İçime sinmeyen alışveriş

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba herkese
Bugün binanın önüne minibüs tarzı bir arabayla seyyar çeyizlik ürün satan birileri geldi. Annem kadınların toplandığını görünce bakmış ne var ne yok diye ardından beni çağırdı bakmam için.
Kütahya porselen takımı yanında ismi çok duyulmadık çelik tencere,düdüklü tencere ve 7 parça granit bir takımla birlikte 480 TL'ye sattığını söylediler. Ben sadece porselen setini beğendim diğerlerini almasak olmaz mı dedim ısrarla o şekilde kabul etmedi adam.
Ben anneme boşver alma dedikçe annem gitti evden para getirdi pazarlık yaptı hepsine 400 Tl verdi.
Adamın davranışları bana şüpheli geldi çok acele ettiriyordu alıyorsanız alın almıyorsanız kaldırıyorum gibi davrandı. Sağına soluna sahte ürün mü diye baktım fakat bildiğin mağaza ürünü amblemi her şeyi var. Onlar konuşurken internet fiyatlarına baktım özellikle porselenler indirimli olmuş oldu.
Alsak mı almasak mı derken (çeyizi ihtiyacım olduğu için) ben bir şey demedim ama annem almış bulundu.
İçime sinmeyen adamların davranışları idi neden bu kadar acele davrandılar acaba diye düşünüyorum. Tamam mağazadan taksitle alıyoruz zaten de tencereler de fena değildi az çok anlarız basit veya adiye benzemiyor biraz kafam karıştı...Benzer bir şey yaşamış olan var mı?

Tek sorun acele ettirmesiyse normal. Zabitaya yakalanma riski var cunku adamin.
Ama bence kasikci elmasi satmiyorsa sokak saticisina porselen urun bile olsa 400 lira verilmez. Magazadan gider alirim

Çalıntı ürün olmasın aklıma bu geldi,yada zabıtadan falan mı kaçıyorlardı bir sürü nedeni olabilir aslında,sokaktan aldığınız için fatura falan da yoktur,ve tabak takımı gerçekten kütahya porselen mi.

Tencer tava falan bunlarda çok fazla kanserojen oluyor, pişirdikçe de yemeklere geçiyor. Yani sağına soluna iyi bakın, markasını falan iyi araştırın bence

Tek sorun acele ettirmesiyse normal. Zabitaya yakalanma riski var cunku adamin.
Ama bence kasikci elmasi satmiyorsa sokak saticisina porselen urun bile olsa 400 lira verilmez. Magazadan gider alirim
Zabıta pek gezmez bu çevrede ki çok fazla satıcı oluyor bu şekilde.

Aynen benimde aklıma sonradan geldi,çalıntı olabilir mi acaba diye...
Mağaza tecrübem olduğundan az çok sahneyi gerçeği ayırt edebiliyorum sahte değildi kesinlikle...

Zabıta pek gezmez bu çevrede ki çok fazla satıcı oluyor bu şekilde.
Sikayet edilebilir ama adam. Risk var sonucta. Fatura vermiyor maliyeye yakalanabilir. Mali polis de musteri kiligina girip urun aliyor onlardan ve bu sekilde yakaayip ceza kesiyorlar

Seyyar satıcı sonuçta yavaş yavaş satamaz zabıta pek acımıyor bu dUrumda güzl ve kalitelyse ben acele etmesine takılmazdım şahsen sokak aralarında böyle oluyor çünkü

sitelerde bu tip satıcılar yasak. kovulma riski var, o yüzden acele etmiş olabilir. ama sokak satıcısından 400 liralık mal alınmaz. hadi hasarlı, kırık vs. nerede bulacaksınız bi daha?
Siteye girmedi dışarıda satıyordu,zabıta pek gezmez buralarda sürekli meyve sebze satanlar oluyor mahalle arasında.İçine ayrıntılı şekilde baktık zaten kırık çizik yok.

sitelerde bu tip satıcılar yasak. kovulma riski var, o yüzden acele etmiş olabilir. ama sokak satıcısından 400 liralık mal alınmaz. hadi hasarlı, kırık vs. nerede bulacaksınız bi daha?
Siteye girmedi dışarıda satıyordu,zabıta pek gezmez buralarda sürekli meyve sebze satanlar oluyor mahalle arasında.İçine ayrıntılı şekilde baktık zaten kırık çizik yok.

Tencer tava falan bunlarda çok fazla kanserojen oluyor, pişirdikçe de yemeklere geçiyor. Yani sağına soluna iyi bakın, markasını falan iyi araştırın bence
Annem bakarken ben o arada internetten baktım fiyat ürün karşılaştırması için kötü mallar değil. Benim kafamı kurcalayan satıcının tavrıydı genel olarak.

Sikayet edilebilir ama adam. Risk var sonucta. Fatura vermiyor maliyeye yakalanabilir. Mali polis de musteri kiligina girip urun aliyor onlardan ve bu sekilde yakaayip ceza kesiyorlar
Aynen o da olabilir haklısınız...

Seyyar satıcı sonuçta yavaş yavaş satamaz zabıta pek acımıyor bu dUrumda güzl ve kalitelyse ben acele etmesine takılmazdım şahsen sokak aralarında böyle oluyor çünkü
İşte bu yüzden ikilemde kaldım. Ürünler güzel diğer kadınlar da değer paraya dediler,ben çalıntı mal olmasından şüphelendim. Annem mağazadan da alırız bunları günlük kullanırsın diyince bir şey diyemedim.

Çalıntıyı bu kadar rahat satamazlar kaçak ürün olabilir ama

Ama bu tarz satış böyle yapılır ki

Acele ettirecek gaza getirecek

Kapış kapış ortam yapacak ki satabilsin

Psikolojik taktik o

Ama bu tarz satış böyle yapılır ki

Acele ettirecek gaza getirecek

Kapış kapış ortam yapacak ki satabilsin

Psikolojik taktik o
Diğer kadınların almayacağını anlayınca hemen bize sattı gitti,başka bir şey olsa biraz daha beklerdi başkaları da gelir duyup belki diye... Arkadaşların dediği gibi faturasız mal yanii kaçak,şikayet edilmekten korktu hata ettik almakla ama iş işten geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…