• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır yanlıs anlamıssınız tabiki sen de iyi etmişsin demeyelim.. ben burda baska birşey anlatmak istedim ama anlamak istemiyorsunuz.. anlatmaya da daha fazla calısmayacagım... beni zerre kadar ilgilendirmiyor.birdaha bu konuya da son kez yazıyorum ve bakıyorum....... dediğim gibi kimin ne yazdığı ne yaptığı anlaşılamayacaksam umrumda değil!!!!

valla benimde umrumda değil, her koyun kendi bacağından asılır, şahsiyet kendisi buralara uğramazken ben niye yırtayım bi taraflarımı, boşu boşuna buraya yazarak zaman kaybediyorum, bende yazmıycem vallaha, herkesin görüşü kendine, herkesin kendi aklı var, alemin akıl bekcisi benmiyim

allah affetsin kim ne derse desin hepsi boooooooooooş!!!!!

Son düzenleme:
oncelikle belirtmeliyim ki sadakat benim için en once gelir,yalnız anlamadığım birsey var;

bu insan bence de hata yapmıs ama bu nasıl ustune gitmektir yahu.. hanımlar bilmiyor musunuz erkeklerin %99 u aldatıyor ve bunu erkek arkadaslarıyla paylastıklarında hiç bir erkek "sen ne iğrenç bir erkeksin!mezhebin de ne genişmiş!" gibi tepkiler vermiyor!! aksine erkek arkadasları tarafından alkıslanıyor,"erkek bee!!" deniyor....

burda bu konunun gercek veya yalan olduğu da beni hiç bağlamaz,sadece kadınların kadınlara ne acımasız yaklastığını,ne acayip yaftaladığını goruyorum..

kimse sormamış, boyle bir halt yedin ama neden? evliliğinden mutsuz musun?kocan seninle ilgilenmiyor mu? ki bence evet mutsuz,cunku ilgili bir erkek karısını arkadasıyla tatile gondermez.. adam buyuk ihtimal oh be kafayı dinlicem gozuyla bakıyor hatta belki o da aldatıyor.. ilgi eksikliği de boyle sonuclar cıkarabiliyor.aldatma konusu hep gundemde ama bunu kadınlar yapınca daha iğrençleşmiyor!! kadın da aldatsa erkek de aldatsa benim için bir.. once bunu bir anlayın,oncelikle kadın olarak................................

başka bi konuya yazdığım yorumdan ,söylediklerine cevap olabilecek kısmı kopyaladım canım..
ama evli bi kadın olrak erkekleri anlıyorum aslında..ben şu kadın erkek eşittir o zaman erkek yaparsa kadında yapsın ve adına çapkınlık elinin kiri densin gibi bence saçma bi düşünceye asla sahip değilimdir. kadın bambaşka bi varlık,özel bi yaratılmış,nefside ,sabrıda ,tahammülüde,edep anlayışıda yaratılırken fazla fazla verilmiş..ama erkekler başka ve bu sadece türk erkeği için geçerli değil insanoğlunun varoluşundan beri olan bişey..bunu binlerce yıl sonra eşitlik adı altında değiştirmeye çalışmak sadece feminist sonuçsuz bi girişim olur..

eşin olmadan yalnız sadece 2 bayan türkiye ye gelmişsiniz.........
hiç tanımadığınız bir adamın evine gitme cesareti göstermişsiniz..
yine hiç tanımadığınız bir ortamda içki içmiş ve dahası o tanımadığınız erkeklerle beraber yatmışsınız...
içkili bir erkekler aynı yatakta sadece öpüşmekle yetinmişsiniz.yani en azında o tanımadığınız adam,öpüşmekle yetinmiş.......
ve şimdi dert ettiğiniz şey eşinizin kulağına gitmesi....enterasan.........
hanımefendi ee biraz insaf yani.......
insanlar hata yapar ama bence böyle büyük hatalaaarın herzaman bir bedeli olmalı.
hiç kusura bakma ne yazdıklarını,nede dert ettiğin şeyi samimi bulmadım.
böyle bir durumda eşine allah kolaylık versin...

cok haklı bır yorum..ınsanlar hakettıklerını yasarmış...
ve sımdı bunu yasıyorsun...yaptıgın hıc dogru degıl...
eger erkek yapsaydı bu davranısını....kımbılır neler olurdu...
kocam benı aldattı dıye feryat fıgan ederdın...ama tam tersı olmus...olanlarda olmuş...
yazık tek kelımeyle...

