içimdeki sızı

artık lise öğrencisi değilim elimden gelen her yardımı yapmaya hazırım ne varki beni görmek istese hala aynı numaramı kullanıyorum arardı işin açıkcası o dönemler ben şimdiki eşimin yardımları ile ( o zamanlar erkek arkadaşımdı) a..... Ya güzel bir göz dağı verdirmiştim .ama yeminederim haketmişti allah belasını versin fakat a.... Bu olayların ardından köyüne ziyaret diye gidip evlenince t..... Beni suçladı korkuttunuz diye ve tüm öfkesi bana yönlendi şuan sadece iyi olduğunu bilmeye bile razıyım

Bir solukta okudum çokta etkilendim.. İnşallah iyi insanlarla karşılaşmıştır ve hayatı düzene girmiştir.. Kötü düşünmek istemedim güzel şeyler ümit etmek geldi içimden

Sen iyi bir dostmussun yollariniz ayrılmak zorunda kalmış biseklde insallah arkadaşınız mutludur herşey yoluna girmiştir.kendimi şanssız hissediorum bazen ama beterin beteri varmış be arkadasim kürtaj çok daha kötü allah enaZindan başıma böyle bişey göstermedi şükürler olsun.

boğazım düğümlendi okurken. inşallah hayattadır, inşallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…