- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Sırf çocuk için bu adam çekilmez be. Yazık edersin kendine de çocuğa da.
Dua edin canım benim için. Hayırlısı olması için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf çocuk için bu adam çekilmez be. Yazık edersin kendine de çocuğa da.
Hakkınızda hayırlısı olsun , Allah eşinize merhamet ve akıl fikir versin, insani davranışlara bürünsün inşallah en yakın günde..
Son parağrafı okumadım bence gerek de yok, okuduklarım yetti.
Sen bir de bu hanzoyu baba yapmaya mı uğraşıyorsun? Önce adam olsun da ondan sonra düşün bence. Çocuk sağlam ilişkileri olan mutlu bir aileye gitmeli ki her şey daha iyi olsun. Yoksa kağıttan kule gibi yıkılıverir her şey.
Neden ayşeye almadın diyince ayşeye daha güzel bişey almayı düşünüyorum demedin mesela?? anlayamıyorum neden biraz politik olamıyosunuz bu ailesel konularda? Bu arada eşiniz tam bir hödük o ayrı mevzu.
sizi itip yere düşüren birinden çoçuk yapmak için uğraşıyorsunuz birde neyin kafası bu ya nasıl bir cehalet seviyesidir o adama çoçuk doğurunca değişeceğinimi felan mı düşünüyorsun diyecek birşey bulamıyorum çok cahilsiniz çok beliİyi geceler arkadaşlar...
Sizlere biraz içimi dökmek istedim. Ben 5,5 yıllık evliyim. Belki önceki açtığım konulardan bilenler olur beni...
Eşimle ara sıra sürtüşmelerimiz oluyo her evlilikte olduğu gibi, bende oda birden alev alan tipleriz. Alıştım artık , o yaptığımız her tartışma sevgimizin yanında sönük kaldığından daima unutuyorum, belkide unutmuş gibi yapıyorum bilmiyorum.
Akşam yine benim canımı sıktı bende kimseye anlatamadığımdan bu platformu keşfedeli bütün dertlerimi buraya yazar oldum.Ben şimdi aşılama tedavisi görüyorum zaten çok hassas bi dönemdeyim. Çocuğumun olmasını fazlasıyla istiyorum.Bugün bi markete çerceve gelmiş bende alışveriş yaparken gördüm bunu ve eğer Rabbim nasib ederse şimdi aşılama tutmasada eninde sonunda olcak dedim ve bi hevesle çocuk odası için teselli amaçlı kendime ve eşime, o çerceveden aldım.
Akşam eşim eve geldi iyi hoş sohbet güzel bi başlangıç yaptık yemeğimizi yedik falan sonrasında bende getirdim bunu gösterdim aşkım bak çok güzel dimi falan diye oda beğendi evet dedi.Bu arada eltimde hamile ve bana dedi ki ayşeyede alsaydın ya niye almadın bunu onlara verelim dedi.Bende söylerim böyle birşey geldiğini gider alır dedim.Başladı herzamanki gibi başkaları için beni kırmaya. Sen fesatsın sen donuzluk yapıyosun sen kötüsünde bilmem ne.
Doğmamış çocuğa don biçiyosun vs vs vs. Kayınvalidemlere gidicekdik ben giderken alırım kardeşimede nankör bilmem neler.Böyle bana kötü insanmışım muamelesi yapması okadar zoruma gidiyoki artık.
Eltim gerçekten iyi biri olsa alırım. Şimdiye kadar kendime ne aldıysam onada aldım.Daima ona ablalık yaptım.Düğün zamanı yanında oldum hep o ise beni düğün günü unutmuştu arkasına döndü biliyo eşimde gördü şimdiye kadar bana karşı davranışının hepsine şait kendisi ama hala ben kötü biriymişim gibi , haketmişim gibi o kişilere karşı bana bu lafları söyledi. Kendi bana bi kuruşun hesabını yapan biri.Ya daha neler neler uzun olurda okumazsınız diye yazmıyorum....
