• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık ilişkim..ihanetim..ne olur yardımcı olun

Rica ederim.

Uzun ilişkizedelerden biri olarak, yaşadıklarının bir kısmını anlayabiliyorum (Hala onunla beraberken başkasıyka görüşmen dışında). Benimde 7 yıllık bir ilişkim oldu, zaman zaman çok yıprandım, soğuduğumu düşündüğüm anlar oldu. Bende ona hep derdim, beni kendi ellerinle başkalarına itiyosun bu hareketlerinle. Bizim ilişkimizde aldatmak yoktu, ama pasiflik söz konusuydu. Ailesinin de bi farkı yoktu kendisinden. 4 yıl sözlü kaldım da, ailesinden biri evlilik konusunu bir gün açmadı. :) Gönlünün kaymasını doğal karşılıyorum ben, ama tamamen ilişkinizi bitirdiğini karşı tarafa iletmen gerekliydi. Zaten seni çok kez aldatmış biriyle de hala devam ediyor olman en büyük hatalarından biriymiş bence.

yasadıklarına üzüldüm, atlatmıs olamana da bir o kadar sevindim, umarım bende senin gibi güçlü durabilirim.

gerçekten çok zor :( 8 yıl boyunca okadar canın yanmışki.... ve bunun üzerine adam heep ytmayı tecih ediyor sen didin çabala ehliyetini al çeyizini düz eve para ver ve öğr meznusn depolarda çalş neden kendini düze sokmak ve onunla yuva kurmak için.... evet ayrılmadan o çocukla koonusman yanlş olmuş fakat vicdan yapmanı gerektircek bir drum yok .. önce kendi pisliklerine bksın o

ondan çaba görmemekti aslında beni en cok yıpratan, ailem arkadaslarım napıyor calısıyor mu dediginde , -calısıyor oda diyordum diyemiyordum iş begenmiyor evde oturuyor diye, bende bilmezmiydim evde oturmayı, babam bana da bakardı paşalar gibi.. çok sagol canım

Bir erkek bir kadını aldatıyor ise suç adamdadır.
Ama kadın öğreniyor ve affediyorsa suç kadındadır :19:
Keşke onun aldatmalarına bu denli sessiz kalmasaydın.
Keşke ilk soğumaya başladığın zaman ayrılsaydın.
Keşke hala onunla beraber iken bir başkasıyla yazışmaya / görüşmeye başlamasaydın.
Ama tüm bu keşkelerin zerre kadar değeri yok artık.Olan olmuş.
Hayatına kaldığın yerden devam et tabi hatalarından arınarak ve ders alarak :34:

çok haklısın, ben bu ihaneti sindirirm sandım ama bilinçaltıma itmekten baska birsey yapmamısım aslında, belkide önce saygım sonra sevgim bu sebebple azaldı, bitme noktasıne geldi.ilk sogudugumda ayrıldım aslında ona seni sevmiyorum artık dedim , ama o beni bırakmadı düzelecek hersey eskiden nasıl sevdiysen yine sevebilirsin sevdiricem kendimi dedi bana o yüzden barıstık zaten 1 günlük bir ayrılıktı

Kendini suçlaman için hiçbir neden göremiyorum. Yaptığın şey doğruydu, aferin iyi ki yaptın denemese de sen de insansın sonuçta. Yaşadıkların ve yaptığın şey de insanı bir şey. Sevmişin, emek vermişin, güzel şeyler ummuşun, fedakarlık yapmışın, anlayış göstermişin, hatalarıyla kabul etmişin onu. Ama karşında bunların 5te birini yapan bir insan. Tabi ki bilemiyoruz karşı tarafı da dinlemeden yorum yapmak çok doğru değil ama görünen bu en azından. Tabi bu noktada senin için de onun için de sevgiyle beraber alışkanlık olayı da var. Onca zaman birlikte olunca, birbirini çok iyi tanımak, alışmış olmak, kopamamak durumları da devreye giriyor ve sorunlar da olsa insanların arasındaki o bağ sakıza dönüyor ama bir türlü kopamıyor. Ne senle ne sensiz meselesi. Sevgi de var tabi de diğer bir etken de alışkanlık. E araya mesafe de girmiş, bu mesafeye rağmen sana varlığını hissettirebilirdi, seni gerçekten istediğini, ikiniz için bir şeylere çabaladığını görseydin zaten sen de başka arayışlara girmezdin diye düşünüyorum. Dolayısıyla olanlar olmuş bütün bunların arasında. Bence üzerine çok düşünme, irdeleme, sana söylediklerini de hiç önemseme. Dedim ya sen de insansın, onun o kadar vurdumduymazlığı iyi, güzel de senin artık yorulup bir hataya düşmen mi ahlaksızlık?? İçini rahat tut derim. Ne onla ilgili ne kendinle ilgili kötü düşünme. Her şey yoluna girer:)

