İçimden hiç temizlik yapmak gelmiyor

Tek tek ilanlara başvurmayın ev sahipleriyle görüşmeyin. Tavsiyem emlakçıya gidin. Biraz daha pahalıya gelir ama daha hızlı olur.
Emlakcılar asıl ırkcılık yapıyor.Emlakcıya verilmemiş evler az sansımda aza düşüyor avrupada sosyal ev diye bir sey var yakında orayada yazılacagım orda cekılısle sosyal ev cıkabiliyor cok az kirayla cok güzel evlerde oturabiliyorsun tabi şansa cıkarsa.birde bu suan oturdugum evde elektrık su gaz hersey içinde merkezi yerde oda eşimi cezbediyor.Evet eşimde cimrilik var.Daha yeni durumumuz düzelmeye basladıgı için yeni yeni biriktirmeye basladım.kazandıgım paranın yönetimi bende eşim karışmıyo maaşıma.istedigim evde işime yakın bahceli veya balkonlu bir ev istiyorum bir kac ay sürecek sanırım

Eşim taşfırın erkegi derler ya onun gibi bisey ailesi cok sımartmıs elini biseye sürmez dahada dagıtır.Ev işini kadınlar yapar diye düşünüyor.Seni ev hanımı diye aldım ev hanımı deilsin diyor daha bir sürü laflar diyor.Diyorumki bi hakem tutalım tanımadıgımız birilerinden hangimiz haklı haksız ortaya cıksın diyorum.Senin yaptıgın bana zülum diyorum oda diyo asıl sen bana yapıyorsun diyor.tam bir inatlasma0 var.eşyaları azaltmam lazım dediginiz gibi.diger temizlik yapıyorum ama gene gözükmüyor.dediginiz gibi kutuda almalıyım

Eşiniz kalabalık aileler daha düzenli diyor ya ona deyin ki onların da ona göre evleri var.Bizlerin evleri yerler seramik ,odalar parke, duvarlar alçı, çift balkon her yer yerli yerinde dolayısıyla temizlik görünüyor.Benim bundan önceki evimde açık balkon yok ,evim havalanmıyor ,Çamaşır kurumuyor diye bir yılda iki kez ev değiştirdim.İnsanın evinde adam gibi adam olursa, ailesinin rahatını düşünen, o evde ona göre mis gibi olur.Sizin eşiniz ne veriyorda ne istiyor yok öyle üç kuruşa 5 köfte böyle bencil adamları hiç sevmiyorum kusura bakmayın.Sevmiyorsanız yol verin gitsin yazık size çok üzüldüm.

Okadar saat ayakta çalışıyorsun, daha iyi eve çıkabilecekken çıkmıyor eşin. Ve seni uyarıyor ev temizlensin diye. Senin derdin, çocuk istememesi ve bu evi nasıl temizlerim?
Allah başka dert vermesin bacım
.

Oturum iznin var mi bilmiyorum
Ben olsam evleri araştırmaya başlardim

Bir yandan arkadaşların önerilerini yerine getirirdim evi ilk basta ilaclatir
Sonra evde oluşan bütün delikleri doldururdum
Fazla eşyaları tutup tutup atardım
Satilabilecek olanları ise satardim

Sonra ev bulduğum vakit gider o evde oturur kocami farelerle başbaşa bırakırdim
Yalvarana kadar da kendi evime almazdim

En son duvarı delip girdiginde fare önce bulasık teli soktum delige sonra silikon sıktım ondam sonrada deligin bulundugu alana demir parcası taktım simdilik ordan bisey cıkmıyor.ama tavanlarda delik var onada boyum yetismio onuda esimin yapması lazım.oda diyoki sen evdeki fazlalıkları at ben yardım ederim diyor.eşim cocukken türkiyede zor sartlarda yasadıgından burası ona iyi geliyor bence.Ama bende tam tersi villalarda yasadım banada burası kötü geliyor ama genede sevdigimden katlandım durumumuz düzelince cıkarız diye ama bakıom hiç bisey yapmıo burdan cıkmak için iyice umutsuzluga kapılıyorum.artık aileme diyorumki herhalde bu gidisle ya beni fareler yiyecek yada burdan cenazem cıkacak diyorum.

Esim kedi almamı istemiyor kedi alırsan gelmem eve diyor kedi pis diyor.

Ben çift vatandasım burda.Apartmanın tümden ilaclatılması gerekiyor evsahibi oralı deil.bitek ben ve bi komsu daha rahatsız fareden baska kimse sikayet etmiyor bu durumdan.tüm imkanlarım var burda ama böyle bi yerde yasıyorum malesef

Oturdugum muhit iyi bina eski oldugundan fare dolu resmen evcil hayvanım gibi oldular.içim acıyor kapan kurup yakaladıgımda hep içimden eşime kızıyorum senin yüzünden bi hayvanı öldürdğm diye.Eşim biraz geri kafalı para biriktirip türkiyede ev alma düşünceside var.bu evide tam para biriktircek yer olarak görüyor.Sadece senede 1 ay gidilcek ev için bu kadar eziyet cekicez.varsın evimiz olmasında düzgün yasayalım yok senelerimiz gidiyor bos bos.İsden eve evden işe bi gezmede yok.hayatım benim bir odadan ve isden ibaret.

Son zamanda o kadar boşluktayım ve yanlızım ki mutsuz oldugumda alışveriş yapıyorum biran yasadıklarımı unutuyorum ama sonra gercek hayata geri dönüyorum.ve gercekler cok canımı acıtıyor

Fareli evde ne cocugu ..
Bence siz isteseniz baska eve cikabilirsiniz sanirim. Esinizin inadindan cikmiyorsunuz gibi geldi bana. Once evi degistirin,eski pislik dolu cop dolu bi ev nasil temizlenebilir ki. Piril piril olmaz ki hic biyer. Ha temizlemissin ha temizlememissin. Anca yiyecek kap kalmadginda yikarsin. Giysin kalmadiginda yikarsn. Kendin de yikanirsan op de basina koy ..Her sey zaruriyetten olur bence temizlik bile o evde. Yoksa insanin cani istemez. Keyfi olarak guzel gorunsun diye temizlik yapmak cok luks olur o evde ..

Sevmedigin evi temizlemek istememen cok normal. Fazlaliklardan acilen kurtul, kiyip atamadigin her esya sana kiyar psikolojini bozar attikca rahatliyor insan mutlaka dene. Farelere de mutlaka cozum bulunmali Allah muhafaza hastalik kapabilirsinz.

Evet aynen zaruriyetten yapıom temizligi ama gözükmüyor.kendime bakıyorum Allahtan daha kendimi kaybetmedim o konuda

Evet eşimin inat yapması yüzünden cıkamıyoruz burdan inat yapmazsa onun yardımıyla kolayca ev bulabilirdik.

Arkadaslar cok sagolun
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ev bulduktan sonra .oda cift vatandas.onun ardımdan gelebilmesi için hem ucuz hemde bahceli garajlı merkeze yakın ev bulmam gerekiyor baska türlü benimle çok inatlasacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…