• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek için...

Yok canım...öyle bi konu açmadım hiç. O zaten burda eltimi değil kardeşini söz konusu ediyo. Kardeşini düşündüğünden kendince
ANladim canim. Oyle bir konu vardi. O da da koca hep eltiyi savunup karisinin ona hediyeler almasini vs.. istiyordu. Valla erkekler erkek kardeslerine nedense cok duskun oluyor. Benimki de oyle. Kendinden buyuk memur abisi yuzunden( memur diye belirttim cunku benimki asgari ucretle calisan birisi) bir aydir issiz suan. Abisinin bir isi yuzunden issiz kaldi birbaydir da bulamiyoe yeni is. Ama kimsenin bizi dusundugu yok. Evimiz kira kimsenin umrunda degil. Ama esim hala abisine laf soyletmez. Eminim o evlendiginde bana onun karisiyla col yakin olmami ister. Bu durumlara alismamiz gerekiyor. Hoslandigimiz hir durum degil ama o da kardesi sonucta laf edemiyorsun. Benim sizde takildigim konu esinizin size siddet uygulamasi. Bu kucuk bir problem degil.

Çok oldu kavgalarımız şiddet vs uzun zamandır olmuyo aylardır...
Anladım anladığım kadarıyla eşini seviyorsun düzelsin istiyorsun , bir daha böyle bir olay yaşamamak şartıyla düzeltmek için bi şeyler yapabilirsin.yani düzgün bi şekilde bütün sıkıntılarını anlatabilirsin ona. Ama sana tavsiyem bu süreçte çocuk filan düşünme, zaten tedavi görüyormuşsun zorlama kendini

ANladim canim. Oyle bir konu vardi. O da da koca hep eltiyi savunup karisinin ona hediyeler almasini vs.. istiyordu. Valla erkekler erkek kardeslerine nedense cok duskun oluyor. Benimki de oyle. Kendinden buyuk memur abisi yuzunden( memur diye belirttim cunku benimki asgari ucretle calisan birisi) bir aydir issiz suan. Abisinin bir isi yuzunden issiz kaldi birbaydir da bulamiyoe yeni is. Ama kimsenin bizi dusundugu yok. Evimiz kira kimsenin umrunda degil. Ama esim hala abisine laf soyletmez. Eminim o evlendiginde bana onun karisiyla col yakin olmami ister. Bu durumlara alismamiz gerekiyor. Hoslandigimiz hir durum degil ama o da kardesi sonucta laf edemiyorsun. Benim sizde takildigim konu esinizin size siddet uygulamasi. Bu kucuk bir problem degil.

Ya düşkün olmasına olsun ona bi lafım yok. Bende kardeşlerime aileme karşı düşkünüm fakat şimdiye kadar ne kıracak bi harekette bulundum nede başka bi tavırda...

Ama bu denli kırılır mı bi insan. Bütün hayellerim herşeyim paramparça oldu sayesinde. Kardeşi eşine böyle bi şekilde davranırmı abisi için hiç sanmıyorum... tanıyorum biliyorum...

Evet şiddet yönü var arada bi oluyo öyle ama bırakıpta gitsem herşey daha mı güzel olcak bilmiyorum...

Anladım anladığım kadarıyla eşini seviyorsun düzelsin istiyorsun , bir daha böyle bir olay yaşamamak şartıyla düzeltmek için bi şeyler yapabilirsin.yani düzgün bi şekilde bütün sıkıntılarını anlatabilirsin ona. Ama sana tavsiyem bu süreçte çocuk filan düşünme, zaten tedavi görüyormuşsun zorlama kendini

Evet canım tedavi aşamasındayım şuan aşılama yaptırıyoruz pazartesi gerçekleşicek hatta...

Evet seviyorum onu oda beni seviyo buna eminim fakat sinirlerine hakim olamayan bi yapısı var. Psikiyatriyede gittik zamanında ama fazlada değişen bişey olmadı sinirlendiği zaman yine yapacağını yapıyo küçük bi tartışma kocaman bi alev topuna dönebiliyo...

Hiçbirinin evliliği normal değil demekki.. elbette tartışma olur evlilikte ama hakaret,şiddet,itme,kakma bunlar normal şeyler değil.

Farkındayım canım.. tabiki de normal değil ama ne yapabilirim huyundan vazgeçmesi için bilmiyorum... huylu huyundan vazgeçmez diyolar ya benimkide öyle...

Evet onun için o ve sevgili ailesi hep var zaten. Beni el olarak gördü çoğu zaman. Arayı bozmaya çalışan kinci sinsi biri olarak gördü daima.
Görücü usulü ile mi evlendiniz? Birbirinizi evlenmeden önce sevmiyor muydunuz? Yani insan hayat arkadaşını neden durduk yere sinsi, ara bozmaya çalışan kötü biri olarak düşünsün, kabul etmek bile istemez insan.

Böyle bir adamdan nasıl çocuk sahibi Olmayı düşünüyorsunuz ?

