İçimi dökmek için...

Son parağrafı okumadım bence gerek de yok, okuduklarım yetti.

Sen bir de bu hanzoyu baba yapmaya mı uğraşıyorsun? Önce adam olsun da ondan sonra düşün bence. Çocuk sağlam ilişkileri olan mutlu bir aileye gitmeli ki her şey daha iyi olsun. Yoksa kağıttan kule gibi yıkılıverir her şey.

Haklısınız galiba...

Neden ayşeye almadın diyince ayşeye daha güzel bişey almayı düşünüyorum demedin mesela?? anlayamıyorum neden biraz politik olamıyosunuz bu ailesel konularda? Bu arada eşiniz tam bir hödük o ayrı mevzu.

Neden ayşeye almadın diyince ayşeye daha güzel bişey almayı düşünüyorum demedin mesela?? anlayamıyorum neden biraz politik olamıyosunuz bu ailesel konularda? Bu arada eşiniz tam bir hödük o ayrı mevzu.

Sürekli bu konularda problem yaşadığımdan alttan alma tavrımı yitirdim artık...

sizi itip yere düşüren birinden çoçuk yapmak için uğraşıyorsunuz birde neyin kafası bu ya nasıl bir cehalet seviyesidir o adama çoçuk doğurunca değişeceğinimi felan mı düşünüyorsun diyecek birşey bulamıyorum çok cahilsiniz çok beli

Tedavi sürecinin ortasındayım zaten şuan bu yazdıklarım 2 gün içinde olan şeyler... siz evlimisiniz?

tabiki evliyim ama eşimle kime ne verilecekse ortak karar alırız ve birbirimizin fikirlerine karşı saygılıyız itirme kaktırma cercev için birde

tabiki evliyim ama eşimle kime ne verilecekse ortak karar alırız ve birbirimizin fikirlerine karşı saygılıyız itirme kaktırma cercev için birde

İşte herkes bir olmuyo demekki kişilik meselesi siz şanslıymışsınız ozaman... Boşanmayıda düşündüm zor bi durum oda neyapmam konusunda fikrim yok artık akışına bırakıyorum herşeyi

Canım kusura bakmada bu adamdan baba olmazniye eziliyorsun bu kadar lafın altında heves etmişsin almışsın bu kadar lafa başına çalardım onların hepsini

İşte herkes bir olmuyo demekki kişilik meselesi siz şanslıymışsınız ozaman... Boşanmayıda düşündüm zor bi durum oda neyapmam konusunda fikrim yok artık akışına bırakıyorum herşeyi
eşinizi huyuna gitmeyi düşündünüzmü peki hiç mesela cerceveyi verelim demiş dimi bn ona daha farklı rengini alırım onun eşyasına yakışmaz diyebilridin ne biliyim bu çok ucuz ayıp olmazmı mesela d,iyebilirdin bir cerceve kıskanan insan knumuna sokmuşsunuz kendinizi olgunlaşmadan evlenmenin sonu bu işte

eşinizi alın karşınıza sakin bi biçimde konuşun

Yok niye alıyim ki bunu haketcek biri değil ? O bana 1 kuruşunu koklatmaz neden ben böyle bişey yapayım kime yaranıcam ?? Şimdiye kadar aldım ettimde kime yaranabildim ? Olgunlukla ne alakası var bunun karşındaki anlamayınca. Hep alttan ala ala bu hale geldik zaten

bildiniz gib davrabnamaya devam edin ozaman çoçuk doğuncada eşiniz bambaşka birine dönüşür eminim değişecektir:)) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…