Yaaa sizde inandınız mı? Kız konuyu açıp gitmiş. Maksat belli burda gündem yaratmak. Eminim tepkileri üzerine çekmek istedi. Öyle olmsaydı adamakıllı cvplar yazardı. Pişmanlığını defalarca yazardı. Ama yok. Demekki ya yalan söylüyo yada olduysa bile pişman değil.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: oldum yaniii
gerçi arkadaşın deidği gibi banada pek inandırıcı gelmedi ama farzedelim ki doğru

söylüycek bişey yokki.. sizin yaptığını bekar genç kız bile zor yapar ki evlisiniz
karakter bozukluğu olsa gerek mantıklı bi insanın yapıcağı iş değil :kahve:
piskolojik tedavi uygun görüyorum:kahve:

Yaaa sizde inandınız mı? Kız konuyu açıp gitmiş. Maksat belli burda gündem yaratmak. Eminim tepkileri üzerine çekmek istedi. Öyle olmsaydı adamakıllı cvplar yazardı. Pişmanlığını defalarca yazardı. Ama yok. Demekki ya yalan söylüyo yada olduysa bile pişman değil.

o kısım değilde bana biriyle bütün gece sarılıp sadace öpüşerek uyuyabilmek garip geldi.. üstelik sarhoşken. Ama yinede biraz bozuk Türkçesi ve yaşadığı bölgenin örf adetlerine bakaraktan neden olmasın dedim. eğer gerçekse olan olmuş zaten..
bundan ders alabilmek bence en önemli olan. vicdanı zaten rahat bırakmıyacaktır tepkiler sert olduğundan bayan okumak istememişte olabilir. hatalar anladığım kadarıyla birbirini kovalamış zor bir durum. CADIARZU

hep birlikte zinaya tanık olalım
yanlışa göz yumalım
sonra da başımıza bir iş geldiğinde
(evlatlarımızın,akrabalrımızın vs...)
toplumun çivisi çıkmış diye ayyuka kalkalım
bunu mu istiyor bazı arkadaşlar acaba?

konuyu acan sahisss ugramiyor bileee bunu yapan kocasini sevmeye yapar ancaa boyle bisee icki icse bilee akil var mantik var yanii

konuyu açan şahısın uğramadığını düşünmüyorumsengözlerimebaksanab
üyelik yeni alınmışfisfisfis
kimseyi töhmet altında bırakmak gibi bir düşüncem yok tabiki ama aramız da olduğunu düşünüyoruma.s
ayrıca son derece utanç dolu bu derdini bizlerle gerçek kimliğinle paylaşmamasını da doğal buluyorum:mymeka:

hayatım gündem yaratacak yaratacak da bunun ona ne faydası olacak:uhm:
ne puan alabilecek ne de popüler olabilecek, gerçek kimliğini sakladığını düşünüyorumsengözlerimebaksanab

bence utancından yeni bir üyelik aldı ve sırf bu derdini anlatıp bir daha bu üyeliğini kullanmayacak:1ninca:

herkes yorum yapmis bide ben yapayim eger gercekse igrenc bi durum ben bu kadinin kocasina da acimam boyle bi hayati olan kadina guvenip bekar arkadasiyla tatile salan adam saf degildir eminim oda boyle biseydir ki acimam yani.Bu arkadasin konusuda gercek disi gibi ama dunyada olmayan yok boyle insanlarada moral verip ah canim vah canim olmus bi kere diyenleride anlamiyorum geri kafalilik dersiniz belki ama boylelerinin zaten ahirette de burdada isi yok bence

herkes yorum yapmis bide ben yapayim eger gercekse igrenc bi durum ben bu kadinin kocasina da acimam boyle bi hayati olan kadina guvenip bekar arkadasiyla tatile salan adam saf degildir eminim oda boyle biseydir ki acimam yani.Bu arkadasin konusuda gercek disi gibi ama dunyada olmayan yok boyle insanlarada moral verip ah canim vah canim olmus bi kere diyenleride anlamiyorum geri kafalilik dersiniz belki ama boylelerinin zaten ahirette de burdada isi yok bence

asla düşüncelerine müdahale etmiyorum tatlım:1hug: ama öyle şeyler yaşanıyor ki bu dünya da bu konu onların yanında namus ve ahlak timsali kalır...

