• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimse melek değil herkes hata yapabilir. Hatadan çözümü konuşmalıyız. Bence her şeyden önce o arkadaşının vicdanına dokunmaya çalış. seni anlaması lazım. Baktın olmadı, konuşarak onunla arkdaşlığına son ver. Sonuçta benim için yuvam her şeyden daha değerli. Eminim ki senin için de öyledir. arkadaşın da seni anlar herhalde. Ne diyeyim başka aklıma bir çözüm gelmiyor... Allah yardımcın olsun...

kiz bir derdini anlatmis, tammam hos bir durum degil, ama olmus bir kere, cogunluk kocan seni nasil yanliz tr ye göndermis diye yaziyor,
sasirdim bu duruma,
sanki tr de yasayan bayanlar hic biri yanliz antalya ya bodruma vs gitmiyor, yazliklari olnalar tüm seszon yanliz yazlikda kaliyor bu tatil degilmi? Kocalari hafta sonunda hafta sonuna geliyorlar.
Cok cok kadin böyle geciriyor yazini böyle, simdi sorun ne ? Yurt disindan tr ye ucmakmi?
Bi ucak yolculugumu fazla geldi?
Hic anlamiyorum bazen kadinlari? Hem ne varmis yanliz tatil yapmakda?

aloooo arkadasım burda yalnız tatıl ypmaktan bahsedılmıyo bende yalnız gıdıyorum coluk cocumla sadece tatıl. Dıkkatını cekerım bu bayan tanımadıgı bı yere tanımadıgı bı ınsannın ewı tanımadıgı bı ınsanla öpüşüğyo gercı ben sanmıyorum ılerısıde wardır.bunların amacı nasılsa yalnızız yıyelım kafamızca bı bklar hesapta karıstı .burdan ne beklentısı warsa yardım ıstıyo bastan soracaktın arkadasım bırını bulmus tanısmak ıstıyo ne edelım dıye bayan herhaltı yıyola hatta bıde sabah ee sen yaptın ben yattım sen neyaptım bende opüştüm hahahahaah dıye bıde gülüşmüşlerdir.sende tatıle yalnız basına gıden bayanlarıkarıstırma bununla ıstersen yazılanları bı daha oku.

öncelikle kimseyi zan altında bıakmak istemem.aramızda birsürü aklı başında gurbetçi arkadaşımız var onlara değil bu lafım kimse kırılmasın gücenmesin ama dikkat ettiğim bir kaç husus var bilmiyorum hep banamı denk geldi böyle şeyler ama kimi tanıdıysam yurtdışında yaşayan türklerden bir çoğu bu tip abuk sabuk şeyler yapıyor.koca koca kadınlar internette chat yapıyor tanışıyor evli barklı insanlar türkiyeye izne geldiğinde bir de bu tanıştıklarıyla buluşuyorlar...insan nasıl güvenirde buluşur yani..ama ben bu yurtdışında yaşayanlarda şunu gördüm çok çabuk kanıyorlar çevrelerine ve herkese anında güveniyorlar..özellkle yurtdışında doğmuş büyümüş türkler...iyi niyetlerindenmidir saflıklarındanmıdır bilmiyorum ama yanlış böyle işler...arkadaşım sen de hem tanımadığın erkeklerin evine gidiyosun bir de içki içiyorsun üstünü öpüşüyorsun..hiç mi utanmadın?işte böyle bi anlık hata tüm hayatına malolur..dikkatli olmak lazım..

arakdasim bende yurt disinda okuyorum bircok burda büyüyen arkadasim var ve benim gibi türkiyeden gelenler ama bu dedigin tarzda insanlaral hic karsilasmadim ve hic böyle birsey yapmadim... özellikle yurt disinda yasayan diye bir genelleme yapilamaz...bu insanin karakteri ve dünya görüsüyle alakali..belki sizin tanidginiz kisilerin karakteri bu,onlar yüzünde bu genelleme icinde olmak istemiyorum

arakdasim bende yurt disinda okuyorum bircok burda büyüyen arkadasim var ve benim gibi türkiyeden gelenler ama bu dedigin tarzda insanlaral hic karsilasmadim ve hic böyle birsey yapmadim... özellikle yurt disinda yasayan diye bir genelleme yapilamaz...bu insanin karakteri ve dünya görüsüyle alakali..belki sizin tanidginiz kisilerin karakteri bu,onlar yüzünde bu genelleme icinde olmak istemiyorum

