- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi Bir iki Dort
Ben onu hic ozlemiyorum..yalan soylemeyecegim..tabi ki seviyorum onu..ama benim mutlu olmami istemiyormus gibi geliyor bazen..Bana ettigi hakaretleri yedigim dayaklari affediyorum.Yirmi bes yasina kadar hicbir hayatim olmadi..hep ders calistim..hayallerim vardi..hayallerime ulastim..ama bu surecte bana zulm etti.Aglayarak girerdim sinavlara..asla erkek arkadasim olmasina izin vermedi .universitede dahi yasakti..simdi arkadaslarim evlenip coluk cocuk sahibi oluyorlar ..univeristeden tanisip evlendiklerini soyledigimde "aa ne guzel olmus" diyor ..benden memnun olmadigini herkes biliyor.ben sessiz ,sade ,uyuz bir kiz oldum hep. Beni hep ittirdi..ben annemden korkarak buyudum..ama bir kez olsun ondan kurtulmayi dusunmemistim..simdi ise onu gormedigime mutlu oluyorum..hatta cok uzaklara kacip gtmek istiyorum..bazen sanki karsimdab dusmanim var ..erkek arkadasimla yemehe cikacak olsak ozene bezene hazirlansam oyle birseu soyluyor ki insanin hevesi kaciyor."su kamburunu duzelt" deyiveriyor mesela.. burun kiviriyor,suratsizca ugurluyor ...ben de ona karsi bazen sert cikiyorum..ikimizin de destek almasi lazim.. ama annemi affedemiyorum bana kaybettirdikleri icin..
sirtimdan inersen o kambur kendiliginden duzelecek yeter be anne desenize, ya sinemaya gitmek istiyorsaniz gidin, alin telefonu sessize. onun dediklerini yapsaniz da memnun olmuyomus zaten, neden hayatinizi kendinize zindan ediyosunuz.
cirkin mi dedi; ne beceriksiz kadinsin ya bi kiz dogurcan onu bile yapamamissin gelip bana cemkiriyosun deyin, beceriksiz mi dedi ay genlerim cekmis deyin, yapamiyosun mi dedi sen ogretemedin benle ne alakasi var deyin
en kisa zamanda kurs bulun mesela, fotografcilik, tango salsa halk oyunlari, resim muzik gibi, ozguveninize de yardimci olur bence
ben bazen beni elestirdiklerinde derim anne bu cocuk olmamis ya ne kadar beceriksizsin tekrar yapın beni en iyisi diye