insan hep ilgi ister sevilmek ister anliyorum.ama keske ayrilmis olsaydin.bence o seni sevseydi bi de donup kendine bakaardi ben nerede yalnis yaptim ki bu kiz beni 8 yil beklerken baskasiyla ilgilenmeye basladi?olmus iste sen don hayatina bak hayat devam ediyor.bir birinize olan sevginiz tukenmistir demekki.oyle olmasaydi asla ve asla ayrilamazdiniz emin ol.kismet boyleymis belki.unutulmasi gereken seyler hep unutulur,yasanmasi gereken seyler de yassanir zaten.her iste bir hayir var bence.sen kendi hayatina bak bi kalk bi kendine bak bi emin ol kendinden ben her seyi basaricagim soyle ve yeni hayatini kur.muhim olan inanmaktir.inanirsan her sey iyi olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 yıllık ilişkim..ihanetim..ne olur yardımcı olun
- Konu Sahibi lepuraska
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok karışık bi durum. Bu olayda haklı olduğun kadar haksızsın da. Bliyorum sende ondan adım bekledin o sana 1 adım atsa sen koşucaktın evlilik konusunda. Onu seviyorsan eğer herşeye rağmen konuşmanı isterim ama yine seni 8 yıl oyalamayacaksa..sevmiyorsan bırak boşver bu defter böyle kapansın açma unutmaya çalış yaşananları..
- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Belki bana kızacaksın ama o 8 yılı gözünde büyütme bence.
Bir kere çok küçük ve sanal başlamış bir ilişki.Artı büyük bölümü uzakta geçmiş.Bir kısmı da askerde...
Ve siz uzak iken,sevgilin boş durmamış zaten.
Buraya yazdıkların,senin yakalayabildiklerindir.Yakalayamadıkların da vardır büyük ihtimalle.
Herneyse,yaşanması gerekiyormuş,yaşanmış.
Sana uygun birisi değilmiş,daha da üzerinde düşünmeye gerek yok bence.
Bir kere çok küçük ve sanal başlamış bir ilişki.Artı büyük bölümü uzakta geçmiş.Bir kısmı da askerde...
Ve siz uzak iken,sevgilin boş durmamış zaten.
Buraya yazdıkların,senin yakalayabildiklerindir.Yakalayamadıkların da vardır büyük ihtimalle.
Herneyse,yaşanması gerekiyormuş,yaşanmış.
Sana uygun birisi değilmiş,daha da üzerinde düşünmeye gerek yok bence.
Zaten hatalarla dolu bir ilişkiymiş. Affeden taraf sen olmuşsun hep, madem onunki aldatma sayılmıyormuş, seninkini de saymayıversin beyefendi. Ama yok olmaz erkek yaparsa aldatma değildir, kadın yaparsa aldatmadır vs... Bence hayırlısı buymuş, yaptığın hatalı da olsa demekki bu yanlış ilişki sadece bu şekilde bitecekmiş. Yoksa sen ayrılmaz, katlanmaya devam ederdin, beyefendi de seni bekletir, bir yandan da başkalarıyla gönül eğlendirmeye devam ederdi...
bi şey sormak istiyorm size sizle çıkarken 2 ay sanal sex yaptı yazmışşsınız genelde netten tanışan erkekler cinsellik beklentisi için çıkarlar diye biliyrm bu kişinin size karşı böyle bi eğilimi oldu mu okuduğum kadarıyla düzgün bi insan değilmiş.umarım o kişiyle bi hata yapmamşsınızdır çünkü yaşınız küçükmüş çıktığınızda..
