içimdeki çeliskiler eş mi aile mi??

Iste yetinmeyiyetinmeyi bilmedikleri icin benide bunaltiyorlar.

konuşun ailenizle. Tavrınızı koyun . Ablanız evlimi bilmiyorum ama ben senin kocan hakkında böyle konuşsam hoşuna gidermi deyin . Ne bileyim adamın size karşı bi kotülüğü yok bence ailenizin lafına çok gelmeyin. Yarın bişey olsa yine en çok birbirinize kalacaksınız . Bence iyi bi eş herşeyden öncedir.

Cok
Değişimi göze aldıysan, düzelir evliliğin. Mutlu olabilirsiniz..
Eşini karşına al ve ona hissettiklerini anlat. Buraya neler yazdıysan aynen ona anlat. Gözlerinin içine bakarak...
Yaptığın hataların farkında olduğunu, onu çok sevdiğini, kaybetmek istemediğini, ailenin de zaman zaman etkisinde kalarak hatalar yaptığını vs.vs. ne var ne yok anlat. Çünkü eşin bunu hakediyor..
Bir seçim yapmak durumunda değilsin. Ailenle de ilişkilerini sağlıklı tutup, eşinle de mutlu bir yaşam sürebilirsin.
Sizde o potansiyel var. Çünkü kendinizi sorguluyorsunuz.
Cok teşekkür ederim... Umarim çözüm aile ve es iliskilerimi birbirine karistirmamak. Evet eşim hakediyor o kadar sansliyimki rabbim bana onun gibi bir eş vermiş.konussam dinlermi bilmem kendini yorma yaşayıp göreceğiz der. Ama hissettiklerimi paylaşmak guzel bi fikir

Ben arada kalacak durum görmedim

Ailen abartılı davranmış galiba yıllar geçmiş hala derdiniz görümce ablan vs olmasın

Aileniz eşiniz siz ve bebeğinizden oluşur

konuşun ailenizle. Tavrınızı koyun . Ablanız evlimi bilmiyorum ama ben senin kocan hakkında böyle konuşsam hoşuna gidermi deyin . Ne bileyim adamın size karşı bi kotülüğü yok bence ailenizin lafına çok gelmeyin. Yarın bişey olsa yine en çok birbirinize kalacaksınız . Bence iyi bi eş herşeyden öncedir.
eşimin iyi olduğunun onlarda farkindada eşimin ailesi hakkındaki düşüncelerinden dolayı eşimi benimseyemiyorlar bence

Erkekler eşlerini ailelerine kabul ettirmek istedikce daha samimi olmalarini istedikce bosanmaya varan sonuclar oluyor bosanma olmasa bile aradaki o heyecan gidiyor..
Cunku tum bunlari yapmaya calisirken
Erkek yapacaksin die kadin ise yapmayacagim die yipraniyo...
Bu durumlarda da genellikle kadin hakli bulunuyor..
Cunku esinin ailesiyle 'isteniliyor' die samimi olmak zorunda dgl ki kimse kimseyle de samimi olmak zorunda dgl ztn..
Iste bu durumun aynisini siz esinize yapiyorsunuz..
Lutfen aile oldugunuzu fark edin artik..
Evet anneniz evet ablaniz....
Ama siz artik evlendiniz...
Kimseyede 5 yıllık esinizi begendirmek zorunda dglsiniz hatta begendirmeyinde..
o sizin esiniz yoldasiniz hayat arkadasiniz..
Konulari actiklarinda kapatin baktiniz hala huzur bozuyorlar mesafenizi koruyun..
Mutlu yuvadan bi seytan rahatsiz olur bide tipik erkek taraflari derdim ama ilk defa kadinin ailesinin huzur bozdugunu duydum ..

Ben arada kalacak durum görmedim

Ailen abartılı davranmış galiba yıllar geçmiş hala derdiniz görümce ablan vs olmasın

Aileniz eşiniz siz ve bebeğinizden oluşur
oyle tabi... Benim dert ettiğim nokta yok aslında gorumce kısmını falan çünkü önem vermediğim şeyi kafama takmam. Dert ettiğim nokta ailemin ufak tefek seyleri Cok kafalarına takip bana surekli dir dir yapmaları ve benimde bu durumdan etkilenip eşimi kisitlamam...

oyle tabi... Benim dert ettiğim nokta yok aslında gorumce kısmını falan çünkü önem vermediğim şeyi kafama takmam. Dert ettiğim nokta ailemin ufak tefek seyleri Cok kafalarına takip bana surekli dir dir yapmaları ve benimde bu durumdan etkilenip eşimi kisitlamam...

Tamam işte nasıl görümceniz dış kapının dış mandalı ise ablanız da dış kapının dış mandalı

Onları da takmayın adam daha ne yapsın görüşme demiş onları. Dolduruşuna gelmemiş ama siz ailenizin doldıiuruşuna geliyorsunuz.