destegin için cok sagol, çok dogru analiz etmişsin, ne onla ne onsuz dediğin gibi, arkadaslarım da diyor zaten cok hastalıklı bir ilişkiydi, gözyasın hiç dinmedi, bir türlüde kopamıyordunuz belkide bu kötü olay bu yüzden yasandı, tamamen kopması için, ki öylede oldu

bencede vicdan yapmana gerek yok sonuçta fiili bir şey yok ortada ama o sevgilinin seni aldatmasına göz yumman büyük hata bak sen sadece konuşmuşsun onun tavrı çok sert olmuş demek ki seni o kadar da sevmiyormuş

evet bu gercekten büyük hatalarımdan biri, ki adam bunu aldatmadan bile saymıyor, bana giderken -yazık ben erkek halimle sana bunu yapmadım, seni aldatmadım ahlaksız dedi

Evet 8 yıl heba olmuş ama zararın neresinden dönülse kardır.. İlerde üzülmektense, boşver bence..
Bir de yaaa diğer çocuğa yazık olmuş, istemeden olayın içinde kalmış :37:

ex sevgilinden sana hayir gelmemi$ zaten anlattiklariniza bakilirsa , yani ayrilmaniz dunyanin sonu deil iyi bi$ey bile olabilir, her i$te bi hayir vardir derler ..

peki ho$landigin çocuga noldu ?

eski sevgilim onla konustuktan sonra beni aradı, çocuk senin ondan hoslandıgını anlamıs, zaten sevgilisi varmıs, amacı seni s... bırakmakmıs , zaten markete gelip duruyormus sevgilisiyle sen laftan anlamıyormussun falan dedi, şok oldum resmen, asla böyle konusmalar gecmedi aramızda, markete falan da gelmedi hiç sevgilisiyle,var mı yok mu onu bile bilmem hiç konusmadık ki sevgiliden falan. bende aradım cocugu ne kadar korkakmıssın dedim, kendini kurtarmak için beni atese atmıssın dedim, ama yeminler etti, ben ona asla öyle birsey demedim , hoşlanma flan yoktur ben onda hiç öyle birşey sezmedim dedim, kız arkadasımla marketin önünden falan da gectik demedim yalan söylüyor, okadar üzgün ve sinirliydi ki ben o aramızda birsey olmadıgını anlasın diye ne konustuysak ne yaptıysak anlattım ama belliki üzerine katmıs dedi.. ben hala kimin yalan söyledigini cözmüş degilim ama görüşmüyorum onla orda kaldı muhabbet

eski sevgilim onla konustuktan sonra beni aradı, çocuk senin ondan hoslandıgını anlamıs, zaten sevgilisi varmıs, amacı seni s... bırakmakmıs , zaten markete gelip duruyormus sevgilisiyle sen laftan anlamıyormussun falan dedi, şok oldum resmen, asla böyle konusmalar gecmedi aramızda, markete falan da gelmedi hiç sevgilisiyle,var mı yok mu onu bile bilmem hiç konusmadık ki sevgiliden falan. bende aradım cocugu ne kadar korkakmıssın dedim, kendini kurtarmak için beni atese atmıssın dedim, ama yeminler etti, ben ona asla öyle birsey demedim , hoşlanma flan yoktur ben onda hiç öyle birşey sezmedim dedim, kız arkadasımla marketin önünden falan da gectik demedim yalan söylüyor, okadar üzgün ve sinirliydi ki ben o aramızda birsey olmadıgını anlasın diye ne konustuysak ne yaptıysak anlattım ama belliki üzerine katmıs dedi.. ben hala kimin yalan söyledigini cözmüş degilim ama görüşmüyorum onla orda kaldı muhabbet