ben bu sebepden inandım...en azından uyduruk olduğunu varsaysam bile bu konunun toplum sağlığı açısından faydalı olacağını düşünüyoruma.s

sevgilerimlea.s.

bir hadis vardır "bahane bulduğunuz şeyleri yaşamadan can vermezsiniz" diye bu yüzden Allah korusun gerçekten böyle birşeyden, hiçkimseyii nefsiyle başbaşa bırakmasın. yapılcak tek şey var bir daha böyle birşey yaşacağın ortamlardan uzak durmak ve tövbe etmek bence tabi.

iyi de arkadaşlar konu sahibi konuyu açıp gitmedi ki birkaç gün öncesine kadar sorulara da cevap veriyordu.

gerçek dışı olup olmadığını bilmiyorum ama olmayacak şey de değil.

konuyu belki yardım almak için belki anlatıp hafiflemek için açtı.

ama linç kültürü her yerde olduğu gibi burada da var.

yaptığının hata olduğunu kendisi de biliyor ve bunun defalarca yüzüne vurulmasından rahatsız oldu belki?

hata yaptığını biliyor ki vicdan azabı çekiyor ve korkuları var tabii olacak.

olmuş yapmış bir hata ve pişmannn ve korkuları var ne yapsın şimdi bu kadın

belki bunalımdaydı belki duygusal bir geçiş dönemindeydi kendinde değildi gençliğine cahiliik dönemine geldi ne olacak şimdi.

intiharı bile düşündüm diyor böyle mi yardımcı olunur yaftalarla mı yardımcı olunur.

ben böyle böyle bişey yaptım doğru mu yaptım diye sormuyor ne yapmam gerekir diyor.

hem kusura bakmayın ama bir kadın kolay kolay aldatmaz zaten aldatmayı alışkanlık haline getirmiş bir kadın da bu derece vicdan azabı çekmez

öyle kadınlar var ki ne ortaya çıkmasından çekinir ne vicdan azabı duyar bildiğini okur.

ama bu arkadaş öyle değil göz var izan var

bir hadis vardır "bahane bulduğunuz şeyleri yaşamadan can vermezsiniz" diye bu yüzden Allah korusun gerçekten böyle birşeyden, hiçkimseyii nefsiyle başbaşa bırakmasın. yapılcak tek şey var bir daha böyle birşey yaşacağın ortamlardan uzak durmak ve tövbe etmek bence tabi.

"bahane bulduğunuz şeyleri yaşamadan can vermezsiniz"

1500 yılın tecrübeleriyle sabittir
Allah şaşırtmasın:Saruboceq: beşeriz şaşarız.

konu sahibi arkadaşım
anlatmadığın bazı detaylar var gibi geliyor bana.
hiç birşey bu kadar basit olamaz.
lütfen çekiniyorsan anlat sana daha iyi yardımcı olucağımıza inanıyorum.yerimseniben

sen kendinden eminsen kocanın güveni varsa bence korkma arkadasınla mesafeli ol .onunla görüşmeyi azalt

evet cok buyuk hata yaptim, ama yaptim , cok pismanim cok, icinden cikamiyorum kendimi suclayip duruyorum, kimseyle konusamiyorum derdimi anlatamam, burda beni tanimiyosunuz diye anlatim keske anlatmasaydim beni yerden yere vurdunuz evet biliyorum hataliyim ama bunu gecde olsa farkindayim:( ne sanatcilar var neler neler yasiyolar onlari gormezlikten geliyosunuz ayakta alkisliyosunuz, ben unlu deilim diye...

