- 23 Mayıs 2015
- 149
- 90
- 37
-
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
Heyt yeter be demekte haklı kendi sorunlarımi aşıp millete verdiğim akılları hayatta uygulamam lazım yoksa hasta olduğumda başımda bekleyen gecenin bi vakti bisi istesem koşup alan hayatıma hiç bir kiaitlama getirmeyen eşimi kaybedecegim...Artık siz bir ailesiniz.Kendi aileniz yüzünden yuvanızı bozmayın.Sakın ama sakın,sonra çok pişman olur,kafanızı taşlara vurursunuz.Eşiniz de melek gibi adammış.Ben olsam çoktan "heytt yeter be " derdim.
Hatanın farkındayım Evet eşimin bu güne kadar aileme bir saygisiLigi olmadi hemde hiç kendi ailesine nasil hürmet ederse benim ailemede eder...eskisi gibi olmak icin dünyaları veririm onun tekrar mutlu olduğunu gözlerinin içinin güldüğünü görmek istiyorum bunu yapmak icinde neler yapabilirim hep onu dusunuyorum... Mesela ii bir gelişme serbetli tatlıları Cok sever artik hep evde hazır bulunduruyorum Cok hoşuna gidiyo ücretsiz izinde aldım zaten sizce ii degerlendirebilecekmiyim bu süreyi...bırak aılenın esınle alakalı dusuncelerını
varsın sevmesınler
sen de bı aılesın esınle mutlu olmaya bak mutlu da et
kendı hatanıda bılıyorsun
esın ıyı bır ınsana benzıyor aılenın tepkısını bıldıgı halde saygısız bı davranısı olmamıs kii esını aılesıyle gorusturmeyenlere bıle duydum
kımse kımseyı sevmek zorunda degıl sen esınle mutlu olduktan sonra kımsenın sızın mutlulugunuza karısmasına musade etmeyın
Haklisin... Ben katlanmasini degil nu evde mutlu olmasını istiyorum.Valla nasıl yaparsınız bilemem en iyi yolu siz bilirsiniz de, şu olumsuz tavırlarınızı bir an önce değiştirmezseniz eşiniz size sadece çocuk için katlanan biri haline gelecek. Bu duruma düşmüş kadınlar yine bir şekilde katlanıyorlarlar çevreye kulaklarını tıkayıp ama eşinizin basıp gitmesi çok daha kolay olur.
Valla ben olsam asla eşime laf söyletmem . Ailemide terslerim gerekiyorsa . Anladığım kadarıyla eşiniz bu devirde eşine az rastlanılanlardan . Ne yaşanmışsa yaşanmış olay bitmiş gitmiş . Hala aileniz neden söyleniyor. Boşansanız dahamı mutlu olacaklar..