sevgilin yalan söylüyor tabiki senii daha fazla yaralamak için... keşke demek şeytandanmış boşver bu kadarıyla kurtulmuşsun.. sen dürüstçe başkasından hoşlanıyorum demek cesaretinde bulunmuşsun peki ya o.. iğrenç bi şekilde seni aldatmasına rağmen bunu kabul bile etmemiş.. boşversene sen onu aldatmışsan bu senin değil onun suçu seninle ilgilenmeyen doğru dürüst konuşmayan ilerisini düşünmeyen birini ne yapacaksın o hoşlandığın çocuğun bi günahı yok olan ona olmuş zaten yazık.. 8 sene geçmiş tamam yazık ama Allah beterinden de korumuş ya evlenseydiniz de başka başka huyları çıksaydı Allah'ın sevgli kuluymuşsun da evlenmeden kurtulmuşsun bence çünkü seninle evlendikten sonra o başkalarıyla da yatıp kalkardı içini rahat tut üzülme zaten soğumuşsun unut gitsin temiizz bi sayfa çek yeniden başla insanoğlu herkes hata yapar önemli olan tekrar etmemek

İkisi ile de görüşme artık sen eski sevgilin de bir şeyler anlatmıştır bu takıldığın erkekte ikisi de hayırlı olmaz sana. Sonuçta sevgilin varken bu çoçuğa takılıyordun o seni şuan ne olarak görüyordur hangisi eksik hangisi tam söyler bilinmez sen ikisinden de uzak dur.

Gercekten gidip durduk yere siz ben baskasindan hoslaniyorum dedikten sonra mi sevgiliniz anladi durumu, yoksa kendi kendine tel kayitlarindan mi ulasti?

Çocuk yaşta başlanmış ilişkilerin maalesef sonu genelde böyle oluyor

Çünkü büyüyünce tercihler değişiyor, büyüyünce kişilikler değişiyor sorunun özü bu

Zor bir ergenlik geçirirken senden destek almış, sancılı zamanlarını atlatmış, bu arada cinsel tecrübeler edinmiş ve sonra yaşamak istediği hayata dönmüş.

Yüzüne karşı bitti demeden başka biriyle görüşmen doğru değil evet ama madalyonun diğer yüzünde de gerçek bir ilişki yok. Etik olarak bitirmen gerekirdi ama çok vicdan yapacak bir şeyde görmüyorum ben.

Ailesi seni biliyor, 8 yıl geçmiş ama kimsenin kıpırdadığı yok, 15 ayda 4 kere görüşülmüş, onunda orada ne halt yediği belli değil üstelik zaten aldatmaktan sabıkalı ... Yani nerden tutsan elinde kalır, artık bunları düşünmeyeceksin. Yoluna bakacaksın. Eskiyi düşünüp dertlenmenin kimseye bir faydası yok.

Kendine zaten yeni bir hayat kurmuşsun, umarım bundan sonra her şey yolunda gider

cok dogru söylüyorsun, çocuk yasta baslayıp beraber büyüyorsun, ergenliği atlatırken yıpranıyorsun birde şu var ki 18 yasındaki halimizle 25 yasındaki halimiz aynı insan olmuyor, çok değişiyoruz , hayata bakıs beklentiler vs. ben bunun zorlugunu cok cektim. iyi dileklerin ve destegin için cok tesekkürler

Bak canım gerçekten o zamanda ona sevgin kalmış olsaydı başkasına gönlün kaymazdı. Bence kalmamış. Ben gönül kaymayı aldatma olarak görmüyorum. Aldatma gönlünün kaydığı kişiye fiilattabir şeyler yapmaya başlarsan yada sözle karşı tarafla aşk yaşamaya başlarsan aldatmaya başlamışsındır demek. Yani niyet önemli bence.

