• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek için...

komiksiniz malasef ama sizinle polemiğe kesinlikle gerek yok fikir veriyoruz beğenmeyen tuhaf bir tipsiziniz komik derecede tuhaf nasıl denir bilemiyorum ama cahilsiniz :):KK14::KK14:

bildiniz gib davrabnamaya devam edin ozaman çoçuk doğuncada eşiniz bambaşka birine dönüşür eminim değişecektir:)) :))
gidip eltinize almasanız bile eşinize böyle konuşsanız, bunu bizi düşünerek aldım ama ona da alırım gidip fln. Unutur sormaz zaten herhalde aldın mı diye ve en azından kavga çıkmamış olur. Ama hiçbir şey eşinizi haklı çıkarmıyor, çok kırıcı.

Allah razı olsun... ne bileyim herzaman olduğu gibi hep buda geçer diyorum. Ama bu 5 senede kırıldıklarım toparlanamayacak kadar un ufak bi halde.. onu seviyorum ama böyle davranmayı belki keser diye ümid ettim şimdiye kadar. Çevremde görüyorum her evlilikte oluyo sürtüşmeler ama ne bileyim kırılmaktan paramparça olmaktan gerçekten çok yoruldum. Rabbim hayr etsin sonumuzu.
Sürtüşme başka şeydir, hele hele elti vb insanlar için hakaret ve fiziksel şiddet apayrı şeylerdir. Eltiniz için nasıl sizi kırabilir aklım almadı açıkçası. Annesiyle aranız nasıl? O mu dolduruyor acaba? Küçük bir meseleden ne çabuk size şiddet aşamasına gelebiliyor altı üstü çerçeve yani... Bu davranışlarda sevgi yok, hiddet ve kin var maalesef sebebi ne olabilir siz daha iyi bilirsiniz...

Eşiniz başka bir şeyin acısını çıkarıyor olabilir..ufak bir sebepten bu kadar çok tepki vermesi bunu düşündürttü..
Bence de önce eşinizle sağlıklı bir ilişki kurmaya çalışın sonra bebek düşünün derim.. Rabbim hayırlısını versin

Eşinde siz boşandıktan sonra çocuğu sizden kaçırıp annesine bırakıp sonra da başkasıyla evlenecek tip var.
o ve sevgili ailesi.
onun hayatı bu kadar.
siz ise çocuk doğurma makinesisiniz..
kusura bakmayın.

komiksiniz malasef ama sizinle polemiğe kesinlikle gerek yok fikir veriyoruz beğenmeyen tuhaf bir tipsiziniz komik derecede tuhaf nasıl denir bilemiyorum ama cahilsiniz :):KK14::KK14:

İlk başta yazdığın yorumdada cahil diyerek mi veriyosun fikrini. Olgunlaşmadan evlenmenin sonucu diyosunuz. Nerden biliyosunuz ne kadar olgun olup olmadığımı. Ben sadece burda yaşadığım bi olayı paylaştım o konuda fikir istedim sizden sizin ise yazdığınıza bakın. Neyse sağolun yinede

Sürtüşme başka şeydir, hele hele elti vb insanlar için hakaret ve fiziksel şiddet apayrı şeylerdir. Eltiniz için nasıl sizi kırabilir aklım almadı açıkçası. Annesiyle aranız nasıl? O mu dolduruyor acaba? Küçük bir meseleden ne çabuk size şiddet aşamasına gelebiliyor altı üstü çerçeve yani... Bu davranışlarda sevgi yok, hiddet ve kin var maalesef sebebi ne olabilir siz daha iyi bilirsiniz...

Yok kayınvalidemin bana herhangi bi zararı yok şükür... ama sorun eşimin beni sürekli başkaları için kırması. Bu ta en başından böyle oldu. Düşünmeden hareket eden biri zaten. Kardeşini öne sürüyo onun bana çok değer verdiğini benim onu önemsemediğimi düşünüyo ama alakası yok o algılamak istediği yönden algılıyo canım maalesef

Eşinde siz boşandıktan sonra çocuğu sizden kaçırıp annesine bırakıp sonra da başkasıyla evlenecek tip var.
o ve sevgili ailesi.
onun hayatı bu kadar.
siz ise çocuk doğurma makinesisiniz..
kusura bakmayın.

