Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu içime sinmeyen koltuk takımım ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

morfistan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
2.659
50
358
aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım :31:

$1034_thumb[1].webp

çiçekli şeyleri pek sevmem tatlım bende beğenmedim ama güzelleştirirsin evini sen ben enzadakileri çok beğeniyorum sade ve şık

çiçekli şeyleri pek sevmem tatlım bende beğenmedim ama güzelleştirirsin evini sen ben enzadakileri çok beğeniyorum sade ve şık

aslında ben çiçekli şeyleri seviyorum ama nedendir bilmiyorum bu koltuklar da pek sevemedim.. :50: inşallah dediğiniz gibi olur ve aksesuarlarla falan bir şekilde güzelleştiririm :31:

canım gayet güzel güle güle kullan inşallah hem kafana takma çünkü içine çok sinerek alsan bile sıkılıyorsun bir zaman sonra alışırsın biraz kullandıktan sonrada yüzünü değiştirirsin

canım gayet güzel güle güle kullan inşallah hem kafana takma çünkü içine çok sinerek alsan bile sıkılıyorsun bir zaman sonra alışırsın biraz kullandıktan sonrada yüzünü değiştirirsin

canımm çok teşekkür ediyorum.. evet çok doğru diyorsun bir süre sonra yüzünü değiştirebilirim :31:

düğünü borçsuz atlatabilirsek kendi evimize geçerken yeni koltuklar alabiliriz diye düşünüyorum.. :31: bunları dilediğimce kullanayım :1:

aynen hatta bir bakıma iyi durmadan üstünde tepinilcek ben tam içime sinen bayıldığım bir koltuğum üzerinde rahat otramazdım bişley dökülse delirirdim:D

aynen hatta bir bakıma iyi durmadan üstünde tepinilcek ben tam içime sinen bayıldığım bir koltuğum üzerinde rahat otramazdım bişley dökülse delirirdim:D

:1: ben acemiliğimi bu koltuklarda atayım.. ev hanımlığına alıştığımda istediğim koltukları alırım.. :46:

aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım :31:

Eki Görüntüle 969561

degistrme sansin yok mu?cunku ben takintilimdir boyle konularda sonucta hemen kullan at gibide bisey degil yani :31::31::31:

Back
X