çok tesekkürler, sevgi ve alıskanlık ayrımını daha net görmeye baslıyorum yazdıklarınızla, bu ikilemde cok uzun süre kaldım çünkü sevdigim için mi onlayım yoksa alıskanlık ve verdigim onca yıl-emek için mi

bence aranızda aşk bitmiş alışkanlık olduğu için bitirmek istememişsiniz . birbirinizi aldatmışsınız ama sürdürmüşsünüz . e 8 yl dile kolay . kolay değil bitirmek anlıyorum. oda seni sevmiyor ama bence sevse öle tembellik yapmazdı girerdi bir işe gocunmazdı hiç çalışırdı para biriktirirdi evlenirdiniz . o evlenmek istemeiyor belli yaşıda 28 . yani onun için erken bir yaş artık 30 dan önce evlenmiyor erkekler .

bana hep ne kadar evlenmek istedigini söylerdi ama sadece istedi hiçbir çaba yok eylem çok, oturdugu yerden istemek, bir kadını etkileyen ne yakısıklılık ne maddi durum vs. bence çaba , güç, bir erkek tası sıkıp suyunu cıkarıyor mu, işte o zaman kadın diyor ki tamam bu olmus, ben ne durumda olsam sırtım yere gelmez. işte ben bunu diyemedim

Hicc vicdann yapmaaa....o boslugu yaratan sewgilin dglmiydi seni sahipsiz ortalarda birakan sorumsuzca yatan ise girmeyen adam icin degmez kurtulduna sewinn.ve kimse bulunmaz hint kumasi dgl bigun gelcek unutcaksin demiycem unutamiycaksin ama gonlundeki bu yanan kor kule donecek seninde yuzun gulcekk her karagunun arkasi bigun gunesli gunlerdir.bide mewlananin su sozune bayilirim insallah olur diye ettin duaya gun gelir sukredersin olmadi diye....herseyde var vi hayirr..bu dunyada kimse gezdigi tozduyla evlenmiyoo maleseff

evet içimde hep birşeyler kalacak, birde vicdanım cok rahatsız, insan 8 senesini verdigi bir ilişkiyi, adamı kötü bir sonla hatırlamak istemiyor..ama yasananlar ortada, zaten beraberken de iyi bir tablo yoktu elimde.. üstünden atlayıp hayatıma bakmalıyım, çok çok tesekkürler destegin için

bence senin için hayırlısı olmuş canım bu adam besbelli oyalıyormuş seni çok ortada bu evlenmek isteyen adam 4 elle sarılır iş arar bir şekilde bulmaya çalışır ne bilim ne olsa çalışır ama seninki yatıyor sen nasıl olsa bekliyorsun ya onu ne zaman isterse canı o zaman :20::20::20: bunu nasıl garantilemiş biliyormusun o her aldatmasında senin onu affetmenden ayrılmamandan ben ne yaparsam yapayım bu beni bırakamaz diye düşünüyor çantada keklik dedikleri durum olmuş seninkisi , bende yaşadım canım benzerini ondan seni çok iyi anlayabiliyorum , dediğim gibi hayırlısı olmuş senin için okumuş eğitimli kızsın sana daha kıymet verecek el üstünde tutacak birilerini bulabilirsin sevgi maalesef sadece söylemekle olmuyor göstermekte lazım , saygı lazım , sadakat lazım bu adamda bunlardan yokmuş , sen çok sevmiş olsanda yaralar zamanla kapanıyor emin ol hiç üzülme canım kk arkadaşım , tekrardan kpss hazırlan ne güzel mesleğin yap onu yap , mesela kendine hobiler edin kurslara yazıl

çok tesekkür ederim, çok güzel yazmıssın, dediklerini yapıcam, zaman herşeyin ilacı değil mi, evlilikler bitiyor, ölüm diye birşey varken bu hayatta..önüme bakıcam artık, eski, hatalara düşmeden yeni bir sayfa acıcam

Gercekten gidip durduk yere siz ben baskasindan hoslaniyorum dedikten sonra mi sevgiliniz anladi durumu, yoksa kendi kendine tel kayitlarindan mi ulasti?

ilk ben ona söyledim, zaten bir öçnceki ayrılıkta ben senden sogudum sevemiyorum eskisi gibi demiştim, sonra böyle vicdanım sızlıyor dedim ben markete gelen birinden hoslanıyorum anlattım herseyi, zorla teleon şifremi istedi inanmadı birşey yasamadıgmıza, ar4amızda ask var sandı yani, cocugun numarasını aldı böylelikle benden ayrıldıgı gece onu aramıs, baya bi konusmuslar, cocugun dediği baska onun dediği baska, ertesi gün beni aradı aşağıladı durdu, ben çocuk böyle böyle dedi deyince okadar yıkıldım ki, yalan söyledigine dondum kaldım birseyde diyemedim yalan söylüyor dedim sadece, sana mı inanıcam dedi sen kimsin ki dedi, kapattı.