arkadaşım ben de genelleme yapmıyorum zaten aklı başında birçok insan var ama genelde oralarda doğup büyüyen insanlar çok çabuk kanıp herkesi iyi niyetli sanıp güvendiklerinden ve böyle chatle metle tanışıp buluşmlarından bahsediyorum...elbet türkiyedede bunu yapan br çok insan var ama benim bildiğim 3-5 kişi varsa bu 3-5 kişinin hep netten tanıdığı arkadaşları buluştukları var ve çok çabuk kanıyorlar bir çoğu da türkiyeden internetten buluyor eşlerini..demek sana denk gelmemiş..

yaa bu kadar iğrenç basit ve çok büyük tepki alan konu niye kapatılmıyo?? anlamış değilim konuyu acan hanfendide bu kadar yorumlara bı cvp yazamıooo NIYE?

şimdi benim anlamadığım şu, eşinle birlikte yurt dışında yaşıyosun ve sen eşin yanında olmadan bi ülkeden bi ülkeye bi kız arkadaşınla tatile gidiyosun, hadi yaptın bi hata diyelim (yapmaman ve affı çok zor olan bi hareket ama), çok da pişman görünüyosun, hata insanlara masustur deyip anlayışlı davranmaya çalışalım, ya herşeyi anlıyorum da kocan hangi akla hizmet seni teeeeeee bi memleketten bi memlekete yanında bi kızla yollayabiliyo, kabahatin büyüğü sende bunu kimse inkar edemez zaten. yanlız nasrettin hoca misali eşşeğin hiçmi kabahati yok (sözüm meclisten dışarı) bence senin kocanla arandaki ilişki bi garip, yav eşim çok anlayışlı birisidir, oturduğum şehir içinde özgürce hareket edebilirim, istedğiim zaman yanlız çıkıp gezebilirim, özgürlüğüme karışmaz, ama bi şehirden bi şehire bile yanlız yollamaya korkar ya başıma bişey gelirse vs diye izin vermez, de ki beni başka bir ülkeye tatile yollayacak, senin kocan nasıl bu kadar rahat olabildi ki ? valla bu işin mantığını çözemedim ben

offf offff ne diyimki...
evlisin...
bekar arkadaşınla yurtdışına çıkıyosun...
nette tanıştığınız insanlarla bir araya geliyosunuz..
yetmiyo alkol alıp gece aynı evde kalıyosunuz...
oda yetmiyo adamla aynı yatakta yatıyosun...
sonrada bişiy olmadı sadece öpüştük diyosun...
bişey olmamış demekmi bu sence..
aynı ortamda bulunman bile aldatmadır..
hadi otur ayıkla pirincin taşını..
sana kolay gele....
benim evlilik anlayışıma ters bi konu...
onunçun yardımcı olamıcem.......

2 gunluk hele helede internetten tanidiginiz birinin evine nasil bu kadar rahat gidebiliyosunuz. Sen bide evlisin. Ne biliyim evli bir bayan gittigi geldigi yeri bilmeli diye dusunuyorum ben. Bide beraber yatmisiniz.. En basta oraya gitmekle, dogru duzgun tanimadigin insanlarin evinde kalmakla hata yapmisin. Geriside gelmis zaten..mirmirmirmir

arkadasima yanlis yapiyosun, ben daha kotu olurum evlenirsen onunla dedigimde, ya abartiyosun ne olcaki sanki diyo, sende gorusmez konusmasin diyo onunla. dedim sor ozaman sevgiline bakalim ne dusunuyo benim hakimda? sormus cocukta demiski evlenirsek gizemle gorusmiyeceksin bidaha, dedim bak gormuyomusun cocuk beni istemiyo ve hersey daha kotu olucak, sir kalmicak diyorum hata yaptik bana soz verdin aramizda kalicakti hani unutcak silecektin herseyi, hani beyenmemis istememistin cocugu!! ne yapayim asik oldum beni anla diyo:(( sen mutlu ol diye ben mutsuzmu olayim diyo. kesinlikle bunla isim olmaz diyodu ama bastan:( ben ikinizin arasinda secim yapmaliyim diyo, ve farkindayim benden kusur ariyo yani bi hatami gorse beni silecek. eyer evlenirseler cok kotu olucak,esim taniyo arkadasimin ailesini yani mutlaka gorusme olucak :(( bana arkadasim ben sana yanlis yapmiyorum sen abartiyosun diyo:(( ve hala dostunum senin diyo, anlatamiyorum beni anlamiyo :(( kisacasi allah beni cok kotu sekilde cezalandiriyo:((

