Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş ...ben çok beğendim
çiçekli şeyleri pek sevmem tatlım bende beğenmedim ama güzelleştirirsin evini sen ben enzadakileri çok beğeniyorum sade ve şık
aslında ben çiçekli şeyleri seviyorum ama nedendir bilmiyorum bu koltuklar da pek sevemedim..inşallah dediğiniz gibi olur ve aksesuarlarla falan bir şekilde güzelleştiririm
![]()
salona mı aldın bunu
canım gayet güzel güle güle kullan inşallah hem kafana takma çünkü içine çok sinerek alsan bile sıkılıyorsun bir zaman sonra alışırsın biraz kullandıktan sonrada yüzünü değiştirirsin
e yeni evine içine sineni alırsın hem kötü değil abartma kullanın eskitin![]()
düğünü borçsuz atlatabilirsek kendi evimize geçerken yeni koltuklar alabiliriz diye düşünüyorum..bunları dilediğimce kullanayım
![]()
aynen hatta bir bakıma iyi durmadan üstünde tepinilcek ben tam içime sinen bayıldığım bir koltuğum üzerinde rahat otramazdım bişley dökülse delirirdim![]()
aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım
Eki Görüntüle 969561
cok güzel ben cok begendim berjerler falan süper cok iyi bi tercih bence takma kafana bu kadar
ben acemiliğimi bu koltuklarda atayım.. ev hanımlığına alıştığımda istediğim koltukları alırım..
![]()
aynen hatta bu fikir banada yattı:d bende öle yapıcam kiraya çıkarsak![]()
:) bu arada hayırlı teskereler.. nişanlım askerden geleli 10 gün oluyor.. darısı sizlere inşallah![]()
amin tatlım çok teşekkür ederim enzayı aklında tut evine taşınırken![]()
aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım
Eki Görüntüle 969561