içimi dökmek istedim

Sizin kendinizi tanımaya hiç fırsatınız olmamış maalesef. Sürekli yaşadığınız ilişkilerde az yada çok şekil değiştirmişsiniz ve bu sizden hep parçalar alıp götürmüş. Bence bir süre flört/sevgili işlerine ara verin ve kendinizi tanıyın. Kendiniz için nasıl bir hayat istiyorsunuz, partneriniz nasıl olmalı, bunları düşünün. Yalnızlık kendiniz en iyi tanıma yöntemidir.
Herkesin geçmişten getirdiği yükleri, aile travmaları olabilir. Bunların sizi daha fazla hataya sürüklemesine izin vermemek için kendinizle kalın ve yüklerinizden kurtulmaya çalışın.
Daha genceciksiniz yaşayacak çook güzel günleriniz olacak bu umutsuzluğa gerek yok.

en yakın arkadaşımı bir hiç uğruna kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyordum.. o da bitmesini kabullenemedi .. tehditler etti ofisi bastı .. ayrılamazsın vs diyerek..

fazlaca sorumsuzdu

çok arkadaş çevresi olan biriymiş okul hayatından vs ama iş hayatında saygı duyulan biri değil,

Problem sizde sürekli eski hayatınıza ve yaşadığınız problemlere bağımlısınız. Uyuşturucu gibi beyniniz sürekli bu problemleri düşünmekten aslında keyif alıyorsunuz.

Tüm ilişkilerinizde mutlaka içten içe sizi ilgisi olan ezik birini bulup, duygularından sa gayet aslında haberdarsınız ama farkında değilsiniz böyle olduğunu, sürekli o kişiye hayatınızı destan gibi anlatıyorsunuz. Bu kişilere en yakın arkadaşım demişsiniz. Çocukluk arkadaşı dışında hiç bir erkek sizi ilgisi yoksa oturup dinlemez.

İlgi, sevgi açlığınız da var bu yüzden ilişkileriniz çok dengesiz.

Yardım alın

o kadar haklısınız ki.. gerçekten de öyle kendimi tanımıyorum .. köylü, aristokrat, kıskanç , geniş, ana kuzusu.. hayatıma girenler hep böyle karmakarışık tiplerdi. hatta bi gün biri bana, önceki ilişkilerim için, hepimizi aynı masaya oturtsan konuşacak ortak konu bulamayız, bunlar nasıl tipler demişti

..
İnşallah uzak bir yere atanirsiniz ,çünkü uzaklaşmak size iyi gelecek bence. Önünüze bakın.isiniz var sağlığınız yerinde her şeyi geride bırakıp yepyeni bir sayfa açın derin. Geriye bakmayın.yeni ortam,yeni arkadaşlar size iyi gelecektir

o kadar haklısınız ki,
ben de bu durumdan kurtulamıyorum,
yakın arkadaşlarım da bundan şikayetçi, sürekli eski hayatıma bağımlı olarak yaşamak beni gerçekten her geçen gün bitiriyor..
hiçbir şey bulamasam ailemi düşünüyorum sanki şey gibi, "en garanti düşünülecek malzeme gibi"
bunu aşamıyorum

Olsun daha çok vaktiniz var kendinizi tanımak için. Yalnızlık da çok güzel, yeni şehir ve sıfırdan başlama imkanınız var en azından böyle düşünün. Bu imkanlara sahip olmayan, kocaları hayatı zindan etse de baskı yüzünden ayrılamayan bir sürü kadın var bu coğrafyada.
O yüzden şansınızın farkına varın ve bahtsızım diye üzülmeyin. Kendinizi tanıyın sonra yolunuzu çizip mutluluğu yakalarsınız yeter ki asıl size ulaşın.
Umutsuzluğa yer yok hayatımızda, güzel günler bizi bekler

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. inşallah bu günleri hatırlamayacak bi yerde olurum. çok teşekkürler

ben de o halde olmadığım için şükürler ediyorum gerçekten.. çünkü evet bi şekilde başardım bugüne kadar ama yalnız olduğum için yapabildim gibi geliyor,
kocaları hayatı zindan eden ama bi şekilde ayakta kalabilen kadınlarımıza o kadar çok saygım varki .. inşallah herkes bir gün kendini ayağa kaldırabilecek gücü kendinde bulur.