Anneniz ve ablanız ile az görüşün eşiniz dışındaki konularda konuşun o konuya gelince de açıkça benimle eşim hakkında konuşmayın onun yeri ayrı sizin ayrı deyin konuyu net biçimde kapatın gerekirse ortamı terk edin 2-3 böyle yapınca onlar da anlar tepkinizin ciddiliğini

Erkekler eşlerini ailelerine kabul ettirmek istedikce daha samimi olmalarini istedikce bosanmaya varan sonuclar oluyor bosanma olmasa bile aradaki o heyecan gidiyor..
Cunku tum bunlari yapmaya calisirken
Erkek yapacaksin die kadin ise yapmayacagim die yipraniyo...
Bu durumlarda da genellikle kadin hakli bulunuyor..
Cunku esinin ailesiyle 'isteniliyor' die samimi olmak zorunda dgl ki kimse kimseyle de samimi olmak zorunda dgl ztn..
Iste bu durumun aynisini siz esinize yapiyorsunuz..
Lutfen aile oldugunuzu fark edin artik..
Evet anneniz evet ablaniz....
Ama siz artik evlendiniz...
Kimseyede 5 yıllık esinizi begendirmek zorunda dglsiniz hatta begendirmeyinde..
o sizin esiniz yoldasiniz hayat arkadasiniz..
Konulari actiklarinda kapatin baktiniz hala huzur bozuyorlar mesafenizi koruyun..
Mutlu yuvadan bi seytan rahatsiz olur bide tipik erkek taraflari derdim ama ilk defa kadinin ailesinin huzur bozdugunu duydum ..
Oyle iste maalesef durum bu ne kadar verirsen karşı taraf daha fazlasını ıstiyor. Biliyormusun evlendigimizden beri eşim ailesi ile bir kere pikniğe bile gitmedi ama benim ailemle tatile bile gitti ama ne oldu ailem onun ailesinde is yokki adam burdan ayrılmıyor oldu halbuki eşim ben mutlu olayım uzulmeyeyim diye yapiyo tüm bunları ama ben o mutlu olsun diye ne yaptim hiç ailesi ile arama buz gibi bir duvar ordum esimide oraya hapsettim neden kendi ailem kırılmasın diye

Tamam işte nasıl görümceniz dış kapının dış mandalı ise ablanız da dış kapının dış mandalı

Onları da takmayın adam daha ne yapsın görüşme demiş onları. Dolduruşuna gelmemiş ama siz ailenizin doldıiuruşuna geliyorsunuz.

Anneniz ve ablanız ile az görüşün eşiniz dışındaki konularda konuşun o konuya gelince de açıkça benimle eşim hakkında konuşmayın onun yeri ayrı sizin ayrı deyin konuyu net biçimde kapatın gerekirse ortamı terk edin 2-3 böyle yapınca onlar da anlar tepkinizin ciddiliğini
Gerçekten bunu yapmalıyım...

Gözünüzü seveyim şu aileler arasında ayrım yapmayın.

Kendi ailenizde daha fazla kalırken, ailenizle tatillere gidip de eşinizin ailesine vakit ayırmazken eşinizin ve ailesinin içi cız etmedi mi sanıyorsunuz veya cız etmesi sizi ilgilendirmiyor mu?
Cidden üzüldüm.

Bir de arkadaşlarıyla görüşmesine neden izin vermiyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten adama hiç alan bırakmamışsınız.
Takdire şayan bir sabrı varmış, şansınızı bugüne kadar hiç değerlendirememişsiniz.

Ne güzel farkındasınız her şeyin, ama eşinizin sabrı da bitti bitecek olabilir.
Değişmeyi zamana yaymayın, radikal kararlara ihtiyacınız var.

Evet
Hatanın farkındayım Evet eşimin bu güne kadar aileme bir saygisiLigi olmadi hemde hiç kendi ailesine nasil hürmet ederse benim ailemede eder...eskisi gibi olmak icin dünyaları veririm onun tekrar mutlu olduğunu gözlerinin içinin güldüğünü görmek istiyorum bunu yapmak icinde neler yapabilirim hep onu dusunuyorum... Mesela ii bir gelişme serbetli tatlıları Cok sever artik hep evde hazır bulunduruyorum Cok hoşuna gidiyo ücretsiz izinde aldım zaten sizce ii degerlendirebilecekmiyim bu süreyi...
demekkı esınız onemsendıgını hıssetmek ıstıyo sana bu cok guzel bı tuyo
ben de kendımden ornek vereyım esım mesela kelıme olarak senı sevıyorum denılmesınden cok ona verdıgım degerden anlamak ıster mesela bunu bılmeden once herhangı bı ıstegı oldugunda havamda degılsem ya ertelerdım ya reddederdım yanı senın dedıgın gıbı sevdıgı bı tatlıyı yap dedıgınde bazen bana zamansız gelırdı daha genıs bı zmanda yapmak ıcın ertelerdım bunun gıbı ufak seyler ama anladımkı benım hayır demem onu ıncıtoyormus sımdı daha dıkkatlıyım cok mutlu oluyo
aslında erkekler gercektende bı cocuk gıbıler sevgı ılgı gorurlerse gercektende kuzu gıbı olabılıyorlar:KK66:

Ne eşim ailem hakkında nede ailem eşim hakkında tek kötü söz söyleyemez, söyletmem...Lütfen sizde aile olduğunuzun farkına varıp, size değer veren adamı daha fazla yıpratmayın. Eşinizin ailesine de değer verin. Küçük hesaplar peşinde giderseniz açık çok bulursunuz ama en büyük açık olan kendinizi göremezsiniz. Tamamen hatalı sizsiniz...Allah evinize huzur ve mutluluk versin.