ben onla tanıstıgımda hiç böyle bir beklenntisi yada teklifi olmadı, zaten bu sanal seks denen lanet 3-5 yıldırı var , şükür allahıma öyle bir istekle gelmedi bana ama o kadınla yapmıs işte
Canım senin üzülebileceğin, üzülmen gereken tek şey boşa geçen yıllar. Ki bence bu da üzülünecek bir şey değil hala gençsin, karşına güzel fırsatlar doğru insan çıkar eminim. Sen kendi geleceğine odaklanmışsın, ilerisi için bir şeyler yapmaya çalışmışsın ama beyefendide tık yok, hiçbir şey yapmamış. Ne ilişkinize gereken özeni göstermiş ne sana. İhanet konusunda gelince, zaten o tarz bir şey yaşadığın biri senin gerçek aşkın olamaz. Artık geçmişini boşver, ne oldu ne bittiyse geride bırak. O yanlış bir insandı, seni sadece bu ilgilendiriyor. Detaylara takılma. Yanlış bir insan olduğu için de bir şekilde hayatından çıktı. Onun hayatından çıkması dünyanın sonu mu? Senin için ne doğru insanlar var. Dediğim gibi geçmişini geride bırak artık, doğru güzel şeylere odaklan. Güçlü ol, ayrılman gereken yerde ayrıl çünkü daha fazla kaybedecek bir aya bile tahammülün olmasın artık. Kendini de suçlamaktan vazgeç, kendini suçlamak sana güzel bir gelecek getirmeyecek. Yanlış insanları yanlış olayları geride bırakmak, geleceğine ve "kendi" mutluluğuna odaklanman getirecek sana o güzel geleceği :)
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Evet gönlün kaymış ama sebep olan o..
Çok mu masummuş ki sana hakaretler etmiş..
Benim çok yakın bir arkadaşımın başına çok benzer bir olay gelmişti.
O hiç aldatılmamıştı, sevgilisi sadıktı ama uzun yıllık birliktelik dolayısıyla
ilgisizlik başlamıştı.
Arkadaşım ilk aşkım 7 yıldır birlikteyiz,kopamam diye sürdürüyordu.
Çocuk ortaokul mezunuydu kendine ait iş yeri vardı, kız ise mühendislik okuyordu.
Aslında uyumsuz oldukları noktalar çoktu ama
Ayrılamam, ben ondan başkasıyla kendimi düşünemiyorum deli misiniz derdi..
Ama son 1 yıl ilgisizlikler başlamış,hiç bir şey eskisi gibi değilmiş.
Çok yalvardı çocuğa, sevgini artık hissedemiyorum.
Lütfen biraz çaba göster, ilişkimiz için bir şey yap diye.
Bir haftasonu planı sen yap, özledim sen de.
Buluşma planla vs demişti ama malesef hiç bir kıpırtı olmadı.
Ve o dönem olanlar oldu arkadaşım sınıf arkadaşından hoşlanmaya başladı.
tıpkı senin gibi gönlüm kaydı dedi.
Ve ayrıldı.
Ve bana dedi ki beni sakın yargılamayın, biliyorum biri bana anlatsa
ona döner yazıklar olsun resmen aldatmışsın derdim ben.
Ama oldu ben yaptım bunu başkasını sevdim resmen.
İlişki kurmadım ama ona bakıp güzel şeyler hissettim.
Sevgilimi düşünmeyip onu düşündüm.
Ama beni buna o itti. Ben çok yalvardım o umursamadı bizi bitirdi dedi.
Şimdi sormak istiyorum.
Gerçekten tüm suç gönlü kaydı diye kızın mı?
Hayır değil bence..
Bugün bu arkadaşım o sınıf arkadaşıyla nişanlı..
ilgisizlik başlamıştı.
Çocuk ortaokul mezunuydu kendine ait iş yeri vardı, kız ise mühendislik okuyordu.
Ve ayrıldı.
Şimdi sormak istiyorum.
Hayır değil bence..
