- 29 Kasım 2016
- 74
- 30
- 33
- Konu Sahibi Belkilerinbelkisi
[QUOTE="CuteMom, post: 49067230, member: 468236"konudaki gelgitleri bir banamı battı acaba ?
Zangır zangır titreyerek koynunu girmeniz sizi sütten çıkmış ak kaşık yapmıyor ( amacınız bu oldugunu dusunuyorum )
sonra da herseyı yasayarak cınsellıgı saklamak bana gore degıldı demıssınız
Eh bende konunun devamını okumamaya karar verdım[/QUOTE]
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Öncelikle sütten çıkmış ak kaşık olduğuma dair bi iddiam yok henüz hazır olmadığım bir şeyi karşı tarafın isteğiyle yaşadığım içindi zangır zangır titreyişim
Ki sonradında kendi isteğimle birlikte oldum onu da belirttim
Evlilik öncesi cinsellikle problemim yok.
"herseyı yasayarak cınsellıgı saklamak bana gore degıldi" cümlesi kurduğum bi cümle değil. cinsel birleşmeyi saklamaktan kastımsa vajinal birleşme dışında her şeyi yaşayıp sadece onun ilkini yaşamadığım her şeyi ilk kez onunla yaşadığımdı. maalesef daha net anlatabileceğim bi platformda değiliz
Zangır zangır titreyerek koynunu girmeniz sizi sütten çıkmış ak kaşık yapmıyor ( amacınız bu oldugunu dusunuyorum )
sonra da herseyı yasayarak cınsellıgı saklamak bana gore degıldı demıssınız
Eh bende konunun devamını okumamaya karar verdım[/QUOTE]
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Öncelikle sütten çıkmış ak kaşık olduğuma dair bi iddiam yok henüz hazır olmadığım bir şeyi karşı tarafın isteğiyle yaşadığım içindi zangır zangır titreyişim
Ki sonradında kendi isteğimle birlikte oldum onu da belirttim
Evlilik öncesi cinsellikle problemim yok.
"herseyı yasayarak cınsellıgı saklamak bana gore degıldi" cümlesi kurduğum bi cümle değil. cinsel birleşmeyi saklamaktan kastımsa vajinal birleşme dışında her şeyi yaşayıp sadece onun ilkini yaşamadığım her şeyi ilk kez onunla yaşadığımdı. maalesef daha net anlatabileceğim bi platformda değiliz