Çocuk olunca düzelecek mi sanıyorsunuz böyle bir ortamda mutlu olur mu sizce ?

Görücü usulü ile mi evlendiniz? Birbirinizi evlenmeden önce sevmiyor muydunuz? Yani insan hayat arkadaşını neden durduk yere sinsi, ara bozmaya çalışan kötü biri olarak düşünsün, kabul etmek bile istemez insan.

Hayır canım severek evlendik... hemde peşimden 8 yıl boyunca koştu... ilk başlarda o sevdi hep ben sevmiyodum ozamanları .. evlenmeye karar verdiğimiz zamanlarda sevmeye başladım ben... ne bileyim demekki sevgide biyere kadar...

Öncelikle allah yardımcın olsun, sana da bu olayı doğru şekilde ölçüp biçecek akıl fikir versin.

Yazdıklarını okuyunca maalesef babam geldi aklıma. O kadar iyi bir adamdır ki babam. Çocuğuna, kardeşine, annesine, babasına, yeğenine, gelinine vs. Ama gel gör ki anneme tam bir felek :( Niye öyle dedin yengeme, çocuğu neden kaldırdın, sen nasıl bir insansın, nankörlük etme gibi bir sürü laf söz. Diyeceksin ki o halde annen fena ama bütün kalbimle söylüyorum, babam annemin eline su dökemez. Annem babamdan kat kat iyi bir insandır ama ne yazık ki şansız bir kadın.

Çocukluluğundan ne hatırlıyorsun deseler babamın hep annemi azarlayışını hatırlıyorum. Bir gün halamlar gelmiş eve, annem sofrayı donatmış o biçim. Yiyoruz içiyoruz annem dört dönüyor, halam anneme dedi ki peçete yok mu? Annem ay unutmuşum hemen veriyorum dedi. Babam çıldırdı sen nasıl bir insansın kız kardeşim gelmiş bir peçeteyi layık görmüyor musun? Zamanında neden indirmiyorsun? Maksadın ne senin!!!!!! Artık gerisini sen düşün.... Anlatsam ooo dünya kadar benzer hikaye.

Peki ya onların çocuğu olmak nasıl bir his dersen, allah ikisini de başımdan eksik etmesin ama ayrı olmalarını tercih ederdim. O evde yaşamamak için o tartışmaları huzursuzlukları duymamak için evden kaçmayı bile düşünmüştüm. İnan bana bir çok şeyi ucuz atlattım ama dünya kadar gereksiz hata yaptım. Sırf onlardan kaçmak için.

ne yazık ki babam hala aynı, sadece annem kulaklarını tıkamış durumda. Annem ev hanımı; işi gücü yoktu, ailesinin de durumu iyi değildi üstüne bir de çocukları olunca katlanıp kaldı işte. Şu an her babamı gördüğümde sus baba yapma baba karışma baba demekten dilimde tüy bitti. NAFİLEEE. İki saat içinde her şey aynı. Zerre değişmedi babam, ne olduysa da anneme oldu. Bir gün kadın kendini değerli hissetmedi, naz yapamadı. Sürekli fedakarlık edip durdu. Kocasından yana gün yüzü görmedi denir ya haah işte ondan :110:

Çok uzattım özür dilerim, iyi düşün arkadaşım çok iyi düşün.

Allah sizi koruyor haberiniz yok.Böyle bi adamdan çocuk yapmaya çalışacağınıza boşanıp hayatınıza bakın.Çocuğunuzun babası olmaya asla layık değil ne ona ne kendinize yapmayın bunu

Kendine aldigin cerceveyi niye eltine verecek missin acaba?
Hadi bunu gec.

Sandalyeden itmek ne demek?

Sen bu cocugu istediginden emin misin?

Valla iyi yapmiyorsunuz boyle sorunlu evlilklere cocuklari ortak ederek.....

Öncelikle allah yardımcın olsun, sana da bu olayı doğru şekilde ölçüp biçecek akıl fikir versin.

Yazdıklarını okuyunca maalesef babam geldi aklıma. O kadar iyi bir adamdır ki babam. Çocuğuna, kardeşine, annesine, babasına, yeğenine, gelinine vs. Ama gel gör ki anneme tam bir felek :KK43: Niye öyle dedin yengeme, çocuğu neden kaldırdın, sen nasıl bir insansın, nankörlük etme gibi bir sürü laf söz. Diyeceksin ki o halde annen fena ama bütün kalbimle söylüyorum, babam annemin eline su dökemez. Annem babamdan kat kat iyi bir insandır ama ne yazık ki şansız bir kadın.

Çocukluluğundan ne hatırlıyorsun deseler babamın hep annemi azarlayışını hatırlıyorum. Bir gün halamlar gelmiş eve, annem sofrayı donatmış o biçim. Yiyoruz içiyoruz annem dört dönüyor, halam anneme dedi ki peçete yok mu? Annem ay unutmuşum hemen veriyorum dedi. Babam çıldırdı sen nasıl bir insansın kız kardeşim gelmiş bir peçeteyi layık görmüyor musun? Zamanında neden indirmiyorsun? Maksadın ne senin!!!!!! Artık gerisini sen düşün.... Anlatsam ooo dünya kadar benzer hikaye.

