• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu içime sinmeyen koltuk takımım ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence çok güzelll benimde oturma odamdaki takım buna çok benzer..eve gelen misafirler salonda değil oturma odasında oturmak istiyolar daha sıcak samimi olmuş koltuklardan diye...

teşekkür ederimm.. çok sevindim... benim odamda sıcak ve samimi olur inşallah :16:

Bence düşün derim sonuçta herseye gider krem simdi silinebilir kumaşlar var zorluk çekmezsin canım ablam mor aldı şimdi çok pişman ...

hadi yaa :18: bize rahatlıkla silinebilir , leke tutmayan kumaşlar kullanıldı dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum.. ancak kullanmaya başladığımda anlarım :31:

oturma odası için uygun görünüyor güle güle kullanın
rengini biraz koyu buldum ama odan genişse sorun yasamazsın gibi , mümkün oldugunca göz yormayan halı perde modelleriyle gayet hoş hale getirebilirsin bence

şimdilik tek oda yapacağım için çok klasik bir takım almak istemedim.. evet halı ve perdem kesinlikle sade olacak :31: çok teşekkür ederim :34:

bu takımdan birinde de görmüştüm ve çok beğenmiştim. beyaz ağırlık bir dekorasyon yapmış ve koyu rengini kırmış çokda hoş olmuş valla.
beyaz, vizon, krem koltuk takımlarından bana gına geldi artık herkesin evi aynı gibi, böyle canlı şeyler hem faklı hemde cıvıl cıvıl güle güle oturun

bu takımdan birinde de görmüştüm ve çok beğenmiştim. beyaz ağırlık bir dekorasyon yapmış ve koyu rengini kırmış çokda hoş olmuş valla.
beyaz, vizon, krem koltuk takımlarından bana gına geldi artık herkesin evi aynı gibi, böyle canlı şeyler hem faklı hemde cıvıl cıvıl güle güle oturun

bende beyaz renk kullanacağım :46: evet genelde insanlar krem ve vizona yöneliyor.. ben mobilyacıya girdiğim gibi pembelerin morların yanına koşuyorum :1: beğenmiş olmanıza çooook sevindim :16:

aslında çok kötü değil önemli olan evinizdeki huzur eşyaların hepsi gelir geçer kısmetinizde bu varmış demek ki üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızda :))

aslında çok kötü değil önemli olan evinizdeki huzur eşyaların hepsi gelir geçer kısmetinizde bu varmış demek ki üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızda :))

teşekkür ediyorum.. evet gerçekten kısmetimde bu varmış.. bu koltuğun haricindeki tüm koltuklar aklımda kalmıştı onların hiç biri olmadı nasip bu koltuklaraymış :31: dediğiniz gibi yeterki huzur olsun :16:

Canım aslında çok güzel bir koltuk takımı insanın içini açıyor cıvıl cıvıl ben şahsen çok beğendim.

canım benimm çok teşekkür ediyorum.. olur di mi canım?? koltuğum ve perdem sade olacak.. koltuğu , perdeyi , halıyı bir arada görünce güzel şeyler olacak inşallah :16:

canım sakın renki yani mor fon yada aksesuar falan alma. ben sevemedim bu takım renk işini. herşeyini beyaz al. halın düz beyaz olsun aksesuarlarında. çok güzel bir oda olur. iyi günlerde kullan

canım sakın renki yani mor fon yada aksesuar falan alma. ben sevemedim bu takım renk işini. herşeyini beyaz al. halın düz beyaz olsun aksesuarlarında. çok güzel bir oda olur. iyi günlerde kullan

çok teşekkür ederim.. evet benim niyetimde geriye kalan tüm eşyaları beyaz almak.. yemek odamı da bembeyaz aldım :16:inşallah beyazlar sayesinde ferah bir oda olur :34:

aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım :31:

Eki Görüntüle 969561

Ahhh ah içine sinmeyen miiii...Bence müthiş..Ben de bunun aynısını beğenmiştim ama malesef çok pahalı geldi..Kıymetini bilin ve güle güle oturun :)

Ahhh ah içine sinmeyen miiii...Bence müthiş..Ben de bunun aynısını beğenmiştim ama malesef çok pahalı geldi..Kıymetini bilin ve güle güle oturun :)

canımm benim çok teşekkür ederim.. evime gelince koltukları sevdim.. halı ve perdeyle tamamlayınca çok da hoş olduk.. artık içime sinen koltuk takımı oldular :9:

canımm benim çok teşekkür ederim.. evime gelince koltukları sevdim.. halı ve perdeyle tamamlayınca çok da hoş olduk.. artık içime sinen koltuk takımı oldular :9:

Sevindim, güle güle oturun inşallah :)) Ben de böyle renkli bir salon düşünürken nasıl olduysa vizon oldu.Halı ve perde ile renklendiricem artık :))

Sevindim, güle güle oturun inşallah :)) Ben de böyle renkli bir salon düşünürken nasıl olduysa vizon oldu.Halı ve perde ile renklendiricem artık :))

benimde aklımda hiç bu tarz bir koltuk takımı yoktu ama o oluverdi :) eve geldikten sonra halı ve perdeyle güzel bir şekil aldı.. :16: sizde perde ve halıyla çok da güzel renklendirirsiniz.. mis gibi de olur :46:

Back
X