İçimden hiç temizlik yapmak gelmiyor

Ben fransa belcıka sınırında yasıyorum tsm bölge veremeyecegim malesef burda cöper ayrı ayrı atılır ev atıkları haftalık cıkar özel posetlerle.Zamanından önce cıkarısan para cezası var.Eskiden oturdugum ev bahceliydi hic cöp kokusu olmazdı kapaklı cöp kovasına koyardım doldumu bahceye cıkarırdım.Ama burda hiç bisey yok apartman içine cıkaramıom baskalarıda gelip cöpume atıyor.mecbur evde bekletiyorum oda ne kadar kapatıp kat kat torbayada koysam bi zaman sonra kokuo.eve girdigim anda bir cöp kokusu karsılıo beni üstümde kokardır kesin.Evim 1 oda içinde mutfak var tuvaletde içinde ama kapı yapmıslar diger hersey 1 oda içinde.Esim burası güzelsen yasayamıosun diyor baskası olsa yasar diyor.Ben uzun zamandır ev bakıyorum ama ırkcılık oldugundan daha henüz bulamadım.Dua edin lütfen benim için burdan cıkabileyim

Ben zaten diyorum adamın suçu imkan varken düzgün eve çıkmamak. Bi de derdim var diyen konu sahipleri herşeyi açık açık anlatmıyor olayların bunlarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum
Hersey gercektende anlattıgım gibi ne bi eksik ne bi fazla.baska bi sorunumuz yok

Peki siz kazandiginiz parayi ne yapiyorsunuz?Esinize mi veriyorsunuz?

Ben fransa belcıka sınırında yasıyorum tsm bölge veremeyecegim malesef burda cöper ayrı ayrı atılır ev atıkları haftalık cıkar özel posetlerle.Zamanından önce cıkarısan para cezası var.Eskiden oturdugum ev bahceliydi hic cöp kokusu olmazdı kapaklı cöp kovasına koyardım doldumu bahceye cıkarırdım.Ama burda hiç bisey yok apartman içine cıkaramıom baskalarıda gelip cöpume atıyor.mecbur evde bekletiyorum oda ne kadar kapatıp kat kat torbayada koysam bi zaman sonra kokuo.eve girdigim anda bir cöp kokusu karsılıo beni üstümde kokardır kesin.Evim 1 oda içinde mutfak var tuvaletde içinde ama kapı yapmıslar diger hersey 1 oda içinde.Esim burası güzelsen yasayamıosun diyor baskası olsa yasar diyor.Ben uzun zamandır ev bakıyorum ama ırkcılık oldugundan daha henüz bulamadım.Dua edin lütfen benim için burdan cıkabileyim

Tek tek ilanlara başvurmayın ev sahipleriyle görüşmeyin. Tavsiyem emlakçıya gidin. Biraz daha pahalıya gelir ama daha hızlı olur.

Bence fazla esyalardan kurtul bir sekilde. Fazla esyali evi temizlesen de temiz gorunmuyor.

Peki başkaları yani komşularınız o çöp konusunu nasıl hallediyor? Onların evi de kokuyordur.

Ülkelerin şartlarını çok bilmiyorum ama bu ülke neresi ise çöp sorununa çözüm bulmalı. Bir hafta çöp evde bekler mi çöp konteynerı bile yok. Anlamadım
Valla bilemiyorum yani burda duyar kasmak istemiyorum ama buradaki nedir yani bi cop kamyonu calistirmak bukadar zormu yahu bizim burda hergun aliniyorEn Büyük TÜRKİYE

Önce bir cekomastik silikon alıp bütün deliklere sıkarak doldurun. Alçıyı da oyarak çıkar fare. Hem o deliklerden börtü böcek de girer sürekli. Diğer türlü çöp dolu evde ben de temizlik yapmak istemem. Yani ne kadar yaparsan yap zaten evde temizlik kokusu olmadığı için psikolojik olarak yapmayası gelir insanın. Eşiniz size işkence çektirmekten zevk alıyor sanki. Bu ev iyi demek ne demek ya dalga geçer gibi. O muhitte daha beterleri mi var da iyi diyor eve?
Ya da alabiliyorsanız, besleyebilirseniz kedi alın eve.

