Back