Yanlis anlamayin da surekli bir sevgili, erkek, erkek arkadas modundasiniz. Derdinizi bile en yakin erkek arkadaslariniza anlatmissiniz. Hepsi de sizden hoslanmis.
Bekarligin tadini cikarin, gezin tozun yurtdisina gidin. Simdilik sevgili bulmaliyim/ evlenmeliyim modundan cikin bence.

önerinizi dikkate alacağım.. sanırım bu konu da etrafımdakilerin büyük çoğunluğunun evlenmiş veya nişanlı olmasından kaynaklı :) içten içe ben neden yapamadım beni neden sevmediler moduna girmiş olabilirim :)
ama çok haklısınız tavsiyenizi dikkate alacağım ve tam anlamıyla iyileşene kadar hayatıma birini almayacağım, teşekkür ederim

Size en büyük tavsiyem,etrafınızdaki arkadaş diye nitelendirdiğiniz erkeklerle duygusal bir ilişki yaşamayın.Bu adamlar düpedüz sizin bu zaafinizdan yararlanıp sevgiliniz olmuş ve sonu hep hüsran olmuş ilişkilerinizin.Arkadaş daima arkadaş olarak kalmalı,sevgili olmak çok başka bir boyut.Umarım en kısa zamanda,tüm tramvalarınızdan kurtulup,çok güzel bir hayat kurarsınız kendinize.

çok haklısınız , arkadaş daima arkadaş olarak kalmalı .. umarım güzel bir şekilde önümü görebildikten sonra bu tavsiyenizi dikkate alacağım

insanın kendi derdi kendine büyük gelirmiş.. eminim çok çok daha büyük problemleri olan insanlar var ama

ben de bu sorunu bir türlü aşamadığım için sizlerden yardım istedim.. inanın o kadar donuk ki şu an bakışlarım bile, değil sevgili yapmak bir gün sonrasını bile hesap edemez haldeyim .. her gün kütüphaneye gelip kendimi bulabilecek gücü hissediyorum burada şifa buluyor gibi oluyorum en azından buna da şükür.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..

Şu zamanda cinsiyet farketmeksizin doğru kişi gerçekten zor... keşke o fedakarlıklar bilinse ama nerdeeee? çok da fazla fedakar olmaya gerek yok bu hayatta bunu bizzat yaşadım ve algıladım. önce kendin herzaman,kendini sev,motive et. İyi aileler de çocukluk geçirmeyen insanlar (bende dahil) bu tür duyguları hissedebiliyor. mıknatıs gibi çekiyor yanlış ve benzer durumları. farkındalığınla,kendini sevmenle hepsinin üstesinden gelirsin :) akışta kalınca herşey oluyor. inan kafaya takılcak kadar değerli değiller. Bunu sizi sağlam yanıltınca anlıyorsunuz. mod düşürmekkk yook, bi kadın isterse tüm herşeyi güzelleştirir :)

kesinlikle farkındayım aslında kafaya takılacak kadar değerli olmadıklarının.. :) sadece kendi aptallığıma üzüldüm her defasında neden kendimi bu hale düşürdüm diye ..

ve haklısınız kendimi sevmeyi öğrenmem gerekiyor,

doğru kişiyi bulmak gerçekten zor, insanlar şimdi tek gecelik ilişkileri dahi normalleştirmeye çalışırken ..

evlenilecek erkek bulmak , evlensen mutlu olmak, bunu sürdürmek, sana koca olması, çocuklarına baba olması filan.. o kadar gözümde büyüyor ki zaten ..

inanın artık çekmiyim dedikçe üstüme geliyor :)

ama inşallah buraya "ben başardım siz de yapabilirsiniz" diye yazacağımızın günlerin gelmesini çok istiyorum

hayır hayır lütfen aptallık falan değil, iyi hareketler,davranışlar sergileyip karşılığında hoş hareketlerde bulunmayanlar aptal siz değil :) dediğim gibi akışta kalın :) inanıyorum bir gün başaracağınıza :)

çok teşekkür ederim .. enerjinize sağlık sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…