- 20 Ocak 2010
- 45.886
- 162.688
- 798
- 43
hayatta herşey karşılıklıdır kimin canını yakarsan canın yanar (sevgiline) gönlün başkasına kaydığına göre zaten sevmiyordun eski sevgilini oyüzden önüne bak üzülme olan olmuş hayatını yaşa 8 yılın yokolup gitmiş zaten seni bukadar aldatmış genede kendini heba atmişsin yazık etmişsin
Canım senin üzülebileceğin, üzülmen gereken tek şey boşa geçen yıllar. Ki bence bu da üzülünecek bir şey değil hala gençsin, karşına güzel fırsatlar doğru insan çıkar eminim. Sen kendi geleceğine odaklanmışsın, ilerisi için bir şeyler yapmaya çalışmışsın ama beyefendide tık yok, hiçbir şey yapmamış. Ne ilişkinize gereken özeni göstermiş ne sana. İhanet konusunda gelince, zaten o tarz bir şey yaşadığın biri senin gerçek aşkın olamaz. Artık geçmişini boşver, ne oldu ne bittiyse geride bırak. O yanlış bir insandı, seni sadece bu ilgilendiriyor. Detaylara takılma. Yanlış bir insan olduğu için de bir şekilde hayatından çıktı. Onun hayatından çıkması dünyanın sonu mu? Senin için ne doğru insanlar var. Dediğim gibi geçmişini geride bırak artık, doğru güzel şeylere odaklan. Güçlü ol, ayrılman gereken yerde ayrıl çünkü daha fazla kaybedecek bir aya bile tahammülün olmasın artık. Kendini de suçlamaktan vazgeç, kendini suçlamak sana güzel bir gelecek getirmeyecek. Yanlış insanları yanlış olayları geride bırakmak, geleceğine ve "kendi" mutluluğuna odaklanman getirecek sana o güzel geleceği :)
11 senedir tanısıklıgımız 8 yılı sevgili olarak..ömrümü ona adamısım gibi hissediyorum gerçi bir insan ömründe 8-10 yıl nedir ki, yaşım 25 bulur mu ki beni de mutluluk, geç gibi hissediyorum , desteğin için çok tesekkürler
Evet gönlün kaymış ama sebep olan o..
ilgisizlik başlamıştı.
Ve ayrıldı.
Şimdi sormak istiyorum.
Hayır değil bence..
bende çok çırpındım aylar öncesinden dedim ona bak birşeyler bitiyor dedim, o hep düzelicek dedi,ama hersey lafta kaldı. arkadasının mutlulugu bulmasına cok sevindim, darısı basıma inşallah..mesela bizim en son görüşmemizden 6 ay geçmişti , o benim şehrime 2 saat mesafedeki şehre iş görüşmesine geldi, cuma benim tatil günümdü ozaman calısıyordum,.ben onu tüm gün bekledim belki süpriz yapar gelir dedim,2 saat yol sonucta 6 aydır görüşmüyoruz dimi, ama o persembe gecesini arkdaslarıyla barda gecirdi cuma sabahıda kendi yasadıgı şehre döndü, parasını barda yemek yerine yanıma gelmeye harcayabilirdi,ben haftalar sonra ona bunu söyledigimde cok haklısın cok pişmanım bilmem ne. hep benim itmemle hep benim söylememle
Bence senin en büyük suçun aldatılmana göz yummak olmuş keşke bu kadar taviz vermeyip zamanında ayrılsaydın
Ama olan olmuş artık ve bu hikayede seni suçlayacak bir taraf göremedim ben
İlişkinizin bu noktalara geleceği belliymiş zaten
Bence hiçte üzülme hayatın da yeni bir sayfa aç geçmişten ders çıkar
Aynı hatalara bir daha düşme , kendine zaman ayır kimseyi düşünme umursama
Sen kendini toparladıktan sonra yeni biri de olur zaten acele etme bu tarz konularda
Allah yardımcın olsun
Ama olan olmuş artık ve bu hikayede seni suçlayacak bir taraf göremedim ben
İlişkinizin bu noktalara geleceği belliymiş zaten
Bence hiçte üzülme hayatın da yeni bir sayfa aç geçmişten ders çıkar
Aynı hatalara bir daha düşme , kendine zaman ayır kimseyi düşünme umursama
Sen kendini toparladıktan sonra yeni biri de olur zaten acele etme bu tarz konularda
Allah yardımcın olsun
- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
Merhaba arkadaslar, öncelikle bu 2. üyeliğim kendi üyeliğimle yazamadım buraya çünkü görmesinden çekindiğim insanlar var, paylasmak istediğim derdime gelince..
