İç dökmeler seans2:
Bunlar burda dursun, söz uçar yazı kalır. Umarım ilerde bir gün tebessüm ederek hatırlarım bunları, umarım akıl sağlığımı kaybetmeden kurtulurum bu sıkıntılardan.
Danışman hocamdan nefret ediyorum.
Kendisi hödük, cahil, kaba saba, nerde nasıl konuşulacağını bilmeyen, dangozun teki.
Burnundan kıl aldırmaz, aşağılık kompleksli, bilgisi olmadığı için insanı aşağılayarak ezmeye ego kasmaya bayılır. Kendi hiçbir şey bilmez, bilmediğini bildiği ve bulunduğu konuma ezilerek geldiği için sen doğru da yapsan seni “bunu anlamıyosun, bilmiyosun, yapamıyosun” diye aşağılamaya kalkmaya bayılır.
Bu 6 yıl, düşe kalka itişe kakışa beni sürekli azarlayıp fırçalayarak geçti.
Sustum sürekli.Sesimi çıkaramadım.
Halen daha çıkaramıyorum. Neden? Doktora yapıyorum, üç gün sonra bitiyor, aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda takıla takıla psikolojim bozuldu, kendimden vere vere anksiyete hastası oldum, dilimin ucuna gelenleri yuttum, biraz daha sabır bitecek diye diye tüm laflarına boyun eğdim.
Artık dayanamıyorum.
Göbek bağını kesmek istiyorum.
Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Korkuyorum.
İşler daha da kötüye giderse diye korkuyorum, insanlarla sıfır sorunla ilişkiler yürümüyo, herkesle sıfır sorunla ilişki yürütülemiyo, rest çekmem, karşısına çıkıp yeter artık bu yolun sonuna geldik, artık benle böyle konuşamazsın demeyi çok istiyorum, cesaretim yok.
Sen karınla da mı böyle konuşuyosun lan diyip yüzüne t.küresim geliyo.
Ama diyemem.
Niye çünkü o hoca, ben asistan, en ufak bi karşı gelişte saygısız olurum.
Ama o bana lan diyebilir.
Yanımda geçen konuşmalarda s.tr git diyebilir. Ben neden sineye çekiyorum?
Neden korkuyorum?
Terapiye gitmem gerek.
Bugün yine benim doğru yaptığımdan emin olduğum ancak kendisinin yine ego taslamak ve aşağılamak için yaptığı davranışa maruz kaldım.
Tezimin her şeyini kurallara göre yazdım, sıfır eksik nerdeyse.
Baktı şekiller kısmına.
Bu böyle yapılmaz sen kafayı mı yedin demeye başladı.
Hocam enstitü kurallarına göre yaptım dedim, ikna olmadı, hayır böyle olmaz benim tepemin tasını attırma LAN dedi bana.
Ben yine sindim, açtım benim doğruma örnek gösterdim, hııı dedi, hatasını gördü ama yine hiç geri adım atmıyo, bildiğin gibi yap o zaman dedi.
Özür bile dilemedi.
Doktoramın bitmesini bekliyorum.
Sen yoluna ben yoluma hoca dicem.
Göbek bağım kalmıcak.
Yeter artık.
Sosyal fobi geliştirdim onun yüzünden.
Beni her gördüğünde her şey için azarlıcak korkusundan yaşamadığım fobi kalmadı.
Lanet olsun böyle işe.
İstifa edip kimsenin boyunduruğu altında çalışmayacağım bi işi yapmak istiyorum.
Hayalim bu.
Lanet olsun akademiye.
Lanet olsun doktorasına.
Aşırı yıprandım.
Bırakıp gitmek istiyorum.
Emeğim var diye yapamıyorum.
Bak zorluklar geçecek dayan diyorum.
Bu işi yapmayı istiyo muyum yoksa insanları ailemi mutlu etmek için mi devam ediyorum bilmiyorum.
Bildiğim tek bişey var mutsuzum.
Dağa taşa haykırmak istiyorum.
Allahım beni kurtar.