Hayatimdaki insanın kadın versiyonusunuz. Esinizi çok iyi anlıyorum,tahammülü çok zor insanlarsiniz ne yazık ki. Şunu soyleyebilirimki eğer esiniz sizin için ailesine sert tavır koyabiliyorsa sizde yapın,neden bu aileye sevdirip kabullendirme çabası? Çok Üzgünüm,belli ki Allah size yardım etmiş. Darısı başıma!

Eşiniz ilk eşi misiniz?ne kadar yapici bir esininiz var,kiymetini bilin ve yuvanizi koruyun...

Radikal kararlar...
Gözünüzü seveyim şu aileler arasında ayrım yapmayın.

Kendi ailenizde daha fazla kalırken, ailenizle tatillere gidip de eşinizin ailesine vakit ayırmazken eşinizin ve ailesinin içi cız etmedi mi sanıyorsunuz veya cız etmesi sizi ilgilendirmiyor mu?
Cidden üzüldüm.

Bir de arkadaşlarıyla görüşmesine neden izin vermiyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten adama hiç alan bırakmamışsınız.
Takdire şayan bir sabrı varmış, şansınızı bugüne kadar hiç değerlendirememişsiniz.

Ne güzel farkındasınız her şeyin, ama eşinizin sabrı da bitti bitecek olabilir.
Değişmeyi zamana yaymayın, radikal kararlara ihtiyacınız var.
Umarim istikrarli ve basarili olurum. Bencillik iste insanoglu hep bana hep bana diyor. Ama bunun degismesi lazim.

Aynen degerli oldugunu davranislarimda gormek istiyor.
demekkı esınız onemsendıgını hıssetmek ıstıyo sana bu cok guzel bı tuyo
ben de kendımden ornek vereyım esım mesela kelıme olarak senı sevıyorum denılmesınden cok ona verdıgım degerden anlamak ıster mesela bunu bılmeden once herhangı bı ıstegı oldugunda havamda degılsem ya ertelerdım ya reddederdım yanı senın dedıgın gıbı sevdıgı bı tatlıyı yap dedıgınde bazen bana zamansız gelırdı daha genıs bı zmanda yapmak ıcın ertelerdım bunun gıbı ufak seyler ama anladımkı benım hayır demem onu ıncıtoyormus sımdı daha dıkkatlıyım cok mutlu oluyo
aslında erkekler gercektende bı cocuk gıbıler sevgı ılgı gorurlerse gercektende kuzu gıbı olabılıyorlar:KK66:

Ne eşim ailem hakkında nede ailem eşim hakkında tek kötü söz söyleyemez, söyletmem...Lütfen sizde aile olduğunuzun farkına varıp, size değer veren adamı daha fazla yıpratmayın. Eşinizin ailesine de değer verin. Küçük hesaplar peşinde giderseniz açık çok bulursunuz ama en büyük açık olan kendinizi göremezsiniz. Tamamen hatalı sizsiniz...Allah evinize huzur ve mutluluk versin.
Amin... Bu evladi nasip ettiyse eminim kendimi duzeltmem icin Verdi artik esime hakettigi degeri verme zamani....

Hayatimdaki insanın kadın versiyonusunuz. Esinizi çok iyi anlıyorum,tahammülü çok zor insanlarsiniz ne yazık ki. Şunu soyleyebilirimki eğer esiniz sizin için ailesine sert tavır koyabiliyorsa sizde yapın,neden bu aileye sevdirip kabullendirme çabası? Çok Üzgünüm,belli ki Allah size yardım etmiş. Darısı başıma!
Insaallah esinizde hatasinin farkina varir. Sabirli suygusal insanlarin isi zor bende farketmeyebilirdim hatami hakli gibi davranmaya devam edebilirsim insaallah eainizde scar gozlerini de yuvaaina huzur getirir.

Eşiniz ilk eşi misiniz?ne kadar yapici bir esininiz var,kiymetini bilin ve yuvanizi koruyun...
Evet ilk esiyim. Cok olgun akli basindabiri ki bana sabretmesindende ne kadar sabirli oldugu anlasiliyor. Sayesinde buyudum etrafimdaki evliliklerdeki eslerin hepsinden farkli Kat kat ustun yonleri var diger erkeklerden ama gel gor ki Ben gibi huysuzuna denk gelmis...

X