ben 25 yasındayım onu tanıdıgımda 15 yasındaydım, internetten tanıstık biz, mail arkadasımdı benim, tıpkı mektup arkadaslıgı gibi. farklı sehirlerdeydik aramızda 7-8 saatlik bir mesafe var, önceleri internettn baslayan bu arkdaslık 2005 senesinde ilişkiye dönüştü..ben ozaman lise 2 nin sonundaydım, o üniye hazırlanıyordu, neyse sonra o istanbulda üniv. kazandı bir sonraki yıl arkasından ben kazandım , artık yanyanaydık ve yanyana istanbulda 6 yıl gecirdik..o ergenlik dönemini sorunlarla gecirmiş biriydi beni çok yıprattı önceleri, ama ben cok asıktım biz 8 sene boyunca hiç ayrılmadık, çok garip ama öyle.
beni aldattıgında bile ayrılamadım ondan, o beni aldattıgını hiç kabul etmedi gerci, 2009 senesinde 2 ay boyunca kendinden 6 yas büyük bir kadınla sanal sex yaptıgını öğrendim, msn kayıtlarını buldum pc de, ordaki yazısmalar kamera ac soyun vs. ben ozaman bile ayrılamadım ondan çünkü çok seviyordum bir hataya düştü dedim, affettim, o da hiç bir zaman aldatmkatan saymadı bunu. askerdeyken şiddetli bir kavgamız olmustu, ozamanda sinem diye bir kızla telefonda konusmus bunu da yakaldım sonradan, o da masumdu ona göre sadece konusmustu günlerce saatlerce ne varmıs ki?
neyse ben bunlarla ve onun asabiyetiyle siniriyle basederek ama cok severek 2012 yılının basına kadar istanbulda onunlaydım. sonra okullar bitti askerlik bitti kpss hazırlanmalıyız deyip kendi sehirlerimize döndük, tam 15 ayda sadece 4 kez görüşebildik, kpss de olmadı zaten, ailesinin durumu iyi değil, onun işi yok, ben burda bir markette işe basladım, o kendine yakıstıramadıgı arkadasları görecegi için böyle bir işe girmedi, ben aldıgım parayla ehliyetimi aldım bir yandanda çeyiz yaptım, üniv. ögretmenlik mezunuyum markette reyonculuk yapıyorum gocunmaktan degil ama ben depolarda sürünürken o evinde yattı durdu, ne yapıcaz dediğimde hep kısmet cok istiyorum cok üzülüyorum vs. dedi, benim gözyasım hiç dinmedi, etrafımda herkes ne zaman evleneceksiniz diye soruyor 8 yıl olmus,,ben cevap veremiyorum, ona dedim ki istanbula gidelim orda kim işsiz kalmıs ama korktu, ben öyle bir maceraya atılamam dedi.. ve son..
ben ondan iyice sogudum, resimlerimize bakmıyor sürekli aglıyor işten eve evden işe ruh gibi yasıyordum, çok sey istemedim ben bir iş bir de onla bir yuva, ama ne o ne onun ailesi ne benim ailem kimse birşey yapamadı.. ve bir gün markete gelen bir çocuga ilgi duymaya basladım sanki bosluktaydım ve ona sarıldım, onu fake bir facebook adresinden ekledim ve arkadas olduk, ama sadece arkadas.. kitaplardan hayattan bahsediyorduk sevdigimiz filmlerden, okadar cok ortak noktamız var dı ki, 3 kez dısarda bulustuk, ben ondan hoslanıyordum ama ona bunu hiç belli etmedim o da bana hiç birşey demedi zaten.. sonunda kalbimde bu bosluk ve vicdan azabıyla sevgilime baskasından hoslandıgımı söyledim, telefon numara dökümünden cocuga ulastı, ben ona birsey yasamadık desemde o inanmadı cocugu aramıs o da demişki ben onda hiç öyle birsey hissetmedim biz iki arkadasız sadece, ama o beni arayıp dünyanın hakaretini etti bana ne ahlaksızlıgım kaldı ne o... telefon hattım üstüneydi onu kapattı face vs. herseyi sildi, çok kötü birşekilde ayrıldık...8 yıllık ilişkim bitti ve o bana -ben seni hiç tanımamısım dedi..