Evet onun için o ve sevgili ailesi hep var zaten. Beni el olarak gördü çoğu zaman. Arayı bozmaya çalışan kinci sinsi biri olarak gördü daima.

Eşiniz başka bir şeyin acısını çıkarıyor olabilir..ufak bir sebepten bu kadar çok tepki vermesi bunu düşündürttü..
Bence de önce eşinizle sağlıklı bir ilişki kurmaya çalışın sonra bebek düşünün derim.. Rabbim hayırlısını versin

Amin Allah razı olsun canım. Çabucak köpüren bi tip. Benim şimdiye kadar ona hep iyiliğim dokunmuştur daima kötülük yapsada ben herzaman unutmuş gibi davrandım. Belki de onun acısı çıkıyodur.....

İlk başta yazdığın yorumdada cahil diyerek mi veriyosun fikrini. Olgunlaşmadan evlenmenin sonucu diyosunuz. Nerden biliyosunuz ne kadar olgun olup olmadığımı. Ben sadece burda yaşadığım bi olayı paylaştım o konuda fikir istedim sizden sizin ise yazdığınıza bakın. Neyse sağolun yinede
konu açmışsınız dimi söylenenlere , fikirlere saygınız yoksa neden konu açtınız ?? sizin üslübunuz verdğiniz cevap cahilce eşinizin tavrıda cok kaba olmuş açıkça fikrimi söyledim neden size şiddet uygulayan birindennde ısrarla tedavi olup çoçuk yapıorsunuz diye sorun ne ?? nerden biliyorum tahmin ediyorum haa yaşa da bakmam ama olgunlaşmamış oturmamış bir karakteriniz var uslunbunuzdan çok beli ki benimle aynı cevabı veren b,ir çok insan olmuş bir okumadınız bile eminim umarım ne demek istediğimi anlayabilirsin:dondurma::dondurma:

Eşinizle tartışabilirsiniz, belki kardeşini çok seviyordur ona da almak istemiştir bilemem belki alt yapısı da vardır bunlar çözülür..
Ama kesinlikle sandalyeden sizi itmesi kakması tahammül edilecek bi şey değil, gözümün önüne geldi ben bile deli oldum
Böyle bir adamdan çocuk yapmayın derim

konu açmışsınız dimi söylenenlere , fikirlere saygınız yoksa neden konu açtınız ?? sizin üslübunuz verdğiniz cevap cahilce eşinizin tavrıda cok kaba olmuş açıkça fikrimi söyledim neden size şiddet uygulayan birindennde ısrarla tedavi olup çoçuk yapıorsunuz diye sorun ne ?? nerden biliyorum tahmin ediyorum haa yaşa da bakmam ama olgunlaşmamış oturmamış bir karakteriniz var uslunbunuzdan çok beli ki benimle aynı cevabı veren b,ir çok insan olmuş bir okumadınız bile eminim umarım ne demek istediğimi anlayabilirsin:dondurma::dondurma:

Seninle polemiğe girmek istemiyorum... Hala ısrarcı bi şekilde uslübunuza devam etmektesiniz... İyi akşamlar

Eşinizle tartışabilirsiniz, belki kardeşini çok seviyordur ona da almak istemiştir bilemem belki alt yapısı da vardır bunlar çözülür..
Ama kesinlikle sandalyeden sizi itmesi kakması tahammül edilecek bi şey değil, gözümün önüne geldi ben bile deli oldum
Böyle bir adamdan çocuk yapmayın derim

Sonrasında çok üzüldüğünü neredeyse ağlıyacağını söyledi bana... tabi öyle olsa bile affedilir bi durum mu değil...

