Eşimle severek evlendik 5 yıldır sevgiliydik. Çok güzel bir şekilde oldu her şey aileler hiç karışmadığı için sorunsuz sıkıntısız düğün yaptık ev kurduk çok şükür. Eşimle de şu an iyiyiz ama eşimin yaşadığı şehire hatta küçük bir ilçeye geldim. Çevresi tarafından sevilen bana da ilgili biri. Ben öğretmenim 2de işten çıkıyorum. Annemle hep tek yaşadık babamla ayrılar ben 12 yaşındayken ayrıldılar. Abimle ve eşiyle sıkıntılarımız oldu görüşmüyoruz. Annem beni okuttu evlendirdi büyüttü ben de atandım. Neyse gelelim konuya benim eşimin çevresi baya geniş bunu bilerek evlendim yaparım sanıyordum ama bazen aşırı bunalıyorum. Şu an sömestr tatilinde annemin yanına geldim 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyor. Oraya evlendim ama napıcam orada diye çok düşünüyorum. Adapte olmaya çok çalıştım okulda vs arkadaş edinmeye çalışıyorum, yükseklisansa başlıyorum. Eşim kararlarımı destekler. Ama oraya asla adapte olamıyorum,sevemiyorum zaten insanlarla çok yakın olmayı seven biri değilim. Bi şekilde alışırım toparlarım diyordum ama buradaki kötü evlilikleri okudukça acaba başıma gelir mi başıma gelirse ne yapacağım aslında döner gelirim vs diye düşünmeye başladım. Son 2-3 haftadır her şey gözüme o kadar kötü geliyor ki. Yorulduğumu hissetmeye başladım. Belki psikolojik destek almak iyi gelir mi bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim. Gerçekten eşinin doğup büyüdüğü şehre gelip onun çevresine ailesine adapte olabilen mutlu olabilen var mı,ben hem kendimi yalnız hissediyorum hem de bu kadar tanıdık çevre olmasından çok bunaldım. Sanki hiçbir şey güzel değil güzel olmayacak gibi geliyor. Diğer konumda da bahsettim kardeşi 4 ay okurken bizde kalmak istedi falan,sınırlarımı nasıl korucam,orda nasıl mutlu olcam,ya hep eşim böyle destek çıkmazsa falan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Başta her şey güzeldi ama son zamanlarda gidip gelme düğün vs çok oldu artık bazı şeyleri çok sorgulamaya başladım.