İçimi dökmeye ihtiyacım var, nasıl yaşarım?

Ay niye bi adama bu kadar bel bağlanır kendinizi deli edene kadar el oğluna kaptiriyosunuz yapmayın ya ne diye kendini kasıyosun koy ver gitsin bu zamana kadar yapmadığını şimdi yap ve karşısında kahkaha at bu ne ya şizofren herif

Benim okuduklarımdan anladığım ikinizde birbirinize çok aşık olmuşsunuz. Ve bu aşk uğruna ikinizde zorluklara ve değişimlere göğüs germişsiniz.

Bence güzel bir hikeyeydi bu :)

Herkesin düzgün hayatı olacak diye birşey yok, bütün olumsuzluklara rağmen evlenebilmişsiniz,

Adamın durumu belli, yani sen onu tanıyorsun o böyle biri, ya öyle biri diyip ilk başlardaki gibi süt dökmüş kedi olacaksın yada boşanacasın.

Ama ne şekilde boşanırsan boşan bu senin kararındır kesin. Adam hep aynıydı sen kaldıramıyor olursun.

Karar ver aşkından yine sessiz sakin olup onun dediğini mi yapacaksın ya da boşanacaksın

kız sen yoksa salihande blogundaki hande misin

Ay v
kız sen yoksa salihande blogundaki hande misin
ay yok valla değilim o kim bilmiyorum ama aynı durumda olan biri daha varsa tanımak isterim doğrusu :) ya işte hep aşk dedim sustum çektim ama çok yoruldum artık ya. hani şey gibi bi yere yetişmeyi çok istiyorum yarım saat durmadan koşmuşum ama tıkanıp kalmışım ya koşup yetişicem ya vazgeçicem durumum bu

Yani ortada bu kadar dramatize edecek bir şey yok.Babası babasına kızın fiiii tarifinde bizde kaldı demiş aileler birbirine girmiş o demiş ben kocanım vay nasıl sözümü dinlemezsin 1 haftadır eve otel gibi gelip bişey alıp gidiyor.Öyle bir pamuğa sarmışsın ki,öyle bir bütün yanlışlarını savunarak görmezden gelerek evlenmişsinki adamla,,saçma sapan bir sebepten sana tavır yapıp gidiyor,sen de hayatına son verme noktasına geliyorsun.Adam olup diyemiyor mu babasına sen ne demeye çalışıyorsun ne hakla karımı babasına küçük düşürürsün.Bırakın şu erkekleri pohpohlamayı yaaa.

İyi tarafından bak birde hamile olsaydın??hata oldu ve bitti diye düşün sirkelen ayağı kalk hiç umursama işe gir dağıt kafanı yine gez toz kv kb alsınlar çocuklarını evlenince kıymete biner çocukları sen dinle kafanı net olduğunu görünce onlar arayacak senii..asla hayatı kendine zindan etme bu dünyaya 1 kere geliyoruzz..tadını çıkar..ve yaşanılması gerekiyordu yaşadım ve bitti diye düşün..

son durum ne?
Neye karar verdiniz.
Eşinizle hic bu durumu konuştunuz mu?

Böyle kanı bozuk bir adamı bile bile hattına aldığın için suçlusun! (Kendinden büyük kadınlara jigoluluk yapması yeterli bir sebep... daha yazdığın birçok şey var, tek tek yazmıyorum.)

Yaptığın hatanın cezasını çekiyorsun, bir daha aynı hatayı yapmaman için bu gerekli.

Hiç bir şey yapmamaya devam edicem yukarıda da dendiği gibi o kadar pamuklara sardım ki kendimi övmek için demiyorum ama onun hak ettiğinden fazlasıyım bunu kendisi de çok iyi biliyor ve söylüyordu.

belki de eksik hissettiği şeyleri bastırma çabası bana olan tavrı. Annesi aradı bi kaç kez araya girelim babasını araya sokucam onun lafını dinler diye, girin madem bana mı soruyorsun benden mi onay bekliyorsun.
Herkes yapacağını yaptı olan bana oldu kimsenin zoruyla bir şey olmasını istemiyorum dedim ona da.
Öyle zaten birilerinin itelemesiyle olacaksa olmaz olsun.
Kv her zaman bana oğlum senin sayende düzeldi hayatı düzene girdi derken iyiydi şimdi kendisi toparlasın oğlunu
İçime dokunuyor sen bu kadar fedakarlık yap her şeyde arkasında ol en ufak bir şeyde arkasını dönüp gitsin.
Ben bunca şeyden sonra hata bile yapsam affı hak edecek kadar şey yaptım ama değmezmiş.
Biraz daha toparlanayım boşanma davası açıcam
Şehir dışına çıkıyorum yarın yine iş için haftasonu da bi arkadaşıma gidicem diğer hafta da bilmiyorum ne yaparım.

NE kadar gaddar yorumlar. Allah'm. Sanki herkezin hayatındaki adamlar mükemmel. Nekadar ön yargılısınız. İnsan kendi yaşamadığı herşeye negatifmi bakar yahu.. Nerde empati. Siz anca gidin kayınvalide gelin çekişmelerinde gelini coşturun! Konu sahibi arkadaşım yaşadıkların hem çok güzel hemde çok zor. Hata dediğini kim yapmazki büyüğü küçüğü ne farkeder.. Hep şunu savunurum hata affedilir hemde nasıl biliyomusun (Aslında biliyosun) karşındaki adamın yanlış olduğuna inansada aklın kalbin onun aksine inanıyosa affedersin olur biter. Sonucu ne getirir? Herzaman risk getirir. Sende bütün b riskleri göğüslemişsin. Ben bi insanın sever gibi göründüğüne inanamıyorum. Bi insan hatada yapabilir aldatadabilir hatta daha kötülerini dahi yapsa karşısındaki bir insanı çok sever. Şimdi burda enttellerin yuhlamalarını duyabiliyorum. Kalıbı yok bu işin,şartı şurtuda yok. Karşındaki insan değişicek sende onunla birlikte.. Ama bu süreç okadarrr sancılı olucakki. Sabretmekte senin elinde pes etmekte.. Dilerim gücünü toparlar iradeni eline alır ve ikiniz için en doğru olanı yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…