- 29 Kasım 2016
- 74
- 30
- 28
- 34
- Konu Sahibi Belkilerinbelkisi
-
konu da bi dayak eksik. adım kadar eminim o olsa yine dönerdiniz.
bazı kadınlar iki ile kötüyü dengeleyip beni çok seviyor diyebiliyolar ama hayıe efendim bu adamlar sizi sevmiyor. düştünüz diye 15 dk ağlayan adam sizi sevmiyor. düğün için gece gündüz çlışan adam sizi sevmiyor. yani bazen bir doğru bi yanlışa eşit olmaz bi yanlış tüm doğruları götürür. ama siz ne bileceksiniz.
İnan güldürdün beni ya te
Jigolomuymus adam ..
O kadar uzun ki sadece bu kismi anladim
Gerçekten güldürdün beni teşekkür ederim
Jigolomuymus adam ..
O kadar uzun ki sadece bu kismi anladim
Ne kadar güzel özetlediniz keşke ilk başta bunu diyebilseydim. yada şimdi söylemeye başlamalıyım daha geç olmadan
İnan güldürdün beni ya te
Gerçekten güldürdün beni teşekkür ederimevet çok uzun özetle çok sevdim her fedakarlığı yaptım. O da hep hatasını kabul etti ama değişen bi şey olmadı. Ben her dediğine evet diyecek gücüm kalmayınca hayır dedim o da evlendikten sonra bıraktı gitti
İşte sorun ne biliyor musun? her defasında pişman gelişine inanarak buraya kadar geldim. ve biliyorum ki yine gelirse bunlar yine yaşanacak çünkü hep yaşandı. Gerçekten değişmesini o kadar isterdim ki. Evet aileler, onlarda bitirmek için elinden geleni yaptı şimdi de annesi hergün arayıp ne olacak böyle diye düzeltmeye çalışıyor.
"Onunla olmazsam başkalarıyla olacağı imasında bulunmaya başladı ve daha sonra açıkça onu seviyosam onunla olmam gerektiğini söyledi."
şu cümleyi söyleyen bir adamla birlikte olmanız hata olmuş. klasik ergen muhabbeti.
sevgi böyle bir şey değil ya. ne yazık ki..
Destek veren herkese çok teşekkürler.Ben hayatımın en zor yıllarını yaşadım. bunun sebebi yaşadıklarım değil kendimle yaşadığım savaştı aslında. Yapmam dediğim her şeyi yaptım. başta da yazdım ben de kendimi çok yargıladım siz de yargılayabilirsiniz diye. o yanlıştı ben bi yanlışa aşık oldum ve yanlış oldum doğruyum demiyorum ki. nasıl anlaşıldı bilmiyorum ama evlenmeden önce birlilte olduğum için pişman değilim hayır demem gereken yerlerde diyemedim diye pişmanım. ne sütten çıkmış ak kaşık olma iddiam var ne de doğruyum diyorum. fake duran kısmı ne onu bilmiyorum bence dışardan bakınca gayet basit ve sıradan her şey sadece bende bıraktıkları derin.
Evet süreç tam olarak bu okyanusta o kadar çok kulaç attım o kadar yoruldum ki o da her seferinde beni itti. sonuç kendince çaba sarf etti ama düzelmedi. Ben de tükendim ve pes ettim. çaba sarf etmekten kastım beni aldatmıyor olması bile bi lütuftu ona göre benimse yaptığım şeyler zaten yapılması gerekenlerdi.Fazla dramatize ediyorsun
Cinsellik yaşamakta bir sorun görmeyenlerdenim
Ancak yaşadığının arkasında durmak diye bir tabir var
Babası orada kalmanı istememiş ve evliliğinize sıcak bakmamış
Babana söylemesi seni neden yıktı ki, şaşırılacak bir iş değil, hiç mi düşünmedin bir gün konuşulacağını
Keza babana karşı da tavrını koymalıydın, benim bedenim benim kararım, yaşadım ve evlendim bitti bu kadar
Pişman değilim diyorsun ama arkasında duramıyorsun
Eşine gelince, tüm dengesizliğine rağmen sevgisine sahip çıkmaya çalışmış
Göre göre evlenmişsin, bu halleri sana fazla gelmemeli
Onunla gitseydin belki o gün ailesinden ömür boyu kurtulacaktın, neyse geçmiş artık
Şimdi boşanmada kararlıysanız, önüne bakacaksın, toparlanacaksın
Yanlışa aşık oldum diyorsun, yaptığın evliliğe kendin inanmamışsın ki sürdürülebilir olsun
Yanlış anlaşılmasın eşinin öfkesini, dengesizliğini savunmuyorum ama bu durumda ki bir adam toparlanmak için çabalamış, gayret etmiş, senin yanında olmuş. Sende okyanusu geçip derede boğulmuşsun
Evet süreç tam olarak bu okyanusta o kadar çok kulaç attım o kadar yoruldum ki o da her seferinde beni itti. sonuç kendince çaba sarf etti ama düzelmedi. Ben de tükendim ve pes ettim. çaba sarf etmekten kastım beni aldatmıyor olması bile bi lütuftu ona göre benimse yaptığım şeyler zaten yapılması gerekenlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?