Özellikle 20li yaşlarında olup hayatı hiç planladığı gibi gitmeyen var mı?

Size şöyle söyleyeyim üniversitedeyken o zamanlar çook sevdiğim kişiyle evlenseydim muhtemelen şu an bok gibi bi hayatım olurdu. O zaman çok mutluydum bunu belirteyim. Çok aşıktık vs. Ben önce işe gireyim nasılsa evleniriz kafasındaydım. Sonra yıllarca işe giremedim başka sebeplerden ayrıldık vs. Şimdi çok şükür güzel bi işim ve mutlu bi evliliğim var. Bence hayallerinizi revize edin. Evlenmeyi sonraya işi önceye alın.

22 yaşındayken yıllarca hayalini kurduğum bölümün fakültesinin bahçesinde geçirdiğim güzel vakitleri hatırlıyorum. Evlilik hayali kurmanın değil 🤔

Kızım sen deli misin neyin bunalımı bu ? daha 22 yaşındasın hayatın başındasın önünde koca bir hayat var
Hayatının her döneminde inişler çıkışlar olacak.
Önüne daha ne fırsatlar çıkacak belki de hayatının erkeği çıkacak sonra diyeceksin ki iyi ki geçmişteki olmamış :)
39 yaşındayım çok mutlu günlerim de oldu ağlamaktan helak olduğum günlerde
Ama her zaman şunu düşündüm her karanlık gecenin bir sabahı olacak.
evet herkesin derdi kendine büyük ama insanların yaşadığı acılar yanında senin yaşadıkların çok basit.
çık gez dolaş :) tatile git yeni yerler gör
Sonra da evlenirsin :)
36 yaşında evlendim ve inam yine dünyaya gelsem aynı yaşta evlenirdim 😂
güzel yorumunuz için teşekkür ederim. beni bu kadar üzen sadece üniversitenin ilk senesi güzel geçti hayatımda sonrası hep iniş

Back
X