- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belcikanin hangi semtiBurası belçika.Fare ilacı fayda etmiyo yemiyo fare yese bile suyu bulup içerse etkisi geciyor.Anca ben yapıştıtma yoluyla yakalıyorum.Alcı fayda etmio duvarı delip girdi daha önce.
o program benim de temizlik yapma istegimi getiriyor vallahibenimde temizlik yapasım hiç gelmiyor haddinden fazla yorulduğumu düşünüyorum. temizlik yaparken harcadığım zamana üzülüyorum. ama mecburum yapmaya .... bunun için size şunu tavsiye ederim temizlik hastaları ile ligli belgeseller var. ben açıyorum onları internetten izleyerek kendimi hazırlıyorum. bu bende işe yarıyor belki sizde de yarar.
Esimle temizlik sorununu cözdük coktan.sevdigimden yanındayım esimin hastalıgı oldugunu düsünüyorum.siz esinizi bu hastalıgı olsa atarmıydınız?
Ayyyyyyyyyh afakanlar basiyor ya boyle ezik ezik insanlari gormekten. Adam hakaret ediyor pskilojik siddet var ama siz hala temizlik nasil yaparim derdindesiniz. Kivanc tatlitugla mi evlisiniz pardon? Nesi zor bu adamlara yallah kapi orda demenin??? Oyle bi hayati siz tek maasla da yasarsiniz neden bi de pis kokulu bi herif icin cekiyorsunuz? Merakimdan soruyorum gercekten??Merhaba arkadaşlar benim sorunum içimden temizlik yapmak pek gelmiyor.Size bu durumun nasıl basladıgını anlatayım evlendiğimde evimi çok iyi temizlerdim az eşyalarım vardı 1 odada yaşıyorduk.Başta herşey normaldi ama sonra ev aldık ve büyük müstakl eve tasındık orada maddi sorunlarımız oldu mecburen gene 1 odaya tasındık bu çok ağrıma gitti.Sonra ev işlerini boşlamaya başladım bazen yapıp bazen yapmıyordum.Eşim temizliğe önem verir.Beni uyarmaya basladı ama olmuyor bi hevesle işden eve geliyorum temizlik yaparım surayı temizlerim diye kapıdan bi giriyorum üstüme bi yorgunluk çöküyor tüm o hevesim kaçıyor.Bu arada ben haftanın 6 günü 10 saat ayakta çalısıyorum ve yoruluyorum.Aslında 1 oda temizlemek zır biisey degil ama neden yapamıyorum bilemiyorum.Ben maddi durumu iyi bir ailede yetistim şimdi benim yıllardır oturdugum yer 1 oda ve eski bir bina wc hariç herseyim bir odada evin her yanında delikler var her bir kaç ayda bir eve fare giriyor yakalamam gerekiyor.Burada çöpler haftalık cıkıyor evde ne balkonum ne bahcem var bğtün hafta evde çöp kokusuyla yasıyoruz.Tiksiniyorum bu evden ayrıyeten baska anlatamacagım kötü şeylerde yasadım bu evde iyice sogudum burdan o yüzden hiç bisey yapmak istemiyorum.eşimde bende calısıyoruz esim istese daha güzel faresiz eve cıkabilirz ama eşim sırf ben burayı beğenmiyorum diye çıkmıyoruz burdan.Ayrıyeten yeterince temizlik yapmamamdan sikayet ediyor evde cok esya var diyor haklıda ben simdi nasıl bu durumdan kurtulurum arkadaslar bi yardım edin bana lütfen.Eşim evi yeterli temizlemediğimden dolayı psikolojik işkence yapıyor bana hakaretler ediyor.Ben eskiden böyle degildim.Eşim beni birakmak üzere.Çocukta istemiyor artık sen bu sekilde cocugada bakamazsın diyor.ben geri temizlik alıskanlıgımı nasıl kazanırım?
Adam kendine geyşa almış sanki. Diğer konuya inanmamıştım ama bunu görünce ne diyeceğimi bilemedim.eşinizin aşağılama hastalığı mı var?
temizliği beğenmez aşağılar seksin sayısını beğenmez aşağılar.
hastalığı var ama tedaviye yanaşmıyorsa mis gibi boşanır..
Bnde kontrole gelmiştimAdam kendine geyşa almış sanki. Diğer konuya inanmamıştım ama bunu görünce ne diyeceğimi bilemedim.
Ay çok tatlısınız :) Aslında kandırma olaylarına sıcak bakmıyorum ama sanırım başka çare de yok gibi duruyorBence zorla yap ve senin duzeldigine ikna olsun sonrada kandirirsin baska ev icin