- Konu Sahibi nefesalnefesver
-
ar namus meselesine neden girdiniz anlamadım ama atmanız gerekenden fazla adım atmışsınız. atmayın.
Babamdan uzaklasmam icin gercekten aramizda asilmayacak buyuk sorunlar ve konular olmali.
Kusura bakmayin ama cok anlam veremedim kavga sebebinize. Babaniz neden ev hediyesi bekledi, mobilya filan mi yenilendi evlerinde? Oyle bir durum var ise, ev hediyesi olayini anlarim.
Acikcasi uvey anneye istedigini vermemek icin (ki belli doldurusa gelmis babaniz) uzaklasmazdim babamdan. Politik davranir, biraz yuzsuzluk yapardim, ama yinede giderdim. Belki esiyle alisma sureclerindeyken senin elinin bos gitmesine icerlemis, utanmistir, veya esi bisey demis oda zoruna gitmistir (ki buyuk ihtimal konu budur kimsenin gunahina girmeyelim de mubarek zamanda) ve ne yapacagini nasil davranacaginin olcusunu kacirmistir babaniz size karsi.
Uzak kalmayin, toparlayin bence arayi, bukadar kati olmayin.
Babanız abartmış ama yeni eve de kuru pasta götürülmez diye biliyorum.
Bazı insanlar bu konularda hassastır. Kendilerine verilen değeri kimi zaman da böyle şeylerle ölçerler.
Muhtemelen babanızın eşi de bunu dile getirdi ya da doldur mu adamı ne yaptı bilinmez.
siz halanizla tartismissiniz, babaniza da verip veristirmissiniz, aramamalarini anlayabiliyorum. kusura bakmayin kendinize de ozelestiri yapmak zorundasiniz, hep aradim hep peslerinden kostum demekle olmuyor. sonucta siz soylediklerinize bakilirsa verip veristirmissiniz, sayip sayistirmissiniz her ikisinede. temiz ve guzel bir ozur dilemeden, gonul almadan da karsi taraftan cok bisey beklemeniz bence mantiksiz.sıfırdan ev düzdüler tamam da insan basit bi sitem eder ben de elim boş gittim tüh eşeklik ettim felan derim.
zaten babadır diye ben yeteri kadar taviz verdiğimi, aradığımı düşünüyorum. 15 temmuz sürecinde eve dönemedik 2 gün ya insan merak etmez mi? etmedi işte. dedem öldü ya faceten öğrendim bir allahın kulu aramayıp evladım deden öldü gel demedi. milletin köpeği ölse yedi düvele haber salar. aklıma uyuyorum bir daha aramam çok büyük ihtimal sadece içimdeki sızı gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?