Icimi bosalttim yine doluyor. Kum saati mubarek.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
CAN SIKINTISI. Gecenin 1'inde uyuyamamak ve boyle bir topik acmak. Sonumu iyi gormuyorum. Sacma ne varsa artik burda yazicam. Katilmak isteyen gulmekten katilabilir.

bende katılabilirmiyim?
gülmekten....
ihtiyacım var gibi gibi
ama benimkisi dram ya
nöbette insanların ateşlenen çocuklarına bakıyorum
kendi oğlum evde ateşli yatıyo....
alsana komedi-dram:KK51:

2012 ejderha yili. Sans ve bereket yili. Iyi olmasi gerekiyordu. Neye benzedigini anlamadim be 2012. Sikayetim var senden. Nikimi de degistiricem senin yuzunden.

Bugun ne yaptim. Kaslarimi aldirdim. Yarin fotograf cektirecektim passaport icin. Onun yerine ailemle iliskimi kestim. Bileti de iptal edicem. Etsem de parami geri alamam. Niye aldim ben o bileti onu bilmiyorum. Onun disinda web sitesi olan birine tanisabilir miyiz diye mesaj attim. Bakalim ne cevap verecek:) Belki de vermez. Ben olsam ben de cevap vermezdim. Manyak mi sapik mi ne derdim.

Son düzenleme:
Bugun ne yaptim. Kaslarimi aldirdim. Yarin fotograf cektirecektim passaport icin. Onun yerine ailemle iliskimi kestim. Bileti de iptal edicem. Etsem de parami geri alamam. Niye aldim ben o bileti onu bilmiyorum. Onun disinda web sitesi olan birine tanisabilir miyiz diye mesaj attim. Bakalim ne cevap verecek:) Belki de vermez. Ben olsam ben de cevap vermezdim. Manyak mi sapik mi ne derdim.

dimi kıl tüy var bide
naptın naptınnn
adam cvp vermedimi
hahah ne çılgınsın yahu:KK34::KK4::KK4:

dimi kıl tüy var bide
naptın naptınnn
adam cvp vermedimi
hahah ne çılgınsın yahu:KK34::KK4::KK4:

Herseyi beceriyorum da su kaslari beceremiyorum. Hatta birini almaya calistim biraktim. Alan kadin demez mi ki kim aldiysa cok kotu almis. Ben de ben aldim demedim dokuldu dedim:) Sarimsak sur gurlesir dedi.

Evet yaptigim birsey degil ama hissediyorum cevap verecek:)

Son düzenleme:
Bir itiraf daha. Bugun bir doktordan bitkisel bir sinir yatistirici aldim saat 10 gibi anca etkisini simdi gosteriyor. Once agladim simdi guluyorum. Umarim bunlar ileride aleyhime kullanilmaz:)

ya ne bilim hergün aynaya bakıp üzülmekte çok kötü
emzirdim oğlumu ardından sarktılar çok kötü bi görüntü ya
bilmemki pişman olurmuyum acep:KK31::26:

sanırım satılmıyor :)
amannnn yapıverem hastanemde beş dakika
nolcakki alırımda raporumu dinlenmiş oğluma vakit ayırmış olurum

Bugun biraz daha iyiyim. Tatile gelmiyorum. Iptal ettim bileti . Eski giysilerimi topladim ikinci ele veriyorum.Yarin kuafore gidip sacimi kestirip, boyaticam. Hayatimda eski ne varsa cikartmaya karar verdim. Burasi benim gunlugum gibi. Yazinca biraz rahatliyorum.

Son düzenleme:
Ilacimi erken aldim bugun. Kafam rahat. Simdi de cappuccino mu iciyorum. Aslinda hic birsey bize ait degilmis hayatta. Ona gore yasamak lazimmis. Insan ne yapiyorsa kendine yapiyormus. Baskalarini mutlu etmeye calisirken kendin mutsuz oluyormussun. Biraz gec oldu ama anladim. Kendime 4 ay verdim bakalim.

Cogu isimi bugun hallettim. Iyi ya da kotu bir tatile gidiyorum. Ilaca da 2 gun kaldi, zaten toplam 5 gundu. Ailemle de konusmaya basladim. Sanirim iyi seyler olacak artik.

Mesaj kutun doluydu bende mesaji bir turlu atamadim. Bir suru sey yazdim ama kaldi oyle. Bugun kendimi lanetledigimin ikinci haftasi, tam iki hafta oldu. Zor gunler geciriyorum. Up and down. Bir sure yokum. Veda konusunda hic bir zaman iyi olmadim. Beceremem de zaten. Belki bir gun toparlanirsam gorusuruz yine. Seninle konusmak guzeldi kendine iyi bak.

X