Arabada giderken kayınvalidemlere bir sürü hakaret bide gidiyorum aşılama yaptırıyorum buna bilmemneyinin keyfine yazıklar olsun tü senin suratına şöyle böyle. Daha yazamicam bi sürü şeyler. Okadar doluyum ki artık. Hep haketmediğim şekilde insanlardan muamele görüyorum.Eşimde dahil buna. Hep iyiliklerim dokunmuştur herkese karşı ama karşılığında ya hiç bişey yada kötülük gördüm şimdiye kadar. Ve artık kimse için bişey yapmamaya karar verdim ama öyle oluncada böyle bi muamele görüyorum. Bıktım yemin ederim hayattan.
Dünde sabah kahvaltı yaparken hiç olmadık bi sebepten anlatsam biliyorum bana hak verceksiniz böyle bi dönemimde beni kahvaltı masasında sandalyeden itti düşürdü , itti kaktı... Böyle bi zamanda bari beni biraz düşün be adam birazcıkk..
Daha fazla yazamıyorum. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu...
sizi itip yere düşüren birinden çoçuk yapmak için uğraşıyorsunuz birde neyin kafası bu ya nasıl bir cehalet seviyesidir o adama çoçuk doğurunca değişeceğinimi felan mı düşünüyorsun diyecek birşey bulamıyorum çok cahilsiniz çok beli
tabiki evliyim ama eşimle kime ne verilecekse ortak karar alırız ve birbirimizin fikirlerine karşı saygılıyız itirme kaktırma cercev için birde
Canım kusura bakmada bu adamdan baba olmazniye eziliyorsun bu kadar lafın altında heves etmişsin almışsın bu kadar lafa başına çalardım onların hepsiniİyi geceler arkadaşlar...
Sizlere biraz içimi dökmek istedim. Ben 5,5 yıllık evliyim. Belki önceki açtığım konulardan bilenler olur beni...
Eşimle ara sıra sürtüşmelerimiz oluyo her evlilikte olduğu gibi, bende oda birden alev alan tipleriz. Alıştım artık , o yaptığımız her tartışma sevgimizin yanında sönük kaldığından daima unutuyorum, belkide unutmuş gibi yapıyorum bilmiyorum.
Akşam yine benim canımı sıktı bende kimseye anlatamadığımdan bu platformu keşfedeli bütün dertlerimi buraya yazar oldum.Ben şimdi aşılama tedavisi görüyorum zaten çok hassas bi dönemdeyim. Çocuğumun olmasını fazlasıyla istiyorum.Bugün bi markete çerceve gelmiş bende alışveriş yaparken gördüm bunu ve eğer Rabbim nasib ederse şimdi aşılama tutmasada eninde sonunda olcak dedim ve bi hevesle çocuk odası için teselli amaçlı kendime ve eşime, o çerceveden aldım.
Akşam eşim eve geldi iyi hoş sohbet güzel bi başlangıç yaptık yemeğimizi yedik falan sonrasında bende getirdim bunu gösterdim aşkım bak çok güzel dimi falan diye oda beğendi evet dedi.Bu arada eltimde hamile ve bana dedi ki ayşeyede alsaydın ya niye almadın bunu onlara verelim dedi.Bende söylerim böyle birşey geldiğini gider alır dedim.Başladı herzamanki gibi başkaları için beni kırmaya. Sen fesatsın sen donuzluk yapıyosun sen kötüsünde bilmem ne.
Doğmamış çocuğa don biçiyosun vs vs vs. Kayınvalidemlere gidicekdik ben giderken alırım kardeşimede nankör bilmem neler.Böyle bana kötü insanmışım muamelesi yapması okadar zoruma gidiyoki artık.