evet gecmisimi hayatimi anlatmadim, kisacasi evliligimde cok saglam bi evlilik deil, nasil nerden baslasam bilemiyorum, suan evliysemde evliligimi benim sayemde savasarak ayakta tutum,
esimle cok birbirimizi severek evlendik!! esimin ailesinde yasadik kaynana falan, cok zordu bana cok kotu davraniliyodu evde, yuvama cok bagliydim benim giyimimi deistirdiler ok dedim pantalon yasak dedi annesi ok dedim daha cok seylere ok dedim, benim vazivelerim vardi ev toplanicak yemek yapilcak ogrenilecek evet hepsine katlandim yaptim belki duzeliriz iyi oluruz diye, ayrintilari anlatip uzatmiyayim, ama kaynanama asla yaranamadim cok asiri ogluna duskundu sanki oglunu elinden almisim gibi, eve gelenler acirdi hep bana ne oldu sana falan olsun gormedim iyi bi ev hanimi oldum ama cok seyler yasayarak, esim calisiyodu kurusu sentini annesine veriyodu bizde bana gelen issizlik parayla geciniyoduk, olsun dedim, esim bana git gide daha soguk olmaya basladi annesi beni sevmedigi icin huzursuzluk cok olmaya basladi evde , mesela kucuk bise anlatayim yasananlardan esim eve gelince hemen kaynanam sarilir cantasini alir elinden gel oglum sana ne yaptim bak falan yemegini o katar ben oyle ayakta kalirdim hemen ne yemis ne yememis diye kontrol ederdi cantasini sonrada derdi bana bak oglum ekmegini yememis kotu yapmisin falan.. yemek olsun masada biri dese bana cok guzel oldu diye hemen yuzunu burusturur sinir haraketleri falan... mesela en sinir oldugum haraketide bu ben sabah kalkiyom 5de ekmegini yapicam esimin ise ugurlicam kiskancligindan kalkardi ne hazirliyom esime diye kontrol ederdi mana bulurdu moralimi hep bozardi... esime kac kere onu birak falan neler dedigini duydum... esimde bana cok soguktu hep gec gelmeler beni gormemeler , beni hic onemsemezdi yani evde olayim olmayayim beni hic kiskanmazdi, yani ne bileyim cok rahat takiliyo. sanki o evde ben bi koleydim, olsun hep sabrettim eyer ayri eve cikarsak duzeliriz diye, 2 sene kaldik kavga yaparak ciktik o evden ayri eve ciktim ve kaynanamlar hic bi yardim etmeden biz borclarla ben calisarak gecindik, iste duzeliriz dedim duzelmedik yine kotu olaylar oldu esim annesine gitmiyom diye cok tuaf sekilde bana kizmalari falan beni cok ama cok acitti ha bu arada cok siddet gordum esimden yine sustum hep susutum hep duzeliriz diye, dilek diye arkadasimda cok iyi bilir mosmor bacaklarim kolarimla evine gidip gosterdigimi, ayrilmadim babam duyar daha kotu olur diye, bana esim kac kere geldi yeter artik bosanmak istiyom senden diye git defol demeleri coook oldu, annemi arar derdim anne biz cok kavga yapiyoz annemde derdi sakin kizim yuvani yikma duzelt bak baban duyarsa cok fena olur, korkardim susardim, herneyse cocuk istedim esim olmaz derdi istemiyom ok dedim yapmayalim, boyle yine devam ettik kimseyle gorusmeyerek kaynanamin tanidiklarla uzaklasarak yasadim, artik ben kafama koymustum evet ben elbet bunla birgun bosanicam ama nezaman, kendime guc vermeye calisiyodum soguk olmaya basladim esime artik ne bileyim hayatimdan bikmistim kimseyi takmamaya basladim, evet esime ben dedim tamam bosanmak istiyosan sorun yok ayrilalim dedim, sonra esim cok deisti beni kaybetme korkusuna kapildi ama anlatamam cok buyuk sekilde bana cok iyi davraniyo benim istediklerimi yapiyo bayabi deisik inanirmisiniz bu haline okadar cok ihtiyacim vardiki oncelerden yani kaynanamlarla yasarken , artik beni mutlu etmiyodu simarik bise olmustum nasil desem artik guc bendeymis gibi bak esim beni kaybetmekten korkuyo acisini cikariyodum , icim kirikti cok doluyum ona karsi, iste boyle turkiyeye gittim arkadasimla ve cok buyuk hata yaptim, ben neden bukadar cok deistim!! eski halime bakiyom cok buyuk fark var!! insanlar niye deisiyo, aldatmak erkeklerle arkadas olmak bana cok tersti, cok buyuk konusurdum cok, ama agzim yandi cok buyuk hata yaptim yapilmayacak kendime yakistirmadigim hatayi yaptim ne yazikki

allah yardımcın olsun yaa boyle kaynanaları anlayamıyorum bı huzur verın off daraldım sabrınıza hayran kaldım gercekten..beser sasar olmus bı hata tovbe edıp gecmısı sılmeye calışmalısınız herkesın ıkıncı bı sansı mutlaka vardır ...kınadıgımız sey basımıza gelmeden olmezmısız cok dogru agızdan cıkan kelımelere cok dıkkat etmek gerek..sevgıler

Back
X