İçimden hiç temizlik yapmak gelmiyor

Copu neden bekletiyosunuz? Cop kovasi yok mu sokaklarda al ise giderken nerede varsa oraya at

1 hafta cople yasarsan farede girer baska seyde

Fareden cok korkarim yolda gorunce nereye kacicagimi sasiriyorum sen nasil yakaliyosun onlari kac o evden hemen

Hem sizde calisiyorsunuz, o zaman siz ev arayin, niye onu bekliyorsun ki? Tabi artik ev bulmak cokta kolay degil, mültecilerden dolayi vs zorluk cekiyoruz ama imkansizda degil.
Demek yanlis anladim ve ev degil, tek oda ama nasil bir yerde oturuyorsunuz Ghetto mu?
Cokta sorun yapilcak bi sey degil ama sanki altinda baska problemler yatiyor...

Yaşadığın zorluklar eşinin abuk sabuk hareketleri seni depresyona sürüklemiş. Bak senin şu an çalışma saatlerinde normal degil çok fazla. Zaten hali kalmaz ki insanın. Yeri geliyor bir bardak suyu bile alacak gücü kalmıyor insanın. Hani moralin yerinde olsa eyvallah etmezsin. Eşin şikayet ediyorsa bi zahmet o narin poposunu kaldırıp sana yardım edecek tek oda yerde bir de sana eziyet edip kasten bırakıyorsa kusura bakmasın temizlik filan olmaz. O ne öyle fare filan kendi yaşamıyor muymuş orada tek sen misin bunu bile umursamıyorsa pardon da zaten ondan çocuk filan yapılmaz öyle diyorsa diyeceksin yardım et etmiyorsan çeneni kapa zaten senden de çocuk olmaz. Bence eşini dinleme ayrıl demiyorum ama o evden uzaklaşma durumun yok mu bir süre arkadaşlarında filan kalsan. Ben bu şekilde bu evde kalamam geri dönmem desen. İnsan hayata bir kere geliyor o delikte yaşamak için ömrünü heba etme. Hani desen ki durumumuz bu eşim ben maddi olarak ancak bu şekilde o ayrı bir şey iyi günde kötü günde ama kasten yapılıyorsa bir dur de.

Psikoloğa vereceğiniz parayı düzgün bir eve taşınmaya verin. O eski püskü eşyaları da atın. Nerdesiniz bilmiyorum ama en pahalı şehirde bile 1000euroya eşyalı kşralık evler var. 2 maaş giriyor evinize bu sefaleti neden çekiyorsunuz???

Almanyada deil baska ülkedeyim.Dısarı cöp alma saatleri dısunda kapıa cıkarmak yasak ceza yazıyorlar hemen.Yasadıgım yer bi evmiş eskiden odaları yaptırıp stüdyo olarak kiraya vermişler.buraya girmeden önceki evim müstakildi esyalarım oraya göreydi buraya tasınmak zorunda olunca büyük evim esyalarınıda getirdim mecbur.Ayrıca sokakta konteynır yok.

Eşime hem evden sikayet ediyorum hemde cok calıstıyımdan oda bana diyorki senden daha byük evde yasayıpda hem iş hem ev hem çocuklara bakan insanlar var diyor hemen.ben bu evde bu durumu 4 senedir falan yasıyorum ben fare yakalamaktan usandım fare gelmekten usanmadı en son duvarda delik acıp gelmiş birisi.tüm apartman fare kaynıo çünkü bina eski araba falan hızlıngectimi ev sallanıo o derece abartmıyorum.kendi capımda evi biraz sevebilmek için biseyler yaptım duvar kagıdı kapladım,mutfak dolablarına folyo kapladım simdide yerlere laminat görünümlü musamba kaplıcam cünkü yerlerde musamba eskımıs yırtılmıs fayanslı bolumlerde fayanslar kırılmıs hep musamba kaplıcam yerleri.Ben emek veriyorum ama hiçbiseye benzemiyor cıldıracagım.Evimr her gelen ailemde dair bana acıyorlar bukadar maas alıoyosunuz neden burda oturuyosunuz diyorlar.Mobilyalarım 4senelik daha eskimemiş onlar bile gözükmüyor bu evin içinde.o kadar doldumki anlatamam bazen evle beraber kendimi yakmak istiyorum.

Canım neden kendine bunu layık görüyorsun. Adam seni resmen istemediğin bir hücreye bak hücre diyorum ev degil hapishane hücresine hapsetmiş birşeyler yapmalısın acilen. Yoksa sinir hastası olup çıkacaksın değer mi yani. Eşin için katlanmana değiyor mu sağlığını tehlikeye atmana ya da ?

Evde banyo da mı yok canım. Nasıl dayanıyorsunuz

+++

Canım banyo yok mu evde. Ve mutfak ve oda beraber mi. Çok üzüldüm sana ya

Bem cop olayina takildim niye evde bekletiyorsunuz ise giderken çöpe atsaniz olmuyor mu ?

Ben anlamadım sizi bu evlilikte tutan nedir o zaman? Hayata eziyet çekmeye mi geldiniz? Fareli ev ne demek? Bi kere insan mikrop kapar. Gece yer gözünüzü falan. Hiç mi korkmuyor?
Senin yerinde olsam madem benden ev işi bekliyor, hiçbir çaba sarf etmiyor, benim dediklerimi dikkate almıyor o zaman çıkardım işten.

Bende 1+1 bir dairede kiradayim nisan ayın'dan beri 50 m2 bile degil ve çok zor çeyiz eşyalarımın çoğu hala paketli duruyor çunku açsam koyacak yer yok. Bir misafirim geliyor elim ayağıma dolaşıyor mutfak tezgahım yok denecek kadar az.. En sonunda dedim böyle olmayacak evlendiğimdz işe ara vermiştim tekrar iş buldum çalışmaya başladım eşime de ya ev alalım kredi çekip ya da daha büyük bir daireye geçelim ama ben daha fazla burda duramayacağım dedim.

Senin gibi içimden hiç ev'le uğraşmak gelmiyor, düzenli olmaya çalışsamda olmuyor çunku butun eşyalarim ust uste. Tam karşımızda hastane inşaatı var eve 1 günde biriken toz'u görmen lazim sanki hiç temizlenmemiş.
Ne yap ne et eşini ikna et çalışiyorsan eve seninde katkın varsa rahat etmek seninde hakkın. Ya da kimseyi agırlayamayacağım bir daha mahçup oluyorum de.

Siz de diyorsunuz 1 odaymış adam neden yapmıyor ? Kadına eziyet ediyor, durumunuz varken fareli evde kalıp bir de üstüne sizi buna mahkum eden insanın temizliğini yapar mısınız ?

Siz de diyorsunuz 1 odaymış adam neden yapmıyor ? Kadına eziyet ediyor, durumunuz varken fareli evde kalıp bir de üstüne sizi buna mahkum eden insanın temizliğini yapar mısınız ?
Ben zaten diyorum adamın suçu imkan varken düzgün eve çıkmamak. Bi de derdim var diyen konu sahipleri herşeyi açık açık anlatmıyor olayların bunlarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…