- Konu Sahibi aysglnurala
9Mrb arkdaslar kadınlar kulubuyle 2 -3 gun once tanıstım ve bende aranıza katılmaya karar verdim benim hıkayemde herkes gıbı aynı malum konu kılolarımız sırf kendım ıcın yıllarca ıcımdekı masum benı susturdum ama son yasadıgım olaylar bana dur deme zmanımın geldıgını dusundum ve hayatımın donum noktası olan 5.5.2013 te bır anlık durumla sadece ınternette gordugum br resımle tum hayatım tamamen degıstı. Bırakın pazartesılerı salıları onemlı olan ne zaman hazır oldugunuzdur pazartesı gelsın baslaycagım dıye bı olay yk bunu anlamıs oldum.Pazar sabahı ınternnette gezınırken bır bayanla almanyadakı bır erkek gazetecının nasıl kılo verdıklerıını gorunce dedım neden olmasın . O gun pıknıge gıttım ve sadece kızarmıs tavuk gogsu yedım avuc ıcı kadardı :) sonrasında pazartesı sabahı erkenden kalktım saat 5.30 gıbıydı esofmanlarımı ustume gecırdıgım gıbı dogru yuruyuse tam 7 km yol yurudum. saat 7 gıbı eve geldım dusumu aldım ve kahvaltıda 1 .adet domates 1 adet salatalık 1 yumurta ve 3-4 bardak su ıctım. sonra 2 er saat arayla agzıma bırseyler attım bunlar 2 cevz ucu ve kayısı ogle yemegınde bol arul salatası 1 kase yogurt ve kızarmıs tavuk ( yerı geldı tavugumu salatama kattım yogurtla beraber yag yok tuz yok ama gercekten cok lezztlı oluyor ) su ıcmeyı asla ıhmal etmedım . 2 saa sonra tekrar agzıma cevız kayısı attım yada yarım meyva elma tercıhım. aksamda kendım hazırladıgım yagsız tuzsuz domates bıber ve patates havuclu domatesın suyuyla buharda pısırdım ınanaın gercekten cok lezzetlı oluyor. 1 kase yogur ve salatamı ıhmal etmedım . aksam 6 ya kadar butun ogunlerımı tamamladım. gunluk ogunumu 7 ye boldum yani. sonra aksam saat 7 eya 8 gıbı tekrar 7 km yol yurumeye gıttım gel gelelım asıl konuya 1 haftadır agzıma tuz yag seker ve una daır hıcbırsey sokmadım ekmekten vıtamın gelecek degıl ya :) vıamınlerı sebzelerden proteınlerıde yumurta peynır ve tavktan aldım yerı gelecek haslanmıs fasulyede nohutta yıyecegım tuzsuz yagsz ve 3 -4 yemek kasıgı sınırla sonucu merak edıyormusunuz bılmıyorum ama bugun 1 haftamı doldurdum dun cok kucuk bır kacamagım oldu ama haftada bır gun kendını odullenıdrebılırsın demıstı doktor tabı yedıkten sonrakı cektıgım azabı anlatmam mumkun degıl
bugun tartıya cıktım ve tam tamına 5.75 grm gıtmıstı ac kalmadım aclık cekmedım sadece hayatımdan yagı tuzu sekerı ve ekmegı kestım artı gunde 14 km yuruyusu hayatıma ekledım mutlumuym hayır daha vermem gereken cok kılo var yasım 26 ve kılom 100 kusurlerde gercek kılomu yazmak ıstemıyorum ama zayıfladıgım gun resımlerımı koyacagım ılk halım son halım trafık kazasından sonra kılo almıstım eskıden gıydıgım eteın ustune bu etegın ıcıne gırecegım dıyerek tarıhıde ekleyerek kagıdıda etege ıgneleyerek hemen yatagımın karsısına astım :) artık ıcımdekı o guzel kızı mutlu etme zamanım geldıgıne ınanıyorum. UNUTMADAN ARKDASLAR ASLA AC DURMAYIN AC DURUDGUMUZDA VUCUT KITLIK VAR YAG DEPOLA DIYE BEYINE SINYAL GONDERIYORMUS BU UZDEN YAG DEPOLUYORMUSUZ .Sımdılık aklıma bırsey gelmıyor aslıda cok ayrıntım var ama bu pazartesı saglık ocagında detaylı tartılacagım kı ne kadar yag su kaybetmısım gorecegım :)