icime attiklarimi paylasacagim

Allah sabır versin şimdi sizin durumu çevremdekilerle karşılaştırınca yazmadan edemedim bütün yorumları okumadım ama bir arkadaş başta,on bilezik az mı demiş bence aileniz on bilezikten daha fazla masraf yapmış size, eğer oğullarını evlendiriyorlarsa masrafı da göze almış olmaları gerekiyor,altın kemer mi almış size anons etirmiş üstüne.. sizde okumuş meslek sahibi insansınız elinizi salasaydınız ellisi:) Bence bu saaten sonra kendinizi daha fazla ezdirmeyin varsa imkanları TR de ev alsınlar dayalı döşeli Bunca yıl okumanızın hakkını verin biraz ağırlığınızı koyun

Canim yapmadıkları daha iyi baksana bilezikleri bile başına kalmışlar bide digerlerini yapsalar düşünemiyorum.
Ne guzel mesleğin var elinde kimseye muhtaç degilsin,cok taktir ediyorum sizin gibi eğitimli hanimlari,ben okumadım malesef nasip olmadı.
Boşverin yasadiklariniz sinir bozucu,ben bile okurken yuh dedim ama uzaktasiniz kafanız rahat,karisaniniz goruseniniz yoktur.
Umarim eşinizle mutlusunuzdur.
Bu arada başınız sagolsun Allah size uzun ömür versin....

üzülmekte haklısınız. küçücük kızken bile giyeceğimiz gelinlik modellerini düşünerek büyüdük hep. çok üzüldüm. Bu kadar peşinizden koşmuş bir adamın bunlara tamam demesi de dokundu bana. gerekirse kredi çekip istediğin salonu tutmalıydı sana... en güzel gelinliği almalıydı. geri dönüşü yok işte. Bunlar her birinin düğünü olduğunda aklına gelcektir belkide.. annem bile 30 senelik evliler neredeyse hala der durur ben başkasının gelinliğini giydim diye. Kadınlarda büyük yaralar açtığının farkında olmuyor erkekler sanırım...

umarım eşinizin size karşı tavrı iletişiminiz iyidir. Bu duruma bir çare yok artık... ah insanoğlu ne paragöz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…