Evet dediginiz gibi bulması zor istedigim gibi ama imkansızda deil bazen evin içinde kalorifer olmuo ozaman ucuz olabiliyor.bakıyorumda zaman alacak gibi.hala bir umudum var genede.Ben bu mantigi zaten hic anlamadim, TRde ev yapcam diye insan kendini niye bu kadar zora sokar?! Zaten ne zaman gidipte icinde oturaksiniz? Tamam yapmayinda demem ama önce bir yasadigniz yerde adam gibi yasayin sonra birikimde yapilir, evde alinir.
Malesef öyle hem merkeze yakin olsun, hem bahceli ve garajli vede ucuz olsun diye bi hayat yok ;-) Hem merkezde öyle bahceli müstakil ev bulmak zor oluyor, hemde kiralar daha yüksek oluyor....en azindan almanyada böyle.
Bence fazla vakit gecirmeden, hasta olmadan ev bulup tasinin ama o yine inatlasacak ve o zaman ne yaparsiniz artik siz bilirsiniz.
Kolay gelsin
Evet dogru tespitte bulunmussunuzSeverek evlendik diyorsunuz da su an sadece siz seviyorsunuz sanırım siz onun için fareli eve katlanıyorsunuz ama o sizin için imkanı olduğu halde taşınmıyor. Neymiş temiz değilmiş de ceza veriyormuş cocuk mu terbiye ediyo nedir?
Daha önce cok denedim evde onada iş vermeyi ama yapmıyor ben erkegim diyor.bi ara eve acayip karısıodu kaynana gibi nereye ne koyacagıma karısıyordu sükür artık karışmıyor.Eşine çok kızdımdaha iyi bi yere çıkma imkani varken sırf sana eziyet ediyor, psikolojini bozuyor sonra bi de temizlik bekliyor. ayrica deli gibi çalışırken temizligi sırf senin üstüne yıkması hiç doğru değil, birlikte yapmaniz lazim
evde acilen iş bölümü yap eşine de bazi görevler ver.
Okadar saat ayakta çalışıyorsun, daha iyi eve çıkabilecekken çıkmıyor eşin. Ve seni uyarıyor ev temizlensin diye. Senin derdin, çocuk istememesi ve bu evi nasıl temizlerim?
Allah başka dert vermesin bacım.
Al bi merdiven çık, adam ikna olsun önce düzen temizlik için niyetlendiğine ama bence sen depresyondasın, yaşadığın zorluklar seni yıldırmış, çok zor bir imtihan yurtdışında hele. Allah yardımcın olsun.Deliklerin bir cogu ulasamayacagım yerlerde eşimin ysrdımı olmadan yapamam zaten oda niyetli degil farelerle alakalıda beni sucluyor evin temiz olsa gelmez diyo.Fare en son duvarlar ince duvarı delip girmis.evet eşyaları gercekten zor aldık yıllarca yokluktan gelip eskiciden satın alımmıs kokmus koltuk vs kullanmak zorunda kaldım genede sesimi cıkarmadım daha bir kac senedir esya almaya basladık.yıllarca üstüme giysi bile almadım daha yeni yeni almaya basladım.cöpu cop kutusuna koyuom kapalı 3-4 kat cop posetinde tutuom ama genede kokuyor
Beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün.aşk nelere kadir hoş eşim tarafından kıymetim bilinmiyor ama olsunBurda insanlara koca delisi yazıyorum kızıyorlar. Kociş sevdasına farelerle yaşamayı kabul eden birini ilk kez görüyorum?!?!
Amin çok tesekkürler.size ins iyi haberlerde veririmAl bi merdiven çık, adam ikna olsun önce düzen temizlik için niyetlendiğine ama bence sen depresyondasın, yaşadığın zorluklar seni yıldırmış, çok zor bir imtihan yurtdışında hele. Allah yardımcın olsun.
İçimi cok rahatlattın cok tesekkür ederim beni anlayan birilerinin olması cok güzel.Hepmiben seni anlamaya çalışıyorum..yaşadığın yerin durumuna göre düşünüyorum.tturkiye şartları gibi kesinlikle olmadığı için orası gibi hayal etmeye calisiyorum.sen bikere temizlik noktasında kendini uzme.bu senin suçun değil.eminim çok kasvetli bir evin var.ben yabancı filmlerde bile korkuyorum parkesi duvarı mutfağı kapısı tuhaf evlerden..sizse o evi yaşıyorsunuz.turkiyenin gecekondulari bile çok daha sewimliiii,samimi geliyor ben anladım sizin sartlarinizi.oncelikle farelere göstermiş olduğunuz merhametten dolayı sizi çok takdir ettim.cok güzel bir kalbiniz war.sizden ricam bol bol Rabbimize dua edin.her şerde bir hayır vardır.hani bir söz vardır güneş en zifiri karanlıktan sonra doğar diye.o yüzden inaniyorumki daha şartları güzel ewe geciceksiniz inş.fiili duanizi yapın ama icten duayı esirgemeyin.buradan size hepimiz üzüldük ve sizin için iyi dileklerimizin olduğunu
Bilin ve bu size kuvvet olsun.kendinzi yakmakmis,ümitsizliğe dusmekmis hepsini arkanızda bırakın ve o evden çıkacağıniza inanın.en yakın zamanda ins esinizinde ikna olacağı vesileler olurda burada yaşadığınız sıkıntılar sizi dahada olgun,kamil ,iyi bir insan olmak için bir adım olur.turkiyeden bol selam ve dualar.
İçimi cok rahatlattın cok tesekkür ederim duam için.beni anlayan birilerinin olması cok güzel.
Bir bakayım bendeTemizlik hastalari belgeselini biraz takip edin bazen hic canim bir sey yapmak istemez bir kutu camasir suyunu dokup temizlil yapasim geliyor bir bolum izleyince :))))))
Kitap okumayıda seviyorum dediginiz kitabıda bulursam alıcagım ins.malesef ben 6 gün calıstıgım için tek bos günüm çarsambaları oluyor.Oncelikle Allah sabir versin fare isi cok buyuk bi travma..
İs herzaman bayanda bitiyor calisan insanlariz zor anliyorum sizi ama siz salarsaniz evin huzuru bereketi kalmaz. Oncelikle evi sadelestirin ve kalabalik herseyden kurtulun. Minimalizm felsefesini arastirin derle topla rahatla diye kitap var onu ve onun gibi kitaplari okuyun. Evinizz sade azesyali sirin yasanip nefes alacak hale gelsin. Sonra esinize beraber o delikleri kapamayi onerin. Haftasonunuzu evinizi tertemiz etmeye ayirin sizin emeginizi goren esinizde size seve seve yardim edecektir. Buarada onunda gonlunu alin guzel bi yemek hazirlayip onun icin hazirlayin bisure duzeninizi oturtmaya calisin. Sizin eski halinize dondugunuzu goren esinizde sevinecektir sonra evi degistirmeyi onerirsiniz. Ve yeni evinizde sadeliginizi koruyun. Duzenli olmak icin ajanda edinin ve eve gelmeden ogun eve gidince neler yapacaginizi planlayinn planli yasamak cok seyi degistiriyo.. biz bayaniz istersek basaririz siz sadece biraz tukenmissiniz inanin duzene girince kendinize guveniniz geri gelecek Allah yardimciniz olsun
Begum basoglu ege erim SADE bu kitabida okuyun mutlakaKitap okumayıda seviyorum dediginiz kitabıda bulursam alıcagım ins.malesef ben 6 gün calıstıgım için tek bos günüm çarsambaları oluyor.