içimdeki huzursuzluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne anlatmak istediğinizi anladınız mı?

Bunun sizin yüzünüzden olmakla alakasi yok ki. Herkes kendi ailesinden sorumlu. Esinizin ailesi sinirlariniza saygi duymuyorsa buna tepki göstermek esinizin görevi. Söz konusu ikinizin evliligi tek sizin degil. Onlar küser barisir siz orda karismayacaksiniz. Sonuc olarak ne oldu agladilae zirladilar ama yine günlerce beraber kaldiniz. Yani cizilen sınırı siz actiniz. Bunu da ekliyim: Ebeveynlerimize karsi sınır cizmemiz öyle basit bir olay degil. Heleki bagli/bagimli anne baba söz konusu ise. Bu gürültüsüz cok nadir yapilabiliyor

Tamamını okudum, lütfen yanlış anlamayın ama işsizlikten insanlara sardığınızı düşünüyorum. İç huzursuzluğunuz da bundan. Her şeyi kazandım ama stratejik davrandım, ya benim eşimi doldurduğum gibi onlar da bir gün eşimi bana karşı doldurursa, bu günlerin intikamını alırlarsa diye ürktüğünüzü düşünüyorum. Ki ürkmelisiniz.

Bi bırakın su adamı. Annen bunu paylaşmış, seni erkek yerine koymuyolar, beni kadın yerine koymuyolar, sen konuş, bak ne paylaşmış, şu, bu offf. Çok zor ve uğraştırıcı olduğunuzu düşünüyorum.

İnsanlar her an bu sefer neye kızcaklar diye bekliyolar. Bunca zaman görümcenizin her istediği olmuşmuş da, pardon da size ne? Gelirse gelsin o eve kendi kızlarına gelme demesini istemek çok büyük bir kötülük değil mi? Bu mu sizin 'bu kadar iyi davranmış' haliniz? Madem sınırlarınıza bu kadar hakim olmak istiyorsunuz, görümcenin yerine sizi kızları gibi görmeleri neden tatmin ediyor sizi? Madem kızları gibi görsünler istiyorsunuz, o zaman evinizi de evleri gibi görsünler?

İyi davranan insan ara yapmaya çalışır, siz gereksiz bir savaş içindesiniz herkesle.

Kayınvalideniz ve kayınpederiniz laubali olup istedikleri gibi at koşturabilmek için sizi yemişler , kızlarını karalayıp. Kimse başkasının evladını kendi evladı gibi sevemez, istediği kadar kötü olsun.

Bundan sonra sınırlarınızı çizin, yoksa sizin eve taşınırlar dedesine bakarsınız ek olarak.

Bana siz biraz yumuşak başlı ağırlığı olmayan birisi gibi geldiniz ne yalan söyleyim bence biraz ağırlığınızı koyun mesafede koyun eş ailesine çünkü oğulları artık evlenmiş ve yuva kurmuş yeni bir aile oluşturmuş bu kadar içinize almanıza gerek yok diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…