- 23 Ağustos 2012
- 49.514
- 229.550
Bence çözüm.o kocayı bosamak otursun fare arkadaşıyla .ama bu kocayı bosamazsan ev fareli koy e doner sen de kavalcisi olursun
++++
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çözüm.o kocayı bosamak otursun fare arkadaşıyla .ama bu kocayı bosamazsan ev fareli koy e doner sen de kavalcisi olursun
Hersey gercektende anlattıgım gibi ne bi eksik ne bi fazla.baska bi sorunumuz yokBen zaten diyorum adamın suçu imkan varken düzgün eve çıkmamak. Bi de derdim var diyen konu sahipleri herşeyi açık açık anlatmıyor olayların bunlarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum
Öyleyse başka eve çıkmanın yolu olmalı. Hiçbir söz seni orada yaşatmasını gerektirmez. Boşan demek istemiyorum çok klişe oldu artık burda herkese denir olmuşHersey gercektende anlattıgım gibi ne bi eksik ne bi fazla.baska bi sorunumuz yok
aynen yaa katılıyorum.Valla ne avrupaymis arkadas cop haftada bir aliniyor tuvalet evin disinda tuvalet olsada taharet muslugu yok ama avrupa yani adi avrupa sartlar superrrr.Ulkeme kurbannn...
Ben fransa belcıka sınırında yasıyorum tsm bölge veremeyecegim malesef burda cöper ayrı ayrı atılır ev atıkları haftalık cıkar özel posetlerle.Zamanından önce cıkarısan para cezası var.Eskiden oturdugum ev bahceliydi hic cöp kokusu olmazdı kapaklı cöp kovasına koyardım doldumu bahceye cıkarırdım.Ama burda hiç bisey yok apartman içine cıkaramıom baskalarıda gelip cöpume atıyor.mecbur evde bekletiyorum oda ne kadar kapatıp kat kat torbayada koysam bi zaman sonra kokuo.eve girdigim anda bir cöp kokusu karsılıo beni üstümde kokardır kesin.Evim 1 oda içinde mutfak var tuvaletde içinde ama kapı yapmıslar diger hersey 1 oda içinde.Esim burası güzelsen yasayamıosun diyor baskası olsa yasar diyor.Ben uzun zamandır ev bakıyorum ama ırkcılık oldugundan daha henüz bulamadım.Dua edin lütfen benim için burdan cıkabileyim
Valla bilemiyorum yani burda duyar kasmak istemiyorum ama buradaki nedir yani bi cop kamyonu calistirmak bukadar zormu yahu bizim burda hergun aliniyorAn
aynen yaa katılıyorum.
Peki başkaları yani komşularınız o çöp konusunu nasıl hallediyor? Onların evi de kokuyordur.Ben fransa belcıka sınırında yasıyorum tsm bölge veremeyecegim malesef burda cöper ayrı ayrı atılır ev atıkları haftalık cıkar özel posetlerle.Zamanından önce cıkarısan para cezası var.Eskiden oturdugum ev bahceliydi hic cöp kokusu olmazdı kapaklı cöp kovasına koyardım doldumu bahceye cıkarırdım.Ama burda hiç bisey yok apartman içine cıkaramıom baskalarıda gelip cöpume atıyor.mecbur evde bekletiyorum oda ne kadar kapatıp kat kat torbayada koysam bi zaman sonra kokuo.eve girdigim anda bir cöp kokusu karsılıo beni üstümde kokardır kesin.Evim 1 oda içinde mutfak var tuvaletde içinde ama kapı yapmıslar diger hersey 1 oda içinde.Esim burası güzelsen yasayamıosun diyor baskası olsa yasar diyor.Ben uzun zamandır ev bakıyorum ama ırkcılık oldugundan daha henüz bulamadım.Dua edin lütfen benim için burdan cıkabileyim
Dogru aslindaFareli harabe evi ne kadar temizlesen boş
Valla bilemiyorum yani burda duyar kasmak istemiyorum ama buradaki nedir yani bi cop kamyonu calistirmak bukadar zormu yahu bizim burda hergun aliniyor
Ben fransa belcıka sınırında yasıyorum tsm bölge veremeyecegim malesef burda cöper ayrı ayrı atılır ev atıkları haftalık cıkar özel posetlerle.Zamanından önce cıkarısan para cezası var.Eskiden oturdugum ev bahceliydi hic cöp kokusu olmazdı kapaklı cöp kovasına koyardım doldumu bahceye cıkarırdım.Ama burda hiç bisey yok apartman içine cıkaramıom baskalarıda gelip cöpume atıyor.mecbur evde bekletiyorum oda ne kadar kapatıp kat kat torbayada koysam bi zaman sonra kokuo.eve girdigim anda bir cöp kokusu karsılıo beni üstümde kokardır kesin.Evim 1 oda içinde mutfak var tuvaletde içinde ama kapı yapmıslar diger hersey 1 oda içinde.Esim burası güzelsen yasayamıosun diyor baskası olsa yasar diyor.Ben uzun zamandır ev bakıyorum ama ırkcılık oldugundan daha henüz bulamadım.Dua edin lütfen benim için burdan cıkabileyim
Dediğiniz gibi olabilir sonuçta adamın da içinden temizlik yapmak gelmiyormuş ki ev pis. Sanki fareli pis evde kalmak sadece kadının problemi gibi. Bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil. Ruh hastası bir adamla evli kalmaya çalışmak ayrıca saçma.Ben zaten diyorum adamın suçu imkan varken düzgün eve çıkmamak. Bi de derdim var diyen konu sahipleri herşeyi açık açık anlatmıyor olayların bunlarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum
Zaten başka problem yoksa adam psikopat manyak falan olması gerek öyle ise de evli kalmaya gerek yokDediğiniz gibi olabilir sonuçta adamın da içinden temizlik yapmak gelmiyormuş ki ev pis. Sanki fareli pis evde kalmak sadece kadının problemi gibi. Bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil. Ruh hastası bir adamla evli kalmaya çalışmak ayrıca saçma.
+1000Hanımefendi eşiniz ya ruh hastası ya da paraya sebep saçmalıyor bilmiyorum ama fareli evde yaşatarak size psikolojik baskı yapıyor farkında mısınız?!? Üstüne hakaret ediyor çocuk yapmayacakmış vs yapmazsa yapmasın haspa sanki padişah soyu dünyada başka erkek yok???
Bu psikolojik şiddet + fareli delik deşik evde yaşatmak bence boşanma sebebi.
Taşının. Net konuşun ya taşınıcaz ya boşanıcaz diyin. Fareli evde Brad Pitt için bile yaşayamam. Fareler her türlü hastalığı taşıyor kuduz bile kapabilirsiniz hanımefendi, aklınızı başınıza alın bir an önce taşının. Bu adamla ya da bu adamsız bir an önce kaçın kurtarın kendinizi. Madem çalışıyorsunuz tek başınıza ev tutarsınız.