:KK61:İyi geceler arkadaşlar...
Sizlere biraz içimi dökmek istedim. Ben 5,5 yıllık evliyim. Belki önceki açtığım konulardan bilenler olur beni...
Eşimle ara sıra sürtüşmelerimiz oluyo her evlilikte olduğu gibi, bende oda birden alev alan tipleriz. Alıştım artık , o yaptığımız her tartışma sevgimizin yanında sönük kaldığından daima unutuyorum, belkide unutmuş gibi yapıyorum bilmiyorum.
Akşam yine benim canımı sıktı bende kimseye anlatamadığımdan bu platformu keşfedeli bütün dertlerimi buraya yazar oldum.Ben şimdi aşılama tedavisi görüyorum zaten çok hassas bi dönemdeyim. Çocuğumun olmasını fazlasıyla istiyorum.Bugün bi markete çerceve gelmiş bende alışveriş yaparken gördüm bunu ve eğer Rabbim nasib ederse şimdi aşılama tutmasada eninde sonunda olcak dedim ve bi hevesle çocuk odası için teselli amaçlı kendime ve eşime, o çerceveden aldım.

Akşam eşim eve geldi iyi hoş sohbet güzel bi başlangıç yaptık yemeğimizi yedik falan sonrasında bende getirdim bunu gösterdim aşkım bak çok güzel dimi falan diye oda beğendi evet dedi.Bu arada eltimde hamile ve bana dedi ki ayşeyede alsaydın ya niye almadın bunu onlara verelim dedi.Bende söylerim böyle birşey geldiğini gider alır dedim.Başladı herzamanki gibi başkaları için beni kırmaya. Sen fesatsın sen donuzluk yapıyosun sen kötüsünde bilmem ne.
Doğmamış çocuğa don biçiyosun vs vs vs. Kayınvalidemlere gidicekdik ben giderken alırım kardeşimede nankör bilmem neler.Böyle bana kötü insanmışım muamelesi yapması okadar zoruma gidiyoki artık.

Eltim gerçekten iyi biri olsa alırım. Şimdiye kadar kendime ne aldıysam onada aldım.Daima ona ablalık yaptım.Düğün zamanı yanında oldum hep o ise beni düğün günü unutmuştu arkasına döndü biliyo eşimde gördü şimdiye kadar bana karşı davranışının hepsine şait kendisi ama hala ben kötü biriymişim gibi , haketmişim gibi o kişilere karşı bana bu lafları söyledi. Kendi bana bi kuruşun hesabını yapan biri.Ya daha neler neler uzun olurda okumazsınız diye yazmıyorum....

Arabada giderken kayınvalidemlere bir sürü hakaret bide gidiyorum aşılama yaptırıyorum buna bilmemneyinin keyfine yazıklar olsun tü senin suratına şöyle böyle. Daha yazamicam bi sürü şeyler. Okadar doluyum ki artık. Hep haketmediğim şekilde insanlardan muamele görüyorum.Eşimde dahil buna. Hep iyiliklerim dokunmuştur herkese karşı ama karşılığında ya hiç bişey yada kötülük gördüm şimdiye kadar. Ve artık kimse için bişey yapmamaya karar verdim ama öyle oluncada böyle bi muamele görüyorum. Bıktım yemin ederim hayattan.
Dünde sabah kahvaltı yaparken hiç olmadık bi sebepten anlatsam biliyorum bana hak verceksiniz böyle bi dönemimde beni kahvaltı masasında sandalyeden itti düşürdü , itti kaktı... Böyle bi zamanda bari beni biraz düşün be adam birazcıkk..

Daha fazla yazamıyorum. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu... :KK61:

Kusura bakmayın da 5 senede hiç tavrınızı koymadınız mı? Başkası için karısını kıran erkeğe ifrit oluyorum hele ki elti için karısını kıran erkeğe daha çok ifrit oluyorum. Nedir bu bazı erkeklerin elti sevdası adeta tiksiniyorum. Bu adamdan koca olmaz. Çocuk fikrini askıya alın derim.

Kusura bakmayın da 5 senede hiç tavrınızı koymadınız mı? Başkası için karısını kıran erkeğe ifrit oluyorum hele ki elti için karısını kıran erkeğe daha çok ifrit oluyorum. Nedir bu bazı erkeklerin elti sevdası adeta tiksiniyorum. Bu adamdan koca olmaz. Çocuk fikrini askıya alın derim.

Eltim için yapmıyo canım bunu kardeşini düşündüğünden... ya kardeşi için bile olsa buna yapmaya değermi kimse için değmez...

Back