evet ben fiilen onu aldatmadım ama şu bir gercek ki gönlüm baskasına kaydı, suan pişmanmıyım onu kandırdıgım için evet. ama kendimide haklı buldugum noktalar var, ben bu adamı 8 yıldır bekliyorum, ne kadar da garantiymişim ya? ailesi, mesela demez mi hiç oglum bu kız seni daha ne kadar bekleyecek? bak sen 2009 mezunusun yıl olmus 2013 yasın olmus 28 sen niye evde oturuyosun demez mi? 14 aydır işsizsin bir ehliyetini bile alamadın, kızı görmek için para toplar insan bunun için bile çalısır demez mi? demediler işte.. siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama şuan tahmin ettiğiniz gibi cok kötüyüm, bu şekilde bitsin istemezdim, güzel hatıralar hep içimde ama onu seviyormusun derseniz bilmiyorum.. gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormus belkide, belkide zamanında bana yasattıklarının dolmuslugu.. o cocuga gelince onlada görüşmüyorum tabiki. kendimi yeni bir sayfa actım, iştende cıktım. hayat bana da güler mi bu zamandan sonra öyel umutsuzum ki.. her türlü eleştirinize acıgım ben nerde yanlıs yaptım sizce. birde eski sevgilim beni aldatmanın en agırıyla sucladı ama sanal sexi hep aldatmadan saymadı, sizce? yani onun yaptıgı daha mı masumane gercekten..off kafam cok karısık. okuyan herkese tesekkürler
bence boşuna pişmanlık çekiyorsun.kendimce düşündüm de adam seni o kadar bekletecek.sanal alemde her haltı yiyecek ama ona göre aldatma olmayacak.senin için parmağını bile kıpırdatmaktan aciz olacak.ve sen buna rağmen bi erkeğe gönlün kayınca aldatıyor olacaksın ohhh ne ala memleket.iyi o zaman o daha ................................. biriymiş demekki.
gönlün rahat olsun ondan ne halt olur bilemem.
yeni bir sayfa açmakla iyi yapmışın tabi yılların verdiği bir boşluk olur elbette ama umarım seni hakeden birini bulursun inşallah.
her zaman dediğin gibi şimdiki kızlar erkeklerden daha delikanlı daha harbi boşversene sen onu
hep erkekler haklıdır namusludur adamdır ne hikmetse (!). hiç inanmam bu söze zaten herneyse
Belliki ikinizde 8 sene icinde yipranmissiniz
arkadaslariniz dedigi gibi cok aglamalar kavgalar uzun mesefa vs vs dolayi siz sevgilinizden sogumussunuz.
Sen önce kendi vicdanini dusun bir aynada yuzles onun yaptiklariyla kendi yaptigini karsilastir
Ve bence herseyi sil yep yeni bir sayfa ac hayatinda.
Zaten adam seni sevseymis boyle buyuk bir olay yaratmazdi sana onca laflar soylemezdi diye dusunuyorum ne sen ona guveniyorsun nede o sana
Hayirlisi buymus demekki :)
arkadaslariniz dedigi gibi cok aglamalar kavgalar uzun mesefa vs vs dolayi siz sevgilinizden sogumussunuz.
Sen önce kendi vicdanini dusun bir aynada yuzles onun yaptiklariyla kendi yaptigini karsilastir
Ve bence herseyi sil yep yeni bir sayfa ac hayatinda.
Zaten adam seni sevseymis boyle buyuk bir olay yaratmazdi sana onca laflar soylemezdi diye dusunuyorum ne sen ona guveniyorsun nede o sana
Hayirlisi buymus demekki :)
herkes aynı şeyi söylüyor, o dA pişmanmıs "keske seni tanımasaymısım gecen yıllarıma yazık" dedi, ama ben öyle diyemiyorum, şarkıdaki gibi -unutamam aci tatli ne varsa hazinemdir..
