• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu içime sinmeyen koltuk takımım ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok teşekkür ederim.. yorumlar sayesinde sevmeye başladım bile :34: bir yandan da düşünüyorum istediğim koltuğu alsaydım bir zaman sonra ondan da gönlüm geçecekti.. o yüzden kafama takmayacağım :31:

Doğru diyorsun
Heeem Mor sevilmez mi yaaa :69:
Pembe aşkı, mor aşkı :69:

çook sevindimm :16: vallahi sevmeye başladım koltuklarımı :46:çok teşekkür ederimm :34:

:nazar::nazar:bence hayat dolu cıvıl cıvıl misss güle güle saglıcakla oturunn :nazar::nazar:
:29::4::4::76::76::48::48::48::64::64::64::74::74::74::62::62::60::60::60::66::66::66::65::65::65::119::119::103::103::103::74::74::74::71::71::71::69::69::123::123::122::122::122::122::121::121::121::132::131::131::131::126::126::96::124::124::124::39::39::54::54::68::68::68:

hayırlısıyla inşallah olur canımm :16: bu arada ne kadar daha var ki??

şöyle diyim aday adayı bile yok :1::1::1: 4 buçuk senelik bi birlikteliğim vardı bi evlenmeyi düşünüyorduk okulumuz bitince ama bi sene oldu ayrıldık hem de kötü bi şekilde.o yüzden uzun bi süre düşünmüyorum biraz yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum.tabi ben böyle diyorum ama kısmetin nerde ne zaman çıkacağı belli değil.

koltuk takımına bayıldım geçen gün eşime şimdiki aklım olsa mor bir koltuk takımı alırdım demiştim ve senin koltuklarını görünce işte bu dedim ama senin içine sinmemiş:44:

şöyle diyim aday adayı bile yok :1::1::1: 4 buçuk senelik bi birlikteliğim vardı bi evlenmeyi düşünüyorduk okulumuz bitince ama bi sene oldu ayrıldık hem de kötü bi şekilde.o yüzden uzun bi süre düşünmüyorum biraz yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum.tabi ben böyle diyorum ama kısmetin nerde ne zaman çıkacağı belli değil.

kesinlikle öyle her şey nasip kısmet.. inşallah senin için hayırlısı olur.. bende uzun bir birlikteliğin ardından artık evlenmeyi düşünmediğim bir zamanda nişanlımla tanıştım.. birden kendimi nişanlısını askere göndermiş ve şafak sayan bir kız olarak buldum.. asker şafağı bitti şimdide düğün şafağı sayar oldum.. hiç ummadığın anda ummadığın şeyleri veriyor hayat.. yeter ki hayırlısını versin :34:

koltuk takımına bayıldım geçen gün eşime şimdiki aklım olsa mor bir koltuk takımı alırdım demiştim ve senin koltuklarını görünce işte bu dedim ama senin içine sinmemiş:44:

aklım başka bir koltuk takımında kalmıştı ama şimdi sizlerin beğendiğini görünce çok mutlu oluyorum ve koltuk takımımı seviyorum :16:gerçekten çok teşekkür ederimm :31:

kesinlikle öyle her şey nasip kısmet.. inşallah senin için hayırlısı olur.. bende uzun bir birlikteliğin ardından artık evlenmeyi düşünmediğim bir zamanda nişanlımla tanıştım.. birden kendimi nişanlısını askere göndermiş ve şafak sayan bir kız olarak buldum.. asker şafağı bitti şimdide düğün şafağı sayar oldum.. hiç ummadığın anda ummadığın şeyleri veriyor hayat.. yeter ki hayırlısını versin :34:

çok doğru diyorsun cnm.Rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin.bakıyorsun sanki hayırlısı bu gibi düşünüyorsun ama bilmiyorsun aslı senin için hayırlı olan seni bekliyor :44::44: o yüzden her şeyi olağana bıraktım.

çok doğru diyorsun cnm.Rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin.bakıyorsun sanki hayırlısı bu gibi düşünüyorsun ama bilmiyorsun aslı senin için hayırlı olan seni bekliyor :44::44: o yüzden her şeyi olağana bıraktım.

en iyisini yaptın canım.. Rabbim gönlüne göre verir inşallah :16:

Model olarak güzel ancak farklı kumaş rengiyle daha güzel olacağını düşünüyorum ben çiçek deseni sevmem mor severim ama bunun moru bir garip geldi bana.Benim fikrim tabi ki Allah güle güle kullanmayı nasip etsin ileride değiştirirsiniz :)

Model olarak güzel ancak farklı kumaş rengiyle daha güzel olacağını düşünüyorum ben çiçek deseni sevmem mor severim ama bunun moru bir garip geldi bana.Benim fikrim tabi ki Allah güle güle kullanmayı nasip etsin ileride değiştirirsiniz :)

bunun moru pembe ve mor arası bir şey sanırım :44: ben çiçek desenini seviyorum ama bu koltuklar tam olarak istediğim tarz değil.. yorumunuz için ve iyi dilekleriniz için çook teşekkürler :16:

Back
X