• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek istiyorum

carino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
97
112
93
Çok bunaldım ve içimi dökmek istiyorum. Eşimle aramızı bozan, boşanması için fiştekleyen içi de yüzü gibi nursuz, meymenetsiz bir kayınvalem var. Evimizi de dağıttık artık, eşyalarımı leş kargası gibi yağmalayan utanmaz bir insandır kendisi. Allah'a havale ediyorum ama bunu okuyanlardan bir ricam olacak. Lütfen bana dua edin, nolur bu kadının mahvettiği hayatım bir düzene girsin.

Allah yardımcın olsun ama annesinin ağzına bakarak hareket eden biri yüzünden kendini üzmeye değmez. Muhakkak ki zor yuvan dağılıyor,ama emin ol ileride iyi ki bu kararı almışın diyeceksin..

Allah yardımcın olsun inşallah eden bulur hiç üzülme.. Yıllar sonra açtığın bu konuyu okur sadece içinden gülümsersin.. Her şey nasip. Unutma ki kırdığı yerden kırılacaktır!

Ben de bunu anlamıyorum.İnsan niye evladının özeline karışır.Benim etrafımdaki kaynanalara bakıyorum gayet

seviyeli ilişkileri var gelinleriyle. Gelininden hoşlanmayan daha az görüşüyor daha çok çocuğuyla iletişimde

aman onlar iyi olsun ben birşey istemem modunda.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Evladımın sevdiğini severim.

Onlar mutluysa huzurluysa gerisi beni ilgilendirmez.Ağzımı açmam.

Ama benim burada gördüğüm bu kaynana-gelin sorunları daha çok cahil insanların işi.

Bir marifet, bir yarış, bir üstünlük görüyorlar.Muhakeme yok.

Eğitim şart.Aklıbaşında kendini bilen ne kaynana ne gelin bu noktaya gelmiyor, getirmiyor.

Saygıyı koruyor.

Herşey çok daha güzel olacak bak göreceksin. Herkes te layığını bulacak. Sen pes etme mücade etmeye devam et karşına seni hakedecek bir insan muhakkak çıkacaktır.

Allah razı olsun hepinizden. Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi.

İnşallah hakkiniza giren herkese Allah hakettiğini verir, ne demis peygamber efendimiz s.a.v 'Canı yanan sabretsin,canı yakan yanacağını günü beklesin.'

Eşinde o kafadaysa Allah o salağa da akil fikir versin.

Bazı kaynanalar uzak olsa da yetiyor. Umarım öyle olmaz. Her şey iyi olur sizin için.

Back