Amma da pişkinmiş yani,"geçen yıllarına yazıkmışmış"maşallah bekarken ne yaşayacaksa seninle beraberken de bir güzel yaşamış,hiç birşeyinden geri kalmamış,sonra da "geçen yıllarına yazıkmış".Pişkinliğine pes doğrusu!!!!
sen 8 yıl bu adamı bekleyerek hata yapmışsın adam seni sanalda aldatmış askerde aldatmış evlenmek için hatta seni görmek için bile bir adım atmamış ve sen hep sabretmişsin bence en başta o aldattığında bitirmeliydin açıkcası ben ayrıldığına üzülmedim bu 8 yılda çok yıpranmışsın dolmuşsun haklısında bence artık geçmişi bırak geleceğine bak umarım bundan sonra karşına iyi biri çıkar
bence hiç üzülmene değmez hiç bir suçunda yok..
adam kılını kıpırdatmamış 28 yaşına gelmiş defalarca seni aldatmış utanmadan sana yıllarıma yazık oldu diyor..ilk bu aldatmalar yaşandığında arkanı dönüp gidecektin ama insanoğlu..
boş ver arkadaşım yeni açtığın sayfada sana mutluluklar dilerim hak ettiğin mutluluğa kavuşursun..
adam kılını kıpırdatmamış 28 yaşına gelmiş defalarca seni aldatmış utanmadan sana yıllarıma yazık oldu diyor..ilk bu aldatmalar yaşandığında arkanı dönüp gidecektin ama insanoğlu..
boş ver arkadaşım yeni açtığın sayfada sana mutluluklar dilerim hak ettiğin mutluluğa kavuşursun..
Bana kalirsa bu adam böylece ilahi adalletin bi tokadini yemis.
Kendi yaptiklarini aldatmadan saymayan kalkmis sana hangi yüzle "8 yila yazik ettin" diyebiliyor ?
Ha bi de o aldatmalar sadece senin bildiklerin... Ya bilmediklerin de varsa?
Hersey de bi hayir vardir. "Gönlünün kaydigi" insanin karsina su hayatta bosuna ciktigini sanma.
Senin tek hatan zamaninda sucunu bile kabul edemeyen o adami affetmen olmus.
Umarim bundan sonra hersey gönlüne göre olur. Artik önüne bak derim...
Kendi yaptiklarini aldatmadan saymayan kalkmis sana hangi yüzle "8 yila yazik ettin" diyebiliyor ?
Ha bi de o aldatmalar sadece senin bildiklerin... Ya bilmediklerin de varsa?
Hersey de bi hayir vardir. "Gönlünün kaydigi" insanin karsina su hayatta bosuna ciktigini sanma.
Senin tek hatan zamaninda sucunu bile kabul edemeyen o adami affetmen olmus.
Umarim bundan sonra hersey gönlüne göre olur. Artik önüne bak derim...
- 2 Şubat 2013
- 2.323
- 405
- 363
Ortada aşk denen birşey kalmamış... eğer en ufak bir aşk kırıntısı olsaydı gözünüz bile kaymazdı başkasına. çok yıpranmışsınız. aşk bitmiş sevgi bitmiş. saygı zaten kalmamış... karşı tarafın her hatasını affettiğiniz için çantada keklik gibi düşünmüşler. çok acı ama dünyanın düzeni böyle... siz o 8 yılda gerçekten aşıkmıydınız yoksa kendinizi aşık olduğunuzamı inandırdınız... bir tür bağlılıkmış alışkanlıkmış bence sizinkisi... ayrıca aldatmak kötü birşeydir. ihanet zehir gibi yakar insanı... önünüze bakın ve heybenize kattığınız tecrübeerden faydalann bundan sonraki ilişkinizde...
seni düşünmeden aldatmış..sonrada evlenmek için kılını kıpırdatmamış bir adamı aldatttığını düşünme bence.tümm zemini o hazırlamış kusura bakmasında..kendi her haltı yedi önemli olmadı ama seni bir çizikte sildi attı..ne aldattım diye kendini heder et ne de ayrıldığına üzülme arkadaşım.adam olsaydı zaten sen bu duruma gelecek şeyler yaşamazdın..dik dur ve salla gitsin..kötü konuşacam şimdi yaa..töbeee