- Konu Sahibi Veaskgittibizden
daha önce oldu mu böyle bi şeySonrasında çok üzüldüğünü neredeyse ağlıyacağını söyledi bana... tabi öyle olsa bile affedilir bi durum mu değil...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce oldu mu böyle bi şeySonrasında çok üzüldüğünü neredeyse ağlıyacağını söyledi bana... tabi öyle olsa bile affedilir bi durum mu değil...
daha önce oldu mu böyle bi şey
ANladim canim. Oyle bir konu vardi. O da da koca hep eltiyi savunup karisinin ona hediyeler almasini vs.. istiyordu. Valla erkekler erkek kardeslerine nedense cok duskun oluyor. Benimki de oyle. Kendinden buyuk memur abisi yuzunden( memur diye belirttim cunku benimki asgari ucretle calisan birisi) bir aydir issiz suan. Abisinin bir isi yuzunden issiz kaldi birbaydir da bulamiyoe yeni is. Ama kimsenin bizi dusundugu yok. Evimiz kira kimsenin umrunda degil. Ama esim hala abisine laf soyletmez. Eminim o evlendiginde bana onun karisiyla col yakin olmami ister. Bu durumlara alismamiz gerekiyor. Hoslandigimiz hir durum degil ama o da kardesi sonucta laf edemiyorsun. Benim sizde takildigim konu esinizin size siddet uygulamasi. Bu kucuk bir problem degil.Yok canım...öyle bi konu açmadım hiç. O zaten burda eltimi değil kardeşini söz konusu ediyo. Kardeşini düşündüğünden kendince
Anladım anladığım kadarıyla eşini seviyorsun düzelsin istiyorsun , bir daha böyle bir olay yaşamamak şartıyla düzeltmek için bi şeyler yapabilirsin.yani düzgün bi şekilde bütün sıkıntılarını anlatabilirsin ona. Ama sana tavsiyem bu süreçte çocuk filan düşünme, zaten tedavi görüyormuşsun zorlama kendiniÇok oldu kavgalarımız şiddet vs uzun zamandır olmuyo aylardır...
Hiçbirinin evliliği normal değil demekki.. elbette tartışma olur evlilikte ama hakaret,şiddet,itme,kakma bunlar normal şeyler değil.Ne bileyim çevremde gördüklerimdede oluyo böyle şeyler. Eltiminde oluyo abLamında oluyo...
ANladim canim. Oyle bir konu vardi. O da da koca hep eltiyi savunup karisinin ona hediyeler almasini vs.. istiyordu. Valla erkekler erkek kardeslerine nedense cok duskun oluyor. Benimki de oyle. Kendinden buyuk memur abisi yuzunden( memur diye belirttim cunku benimki asgari ucretle calisan birisi) bir aydir issiz suan. Abisinin bir isi yuzunden issiz kaldi birbaydir da bulamiyoe yeni is. Ama kimsenin bizi dusundugu yok. Evimiz kira kimsenin umrunda degil. Ama esim hala abisine laf soyletmez. Eminim o evlendiginde bana onun karisiyla col yakin olmami ister. Bu durumlara alismamiz gerekiyor. Hoslandigimiz hir durum degil ama o da kardesi sonucta laf edemiyorsun. Benim sizde takildigim konu esinizin size siddet uygulamasi. Bu kucuk bir problem degil.
Anladım anladığım kadarıyla eşini seviyorsun düzelsin istiyorsun , bir daha böyle bir olay yaşamamak şartıyla düzeltmek için bi şeyler yapabilirsin.yani düzgün bi şekilde bütün sıkıntılarını anlatabilirsin ona. Ama sana tavsiyem bu süreçte çocuk filan düşünme, zaten tedavi görüyormuşsun zorlama kendini
Hiçbirinin evliliği normal değil demekki.. elbette tartışma olur evlilikte ama hakaret,şiddet,itme,kakma bunlar normal şeyler değil.
Görücü usulü ile mi evlendiniz? Birbirinizi evlenmeden önce sevmiyor muydunuz? Yani insan hayat arkadaşını neden durduk yere sinsi, ara bozmaya çalışan kötü biri olarak düşünsün, kabul etmek bile istemez insan.Evet onun için o ve sevgili ailesi hep var zaten. Beni el olarak gördü çoğu zaman. Arayı bozmaya çalışan kinci sinsi biri olarak gördü daima.
