- 12 Haziran 2024
- 114
- 305
- Konu Sahibi dagdayanirinsandayanamaz
Onsuz olamayacağınızı eşinize çok iyi hissettirdiğiniz için kaybedecek birşeyi olmadığını, aksine kendinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyor muhtemelen.Merhaba,
Ben bir süre önce eşim tarafından aldatıldığımı öğrendim. Aksiyon alamadım o benim bildiğimi öğrenmiş. Bana çekişmeli dava açtı. Iftiralar attı.
Tazminat istedi. Bende avukat tutup geçen hafta karşı dava açtım. Kanıt vs var. Tazminat, nafaka istedim. Beni hiç aramadı. Sormadı. İçim yana yana geçen hafta dava açtım. Sanırim eylülde mahkemeler açılıyor. Ön duruşma olacak.
Terapiye başladım daha yardımı olmadı habire ağlıyorum doktorun karşısında.İçimde bir yangın var. 45 yasındayım. Çocuğum artık olmaz..evlenemem de. Bir başıma yapayalnız kaldım. Evim yuvam yıkıldı. Her gün f.book'tan özlü söz paylaşıyorum. Umrunda bile değil. Silmiş beni. Beni kağıt mendil gibi attı. Hem aldattı hem terk etti. Her gün sabahlara kadar ağlıyorum. İşe şiş gözlerle gidiyorum. Alışamadım onsuzluğa. Çabalamadı bile. Mendil gibi attı çekti gitti 5 yıldır evliydim hazmedemiyorum.. Böyle giderse hasta olacağım. Bana bir yol gösterin.
Yanlış yapan o! Biraz ilahi adalete güvenin.
Şu an ailenizi kaybettiniz ve yalnız kalmışsınız gibi geliyor olabilir ama gelecekte belki daha kötü şeyler yaşatacaktı size?! Belki yüce yaradan sizi bunlardan korudu! Belki de hayatınızı ve mutluluğunuzu başkalarının ellerine bırakmanızı istemiyor. Onsuz olamam yapamam dedikçe bakın başınıza ne işler geldi. Olan oldu. Lütfen hayatınıza bakın. Geçmiş ile yaşanmıyor. Her sabah güneş doğacağını nasıl biliyorsanız, bu pislik adamdan rabbimin sizi kurtardığını da görün lütfen. Sizi yaratan size değer vermiş ki bu pislikle bir ömür geçirmenize mani olmuş.
Yalnız kalacağım diye korkmayın. Belki de size öyle şeyler yaşatacaktı ki yalnız kalmayı o zaman yeğlerdiniz