Vallah ben geceleri cikar poşetleri parklarin çöpüne atardim....
Fare, cöp... deli eş...

Canim sen avrupanin göbeğinde hastalik kapacaksın.
Tut iki odali evi kendine... gec rahat rahat otur.
Bende öğrenciyken 1 oda evde yaşadım ama fare filan yokdu yani

Ben zaten diyorum adamın suçu imkan varken düzgün eve çıkmamak. Bi de derdim var diyen konu sahipleri herşeyi açık açık anlatmıyor olayların bunlarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum
Dediğiniz gibi olabilir sonuçta adamın da içinden temizlik yapmak gelmiyormuş ki ev pis. Sanki fareli pis evde kalmak sadece kadının problemi gibi. Bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil. Ruh hastası bir adamla evli kalmaya çalışmak ayrıca saçma.

Dediğiniz gibi olabilir sonuçta adamın da içinden temizlik yapmak gelmiyormuş ki ev pis. Sanki fareli pis evde kalmak sadece kadının problemi gibi. Bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil. Ruh hastası bir adamla evli kalmaya çalışmak ayrıca saçma.
Zaten başka problem yoksa adam psikopat manyak falan olması gerek öyle ise de evli kalmaya gerek yok

Her ülkede, ne kadar zengin olursa olsun Ghetto dedigmiz gece kondu gibi "semtler" var, genelde orada parasi olmayan, daha oturum alamayan, yada madde bagimlilari oturuyor. Bu adam bu kadar mi cimri? Yada eski kafali vatandaslarimiz gibi para biriktireyim ve TRde ev alalim diye mi ugrasiyor, anlamadim ki?!
Sehir icinden biraz uzakta uygun fiyata mükemmel evler bulunuyor, tabi cok kolay degil ama ugrasinca oluyor.
Ne bu be calis, calis kari koca ama parayi yeme, ben olsam kafayi yerdim ve sende yemeye az kalmis gibisin.
Senin yada esinin ailesi yok mu orada?
Balkon felanda yok galiba cöpleri oraya koysan....lan bu fransizlarda akillanmamis temizlik konusunda :))
Kurtul ordan bacim, baska care yok...ezdirme kendini yahuu

O nasıl ev
1 ev temizlemek sizin asli göreviniz değil ikiniz yaşıyorsunuz o evde
2 eşyaları dağıtın
3 ya o evden çıkın yada tamir edin önce ikaçlatın
Sonra delikleri kapayın
Sonra sıcak suyla çamaşır suyuyla heyeti silin
Banyoları tuvalete çamaşır suyu dökün
Kapılar camları açın havalansın
Süpürün 3 günde tekrarlayın
Olmadı gündelikçi tutun
Ne kadar az eşya okadar mutluluk
Aldığınızı aldığınız yere koyun
Ertelemeyin hemen silin süpürün
Dolap kutu kurtarıcıdır

Hanımefendi eşiniz ya ruh hastası ya da paraya sebep saçmalıyor bilmiyorum ama fareli evde yaşatarak size psikolojik baskı yapıyor farkında mısınız?!? Üstüne hakaret ediyor çocuk yapmayacakmış vs yapmazsa yapmasın haspa sanki padişah soyu dünyada başka erkek yok???

Bu psikolojik şiddet + fareli delik deşik evde yaşatmak bence boşanma sebebi.

Taşının. Net konuşun ya taşınıcaz ya boşanıcaz diyin. Fareli evde Brad Pitt için bile yaşayamam. Fareler her türlü hastalığı taşıyor kuduz bile kapabilirsiniz hanımefendi, aklınızı başınıza alın bir an önce taşının. Bu adamla ya da bu adamsız bir an önce kaçın kurtarın kendinizi. Madem çalışıyorsunuz tek başınıza ev tutarsınız.
+1000
Fareli evde neyin temizliğini istiyor pasa hazretleri

X