Görücü usulü ile mi evlendiniz? Birbirinizi evlenmeden önce sevmiyor muydunuz? Yani insan hayat arkadaşını neden durduk yere sinsi, ara bozmaya çalışan kötü biri olarak düşünsün, kabul etmek bile istemez insan.
Eeee bak kendin soyluyorsun..Evet onun için o ve sevgili ailesi hep var zaten. Beni el olarak gördü çoğu zaman. Arayı bozmaya çalışan kinci sinsi biri olarak gördü daima.
Öncelikle allah yardımcın olsun, sana da bu olayı doğru şekilde ölçüp biçecek akıl fikir versin.
Yazdıklarını okuyunca maalesef babam geldi aklıma. O kadar iyi bir adamdır ki babam. Çocuğuna, kardeşine, annesine, babasına, yeğenine, gelinine vs. Ama gel gör ki anneme tam bir felek Niye öyle dedin yengeme, çocuğu neden kaldırdın, sen nasıl bir insansın, nankörlük etme gibi bir sürü laf söz. Diyeceksin ki o halde annen fena ama bütün kalbimle söylüyorum, babam annemin eline su dökemez. Annem babamdan kat kat iyi bir insandır ama ne yazık ki şansız bir kadın.
Çocukluluğundan ne hatırlıyorsun deseler babamın hep annemi azarlayışını hatırlıyorum. Bir gün halamlar gelmiş eve, annem sofrayı donatmış o biçim. Yiyoruz içiyoruz annem dört dönüyor, halam anneme dedi ki peçete yok mu? Annem ay unutmuşum hemen veriyorum dedi. Babam çıldırdı sen nasıl bir insansın kız kardeşim gelmiş bir peçeteyi layık görmüyor musun? Zamanında neden indirmiyorsun? Maksadın ne senin!!!!!! Artık gerisini sen düşün.... Anlatsam ooo dünya kadar benzer hikaye.
Peki ya onların çocuğu olmak nasıl bir his dersen, allah ikisini de başımdan eksik etmesin ama ayrı olmalarını tercih ederdim. O evde yaşamamak için o tartışmaları huzursuzlukları duymamak için evden kaçmayı bile düşünmüştüm. İnan bana bir çok şeyi ucuz atlattım ama dünya kadar gereksiz hata yaptım. Sırf onlardan kaçmak için.
ne yazık ki babam hala aynı, sadece annem kulaklarını tıkamış durumda. Annem ev hanımı; işi gücü yoktu, ailesinin de durumu iyi değildi üstüne bir de çocukları olunca katlanıp kaldı işte. Şu an her babamı gördüğümde sus baba yapma baba karışma baba demekten dilimde tüy bitti. NAFİLEEE. İki saat içinde her şey aynı. Zerre değişmedi babam, ne olduysa da anneme oldu. Bir gün kadın kendini değerli hissetmedi, naz yapamadı. Sürekli fedakarlık edip durdu. Kocasından yana gün yüzü görmedi denir ya haah işte ondan
Çok uzattım özür dilerim, iyi düşün arkadaşım çok iyi düşün.
Eeee bak kendin soyluyorsun..
Seni el olarak goren bir adama cocuk yapmak icin niye ugrasirsin aa canimm?
Öncelikle sağol Allah razı olsun...
Bu yazdıkların bana hiç yabancı gelmedi canım... Bu yazdıklarının aynını bende bekarken yaşadım.. Benim babamda aynı senin baban gibiydi.. Sürekli kendi akrabasına ailesine karşı çok iyimser Annem ne dese ne yapsa yaranamaz... ağzını açsa sen sus konuşma karışma.. ve daha halen aynı durum devam etmekte. Sanırdım ki bi tek benim babam böyle ama görüyorum ki aynı durumda olanlarda varmış. Okuduğum anda kendi annem ve babam geldi aklıma...
Bende şuan aynı annemin kaderini yaşıyorum. Zaten bunu annemle her konuştuğumuzda dile getiriyoruz senin kaderinde aynı benim gibi kızım der...
Ama gel görki Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..... beni anlıyosun ve hak veriyosundur.Ayrılıp baba evinede gitmek kolay değil zor , çok zor... Babam çok baskıcı bi insan... 26 yaşındayım ve babam ağzımızı açıp bizi konuşturmaz bile. Hiç bi konuda fikrimizi sormaz , hep kendi doğruları oldu şimdiye kadar. Ve ben yine o eve gitsem aynı şekilde devam edecek... çok zor bi durumdayım..