yav sen şimdi kocanı aldattığına mı pişman oluyosunnnnnnnnn yoksa arkadaşını kaybedeceğine mi, eşinin herşeyi öğreneceğinden mi korkuyosunnnnnn yoksa eskisi gibi at oynatamayacağına mı, biraz önceki mesajımda da söyledim şimdi de söylüyorum, senin zaten yaşam tarzın bi acayip, eşinin seni yanlız başına bi ülkeden bi ülkeye salması ayrıca çok garip, valla söyleycek bi sözüm yok, tam olarak ne hissettğini anla ondan sonra bişeyler yap bence, ne hissettğiini nelerden pişmanlık duyduğunu sende bilmiyosun

yaa bu kadar iğrenç basit ve çok büyük tepki alan konu niye kapatılmıyo?? anlamış değilim konuyu acan hanfendide bu kadar yorumlara bı cvp yazamıooo NIYE?

Konu takibimiz altında sükûnet içinde geçiyor merak etmeyin. Üye konu açmış gitmiş :):)

Konu takibimiz altında sükûnet içinde geçiyor merak etmeyin. Üye konu açmış gitmiş :):)

neyse canım biz de kendi halimizde görüşlerimizi bildiriyoruz, konuyu açan hatun ister gelirrrrrrr ister gelmez, hem yorgan olmayınca da kavga olmaz, bencede gayet sükûn bi şekilde ilerliyoruz kaydirigubbakcemile3

Allah affetsin....allah hiçbir kocayı da bu duruma düşürmesin...kusura bakma sana söyleyecek lafım yok!

Anlat eşine bence durumu..hele de evlenirlerse ...vicdana zabı cekmezsin..ya kadınlar hep aldatılıyor diyoruz ama bak canım sen de eşini aldatmışsın işte...cok yanlış yaptığını söylemeye gerek yok ki zaten farkındasın...blki de şansına bu olay duyulmaz adam eşine söylemez belki de..dua et af dile önce tanrıdan..

bence arkadaşın evlenmeye karar vermeseydi senin umrunda olmıcaktı.senin derdin vijdan azabı yada pişmanlık değil gerçeklerin ortaya çıkması.
şunuda söyliyim kimsede kocanın karşısına geçip senin karın türkiyede bir erkekle aynı yatakta yattı,öpüştü demez.evlilik durumu olmasaydı sen bunu kendine güzel bir anı diye saklardın gibi geliyor

bir internette tanışmışlar ne kadar güvendinizde (güvenilirde) alıp sizi evine götürebiliyor 2.cisi evinde birde içiyorsunuz.3.öpüşmekten başka bişiy olmadı dediğine göre aklın başındaydı içki çarpmamış demek.4. nasıl bakıyosun eşinin yüzüne

Evet yaa nasıl bakıyorsun eşinin yüzüne:1shok::1shok::1shok:

allahım sen kötülerin şerrinden koru.ne zor bir durum.ama bence eşinizin kulagına gecmesinden korkuyor olmalısın.korkma eger olucagı varsa er yada gec duyar eşin sati merak etme

ben sadece kocanıza uzuldum okadar.sıze aslında bırseyler soylemek ıstıyorum ama okudugunuzda hosunuza gıtmeyecek,oyuzden yazmıyacam,aynı seyı kocanız yapsaydı ne olurdu?bız kadınlar kocalarımız tv dekı mankenlere baktıgında bıle kukrerız,ama tek suclu erkek olmuyo ıste,bız kadınlar arasında da boyle cıkıyo.yaptıgınız cok cırkın,evlı bı bayanın baskasının ve hıc tanımadıgı bırının evınde ne ısı var..bence kocanıza yazık...ve affedılmez tabi bu benım fıkırlerım .

Back