Çok bunaldım ve içimi dökmek istiyorum. Eşimle aramızı bozan, boşanması için fiştekleyen içi de yüzü gibi nursuz, meymenetsiz bir kayınvalem var. Evimizi de dağıttık artık, eşyalarımı leş kargası gibi yağmalayan utanmaz bir insandır kendisi. Allah'a havale ediyorum ama bunu okuyanlardan bir ricam olacak. Lütfen bana dua edin, nolur bu kadının mahvettiği hayatım bir düzene girsin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- 13 Haziran 2017
- 123
- -9
- 48
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Ben de bunu anlamıyorum.İnsan niye evladının özeline karışır.Benim etrafımdaki kaynanalara bakıyorum gayet
seviyeli ilişkileri var gelinleriyle. Gelininden hoşlanmayan daha az görüşüyor daha çok çocuğuyla iletişimde
aman onlar iyi olsun ben birşey istemem modunda.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Evladımın sevdiğini severim.
Onlar mutluysa huzurluysa gerisi beni ilgilendirmez.Ağzımı açmam.
Ama benim burada gördüğüm bu kaynana-gelin sorunları daha çok cahil insanların işi.
Bir marifet, bir yarış, bir üstünlük görüyorlar.Muhakeme yok.
Eğitim şart.Aklıbaşında kendini bilen ne kaynana ne gelin bu noktaya gelmiyor, getirmiyor.
Saygıyı koruyor.
seviyeli ilişkileri var gelinleriyle. Gelininden hoşlanmayan daha az görüşüyor daha çok çocuğuyla iletişimde
aman onlar iyi olsun ben birşey istemem modunda.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Evladımın sevdiğini severim.
Onlar mutluysa huzurluysa gerisi beni ilgilendirmez.Ağzımı açmam.
Ama benim burada gördüğüm bu kaynana-gelin sorunları daha çok cahil insanların işi.
Bir marifet, bir yarış, bir üstünlük görüyorlar.Muhakeme yok.
Eğitim şart.Aklıbaşında kendini bilen ne kaynana ne gelin bu noktaya gelmiyor, getirmiyor.
Saygıyı koruyor.
- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
Boşandınız mı ?
Boşanmadım. Dava düştü, hakim de anladı kocamın annesinin etkisinde kaldığını, boşamadı
- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 36
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Hayır yani eline ne geçecek Allah islah etsin böylelerini !Boşanmadım. Dava düştü, hakim de anladı kocamın annesinin etkisinde kaldığını, boşamadı