Peki ya onların çocuğu olmak nasıl bir his dersen, allah ikisini de başımdan eksik etmesin ama ayrı olmalarını tercih ederdim. O evde yaşamamak için o tartışmaları huzursuzlukları duymamak için evden kaçmayı bile düşünmüştüm. İnan bana bir çok şeyi ucuz atlattım ama dünya kadar gereksiz hata yaptım. Sırf onlardan kaçmak için.

ne yazık ki babam hala aynı, sadece annem kulaklarını tıkamış durumda. Annem ev hanımı; işi gücü yoktu, ailesinin de durumu iyi değildi üstüne bir de çocukları olunca katlanıp kaldı işte. Şu an her babamı gördüğümde sus baba yapma baba karışma baba demekten dilimde tüy bitti. NAFİLEEE. İki saat içinde her şey aynı. Zerre değişmedi babam, ne olduysa da anneme oldu. Bir gün kadın kendini değerli hissetmedi, naz yapamadı. Sürekli fedakarlık edip durdu. Kocasından yana gün yüzü görmedi denir ya haah işte ondan :110:

Çok uzattım özür dilerim, iyi düşün arkadaşım çok iyi düşün.

Öncelikle sağol Allah razı olsun...
Bu yazdıkların bana hiç yabancı gelmedi canım... Bu yazdıklarının aynını bende bekarken yaşadım.. Benim babamda aynı senin baban gibiydi.. Sürekli kendi akrabasına ailesine karşı çok iyimser Annem ne dese ne yapsa yaranamaz... ağzını açsa sen sus konuşma karışma.. ve daha halen aynı durum devam etmekte. Sanırdım ki bi tek benim babam böyle ama görüyorum ki aynı durumda olanlarda varmış. Okuduğum anda kendi annem ve babam geldi aklıma...

Bende şuan aynı annemin kaderini yaşıyorum. Zaten bunu annemle her konuştuğumuzda dile getiriyoruz senin kaderinde aynı benim gibi kızım der...

Ama gel görki Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..... beni anlıyosun ve hak veriyosundur.Ayrılıp baba evinede gitmek kolay değil zor , çok zor... Babam çok baskıcı bi insan... 26 yaşındayım ve babam ağzımızı açıp bizi konuşturmaz bile. Hiç bi konuda fikrimizi sormaz , hep kendi doğruları oldu şimdiye kadar. Ve ben yine o eve gitsem aynı şekilde devam edecek... çok zor bi durumdayım..

Öncelikle sağol Allah razı olsun...
Bu yazdıkların bana hiç yabancı gelmedi canım... Bu yazdıklarının aynını bende bekarken yaşadım.. Benim babamda aynı senin baban gibiydi.. Sürekli kendi akrabasına ailesine karşı çok iyimser Annem ne dese ne yapsa yaranamaz... ağzını açsa sen sus konuşma karışma.. ve daha halen aynı durum devam etmekte. Sanırdım ki bi tek benim babam böyle ama görüyorum ki aynı durumda olanlarda varmış. Okuduğum anda kendi annem ve babam geldi aklıma...

Bende şuan aynı annemin kaderini yaşıyorum. Zaten bunu annemle her konuştuğumuzda dile getiriyoruz senin kaderinde aynı benim gibi kızım der...

Ama gel görki Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..... beni anlıyosun ve hak veriyosundur.Ayrılıp baba evinede gitmek kolay değil zor , çok zor... Babam çok baskıcı bi insan... 26 yaşındayım ve babam ağzımızı açıp bizi konuşturmaz bile. Hiç bi konuda fikrimizi sormaz , hep kendi doğruları oldu şimdiye kadar. Ve ben yine o eve gitsem aynı şekilde devam edecek... çok zor bi durumdayım..

Dönecek güvenli bir sığınağının olmaması gerçekten çok üzücü. Ayrıca annemle kaderim aynı deyip durma, söyleye söyleye oluyor :110:
İki kez düşük yapmış biri olarak söylüyorum: Bebek sahibi olmak istemeni de çok iyi anlıyorum. Tam 2,5 yıldır tedavi görüyorum. Aklımda sadece bebek fikri var. Hormonel midir bilmiyorum ama bebeğim olsun sarılayım koklayayım istiyorum sadece:anne:. Ama biz sadece anne tarafından bakıyoruz, birde çocuğun tarafına geç bakalım, gerçekten bu karı kocaya çocuk olmak ister misin? Anneni azarlayacak, ittirecek kaktıracak, sürekli laf sokacak. İster misin gerçekten?

Bilmiyorum çalışıyor musun? Çalışmıyorsan çalışmaya başla, ayaklarının üzerinde durabileceğin zamana kadar sabret. Sonra da asla birinin seni bu şekilde incitmesine ASLA İZİN VERMEEEEn Büyük KK

Back