- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayin ama boyle biriyle cocuk fikrini nasil dusunebiliyorsunuz aklim almiyor.
Bebek olayini bir muddet askiya al bence ve ona karsi sessizles. Evliliginiz duzelmeden cocuk olursa daha cok yipranirsin hem bebege de yazik.Bu akşam özellikle. Bütüm hayallerim herşeyim yıkıldı yerle bir oldu zaten...
Boyle bir adami cocuk sahibi etme fikrini bir kez daha dusun derim. Allah yardimcin olsun.
Bebek olayini bir muddet askiya al bence ve ona karsi sessizles. Evliliginiz duzelmeden cocuk olursa daha cok yipranirsin hem bebege de yazik.
Bu yukarıda yazdıkların insanlık sorunu zaten..
Suçluya suçsuz dedik, kaçanı kovaladık daha ne beklersin..
Ve daima kaybeden iyiler oldu...
Hakkinizda hayirlisi olsun..Tedavi sürecinin sonuna geldik zaten... düşündüm kessem mi diye ama bedenimede yazık onca ilaç iğne kullandım... Ne yapacağımı bilemez oldum...
Kesin bu kadar seyden sonrada gelip hiç bişey olmamış gibi davranıyordur.
Ben Bazen Rabbimin bilipte çocuk nasip etmedigini düşünüyorum.
Öyle oldu ama emin ol bir yerlerde kazanıyorlar..
Vaz geçme.
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Bu adama çocuk doğurup birde ödül mü vereceksin ?
Ayrıca sandalyeden itip hirpalamak nedir ya ? Cakamadin mi ağzına bi tane ?
Çek git babanın evine , çocuk falan doğurma bu adamdan ..hem ne alaka bin bir türlü hayal kurarak aldığım çerçeveyi eltime verecekmişim ? Seninki kasiniyo bence .. yok mu abin falan ?
Biraz bebek için acele etme.Aynen öyle canım. Erkekler çok duygusuz , çok gaddarlar... Şimdiye kadarda ailemin düşünceside hep bu yönde oldu zaten. Onlara anlatsam daha ne için uğraşıyosun sen diye bana kızacaklar...