konuya yapılan yorumların hepsini okumadım. 8 senelik bir ilişkiye son verebilecek kadar hoşlandığın birini neden bıraktın diye soracaktım eski sevgilinin dediklerini yazmışsın onu okudum bence eski sevgilin yalan söylüyor bir arkadaşın yorumuna katılıyorum seni daha fazla yaralamak için canını yakmak için söylemiş bence.

ama böyle bir olaydan sonra ikisiyle de görüşmeni tavsiye etmem. dediğin gibi hayatına bak yeniden bir yol çiz kendine çalışman şartsa düzenli bir iş bul hem çalış hem kpssye çalış eğer yok maddiyat iyiyse direk kpss ye kendini ver br iş sahibi olduğunda bunları hatırlayacak vaktin olmayacak bence.

her gün düşünmek yerine bu olaylar hiç olmamış gibi yapmak en iyisi bir süre hatırladığında at geriye dikkatini başka şeyler üzerinde yoğunlaştırmaya çalış bir süre sonra hatırlamayaksın bile.

bu süre içerisinde kendini boşlukta hissedip hayatına birilerini sokma daha fazla yaralanacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
bi şey sormak istiyorm size sizle çıkarken 2 ay sanal sex yaptı yazmışşsınız genelde netten tanışan erkekler cinsellik beklentisi için çıkarlar diye biliyrm bu kişinin size karşı böyle bi eğilimi oldu mu okuduğum kadarıyla düzgün bi insan değilmiş.umarım o kişiyle bi hata yapmamşsınızdır çünkü yaşınız küçükmüş çıktığınızda..

çok tesekkür ederim, çok güzel yazmıssın, dediklerini yapıcam, zaman herşeyin ilacı değil mi, evlilikler bitiyor, ölüm diye birşey varken bu hayatta..önüme bakıcam artık, eski, hatalara düşmeden yeni bir sayfa acıcam

bunlar yaşanmadan tecrübe edinilmiyor insan istemez tabiki 8 senesini boşa harcamayı ama napıcaksı bazen elinden birşey gelmiyor, dediğin gibi evlilikler bitiyor evet ... Hayat devam ediyor senin için doğru insan çıkar karşına elbet o zaman sende gerçek aşkı bulursun dilerim hiç üzülmezsin :16:

Bır kere ben bastan acık acık soyleyeyım oyle ınternetten karsı cınsle tanışma fln olmaz bana gore....olsun olsun ıste böyle psıkopat, dengesız, guvenılmez, ahlaksızlar bulunur sanalda....yaa ınsanları gundelık hayatta kac yıl aynı yastığa bas koyduğunu tanıyamıyorsun da oradakını mı tanıyıp guveneceksın...mlsf bu hayatta gercekcı davranmak lazım...anladığım kadarıyla yaşın genç, erkeklere bu kdr bel bağlama derım...ztn anlattığın kışı de tek kelimeyle karaktersız, sorunlu, komplekslı, aldatan, aklı bılmem neresınde, sövüp sayan, pıs herıfın bırıymıs...senın de onu aldatmış olmana hıc gırmeyecegım ama tek kelimeyle bastan sona yanlış, dıbe vurmuş, rezıl bır ılskı....tabıı böyle bır seye ne kdr ılıskı denırse....onu unut ve her seyı hayatın akısına bırak...karsına bırı çıkarsa çıkar çıkmazsa da en azından kendıne saygını kaybetmeden, duzgun bır psıkolojıyle, ağrısız asım dertsız basım yasayıp gıdersın işte...bu hayatta hıc bır seyı zorla oldurmaya calısma, ıllakı bırısı olsun dersen böyle ıse yaramaz saplar çıkar ıste ınsanın karsısına, bırak kaderine mudahıl olma...oralardan basına cok daha buyuk ısler acabılırdın sukret yıne de ucuz atlatmışsın..

Son düzenleme:
Back