Eltim gerçekten iyi biri olsa alırım. Şimdiye kadar kendime ne aldıysam onada aldım.Daima ona ablalık yaptım.Düğün zamanı yanında oldum hep o ise beni düğün günü unutmuştu arkasına döndü biliyo eşimde gördü şimdiye kadar bana karşı davranışının hepsine şait kendisi ama hala ben kötü biriymişim gibi , haketmişim gibi o kişilere karşı bana bu lafları söyledi. Kendi bana bi kuruşun hesabını yapan biri.Ya daha neler neler uzun olurda okumazsınız diye yazmıyorum....
Arabada giderken kayınvalidemlere bir sürü hakaret bide gidiyorum aşılama yaptırıyorum buna bilmemneyinin keyfine yazıklar olsun tü senin suratına şöyle böyle. Daha yazamicam bi sürü şeyler. Okadar doluyum ki artık. Hep haketmediğim şekilde insanlardan muamele görüyorum.Eşimde dahil buna. Hep iyiliklerim dokunmuştur herkese karşı ama karşılığında ya hiç bişey yada kötülük gördüm şimdiye kadar. Ve artık kimse için bişey yapmamaya karar verdim ama öyle oluncada böyle bi muamele görüyorum. Bıktım yemin ederim hayattan.
Dünde sabah kahvaltı yaparken hiç olmadık bi sebepten anlatsam biliyorum bana hak verceksiniz böyle bi dönemimde beni kahvaltı masasında sandalyeden itti düşürdü , itti kaktı... Böyle bi zamanda bari beni biraz düşün be adam birazcıkk..
Daha fazla yazamıyorum. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu...
O zaman ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin kardeş başka yapıcak bişey yok çünküSürekli bu konularda problem yaşadığımdan alttan alma tavrımı yitirdim artık...
eşinizi huyuna gitmeyi düşündünüzmü peki hiç mesela cerceveyi verelim demiş dimi bn ona daha farklı rengini alırım onun eşyasına yakışmaz diyebilridin ne biliyim bu çok ucuz ayıp olmazmı mesela d,iyebilirdin bir cerceve kıskanan insan knumuna sokmuşsunuz kendinizi olgunlaşmadan evlenmenin sonu bu işteİşte herkes bir olmuyo demekki kişilik meselesi siz şanslıymışsınız ozaman... Boşanmayıda düşündüm zor bi durum oda neyapmam konusunda fikrim yok artık akışına bırakıyorum herşeyi
eşinizi alın karşınıza sakin bi biçimde konuşunİşte herkes bir olmuyo demekki kişilik meselesi siz şanslıymışsınız ozaman... Boşanmayıda düşündüm zor bi durum oda neyapmam konusunda fikrim yok artık akışına bırakıyorum herşeyi
eşinizi huyuna gitmeyi düşündünüzmü peki hiç mesela cerceveyi verelim demiş dimi bn ona daha farklı rengini alırım onun eşyasına yakışmaz diyebilridin ne biliyim bu çok ucuz ayıp olmazmı mesela d,iyebilirdin bir cerceve kıskanan insan knumuna sokmuşsunuz kendinizi olgunlaşmadan evlenmenin sonu bu işte
bildiniz gib davrabnamaya devam edin ozaman çoçuk doğuncada eşiniz bambaşka birine dönüşür eminim değişecektir:)) :))Yok niye alıyim ki bunu haketcek biri değil ? O bana 1 kuruşunu koklatmaz neden ben böyle bişey yapayım kime yaranıcam ?? Şimdiye kadar aldım ettimde kime yaranabildim ? Olgunlukla ne alakası var bunun karşındaki anlamayınca. Hep alttan ala ala bu hale geldik zaten
bildiniz gib davrabnamaya devam edin ozaman çoçuk doğuncada eşiniz bambaşka birine dönüşür eminim değişecektir:)) :))
İnanılmaz kırıcı ve ağır konuşan bir eşiniz var, çok üzüldüm gerçekten. Bu şekilde hayat nasıl geçecek